PRACTIMED

BV CVBA


Dénomination : PRACTIMED
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 401.339.577

Publication

18/07/2013
ÿþ Mol Wond 11.1

~~~~l~`~~c (~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 9 "47- 2013

1-1ASELT

ifFie

Ondernemingsnr : 0401.339.577

Benaming

(voluit) : Practimed

(verkort) :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris 1 Benoeming bestuurders 1 Verplaatsing maatschappelijke zetel

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Eersets 56  3980 Tessenderïo

Beslissing van Algemene Vergadering dd 26 april 2012

BDO bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Gert Maris wordt tot commissaris benoemd voor een periode van 3 jaar.

Beslissing van Algemene Vergadering dd 25 april 2013

De volgende leden werden verkozen tot bestuurder van de vennootschap voor een periode van 6 jaar, eindigend op de jaarvergadering te houden in 2019.

* Dr. Jean Boelanders

* Dr. Jan De Jongh

* Dr. René Hanot

* Dr. Carl Heyns

* Dr. Hugo Loos

* Dr. Nicole Olaerts

* Dr. Jozef Weckx

Beslissing van de raad van bestuur dd 28 mei 2013

Dr. Nicole Olaerts wordt aangesteld als Voorzitter van de raad van bestuur, Dr. Jos Weckx wordt bevestigd, als gedelegeerd bestuurder

Beslissing van de raad van bestuur dd 18 juni 2013

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst van Eersels 56, 3980 Tessenderlo naar Groenstraat 27, 3980 Tessenderlo

Dr. Nicole Olaerts Dr. Jos Weckx

Voorzitter van de raad van bestuur Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.04.2013, NGL 26.06.2013 13230-0089-037
09/11/2012
ÿþMod Md 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nim 111111 J11,1112 11

FfCti :eÀtlK

i-GyareT

Ondernemingsnr : 0401.339.577

Benaming

(voluit) : PRACTIMED

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 3980 Tessenderlo, Groenstraat 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Tekst

Blijkens proces-verbaal gesloten dcor het ambt van notaris Hans Derache te Tessenderlo op 24 oktober 2012 heeft de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRACTIMED", met maatschappelijke zetel te 3980 Tessenderlo, Groenstraat 27, RPR Hasselt, ondememingsnummer 0401.339.577, volgende besluiten genomen

1) het doel van de venncotschap te wijzigen om in regel te zijn met de aanbevelingen van de Orde van Geneesheren en aldus artikel vier der statuten te vervangen door volgende tekst : "De vennootschap heeft tot doel het instellen en bevorderen van een sociale geneeskunde die alle zieken, zonder onderscheid van stand, overtuiging, of godsdienst, in de gelegenheid moet stellen ter plaatse en onder de ononderbroken hoede, bijstand en leiding van hun huisdokter, de door hun toestand vereiste, en door de wetenschap in het bereik gestelde onderzoeken en behandeling te laten ondergaan in centra voor medische verzorging. De vennootschap stelt zich nog ten doel de voor een goede en moderne geneeskunde onmisbare samenwerking tot stand te brengen tussen geneesherenspecialist en huisdokters, zowel tussen huisdokters onderling, en aldus, ook in het raam van de algemene en preventieve geneeskunde, een groepswerk te bevorderen die de vennoten in de mogelijkheid stelt gans de algemene geneeskunde op degelijke wijze te beoefenen. Zij zal er naar streven de wetenschappelijke contacten tussen omnipractici onderling; en zeer zeker ook tussen huisarts en geneesheer-specialist te intensifiëren.

in die geest zal het dus een zetel worden van postuniversitaire bekwaming en volmaking.

De vennootschap mag slechts één laboratorium van klinische biologie uitbaten.

De vennootschap mag geen lid of vennoot zijn van een andere rechtspersoon, noch rechtstreeks of onrechtstreeks aandelen bezitten die al dan niet kapitaal vertegenwoordigen in een andere vennootschap, noch de hoedanigheid hebben van orgaan, noch lid zijn van een orgaan van een andere rechtspersoon of vennootschap. Zij mag geen lid, vennoot, orgaan of lid van een orgaan van een andere rechtspersoon of vennootschap vertegenwoordigen.

De vennootschap mag geen andere goederen verwerven dan deze die noodzakelijk of nuttig zal zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel; zij mag enkel commerciële, industriële of principiële rekeningen stellen die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

Zij zal zich echter onthouden van alle politieke bedrijvigheid.".

2) de maatschappelijke zetel over te brengen naar Tessenderlo, Eersels 56, en aldus artikel twee der statuten te vervangen door volgende tekst : "De vennootschap heeft haar zetel te 3980 Tessenderlo, Eersels 56, en kan bij beslissing van de raad van bestuur overgebracht worden naar elke andere plaats in België,"

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Let ia - vervolg Mud POF

3) dat de algemene vergadering voortaan zal plaats hebben op de tweede woensdag van de maand april om eenentwintig uur, en aldus de eerste zin van artikel achttien der statuten te vervangen door volgende tekst : "De gewone algemene vergadering der vennoten komt elk jaar samen op de tweede woensdag der maand april, om eenentwintig uur, in de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats aangeduid op de uitnodigingen".

4) De huidige statuten te schrappen en nieuwe statuten aan te nemen om ze in overeenstemming te brengen met de aanbevelingen van de Orde van Geneesheren.

De nieuwe statuten van de vennootschap luiden als volgt :

"Î. Naam, zetel, duur en doel der vennootschap.

Artikel 9 :

Er wordt een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cotiperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht onder de naam van "PRACTIMED".

Artikel 2 :

De vennootschap heeft haar zetel te 3980 Tessenderlo, Eersets 56, en kan bij beslissing van de raad van bestuur overgebracht worden naar elke andere plaats in België.

Artikel 3 :

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur vanaf achttien juni negentienhonderd vijfenzestig.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering dat genomen wordt met naleving van de vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel :

De vennootschap heeft tot doel het instellen en bevorderen van een sociale geneeskunde die alle zieken, zonder onderscheid van stand, overtuiging, of godsdienst, in de gelegenheid moet stellen ter plaatse en onder de ononderbroken hoede, bijstand en leiding van hun huisdokter, de door hun toestand vereiste, en door de wetenschap in het bereik gestelde onderzoeken en behandeling te laten ondergaan in centra voor medische verzorging, De vennootschap stelt zich nog ten doel de voor een goede en moderne geneeskunde onmisbare samenwerking tot stand te brengen tussen geneesheren-specialist en huisdokters, zowel tussen huisdokters onderling, en aldus, ook in het raam van de algemene en preventieve geneeskunde, een groepswerk te bevorderen die de vennoten in de mogelijkheid stelt gans de algemene geneeskunde op degelijke wijze te beoefenen.

Zij zal er naar streven de wetenschappelijke contacten tussen omnipractici onderling; en zeer zeker ook tussen huisarts en geneesheer-specialist te intensifiëren.

in die geest zal het dus een zetel worden van postuniversitaire bekwaming en volmaking. De vennootschap mag slechts één laboratorium van klinische biologie uitbaten.

De vennootschap mag geen lid of vennoot zijn van een andere rechtspersoon, noch rechtstreeks of onrechtstreeks aandelen bezitten die al dan niet kapitaal vertegenwoordigen in een andere vennootschap, noch de hoedanigheid hebben van orgaan, noch lid zijn van een orgaan van een andere rechtspersoon of vennootschap. Zij mag geen lid, vennoot, orgaan of lid van een orgaan van een andere rechtspersoon of vennootschap vertegenwoordigen. De vennootschap mag geen andere goederen verwerven dan deze die noodzakelijk of nuttig zal zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel; zij mag enkel commerciële, industriële of principiële rekeningen stellen die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij zal zich echter onthouden van alle politieke bedrijvigheid

Il. Maatschappelijk fonds.

Artikel 5 :

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het vast gedeelte van het kapitaal wordt vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor een bedrag dat het vaste gedeelte overtreft.

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" Voer- behouden

aars het

Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden

aan het 6ei.gtsch Staatsblad Let a- vervolg

Mod POF 11.1

Op elk aandeel dat wordt geplaatst moet tenminste één vierde worden gestort van het bedrag dat het aandeel vertegenwoordigt in het kapitaal.

De aandelen zijn slechts overdraagbaar aan medevennoten. Andere aandelen en obligaties mogen worden uitgegeven bij beslissing van de raad van bestuur, die de eraan verbonden rechten en plichten, zoals waarde, stemrecht, intrest, terugbetaling en aandelen in het resultaat, zal bepalen.

Artikel 6 :

Het wordt verdeeld in maatschappelijke aandelen van elk één en dertig euro (31 ¬ ), onoverdraagbaar aan derden.

De raad van bestuur stelt vast in welke mate de aandelen dienen volstort te worden.

AI de sommen die aan de vennoten toekomen in de verdeling der winsten zullen bij voorrang en van rechtswege weerhouden worden tot de afbetaling der maatschappelijke aandelen.

Artikel 7 :

De rechten van de vennoten zijn vertegenwoordigd door aandelen op naam met een volgnummer, die de aanduiding van de vennootschap dragen, evenals de namen, voornamen, hoedanigheid en woonplaats van de titularis, de datum van zijn aanvaarding, alles ondertekend door de tifularis en twee bestuurders van de vennootschap. Zij worden ingeschreven in een aandelenregister, waarvan certificaten kunnen worden afgegeven aan de houders. Er bestaat geen hoofdelijkheid tussen de vennoten. leder van hen is alleen voor zijn aandeel gebonden.

iiI. Vennoten.

Artikel 8 :

Zijn vennoten :

1. De ondertekenaars van deze akte.

2. De natuurlijke personen die naderhand in de vennootschap kunnen treden en er belangen in hebben onder dezelfde voorwaarden als de eerste.

De raad van bestuur kan het nemen van meerdere aandelen toestaan indien zij dit noodzakelijk acht, Het enkel feit van aandelen te onderschrijven brengt met zich de aanvaarding van de huidige statuten mee.

Om als nieuwe vennoot toegelaten te worden moet men :

1. Aangenomen worden door de raad van bestuur. In geval van weigering moet de beslissing niet gemotiveerd warden.

2. Tenminste voor één aandeel inschrijven.

De vennoten moeten natuurlijke personen zijn en de huisartspraktijk uitoefenen. Zij mogen geen lid noch vennoot zijn van een andere rechtspersoon, noch rechtstreeks noch onrechtstreeks aandelen bezitten, die al dan niet kapitaal vertegenwoordigen in een andere vennootschap waarvan het maatschappelijk doel in verband staat met de geneeskunst - onder meer de uitbating van een laboratorium van klinische biologie, het vervaardigen van farmaceutische producten, de productie of de levering van geneeskundige apparatuur of prothesen, de productie of de uitbating van informatica-apparatuur die in verband staat met de geneeskunst - of met de levering van producten of diensten aan beoefenaars van de geneeskunst Zij mogen noch de hoedanigheid hebben van orgaan, noch lid zijn van de organen van deze rechtspersonen en vennootschappen. Zij moeten op regelmatige wijze patiënten verwijzen naar het centrum voor medische verzorging hetzij voor bijkomende diagnose hetzij voor doorverwijzing naar aan het centrum verbonden specialisten. Een voorschrijver die uitsluitend met het laboratorium verbonden aan een cooperatieve vennootschap van huisartsen samenwerkt, kan niet genieten van enig voordeel geboden door deze coöperatieve vennootschap en kan zelfs ook geen aandeelhouder zijn.

Artikel 9 :

Het aandeelhouderschap gaat te niet door overlijden, uittreding of uitsluiting.

Door zijn aansluiting is iedere vennoot gehouden geen enkele daad te stellen of zich te onthouden van het stellen van daden die nadelig zouden zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, of die van aard zou zijn het respect of de eer van de vennoot of van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Li Q -. Vervolg Mod PDF 11.1

vennootschap in het gedrang te brengen.

Artikel 10 :

De uitsluiting kan slechts uitgesproken worden door de raad van bestuur beslissend bij gewone meerderheid, die het besluit moet verantwoorden door opgave van de oorzaak of de redenen ervan. De raad van bestuur kan vastleggen welke handelingen, gedragingen of verrichtingen de

uitsluiting van een vennoot wettigen.

De vennoot wiens uitsluiting voorgesteld wordt, moet worden verzocht zijn opmerkingen schriftelijk mede te delen, binnen de maand nadat het voorstel tot uitsluiting hem bij aangetekende brief wordt toegezonden en waarin opgave wordt gedaan van de oorzaak of de redenen van de uitsluiting.

Indien hij daarom verzoekt, moet de vennoot verhoord worden. Het besluit, dat met redenen omkleed moet zijn en de feiten vermeldt waarom de uitsluiting is gegrond, wordt vastgesteld in een proces-verbaal getekend door de raad van bestuur. De uitsluiting wordt aangetekend in het aandelenregister en een eensluidend afschrift van het besluit wordt binnen de vijftien dagen bij aangetekende brief toegezonden aan de uitgesloten vennoot.

Uittreding

Artikel 11 :

ieder vennoot kan uittreden of een gedeelte van zijn aandelen terugnemen tijdens de eerste zes maanden van het boekjaar. Overlijden, kennelijk onvermogen, faillissement, het niet meer effectief uitoefenen van het beroep van huisarts en het bereiken van de leeftijdsgrens van vijfenzestig jaar impliceren van rechtswege zijn uittreding. Uitzonderlijk kan de raad van bestuur beslissen een huisarts ouder dan vijfenzestig jaar als vennoot te aanvaarden voor een periode van maximum vijf jaar.

Scheidingsaandeel

Artikel 12 :

De uittredende vennoot, de erfgenamen of rechtverkrijgenden van een overleden vennoot, de vertegenwoordiger(s) van een van rechtswege uittredende vennoot en de uitgesloten vennoot hebben bij wijze van overeenkomst recht op een scheidingsaandeel dat beperkt blijft tot de werkelijke nominale inbreng van zijn aandeel in het maatschappelijk kapitaal. Indien hij tenminste twee boekjaren onafgebroken vennoot blijft van de vennootschap, heeft hij bij uittreding daarenboven recht op zijn deel in de reserves dat hem tijdens elk boekjaar van zijn aandeelhouderschap wordt toebedeeld in verhouding tot het aantal aandelen dat hij jaarlijks kon in rekening brengen tegenover het ganse maatschappelijk kapitaal. Bij uitsluiting heeft men dan enkel recht op een rentevergoeding, berekend tegen de wettelijke intrest, op de nominale waarde van de werkelijke inbreng, vanaf en per volledig boekjaar dat de vennootschap hiervan het genot verkreeg.

Artikel 13

Wanneer een vennoot uittreedt of uitgesloten wordt, zal de vennootschap binnen de vijfjaar, volgend op de effectieve datum van uittreding of uitsluiting, tot de terugbetaling overgaan van het scheidingsaandeel zoals in artikel twaalf uiteengezet.

IV. Bestuur, toezicht.

Artikel 14 :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, welke uitsluitend is samengesteld uit vennoten van de vennootschap en bestaat uit zeven leden.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor een termijn van zes jaar en zijn te allen tijde afzetbaar. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Artikel 15

De raad van bestuur kiest tussen zijn leden een voorzitter, een secretaris en een schatbewaarder. De raad van bestuur wordt samengeroepen door de voorzitter, of bij ontstentenis, door de secretaris, telkenmale het belang der vennootschap het vereist of op verzoek van twee bestuurders. De uitnodigingen gebeuren minstens drie dagen voor de

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

'Je Q - vervolg

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

FJod PifF 11.t

bijeenkomst. De zittingen worden voorgezeten door de voorzitter of door een bestuurder die hem vervangt ledere bestuurder kan geldig vertegenwoordigd worden door een andere bestuurder mits een schriftelijke volmacht.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen wanneer de meerderheid der leden aanwezig is. De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

De besluiten worden vastgelegd in processen-verbaal, getekend door de meerderheid der bestuurders die aan stemming deelnamen.

Afschriften en uittreksels worden geldig getekend door de voorzitter of twee bestuurders. Artikel 16 :

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide macht voor bestuur en zaakvoering van de vennootschap. Onder zijn bevoegdheid valt alles wat niet uitdrukkelijk voorbehouden is aan de algemene vergadering door de statuten en de wet.

Hij heeft recht onder andere eigenmachtig te beslissen over alle handelingen die vallen binnen het kader van het maatschappelijk doel voorzien bij artikel vier. Hij besluit namelijk aangaande alle verbintenissen, rechtshandelingen, dadingen, aan- en verkopen, vervreemdingen en ruilingen van alle roerende en onroerende goederen, aangaande alle pachten, verhuringen, aanvaardingen van giften en legaten, alle geldplaatsingen, leningen, waarvan hij de voorwaarden regelt, aangaande het verlenen en de voorwaarden van aile hypotheken, of alle andere waarborgen, alsook aangaande het toestaan en opzeggen van alle hypothecaire of zakelijke rechten, aangaande alle rechtsvorderingen zo eisend als verwerend, aangaande aanwervingen van bedienden en hun opzeg of ontslag, bepaling van hun wedden en lonen en de hun toe te kennen bevoegdheden,

Deze opsomming is niet beperkend, enkel aanhalend. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur opdragen aan een afgevaardigd bestuurder, lid van de raad van bestuur,

Artikel 17 :

Aile akten die de vereniging verbinden, buiten die van het dagelijks bestuur en behoudens gebeurlijke bijzondere opdracht, worden geldig ondertekend ofwel door een bestuurder en de voorzitter van de raad van bestuur, ofwel door drie bestuurders, zonder dat de aldus handelende bestuurders tegenover derden van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur moeten doen blijken.

De rechtsvorderingen, zo eisend als verwerend, worden in naam der vereniging gevoerd door de raad van bestuur, vertegenwoordigd haar voorzitter en secretaris.

Artikel 18 :

De bestuurders zijn slechts verantwoordelijk voor de uitvoering van hun mandaat. Zij gaan geen enkele persoonlijke verbintenis aan omwille van hun bestuur of ten opzichte van de verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 19 :

Het toezicht over de werkzaamheden wordt uitgeoefend door de vennoten. Zij mogen zich in deze taak laten bijstaan door een accountant, wiens vergoeding, mits aanvaarding door de vennootschap, ten last valt van deze laatste. Nochtans kan de vergadering besluiten één of meerdere commissaris-revisor te benoemen. Zij is hiertoe verplicht wanneer de vennootschap de desbetreffende wettelijke criteria zou overschrijden.

Het mandaat van commissaris-revisor zal de drie jaar niet kunnen overschrijden, doch ze zijn herkiesbaar.

Hun bezoldiging zal bestaan uit een vast indexgekoppeld bedrag, door de algemene vergadering bij het begin en voor de duur van hun mandaat bepaald, dat slechts in gemeen overleg tijdens het mandaat zal kunnen worden aangepast.

Zij hebben een onbegrensd recht van toezicht en controle overeenkomstig de bepalingen der artikels vierenzestig en volgende der gecotirdineerde wetten op de handelsvennootschappen. Artikel 20 :

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ddor..

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

gât t Q - vervolg

De commissaris-revisor moet de dagelijkse verrichtingen der vennootschap volgen en hiervan

verslag uitbrengen bij de leden van de raad van bestuur.

Artikel 21:

De raad van bestuur houdt het register bij der vennoten.

V. Algemene vergaderingen.

Artikel 22 :

De algemene vergadering bestaat uit het geheel der vennoten.

De vennoten mogen op de algemene vergaderingen slechts vertegenwoordigd worden door

andere leden.

Ze is trouwens de soevereine macht van de vennootschap.

ledere vennoot heeft slechts één stem per aandeel.

Zij heeft alle machten; de beslissingen die zij overeenkomstig de statuten treft, zijn rechtsgeldig

en binden de vennootschap.

Vallen onder haar bevoegdheid

1, Het benoemen en ontslagen van de bestuurders.

2. Het goedkeuren van de rekeningen en de winstverdeling.

3. Het vrijwillig ontbinden der vereniging,

Artikel 23 :

De gewone algemene vergadering der vennoten komt elk jaar samen op de tweede woensdag

der maand april, om éénentwintig uur, in de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats

aangeduid op de uitnodigingen.

Indien deze dag een feestdag is, zal de vergadering doorgaan de eerstvolgende werkdag, op

hetzelfde uur.

Artikel 24 :

De raad van bestuur mag te allen tijde de algemene vergadering bijeenroepen. Hij is daartoe

verplicht op verzoek van een vijfde der vennoten. Dit verzoek moet de punten behelzen die aan

de vergadering dienen voorgelegd.

De vergaderingen worden gehouden op dag, uur en plaats, in de oproepingen bepaald.

Artikel 25 :

De oproepingen tot de algemene vergadering worden toegestuurd per omzendbrief met

dagorde aan al de vennoten, minstens vijftien dagen voor de vergadering, Zij worden in naam

van de raad van bestuur ondertekend door de voorzitter of door een bestuurder en de

secretaris,

Artikel 26 :

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij

verhindering, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Artikel 27 :

Behoudens andersluidende bepalingen in de statuten of in de wet, zal de algemene

vergadering geldig mogen beraadslagen welke ook het aantal is der aanwezige leden. De

beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid.

Artikel 28 :

Bij afwijking van vorig artikel worden de besluiten van de algemene vergadering, houdende

wijziging aan de statuten of vrijwillige ontbinding van de vennootschap, genomen

overeenkomstig bijzondere voorwaarden.

Dienvolgens zal, opdat de beslissing geldig genomen wordt

1. Het punt, voorwerp der beslissing, op duidelijke wijze op de dagorde voorkomen.

2. De helft der vennoten op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

3. De beslissingen worden genomen met de twee derden meerderheid der stemmen. Indien voorwaarde 2 niet is vervuld, is een nieuwe vergadering noodzakelijk en zal deze nieuwe vergadering geldig kunnen beslissen, welke ook het gedeelte van het aanwezige of vertegenwoordigde kapitaal is.

Mod PDF 11.1

Voór-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Let - vervolg

Mod p6F 11.1

Artikel 29 :

De besluiten der algemene vergadering worden vastgelegd in de processen-verbaal, getekend

door de voorzitter en de secretaris evenals door de vennoten die het wensen. Zij worden

ingeschreven in een speciaal register dat in de maatschappelijke zetel achter slot wordt

bewaard. De afschriften en uittreksels ervan worden geldig getekend door de voorzitter van de

raad van bestuur en de secretaris, of door twee bestuurders.

VI. Balans, reserves, winsten, vereffening.

Artikel 30 :

Het dienstjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar

Artikel 31:

Ten einde de jaarrekening te kunnen opmaken, worden de rekeningen van het verlopen jaar

afgesloten op éénendertig december. Het eerste boekjaar sluit af op éénendertig december

negentienhonderd zesenzestig.

Artikel 32 :

De nettowinst za! als volgt verdeeld worden :

1. Vijf ten honderd aan de wettelijke reserves.

2. De algemene vergadering beslist, rekening houdend met het doe! van de vennootschap,

over het aanleggen van een toereikende reserve.

VII. Voordelen aan de geneesheren die verstrekkingen van klinische biologie

voorschrijven.

Artikel 33 :

Aan de geneesheren die verstrekkingen van klinisch biologie voorschrijven mag noch

rechtstreeks, noch onrechtstreeks enig voordeel worden toegekend.

VIIi. Ontbinding en vereffening.

Artikel 34:

De ontbinding van de vennootschap kan worden uitgesproken door de algemene vergadering,

overeenkomstig de wettelijke beschikkingen, wanneer.'

1. Het vast gedeelte van het kapitaal is gedaald beneden het bij deze statuten vastgesteld bedrag.

2. De algemene vergadering dit beslist volgens de formaliteiten voorzien in de statuten.

3. Er minder dan drie vennoten overblijven.

Gedurende de ontbinding blijft de raad van bestuur bevoegd voor

a) De modaliteiten van vereffening.

b) De aanduiding der vereffenaars en het bepalen van hun bevoegdheden.

c) De goedkeuring van de eindrekening en de ontlasting van de vereffenaars.

Artikel 35 :

Bij het verstrijken van de termijn van de vennootschap of in geval van vervroegde vereffening, zal het maatschappelijk vermogen, na aanzuivering van het passief op gelijke wijze verdeeld worden tussen alle aandelen.

Artikel 36 :

De algemene vergadering heeft de meest uitgebreide machten om over te gaan tot de vereffening en tot de oplossing van alle bij onderhavige akte niet voorziene gevallen.

Artikel 37 :

De vennoten of de rechthebbenden of rechtverkrijgenden in geval van overlijden van een vennoot mogen de bezittingen van de vennootschap niet laten verzegelen, noch boedelbeschrijving ervan laten maken. Zij kunnen indien zij bepaalde rechten willen doen gelden jegens de vennootschap, zich enkel beroepen op de boekhouding en de jaarrekening van de vennootschap en moeten de besluiten van de algemene vergadering naleven evenals de bijzondere reglementen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vdor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

utnt Q - vervolg

Mod PDF 11.1

IX. Woonstkeuze.

Artikel 38 : "

leder bestuurder of commissaris-revisor die zijn woonplaats niet in België heeft, zal gehouden zijn er een woonplaats te kiezen, zoniet zal hij geacht worden woonplaats te hebben gekozen in de zetel van de vennootschap, wàar alle mededelingen en betekeningen hem deugdelijk zullen kunnen gedaan worden.':

Voor eensluidend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd

- eensluidend afschrift der akte

-

gecoördineerde tekst der statuten

- verslag raad van bestuur met bijgevoegde staat van activa en passiva

- verslag commissaris

Notaris Hans Derache

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.04.2012, NGL 17.08.2012 12422-0227-039
08/07/2011 : HAT000190
07/07/2011 : HAT000190
03/06/2011 : HAT000190
22/11/2010 : HAT000190
11/09/2009 : HAT000190
30/05/2008 : HAT000190
27/07/2007 : HAT000190
24/07/2007 : HAT000190
28/06/2007 : HAT000190
05/06/2007 : HAT000190
19/04/2007 : HAT000190
30/11/2006 : HAT000190
30/11/2006 : HAT000190
16/05/2005 : HAT000190
24/05/2004 : HAT000190
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.04.2015, NGL 18.08.2015 15439-0212-036
13/05/2003 : HAT000190
17/10/2002 : HAT000190
23/05/2001 : HAT000190
17/05/2001 : HAT000190
20/05/2000 : HAT000190
01/01/1997 : HAT190
01/01/1995 : HAT190
11/12/1993 : HAT190
01/01/1993 : HAT190
01/01/1992 : HAT190
14/02/1990 : HAT190
11/08/1989 : HAT190
01/01/1989 : HAT190
01/01/1988 : HA36442
01/01/1986 : HA36442

Coordonnées
PRACTIMED

Adresse
GROENSTRAAT 27 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande