PRIMA EQUIPMENT BELGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRIMA EQUIPMENT BELGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.688.616

Publication

01/04/2014
ÿþmod 11.1

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Scheirvellaan 6

3500 Hasselt

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Cari MAERE te Leuven op zes maart tweeduizend veertien, ter registratie neergelegd, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder' de naam "PRIMA EQUIPMENT BELGIË", met zetel te 3500 Hasselt, Scheirvellaan 6 en met onbeperkte duur

1) De besloten vennootschap Prima Equipment International B.V., vennootschap naar Nederlands recht, met'! zetel te 7772T6 Hardenberg (Nederland), Noorwegenweg 6, RSIN-nummer 853704144, ondernemingsnummer 0547.711.389, vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 13 van haar statuten door haar zelfstandig bevoegd bestuurder de heer HAVERKOTTE Hendrik Herman, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Gramsbergen (Nederland) op zesentwintig september negentienhonderd zeventig, wonende te 7783BE Gramsbergen (Nederland), Coevorderweg 20.

2) De besloten vennootschap Broeklanden Beheer B.V., vennootschap naar Nederlands recht, niet zetel te: 7783CL Gramsbergen (Nederland), Oldenhof 6, RSIN-nummer 810298818, ondernemingsnummer, 0547.720.495, vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 17 van haar statuten door twee gezamenlijk handelende; directeuren:

- de besloten vennootschap Steenmaat Beheer B.V vennootschap naar Nederlands recht, met zetel te 7783CL Gramsbergen (Nederland), Oldenhof 6, RSiN-nummer 810298120, ondernemingsnummer 0547.721.386,; vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar zelfstandig bevoegd bestuurder de heer! HAVERKOTTE Harm Aufridus Maria, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Hardenberg (Nederland) op elf; mei negentienhonderd achtenveertig, wonende te 7783CL Gramsbergen (Nederland), Oldenhof 6.

- de besloten vennootschap Lhee Beheer B.V vennootschap naar Nederlands recht, met zetel te 77838E; Gramsbergen (Nederland), Coevorderweg 20, RSIN-nummer 805687014, ondememingsnummer 0547.722.178 vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar zelfstandig bevoegd bestuurder de heer! HAVERKOTTE Hendrik Herman, voornoemd.

Waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18.550,00¬ ) bedraagt, volledig in! geld geplaatst is, ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (5.200,00¬ ) volstort is en! vertegenwoordigd is door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt; ingeschreven door:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Prima Equipment International B.V., voornoemd, die: een som gestort heeft van ZESDUIZEND HONDERD DRIEËNNEGENTIG EURO TACHTIG CENT (6.193,80¬ ),; waarvoor haar negenhonderd negenennegentig (999) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort. - de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Broeklanden Beheer B.V., voornoemd, die een som; gestort heeft van ZES EURO TWINTIG CENT (6,20¬ ), waarvoor haar één (1) aandeel wordt toegekend, gedeeltelijk volstort.

Met een boekjaar dat begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van hetzelfde; kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien.

Met de jaarvergadering op de tweede dinsdag van juni om zestien uur (16u). Indien die dag geen werkdag is,; wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag, De eerste jaarvergadering heeft plaats in; tweeduizend zestien.

Met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de; vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot statutair zaakvoerder voor de onbeperkte duur wordt aangesteld de heer HAVERKOTTE Hendrik Herman,. voornoemd.

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1.1111111

RECNYBMiC VAN itOOPHANpEL

Mer

I 9 HA§ffleT

Ondernemingsnr : S tA % . 6 8 8 . 6) 6

Benaming (voluit) : PRIMA EQUIPMENT BELGIË

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

door

mod 11.1

a

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,000: voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE48 7310 3789 3427 bij KBC BANK BERCHEM-CENTRUM, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 28 februari 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

De vennootschap heeft tot doel de exploitatie van een handelsonderneming met betrekking tot de import, export, inkoop, verkoop, reparaties en verhuur van machines en onderdelen,

De vennootschap kan alle handels- en nijverheidsdaden stellen, alle roerende en onroerende verrichtingen realiseren, alle financiële transacties uitvoeren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag met alle middelen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, in België of in het buitenland die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

Behoudens regelmatige kapitaalvermindering kan de vennootschap haar eigen aandelen slechts verkrijgen op grond van een besluit van de algemene vergadering.

Dit besluit is alleen dan aangenomen wanneer het de instemming verkrijgt van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten en dit na aftrek van de rechten waarvan de verwerving wordt voorgesteld.

De algemene vergadering bepaalt het maximum aantal te verkrijgen aandelen, de duur waarvoor de toestemming tot verkrijging is verleend, die niet meer dan achttien maanden mag bedragen, en de minimum- en maximumwaarde van de vergoeding.

Voor het overige kan de verkrijging enkel plaatsvinden indien de bijzondere voorwaarden bepaald bij artikel 321331 Wetboek van vennootschappen nageleefd worden.

Zolang de vennootschap haar eigen aandelen houdt, blijven alle daaraan verbonden rechten geschorst. Deze aandelen worden niet meegeteld voor de berekening van het quorum of van de meerderheid in een algemene vergadering; de uitkeerbare winst wordt onverkort uitgedeeld aan de aandelen waarvan de rechten niet zijn geschorst.

De vennootschap erkent slechts één enkel eigenaar per titel voor de uitoefening van de eraan verbonden rechten. In geval van medeëigendom of van gemeenschappelijke eigendom met concurrentieel bestuur door meerdere personen, zijn de mede- of gemeenschappelijke eigenaars van een aandeel gehouden zich tegenover de vennootschap te doen vertegenwoordigen door één enkele onder hen of door een mandataris, al dan niet vennoot, die ten opzichte van de vennootschap als eigenaar wordt beschouwd. De uitoefening van de eraan verbonden rechten mag door de vennootschap geschorst worden totdat één enkele persoon is aangeduid ais eigenaar van de titel tegenover de vennootschap.

Behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, komt het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot, gehuwd onder het stelsel van gemeenschap van goederen, uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat. In geval van overlijden van de enige vennoot worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten daarentegen uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen en legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Bij onstentenis van erfgerechtigden vervalt de nalatenschap aan de staat en wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden.

Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom -en behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen- zal de blote eigenaar steeds door de vruchtgebruiker vertegenwoordigd worden, behalve voor wat de toepassing betreft van het voorkeurrecht vermeld in artikel negen van deze statuten.

Bij elke kapitaalverhoging in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid met het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigt.

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden noch overgaan wegens overlijden dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist, wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan:

1. de afstammelingen in rechte lijn van de vennoten,

2. de echtgeno(o)t(e) van de vennoten;

3. medevennoten.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet toegelaten werden als dusdanig, hebben recht op de afkoopwaarde der overgegane aandelen. Zij mogen de afkoop daarvan vragen bij een per post aangetekende brief, die gericht wordt aan het bestuursorgaan van de vennootschap en waarvan deze onmiddellijk een afschrift aangetekend toezendt aan de onderscheiden

vennoten. De prijs en de voorwaarden van afkoop worden vastgesteld door de bevoegde rechtbank, zonder dat rekening mag worden gehouden met de schattingen van het testament, op verzoek van de meest gerede partij en na behoorlijke dagvaarding van de tegenpartij; indien afbetaling wordt toegestaan, mogen de termijnen niet gespreid worden over meer dan vijf jaar te rekenen van de uitoefening van het optierecht; de gekochte aandelen zijn niet vatbaar voor overdracht zolang de prijs niet volledig betaald is. indien de afkoop niet binnen drie maanden is geschied, hebben de erfgenamen of legatarissen het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" "

Voor,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennoot die niet persoonlijk op een algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

De lasthebber moet zelf stemgerechtigde vennoot zijn; minderjarigen, en ontzetten mogen evenwel vertegenwoordigd worden door een lasthebber of vertegenwoordiger die geen stemgerechtigde vennoot is, hetgeen eveneens geldt als de vennootschap slechts twee stemgerechtigde vennoten telt

Bij betwisting van iemands bevoegdheid om aan de vergadering deel te nemen of omtrent iemands stemkracht wordt over alle punten van de agenda tweemaal gestemd, met inachtneming eerst van het eerste en dan van het andere.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één twintigste voorafgenomen tot het oprichten van de wettelijke reserve; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits de wettelijke beperkingen terzake macht genomen worden.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, Eike uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Wanneer tengevolge van geleden verliezen het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels voorzien voor statutenwijzigingen, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verliezen gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde gedeelte van ter vergadering uitgebrachte stemmen,

De algemene vergadering kan besluiten tot ontbinding van de vennootschap volgens de regels voor de wijziging van de statuten, In geval van vrijwillige ontbinding, zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van reohtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen, De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene bevoegdheden, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal van hun respectievelijke aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

De zaakvoerders en vereffenaars, die hun woonplaats niet in België hebben, worden geacht voor de hele duur van hun opdracht woonplaats te kiezen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, waar alle dagvaardingen, oproepingen en betekeningen door derden mogen gedaan worden betreffende de zaken van de vennootschap en de aansprakelijkheid voor hun bestuur.

Deze woonplaatskeuze geldt niet voor oproepingen, dagvaardingen, betekeningen en alle andere briefwisseling die uitgaat van de vennootschap zelf.

DE NOTARIS, Carl MAERE

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

enkel uitgereikt met het oog op de neerlegging ter griffie

Tegelijk hiermede neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/12/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
PRIMA EQUIPMENT BELGIE

Adresse
SCHEIRVELLAAN 6 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande