PICERNON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PICERNON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.730.770

Publication

12/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

10-12-2014

Griffie

*14312348*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506730770

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

PICERNON

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Yves CLERCX, geassocieerd notaris op 9 december 2014 dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal neergelegd worden, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

De heer PICERNO Nicola, geboren te Genk op zeven mei negentienhonderd negenenzeventig, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 238 bus 3.

- onder de naam " PICERNON", met zetel te 3500 Hasselt, Kempische steenweg 238 bus 3 en voor onbepaalde duur;

- waarvan het kapitaal:

.achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt;

.volledig in geld geplaatst werd;

.ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) volstort werd;

.verdeeld is in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarop is ingeschreven door de heer PICERNO Nicola, voornoemd, die stortte ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), waarvoor hem honderdzesentachtig (186) ten belope van twee/derde gestorte aandelen worden toegekend;

- met boekjaar lopend vanaf één januari tot éénendertig december (het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank tot éénendertig december tweeduizend vijftien met dien verstande dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die sedert één oktober tweeduizend veertien zouden zijn aangegaan in haar naam en voor haar rekening);

- met jaarvergadering op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur (20u00), of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag (de eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend zestien);

- met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen (tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbeperkte duur wordt aangesteld de heer PICERNO Nicola wiens mandaat bezoldigd zal zijn); - zonder van de wet afwijkende statutaire bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo.

- genoemde ingebrachte geldbedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE 51 1430 9169 4609 bij de Fintri Bank, geopend blijkens het bankattest, afgegeven door deze instelling op heden.

-Bijzondere volmacht wordt verleend, nu en in de toekomst, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekhoudkantoor Lambrichts, met zetel te 3690 Zutendaal, Hoogstraat 124, met als ondernemingsnummer 0870.206.301, of een in de plaats gestelde subgedelegeerde, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de

Onderwerp akte :

Kempische steenweg 238 Bus 3 3500 Hasselt

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

BTW, de belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen, enz.

- Met als doel:

De vennootschap heeft tot voornaamste doel:

*De groothandel in vloer- en wandtegels alsook detailhandel in vloer- en wandtegels in gespecialiseerde winkels. Eveneens als hoofdactiviteit het plaatsen van vloer- en wandtegels en het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerven van: vloer- of wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei, enz. *Daarnaast het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, werkplaatsen, allerlei commerciële gebouwen, appartementsgebouwen, ...; het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden en andere reinigingsactiviteiten.

*Activiteiten met betrekking tot het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms, het uitvoeren van voegwerken en overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen. *Eveneens algemene bouwinstallatie; isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelstystemen; aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermische isolatiemateriaal  isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen. Het ruimen van bouwterreinen; grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven; bouwrijp maken van terreinen, bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden,...

Bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers (inclusief het plaatsen van vangrails), sanering en ander afvalbeheer, vervaardiging van wandkasten, speciale TV-meubels, bijzetmeubels enz., vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan. Vervaardiging van deuren, ramen, kozijnen, luiken, jaloeziën, plinten, staaflijsten, ..., uit kunstof en de vervaardiging van ander schrijn- en timmerwerk.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings en belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan en zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovenstaand doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij zelf er belang bij heeft.

Het beheer en bestuur van een roerend en onroerend vermogen in de meest ruime zin van het woord, zowel in België als in het buitenland, alsmede alle handelingen die rechtstreeks en onrechtstreeks in verband staan daarmee, en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen. Binnen de perken van dit beheer zal de vennootschap alle roerende en onroerende goederen kunnen kopen, vervreemden, huren en verhuren.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

DE NOTARIS, Yves CLERCX

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde akte

Coordonnées
PICERNON

Adresse
KEMPISCHE STEENWEG 238, BUS 3 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande