POINT INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : POINT INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 826.753.962

Publication

16/04/2014
ÿþVoi

belio

aan

Beig

Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming POINT INVEST

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Hoeverbergweg 15, 3660 Opglabbeek

Onciernemingsnr : OF26:4 s3.6Ke

Voorwerp akte: Ontslag en benoeming zaakvoeder

Uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel op woensdag 01 Januari 2014, is het volgende beslist:

Belissing om het vrijwillig ontslag van de heer Palmans Guido als zaakvoerder vanaf 31/12/2013, te aanvaarden. Kwijting zal hem worden verleend op de eerstvolgende algemene vergadering.

Beslissing om als nieuwe zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde termijn vanaf heden 01/01/2014:

-Mev. Palmans Loes, Hoeverbergweg 16, 3660 Opglabbeek (n.n. 891030.226.37)

Haar mandaat zal onbezoldigd zijn en zij wordt benoemd voor onbepaalde termijn.

In de toekomst kan de algemene vergadering beslissen over haar eventuele bezoldiging.

In dit geval zal de niet kosteloosheid aanvaard worden indien de algemene vergadering dan ook uitdrukkelijk

tot de niet kosteloosheid van haar mandaat heeft belist,

Bestuur: De nieuwe zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden, en in het bijzonder de heer Palmans Guido, van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De zaakvoerder kan aan één of meerdere gevolmachtigden van de vennootschap, en in het bijzonder de heer Palmans Guido, via deze bijzondere en beperkte volmacht handtekeningsbijvoegdheid geven voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen.

De vennootschap wordt voor aile handelingen tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde "bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger".

De wettelijke vertegenwoordiger van deze rechtspersoon zal volmacht verlenen aan de heer Palmans Guido, om aangetekende zendingen, zendingen met aangegeven waarde en postliggende zendingen die aan de rechtspersoon geadresseerd zijn, in ontvangst te nemen of om ze persoonlijk in ontvangst te nemen.

De wettelijke vertegenwoordiger van deze rechtspersoon zal volmacht verlenen aan de heer Palmans Guida, om afzonderlijk te handelen voor bankverrichtingen, om aile bankrekeningen alleen te doen functioneren, d.w.z, dat hij alleen mag ondertekenen. ln overleg met de bank kan de volmacht algemeen gelden en zich niet beperken tot bepaalde verrichtingen of bedragen en geldig zijn voor een onbeperkte duur.

Opgemaakt te Opglabbeek op 01 Januari 2014, in 3 exemplaren waarvan elke partij één exemplaar verklaart te hebben ontvangen.

De Heer Palmers Guida Mevr. Loes Palmans

Oprichter, Beherend vennoot zaakvoerder

ergelegd ter garne oer rechtbank V. koophandel te TONGEREN

MON1TE R BEL( E

08 -0 - 2014

2 6 -03- 2014

De Hoofdgriffier, Grime

ELG1SCH '.TAATS17.1

1111111111,11111g11111111111

np lakste blz van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 20.07.2012 12327-0086-010
12/05/2015
ÿþ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



h"ccrgelcgd

ter g,;; , ,;~t rechtbanl

y. koophandel Antwe;; an, aid. Tongeren

2 9 -0q- 2:115



De griffier,

11011ïl

*150675

Benaming : POINT INVEST

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Hoeverbergweg 15, 3660 Opglabbeek

Ondernemingsnr : 0626753968

Voorwerp akte : Ontbinding - vereffening

Blijkens onderhandse akte dd 31 maart 2015 werd de Gewone Commanditaire Vennootschap "POINT INVEST" ontbonden en vereffend in toepassing van artikel 184 § 5 van het Wetboek Vennootschappen Venn.")

Analytisch uittreksel uit voormelde akte

De bijzondere algemene vergadering neemt volgende besluiten, telkens met éénparigheid van stemmen

1/ Er wordt beslist om geen vereffenaar aan te stellen en dus geen benoeming te doen.

2/ De vennoten nemen kennis van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap en van de daarbij gevoegde staat van activa en passiva, afgesloten per 31/03/2015. Deze staat van activa en passiva wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

3/ Vaststelling van aanwezigheid van activa en passiva :

De financiële situatie van deze vennootschap blijkt uit de staat van activa en passiva waarvan één exemplaar aan het verslag van de bijzondere algemene vergadering wordt gehecht.

Deze staat heeft betrekking op de periode van 01.01.2015 t.e.m. 3110312015.

Deze balans wordt goedgekeurd door het feit dat alle vennoten op de huidige bijzondere algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, en tevens besluiten met eenparigheid van de stemmen.

De vergadering verklaart dat alle schulden van de vennootschap, voor zover de staat van activa en passiva vastgesteld per 31/03/2015 de enige door de vennootschap te dragen schulden vermeld, volledig betaald zijn of dat deze geprovisioneerd werden tegenover de zaakvoerder.

De zaakvoerder verklaart dat voor zover de vennootschap heden nog onbekende schulden zou hebben, zij ongeacht hun bedrag zal instaan voor de betaling ervan.

41 De buitengewone algemene vergadering neemt unaniem akte van het feit dat de algemene vergadering over het boekjaar 2014, normaliter wordt gehouden in de maand Juni 2014 heden 31 maart wordt toegelicht, besproken en unaniem goedgekeurd en dat beslist wordt volledige kwijting te verlenen aan de zaakvoerder, Loes Palmans, voor het boekjaar 2014.

5/De buitengewone algemene vergadering beslist, niettegenstaande er geen vereffenaar is aangesteld, om het ontslag van de zaakvoerder (s) te aanvaarden en aan de zaakvoerder (s) volledige kwijtschelding te verlenen zonder voorbehoud tot op datum van sluiting van de vereffening, d.d. 31.03.2015. De zaakvoerder is aanwezig en neemt nota van haar ontslag en van haar decharge.

6/ De buitengewone algemene vergadering beslist volledige kwijtschelding te verlenen zonder voorbehoud aan Accountancy Moors Si Meekers BVBA en haar zaakvoerders, voor de door hen tot op datum van sluiting van de vereffening, gevoerde boekhouding en de door hen uitgevoerde werkzaamheden in verband met de sluiting en de vereffening van de vennootschap.

7/ De buitengewone algemene vergadering beslist het verdelingsplan van het vermogen goed te keuren en bevestigt en aanvaardt dat het actief of passief dat na aanwending van de middelen van de vennootschap nog

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

8/ De vennoten beslissen dat de boeken en de bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd

en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgend adres

Hoeverbergweg 15, 3660 Opglabbeek.

9/Aangezien aile voorwaarden worden vervuld, beslist de bijzondere algemene vergadering van 31 maart 2015, hierbij om de vereffening definitief te sluiten en stelt de vergadering vast dat de gewone commanditaire vennootschap GCV Point Invest definitief opgehouden heeft te bestaan vanaf d.d. 31 maart 2015,

Mevrouw Drijkoningen Marleen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Gelijktijdg neer te leggen

-bijzonder verslag bestuursorgaan

-akte van bijzondere algemene vergadering

-staat van actief I passief per 31/03/2015

De Heer Palmans Guido Mevr, Loes Palmans

Oprichter, Beherend vennoot zaakvoerder

1 ...4 R .tr.......~..



zal resteren, door henzelf wordt teruggenomen naar verhouding tot hun negatieve rechten, in toepássing van artikel 184 & 5, W.venn.

Op de Matste blz, van Lulk li vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

Coordonnées
POINT INVEST

Adresse
HOEVERBERGWEG 15 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande