PRESS & PAPER CLIPS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRESS & PAPER CLIPS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.984.468

Publication

19/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 06.09.2014, NGL 14.09.2014 14586-0249-014
20/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 26.07.2012, NGL 16.09.2013 13583-0121-014
20/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 10.07.2013, NGL 16.09.2013 13583-0065-014
08/08/2013
ÿþc

1 r 1

Mod ADF 11.1

1: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude

aan het

Betg¬ scl

Staatsbte

tl3l3.111 i N







oergolegd ter griffie der

rechtbank v, knophandel te TONGEREN

2 0 -07- 20t3

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsar : 0871.984.468

Benaming (voluit): PRESS & PAPER CLIPS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kloosterstraat 4

3640 Kinrooi

Onderwerp(en) akte: BVBA: buitengewone algemene vergaderingen

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS, te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op 17 juli 2013, geregistreerd te Maaseik op 18 juli 2013.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergaderingen van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRESS & PAPER CLIPS", met maatschappelijke zetel te 3640 Kinrooi, Kloosterstraat 4 en met ondernemingsnummer BTW BE 0871.984.468 en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUROTOP MAASEIK", met maatschappelijke zetel te 3640 Kinrooi, Kloosterstraat 2 en met ondernemingsnummer BTW BE 0472.753.551, en op welke buitengewone algemene vergaderingen alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

1. Fusievoorstel

A. De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van de verslagen, vermeld in de~ agenda, te weten:

1) het fusievoorstel.

2) het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door de zaakvoerder(s) van elke' vennootschap overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen de dato dertien juni tweeduizend dertien.

3) het schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUBERT VENCKEN" met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, op datum van zeventien juni tweeduizend dertien.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in volgende termen:

"ln het kader van de geplande fusie door overneming van BVBA BUROTOP MAASEIK door BVBA PRESS & PAPER CLIPS, laten de werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de, geldende controlenormen van het Instituut der Bedrjfsrevisoren, mij toe te besluiten dat:

de door het bestuursorgaan van BVBA PRESS & PAPER CLIPS en van BVBA BUROTOP MAASEIK toegepaste waarderingsmethode, namelijk de fractiewaarde eeraandeel voor BVBA PRESS & PAPER CLIPS en voor BVBA BUROTOP MAASEIK, past in het gegeven geval;

deze waarderingsmethode leidt tot een waarde van 100,00 EUR per aandeel voor BVBA BUROTOP MAASEIK en tot een waarde van 100,00 EUR per aandeel voor. BVBA PRESS & PAPER CLIPS;

het relatief belang dat door het bestuursorgaan van BVBA PRESS & PAPER CLIPS en van BVBA BUROTOP MAASEIK wordt gehecht aan de gebruikte waarderingsmethodes passend is;

de door het bestuursorgaan van BVBA PRESS & PAPER CLIPS en van BVBA BUROTOP MAASEIK voorgestelde ruilverhouding, zijnde 1 aandeel van BVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

BUROTOP MAASEIK voor 1 nieuw aandeel van BVBA PRESS & PAPER CLIPS, als redelijk kan aanzien worden;

" er geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering te vermelden zijn.

Bree, 17 juni 2013

Voor BVBA HUBERT VENCKEN,

Hubert VENCKEN,

Bedrijfsrevisor"

B. De aanwezige of vertegenwoordigde vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben

van de inhoud van alle voormelde verslagen.

De vergaderingen stellen vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn,

en dat zij instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Alle voormelde verslagen worden aan deze akte gehecht, na door de notaris ne varietur te

zijn getekend.

2. Beslissing tot fusie

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRESS & PAPER CLIPS", overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUROTOP MAASEIK", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a) de overdracht gebeurt op basis van de boekhoudkundige staat van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUROTOP MAASEIK" afgesloten per eenendertig maart tweeduizend dertien. De activa, de passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden opgenomen in de boekhouding van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRESS & PAPER CLIPS" tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b) vanuit boekhoudkundig oogpunt worden aile verrichtingen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUROTOP MAASEIK" vanaf één april tweeduizend dertien beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRESS & PAPER CLIPS", zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRESS & PAPER CLIPS" zullen zijn gebeurd;

c) de overdracht gebeurt door middel van toekenning van tweehonderd (200) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRESS & PAPER CLIPS", zonder opleg. De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRESS & PAPER CLIPS" vanaf één april tweeduizend dertien.

3. Andere beschikkingen

De vergadering stelt overeenkomstig artikel 693, 8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel vast dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRESS & PAPER CLIPS" enerzijds en van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BURGTOP MAASEIK" anderzijds.

De vergadering stelt dat aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUBERT VENCKEN" met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, de opdracht werd verleend om het verslag op te maken waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen. Hiertoe wordt een bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor.

4. Beschrijving van het door de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUROTOP MAASEIK" aan de overnemende besloten vennootschap "PRESS & PAPER CLIPS" overgedragen vermogen.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat de overdracht van het vermogen (rechten en verplichtingen) van de overgenomen besloten vennootschap met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

beperkte aansprakelijkheid "BUROTOP MAASEIK" gebeurt door middel van toekenning aan haar aandeelhouders van tweehonderd (200) nieuwe geheel volgestorte gewone aandelen in de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRESS & PAPER CLIPS", zonder opleg.

De uit te geven nieuwe gewone aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen onder voorbehoud van wat hierna zal worden gezegd over de deelname in de winsten.

De volgende activa en passiva worden aan de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRESS & PAPER CLIPS" overgedragen op basis van de boekhoudkundige staat van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUROTOP MAASEIK', afgesloten per eenendertig maart tweeduizend dertien.

ALGEMENE BESCHRIJVING

I. ACTIVA

-Vaste activa per eenendertig maart tweeduizend dertien: zevenhonderd drieënnegentig

euro zestien eurocent (¬ 793,16);

-Vlottende activa per eenendertig maart tweeduizend dertien: vijfenveertigduizend honderd

negenendertig euro eenenvijftig eurocent (¬ 45.139,51);

TOTAAL ACTIVA PER EENENDERTIG MAART TWEEDUIZEND DERTIEN:

VIJFENVEERTIGDUIZEND NEGENHONDERD TWEEËNDERTIG EURO

ZEVENENZESTIG EUROCENT (¬ 45.932,67).

II. PASSIVA

-Eigen vermogen per eenendertig maart tweeduizend dertien: tweeënveertigduizend

honderd vierentachtig euro drie eurocent (¬ 42.184,03);

-Schulden per eenendertig maart tweeduizend dertien: drieduizend zevenhonderd

achtenveertig euro vierenzestig eurocent (¬ 3.748,64);

TOTAAL PASSIVA PER EENENDERTIG MAART TWEEDUIZEND DERTIEN:

VIJFENVEERTIGDUIZEND NEGENHONDERD TWEEËNDERTIG EURO

ZEVENENZESTIG EUROCENT (¬ 45.932,67),

Deze overdracht bevat bovendien de eventuele onlichamelijke bestanddelen zoals benaming, recht op huurgelden, commerciële, administratieve organisatie en knowhow, die behoren tot het overgedragen vermogen.

Voor een uitvoerige beschrijving wordt verwezen naar voormeld verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUBERT VENCKEN" met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor.

ALGEMENE OVERDRACHTSVOORWAARDEN

1) De verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRESS & PAPER CLIPS" zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, met terugwerkende kracht te rekenen vanaf één april tweeduizend dertien.

2) De verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRESS & PAPER CLIPS" zal met terugwerkende kracht, te rekenen vanaf één april tweeduizend dertien, alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en  bijdragen, en in het algemeen alle lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van medeeigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

3) De verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRESS & PAPER CLIPS" zal de overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUROTOP MAASEIK" voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of de slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4) De schulden van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUROTOP MAASEIK" zullen van rechtswege overgaan op de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRESS & PAPER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

CLIPS", die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUROTOP MAASEIK".

Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUROTOP MAASEIK" voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan. Zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUROTOP MAASEIK" ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

5) ge verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRESS & PAPER CLIPS" zal aile transacties, kopen, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUROTOP MAASEIK" werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met het door haar betrokken personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

6) Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRESS & PAPER CLIPS" worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

7) De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUROTOP MAASEIK" tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare administraties, geniet of titularis is;

b) de last van het ganse passief van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUROTOP MAASEIK" tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUROTOP MAASEIK" tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRESS & PAPER CLIPS" om ze te bewaren.

ONTBINDING ZONDER VEREFFENING

De vergadering stelt vast dat de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

1) de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUROTOP MAASEIK", die ophoudt te bestaan;

2) de aandeelhouder van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUROTOP MAASEIK" wordt aandeelhouder van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRESS & PAPER CLIPS";

3) de overdracht aan de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRESS & PAPER CLIPS" van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUROTOP MAASEIK".

5. Vaststelling van de boekhoudkundige toewijzing van de uit de fusie vloeiende overdracht - Kapitaalverhoging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig voornoemd fusievoorstel en ten gevolge van onderhavige overdracht en boekhoudkundige toewijzing, verzoekt de vergadering ondergetekende notaris te akteren dat:

1) zij besluit het maatschappelijk kapitaal van de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRESS & PAPER CLIPS" met TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) te verhogen om het te brengen van VIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 75.000,00) op VIJFENNEGENTIGDUIZEND EURO (¬ 95.000,00).

2) zij besluit tweehonderd (200) nieuwe gewone aandelen te creëren, identiek aan de bestaande aandelen, die deel zullen nemen in het resultaat vanaf één april tweeduizend dertien, en die zullen worden toebedeeld aan de aan de aandeelhouder van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUROTOP MAASEIK", volledig volgestort en zonder opleg.

6. Vaststelling van de opheffing van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUROTOP MAASEIK".

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat, ten gevolge van de aanneming van de voorgaande resoluties, de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUROTOP MAASEIK" heeft opgehouden te bestaan met terugwerkende kracht te rekenen vanaf één april tweeduizend dertien.

7. Wijziging van de statuten.

Ten gevolge van de genomen beslissingen, besluiten de vergaderingen aan de statuten van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRESS & PAPER CLIPS" de volgende wijziging aan te brengen.

Wijziging van artikel vijf van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de uit de fusie voortvloeiende kapitaalverhoging en bijgevolg vervanging van de tekst van dit artikel door de volgende tekst:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfennegentigduizend euro (¬ 95.000, 00).

Het is verdeeld in negenhonderd vijftig (950) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde."

8. Kwijting voor de zaakvoerder van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUROTOP MAASEIK".

Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRESS & PAPER CLIPS" van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal warden beslist over de kwijting over de zaakvoerder van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BURGTOP MAASEIK",

9. Ontslagen en benoemingen van zaakvoerders

De vergadering beslist het bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap niet te

wijzigen.

10. Bevoegdheden.

1) De vergadering machtigt elk van de zaakvoerders voor de uitvoering van de fusie, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen met mogelijkheid van subdelegatie en meer bepaald met de bevoegdheid om alle formaliteiten van doorhaling en van overbrenging te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten en desgevallend om elke toevoeging of rechtzetting aan deze akte van inbreng te doen.

2) De vergadering verleent aile machten aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

3) De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TAXCOUNT" met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Witte Torenstraat 101A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale en diverse administraties. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Geraldine COPS te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal dd. 17/07/2013.

- coördinatie der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/05/2013
ÿþ mea Wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behour aan h Belgia Staatst im

111111131,1M

1



N©orellogd #$r grl(#là dor

raoh ibAnk hAndgl to TOi'J©E~EN

~-~

0 6 -05- 2013

De Floordgrlffieeriffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsar : 0871 984 468

Benaming

(voluit) : PRESS & PAPER CLIPS

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Kloosterstraat 4, 3640 Kinrooi

(volledig adres)

Onderwerp akte ; fusievoorstel dd 03/05/2013

Er wordt voorgesteld om een fusie door te voeren tussen Press & Paper Clips bvba ( ondernemingsnummer 0871 984 468) en Burotop Maaseik bvba ( ondernemingsnummer 0472 753 551). Alle rechten en plichten, alle vorderingen en schulden van Burotop bvba (de overgenomen vennootschap ) gaan hiermede over naar Press & Paper Clips bvba ( overnemende vennootschap ).

Boekhouding : De fusie zal plaatsvinden op basis van de balansen per 31 maart 2013 van beide vennootschappen. Voor Press & Paper Clips bvba betreft het hier een jaarafsiuiting en voor Burotop Maaseik bvba betreft dit een tussentijdse balans. De handelingen van de over te nemen vennootschap vanaf 01/04/2013 zullen boekhoudkundig en juridisch geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende' vennootschap.

Ruilverhouding : Er bestaan 200 aandelen in de over te nemen vennootschap en deze aandelen zullen! geruild worden tegen 200 nieuwe aandelen in de ovememende vennootschap. De uit te reiken nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap zijn van dezelfde aard ais de reeds bestaande aandelen en er zal geen opleg in geld worden betaald.

Rechten der aandeelhouders : De nieuw uitgegeven aandelen zullen deel nemen in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd met ingang van 01/04/2013.

De zaakvoerder M. Kwaspen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 08.09.2011, NGL 08.09.2011 11540-0252-014
03/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 16.09.2010, NGL 26.11.2010 10615-0178-014
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 28.08.2009, NGL 24.09.2009 09774-0305-016
30/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 29.08.2008, NGL 25.09.2008 08746-0212-015
26/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 31.08.2007, NGL 18.09.2007 07725-0069-015
29/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 25.08.2006, NGL 24.11.2006 06882-2421-015
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 09.09.2015, NGL 29.09.2015 15632-0542-014
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 20.09.2016, NGL 29.09.2016 16637-0407-014

Coordonnées
PRESS & PAPER CLIPS

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 4 3640 KINROOI

Code postal : 3640
Localité : KINROOI
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande