POMED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POMED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.918.018

Publication

26/06/2014
ÿþlila

[Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

111

i DANK van KOOPHANl,c .

te ANTWERPEN

17 JUNI 2014

Griffie

Ondernemingsnr:0433918018 Benaming (votuit) : POMED

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Montenakenweg 22

;. 3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding en vereffening

Tekst : Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Veerle Boere te Borgerhout op dertien juni tweeduizend veertien, nog ter registratie aan te bieden, blijkt dat de algemene vergadering van aandeelhouders: jj van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid « POMED », met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen : EERSTE BESLISSING. - Ontbinding.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van: het bestuursorgaan en van het controleverslag van Callens, Pirenne & C° vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor; Marc Maris opgemaakt op 20 mei 2014, waarvan de besluiten luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen,: heeft de zaakvoerder van de BV BVBA `POMED" (RPR HASSELT met ondememingsnummer 0433,918,018); een boekhoudkundige staat -- afgesloten op 30 april 2014  opgesteld, die rekening houdend met de; vooruitzichten van de vereffening van de vennooschap, ee balanstotaal opgeeft van ¬ 446.045, 61 en een netto actief van ¬ 441.123, 82.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij uitgevoerd hebben overeenkomstig de toepasselijke Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle op het voorstel tot ontbinding van vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, blikt dat deze boekhoudkundige staat per 30 april 2014, onder voorbehoud eventuele fiscale latenties

. de volledigheid van de geboekte schulden

De financiële toestand van de BV BVBA "POMED" volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden.

j, Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoot ontontbeerlijk achten.

Onderhavig verslag werd opgesteld in overeenstemming met artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Hasselt 20 mei 2014.

CALLENS, PIRENNE & C' BV CVBA Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Marc Maris

Bedrijfsrevisor."

:; De vennoot hier aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaart in het bezit te zijn gesteld van een afschrift van genoemde verslagen en de staat van activa en passiva, en verzaakt aan de formaliteiten van toezending; :; ervan zoals voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens stelt de notaris vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijnj voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en; formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen,; i; gehouden is met het oog op de ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

Hierna besluit de vergadering de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met; ;: beperkte aansprakelijkheid `POMED' vervroegd te ontbinden, zodat de vennootschap nog slechts bestaat voor haar vereffening.

j: TWEEDE BESLISSING.  Decharge zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder tengevolge van de ontbinding, van de heer; Sterkmans Paul Martinus Maria Mathues Hendrik, geboren te Leuven op 11 november 1932, wonende te 3800: ji Sint  Truiden, Montenakenweg 22.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) : #

mod 11.1

DERDE BESLISSING.  Sluiting vereffening.

De vennoot verklaart dat hij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen op voldoende wijze kennis heeft genomen van de rekeningen en stukken tot staving van de vereffening, en aangezien deze rekeningen en stukken niet ten minste één maand voor deze vergadering werden neergelegd zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen, verklaart dat hij uitdrukkelijk op voldoende wijze zijn individueel onderzoeksrecht te hebben kunnen uitoefenen, en afstand te doen om de nietigheid van de beslissingen van deze algemene vergadering te vorderen, op grond dat voormelde stukken niet minstens één maand voor deze op de zetel van de vennootschap werden neergelegd.

Na vaststelling dat in de vennootschap geen passief meer voorhanden (is in de zin van de omzendbrief 7/CH/3100/A/004 van 14 november 2006 van de Federale Overheidsdienst Justitie, alsook in de zin van de vraag van de heer Luk Bieen aan de Minister van Justitie Annemie Turtelboom over "artikel 184, § 5 van het Wetboek van Vennootschappen" (nr. 14529), Hand. Kamer 2012  2013, 12 december 2012, nr. CR1V 53 COM 620, p. 27-28; www.dekamer.be/doc/ccri/pdf/53/ic620.pdfsearch="crïv 53 corn 6201 keurt de vergadering de voormelde rekeningen goed, waarbij de vennoot erkent dat hij in verhouding tot zijn aandelenbezit het gehele vermogen van de vennootschap overneemt, en zich ertoe verbindt alle eventuele nog niet gekende passiva voor zijn rekening te nemen.

De vergadering stelt dan ook de definitieve sluiting van de vereffening vast. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste vijf jaar bewaard worden te 3800 Sint-Truiden, Montenakenweg 22. VIERDE BESLISSING. -- Bijzondere volmacht.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van ondernemingen.

Als bijzondere gemachtigden, worden aangesteld: Fiscalim bvba (of zijn vertegenwoordigers), Accountants  13elastingconsulenten, gevestigd te Kuringersteenweg 96, 3500 Hasselt, met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties.

Voor ontledend uittreksel

-uitgifte van de akte;

-verslag bedrijfsrevisor;

-verslag zaakvoerder;

-verdelingsplan,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

26/02/2014
ÿþmod

adr

IfL = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

III flhilH1'I f CI23*I I IYI40 i

Ondememingsnr : 0433918018

Benaming (vote) : POMED

Tekst : Uittreksel uit een proces  verbaal opgemaakt door notaris Veerle Boere te Borgerhout op; zevenentwintig december tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden, blijkt dat de algemene vergadering van aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid a POMED », met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft

genomen

EERSTE BESLISSING.

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de nominale waarde per aandeel af te

schaffen. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap zal dus voortaan vertegenwoordigd worden door;

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. De statuten worden dienovereenkomstig aangepast.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap van zevenhonderdvijftigduizend Belgische Frank

(750.000,00 BEF) om te zetten in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) en

hiertoe artikel 5 van de statuten aan te passen.

Artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

`Artikel vijf.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één

cent (¬ 18.592,01) en is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde.'

fJ RDE BESLISSING

De vergadering beslist het lopende boekjaar met vier maanden te verlengen, dat normaal zou eindigen op 31

december 2013, te verlengen tot 30 april 2013.

Het boekjaar van de vennootschap zal vervolgens lopen van 1 mei van elk jaar tot 30 april van het;

daaropvolgende jaar.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen.

;, De gewone algemene vergadering van de vennootschap zal voortaan gehouden worden op de eerste vrijdag;

van de maand september om zeventien uur. De eerstvolgende gewone algemene vergadering wordt derhalve;

gehouden op de eerste vrijdag van de maand september om zeventien uur van het jaar 2014.

I; VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de voorgaande;

beslissingen, zoals hierna volgt:

* artikel 21 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel eenentwintig

Hot maatschappelijk dienstjaar vangt aan op één mei en eindigt op dertig april,"

* artikel 17 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel zeventien

De gewone algemene vergadering za! jaarlijks gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand september

om zeventien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) : #

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Montenakenweg 22

3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte :Wijziging statuten: afschaffing nominale waarde, omzetting kapitaal in euro,? verlenging boekjaar, wijziging datum algemene vergadering, toekenning van machten, coordinatie.

eVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds worden belegd door één of meer zaakvoerders; deze laat-

sten zijn verplicht dergelijke vergadering te beleggen op aanvraag van vennoten die minstens één/Vijfde van het maatschappelijk kapitaal bezitten.

De bijeenroepingen geschieden bij aangetekend schrijven per post tenminste acht dagen vooraf en vermelden de

dagorde, plaats, dag en uur waarop de vergadering zal plaatshebben."

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent alle volmachten aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van wat voorafgaat.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist dat door de zorgen van ondergetekende notaris zal overgegaan worden tot coördinatie

van de statuten en neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor ontledend uittreksel

Notaris Veerle Boere

Samen hiermee neergelegd :

-uitgifte van de akte

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2012 : HAT000137
25/07/2011 : HAT000137
10/02/2011 : HAT000137
04/11/2009 : HAT000137
07/01/2009 : HAT000137
04/09/2007 : HAT000137
27/12/2006 : HAT000137
01/09/2006 : HAT000137
04/10/2005 : HAT000137
05/10/2004 : HAT000137
13/08/2003 : HAT000137
19/09/2002 : HAT000137
08/02/2000 : HAT000137
02/03/1989 : HAT137

Coordonnées
POMED

Adresse
MONTENAKENWEG 22 3800 KERKOM-SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande