PL LAUWERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PL LAUWERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.378.750

Publication

12/02/2014
ÿþ Mod 11.1

" ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbiac

Rechtbank van koophandel

03 FEB.201k

te ri ELT

Griffie

1111%113,11101

Ondernemingsnr :0479.378.750

Benaming (voluit) :PL LAUWERS

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperktè Aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Zetel :3500 Hasselt, Plantenstraat 49

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :STATUTENWIJZIGING



Uit een akte verleden voor Meester Joel VANGRONSVELD, geassocieerd notaris te Eigenbilzen (Biozen), vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "VANGRONSVELD & VRANKEN, geassocieerde notarissen", met zetel tel Bilzen, Dorpsstraat 71 op twintig december tweeduizend en dertien, blijkt dat ingevolge de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PL LAUWERS ", met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen werden.

EERSTE BESLISSING: Vaststelling van de belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap, tweehonderd negenendertigduizend vijfhonderd tweeënveertig euro vijfenveertig cent (239.542,45 ¬ ) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2011.

TWEEDE BESLISSING: Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering stelt vast het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen tweehonderd eenentwintigduizend achthonderd vijfendertig euro achtenzeventig cent (221.835,78 ¬ ) bedraagt.

DERDE BESLISSING: Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van tweehonderd en eenduizend zeshonderd en elf euro elf cent (201.611,11 ¬ ). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing vennoot een schuldvordering heeft op de Vennootschap ten belope van haar deel in het tussentijdse dividend.

De vennoot verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

VIERDE BESLISSING: Verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren. De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 17 december 2013 opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boes & Co Bedrijfsrevisoren », te Kortrijk, Plein 32, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Joseph-Michel Boes, luiden letterlijk als volgt:

`De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van BV o.v.v.e. BVBA PL LAUWERS bestaat uit de inbreng van een schuldvordering aangehouden door de heer Patrick LAUWERS voor een totaal bedral van 189.45000 EUR. Deze schuldvordering is ontstaan naar aanleiding_ vaneen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1,

Voe-behouden

aan het  8êTgrscfi Staatsblad

Luik B - vervolg

dividenduitkering in de zin van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992.

De vergoeding van deze inbreng in natura bestaat uit de toename van de fractiewaarde van de huidige 186 aandelen van de vennootschap BV o.v.v.e, BVBA PL LAUWERS voor een kapitaalwaarde van 181.450, 00 EUR. Er zullen geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedriffsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura evenals voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2.De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3.Het bestuursorgaan heeft slechts één waarderingsmethode gehanteerd voor de waardering van de ingebrachte schuldvorderingen, met name de nominale waarde. Het bestuursorgaan heeft geopteerd om geen nieuwe aandelen uit te geven voor de inbreng gezien de inbrenger dezelfde is als de enige aandeelhouder en hij de kapitaalverhoging volledig zal onderschrijven. Er zal dus geen verschuiving ontstaan binnen het aandeelhouderschap van de vennootschap.

4. Rekening houdend met de weerhouden methoden van waardering en in het bijzonder dat er geen verschuivingen kunnen ontstaan in het aandeelhouderschap van de vennootschap, hebben wij fauter een analytisch nazicht gedaan van de jaarrekening per 31/12/2012 en de tussentijdse balans per 31/10/2013 van de inbrenggenietende vennootschap.

5.in de gegeven omstandigheden zijn weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen `fairness opinion' is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen aangaande de voorgenomen inbreng in natura bij wijze van kapitaalverhoging van BV o.v.v.e. BVBA PL LAUWERS in het kader van de toepassing van artikel 537 W1892 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te goeder trouw te Kortrijk, op 17 december 2013"

Het verslag van de bedrijfsrevisor zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLISSING: Verslag van het bestuursorgaan

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging.

De enige vennoot, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Het verslag van het bestuursorgaan zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLISSING: Beslissing tot kapitaalverhoging

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde HONDERD EENENTACHTIGDUIZEND VIERHONDERD VIJFTIG EURO (181.450,00 ¬ ) om het van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro ( ¬ 18.550,00) te brengen op TWEEHONDERDDUIZEND EURO (¬ 200.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor,

ZEVENDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

a) Tussenkomst  lnschriiving op en volstorting van de kapitaalverhoging  vergoeding voor de inbreng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van honderd eenentachtigduizend vierhonderdvijftig euro (¬ 181.450,00) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige vennoot, die aanvaardt geen nieuwe aandelen toegekend, doch zal de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogd worden.

b) Dividendennolitiek in de toekomst

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

ACHTSTE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd eenentachtigduizend vierhonderd vijftig euro (181.450,00 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderdduizend euro (200.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een1186ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

NEGENDE BESLISSING: Wijziging van de statuten, aanpassing artikel 2, artikel 5, en artikel 12 Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaatverhoging die voorafgaat en ingevolge de gewijzigde codificatie van de vennootschaprechtelijke bepalingen, beslist de vergadering volgende artikels van de statuten te vervangen:

11 "Artikel 2: zetel", door volgende tekst:

De zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Plantenstraat 49;

De zetel kan zonder statutenwijziging overgebracht worden in elk ander deel van het Nederlandstalig taalgebied en het tweetalig gebied Brussel door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan tevens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) administratieve-, uitbatingszetels, bijkantoren, agentschappen, filialen, uitbatingen, agentschappen, kantoren, of depots, overal waar zij het noodzakelijk oordeelt, zowel ln België als in het buitenland vestigen, ze overdragen of ontbinden en vereffenen.

De overbrenging van de zetel naar het buitenland of naar een ander taalgebied maakt echter een statutenwijziging uit waartoe enkel kan worden beslist door de Algemene Vergadering volgens de daartoe vereiste meerderheden.

21 "Artikel 5: kapitaal" door de volgende tekst:

ARTIKEL 5: Kapitaal

"Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweehonderdduizend euro ( ¬ 200.000,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig ( 186,-) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/1865te van het kapitaal vertegenwoordigen."

3/ "Artikel 12: ontbinding  vereffening" door de volgende tekst:

ARTIKEL 12: Ontbinding en vereffening

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

Net overlijden, het definitief verbod tot beroepsuitoefening, de schorsing, de wettelijke onbekwaamheid, het kennelijk onvermogen, de uitsluiting of de uittreding van een vennoot hebben niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s), mits de toestemming van de Stafhouder van de Balie van het rechtsgebied waarin de zetel van de vennootschap gelegen is. ln geval beroep gedaan zou worden op één of meer vereffenaars, zullen die door de Stafhouders van de betrokken Balies aangeduid worden , of, in geval van meningsverschil, door de Voorzitter van de orde van Vlaamse Balles. Vereffenaars worden aangesteld voor onbepaalde duur en worden niet bezoldigd. De verdeling van de dossiers zal uitsluitend geregeld worden naar de wens van de cliënt.

De vereffenaars) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s). TIENDE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De algemene vergadering geeft opdracht aan de ondergetekende notaris om de coordinatie van de statuten uit te werken en te ondertekenen in overeenstemming met wat voorgaat.

elfde BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen

a ~ LVoorbehouden aan het Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - vervolg

beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Joel Vangronsveld

Notaris met standplaats te Eigenbilzen

Tegelijkertijd neergelegd

-- een eensluidend afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering

-- het verslag van de zaakvoerder

-- het verslag van de bedrijfsrevisor

-- het formulier I (luik A en B) in twee exemplaren

-- het formulier ll in twee exemplaren

-- het analytisch uittreksel

-- lijst overeenkomstig artikel 75 Wetboek van Koophandel

-- de gecoördineerde statuten

" ' Voorbehouden

aar_ het

egsc Staatsblad





05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 30.07.2013 13376-0586-011
13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 11.06.2012 12157-0317-011
07/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 31.05.2011 11133-0579-011
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 09.07.2010 10307-0434-011
05/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 03.06.2009 09183-0122-011
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 11.06.2008 08220-0296-011
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 19.06.2007 07260-0029-012
11/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 29.07.2005 05582-0074-011
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 24.07.2015 15340-0572-011
08/06/2004 : TUA019243
30/01/2003 : TUA019243
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 22.06.2016 16204-0231-011

Coordonnées
PL LAUWERS

Adresse
PLANTENSTRAAT 49 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande