PHILIPPE LEURS PROJECTS, AFGEKORT : PLP COM.V.

Société en commandite simple


Dénomination : PHILIPPE LEURS PROJECTS, AFGEKORT : PLP COM.V.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.729.853

Publication

29/02/2012
ÿþr ~



FL1 rS é In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



VoOr-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

IHII III 11 IIIAlllllll

" 12047682+

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

16 -02- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Benaming: PHILIPPE LEURS PROJECTS, IN HET KORT PLP COM.V. Rechtsvorm: COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetei: GAGELSTRAAT 16, 3650 DILSEN-STOKKEM

Ondernemingsnr: 14j. 7"0/%. X53

Voorwerp akte OPRICHTING

Blijkens een onderhandse akte van 31 januari 2012 werd tussen:

1. de heer LEURS Philippe, François, bedrijfsleider, wonende 3650 Dilsen-Stokkem, Gagelstraat nr. 16

2. Mevrouw SOLLAI Maria Christina Debora , wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Gagelstraat nr. 16

een commanditaire vennootschap opgericht die de naam zal dragen "PHILIPPE LEURS PROJECTS", in het kort "PLP COM.V.".

De heer Philippe Leurs neemt deel aan de oprichting als beherend vennoot en staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap. Mevrouw Maria Christina Sellai neemt deel aan de oprichting als stille vennoot. Zij staat slechts in voor de

schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van haar inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van beheer stelt.

NAAM; de vennootschap draagt de naam "PHILIPPE LEURS PROJECTS" of "PLP COM.V.". MAATSCHAPPELIJKE ZETEL: Gagelstraat nr. 16 te 3650 Dilsen-Stokkem.

DOEL: - de vervaardiging van metalen werkstukken voor rekening van derden door toepassing van diverse technieken: boren, draaien, frezen, vonkerosief bewerken, schaven, lappen, trekfrezen, vlakken, zagen, slijpen, lassen, enz.

-onderhouds-- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden

-de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten,inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.

-Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken

-de vervaardiging en de montage van gesmede werkstukken voor de bouw: trapleuningen, borstweringen, enz.

-Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, het huren en het verhuren, het doen bouwen of verbouwen met betrekking tot onroerende en roerende goederen in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de onroerende leasing., het toestaan van leningen, zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren

Voorgaande verrichtingen betreffen enkel eigen vermogens, niet die van derden. Evenmin zijn bedoeld handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bedoeld in het KB van 6/9/1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

De vennootschap mag de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op duizend (1.000,00) Euro. De heer Ph. Leurs heeft een inbreng in speciën gedaan van negenhonderd (C 900,00) Euro. Mevrouw M. Sellai heeft een inbreng in speciën gedaan van honderd Euro (¬ 100,00). De heer Ph. Leurs is derhalve gerechtigd in het kapitaal voor 90/100--sten en Mevrouw M. Sollai voor 10/100-sten.

AANSPRAKELIJKHEID VENNOTEN: De commanditaire vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoot is slechts verbonden ten belope van zijn inbreng, tenzij hij daden van bestuur verricht.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, die geen stille vennoot mogen zijn en die benoemd worden door de algemene vergadering. De zaakvoerder is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Annexes dulVioniteurlide

gerûij-het-Belgisrti-Sta-at`s-brád"ÿÿ 29/02/ZOtZ

het doel van de vennootschap. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De heer Philippe Leurs wordt voor onbepaalde duur benoemd tot statutaire zaakvoerder. Zijn mandaat is bezoldigd en bovendien heeft hij recht op de vergoeding van de door hem voor rekening van de vennootschap gemaakte kosten.

VERTEGENWOORDIGING: De vennootschap wordt voor het gerecht en in de akten met inbegrip van deze voor dewelke een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door het afzonderlijk optreden van een zaakvoerder, hetzij, binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de zaakvoerder.

DUUR: De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur en begint te werken vanaf de datum van neerlegging van haar statuten op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

ALGEMENE VERGADERING: Een algemene vergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand juni. De vennoten of de commissarissen, indien er werden benoemd, roepen de algemene vergadering bijeen. Deze oproepingen vermelden de plaats, datum, uur en agenda van de algemene vergadering.

OVERGANGSBEPALINGEN: Het eerste boekjaar loopt vanaf datum van verkrijging van rechtspersoonlijkheid tot éénendertig december 2012. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2013, overeenkomstig de statuten.

Voor eensluidend uittreksel

Philippe Leurs

Zaakvoerder.

26/05/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
PHILIPPE LEURS PROJECTS, AFGEKORT : PLP COM.…

Adresse
GAGELSTRAAT 16 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande