PROOST A. ORTHODONTIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROOST A. ORTHODONTIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.084.282

Publication

15/10/2014
ÿþmod 11.1

LuiK B in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IR( t*El1181;17

I III Il

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

MONITEUR BELGE

03 OKT. 2014

0 d 10- 2014

BELGIS H STAATSBLAD Griffie

111

"

"

(verkort) : #

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kapelstraat 28

3940 Hechtel-Eksel

Onderwerp akte :Ontbinding, décharge zaakvoerder, sluiting vereffening, bijzondere volmacht.

Tekst Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Veerie Boere te Borgerhout op achtentwintig; juli tweeduizend veertien, Geregistreerd 'Isle registratiekantoor Antwerpen 2 op 30/712014 bladen 01 verzendingen: geen register 05 boek 06 bled 61 vak 03 Ontvangen registratierechten: vijftig euro De ontvanger; bij delegatie P. Baetens », blijkt dat de algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de; ;: rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « PROOST A. ORTHODONTIE »,I met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLISSING. - Ontbinding.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan en van het controleverslag van bedrijfsrevisor Marc Maris, opgemaakt op 14 juli 2014,1 waarvan de besluiten luiden als volgt:

I! "Besluit

Il In bet kader van de procedure tot ontbinding, voorzien in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BV BVBA "PROOST A. ORTHODONTIE" (RPR ANTWERPEN, deelgebied HASSELT met ondememingsnummer 0447,084.282) een boekhoudkundige staat - afgesloten op 30 april 20141

opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een1 balanstotaal opgeeft van ¬ 627.053,14 en een netto-actief van ¬ 620.800,35.

1I Uit de controlewerkzaamheden, die wij uitgevoerd hebben overeenkomstig de toepasselijke Normen van het:

Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle op het voorstel tot ontbinding van vennootschappen met:

beperkte aansprakelijkheid, blijkt dat deze boekhoudkundige staat per 30 april 2014, de financiële toestand van: !I de av BVBA "PROOST A. ORTHODONTIE" volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten: :Ivan de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden. De eventuele niet-voorziene lasten van aleatoire aard tI inherent zijn aan de in vereffeningstelling, zijn gedekt door de vennoot.

In de boekhoudkundige staat per 30 april 2014 zijn voorzieningen opgenomen voor kosten verbonden aan de: ontbinding en vereffening. Er werd ons aangetoond dat deze schulden op datum van ons verslag, betaald I! werden waardoor deze bedragen niet dienen te worden geconsigneerd.

Er zijn geen andere inlichtingen die wil ter voorlichting van de vennoot onontbeerlijk achten.

Onderhavig verslag werd opgesteld in overeenstemming met artikel 181 van het Wetboek van: Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

I! HASSELT, 14 juli 2014

CALLENS, PIRENNE & C° BV CVBA

I! Bedriffsrevisoren

vertegenwoordigd door Marc MARIS

:! Bedrefsrevisore

De vennoten hier allen aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren in het bezit te zijn gesteld van eed afschrift van genoemde verslagen en staat van activa en passive, en te verzaken aan de formaliteiten %rem toezending ervan zoals voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen. Vervolgens stelt de notaris vast dat aile formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn, voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, gehouden is met het oog op de ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr 0447,084.282

Benaming (voluit) : PROOST A. ORTHODONTIE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

moi 11.1

Hierna besluit de Vergadering de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'PROOST A. ORTHODONTIE vervroegd te ontbinden, zodat de vennootschap nog slechts bestaat voor haar vereffening

TWEEDE BESLISSING. Decharge zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder tengevolge van de ontbinding, van mevrouw Proost Johanna Louise Paule, geboren te Leuven op zestien november negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Kapeistraat 28.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem/haar tot op heden waargenomen bestuur,

DERDE BESLISSING. Sluiting vereffening.

De vennoten, allen hier aanwezig, verklaren dat zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen op voldoende wijze kennis hebben genomen van de rekeningen en stukken tot staving van de vereffening, en aangezien deze rekeningen en stukken niet ten minste één maand voor deze vergadering werden neergelegd zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen, verklaren zij ieder uitdrukkelijk op voldoende wijze hun individueel onderzoeksrecht te hebben kunnen uitoefenen, en afstand te doen om de nietigheid van de beslissingen van deze algemene vergadering te vorderen, op grond dat voormelde stukken niet minstens één maand voor deze op de zetel van de vennootschap werden neergelegd. Na vaststelling dat in de vennootschap creen passief meer voorhanden (is in de zin van de omzendbrief 7/CH/3100/A/004 van 14 november 2006 van de Federale Overheidsdienst Justie, alsook in de zin van de vraag van de heer Luk Bieen aan de Minister van Justitie Annemie Turtelboom over "artikel 184, § 5 van het Wetboek van Vennootschappen" (nr. 14529), Hand. Kamer 2012 2013, 12 december 2012, ni-, CRIV 53 COM 620, p. 27-28; www.dekamenbe/dociccri/pdf/53/ic620.0dfsearch="ciiv 53 cOm 620"), keurt de vergadering de voormelde rekeningen goed, waarbij de vennoten erkennen dat zij in verhouding tot hun aandelenbezit het gehele vermogen van de vennootschap overnemen, en zich ertoe verbinden aile eventuele nog niet gekende passive voor hun rekening te nemen in zelfde verhouding.

De vergadering stelt dan ook de definitieve sluiting van de vereffening vast. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste vijf jaar bewaard worden te 3940 Hechtel-Eksel, Kapelstraat 28. VIERDE BESLISSING. Bijzondere volmacht.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonen register van de Kruispuntbank van ondernemingen.

Als bijzondere gemachtigden, worden aangesteld: Fiscalim bvba (of zijn vertegenwoordigers), Accountants Belastingconsulenten, gevestigd te Kuringersteenweg 96, 3500 Hasselt, met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde aile formaliteiten te vervuilen en documenten te ondertekenen met het oog op de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Veerle Boere

Samen hiermee neergelegd:

-uitgifte van de akte;

-verslag zaakvoerder;

-verdelingsplan;

-staat actief en passief;

-verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

' " .1

04/03/2014
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bijhet Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~-~ = J g J~ P

na neerlegging ter griffie van de akte

bel I

ok"

Be

Sta









RECHTBANK IVAN KOOPHANDEL

21 -02- 2014

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0447.084.282

Benaming (voluit) : PROOST A. ORTHODONTIE

(verkort) : #

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelstraat 28

3940 Hechtel-Eksel

Onderwerp akte :Wijziging statuten: afschaffing nominale waarde, omzetting kapitaal in euro, verlenging boekjaar, wijziging datum algemene vergadering, toekenning van machten, volmacht.

Tekst : Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Veerle Boere te Borgerhout op zevenentwintig? december tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden, blijkt dat de algemene vergadering van dei burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; « PROOST A, ORTHODONTIE », met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen ; EERSTE BESLISSING.

;; De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de nominale waarde per aandeel af tel schaffen. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap zal dus voortaan vertegenwoordigd worden; door aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. De statuten worden dienovereenkomstig aangepast. TWEEDE BESLISSING.

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap van zevenhonderdvijftigduizend Belgische Frank! 750.000,00 BEF) om te zetten in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) en; hiertoe artikel 5 van de statuten aan te passen hetgeen voortaan zal luiden als volgt:

DERDE BESISI S1NG

De vergadering beslist het lopende boekjaar met vier maanden te verlengen, dat normaal zou eindigen op 31; l december 2013, te verlengen tot 30 april 2014.

Het boekjaar van de vennootschap zal vervolgens lopen van 1 mei van elk jaar tot 30 april van het; daaropvolgende jaar. ViERDE BESLISSING

De vergadering beslist de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen.

De gewone algemene vergadering van de vennootschap zal voortaan gehouden worden op de eerste! donderdag van de maand september om vijftien uur. De eerstvolgende gewone algemene vergadering wordt; derhalve gehouden op de eerste donderdag van de maand september om vijftien uur van het jaar 2014. VIJFDE BESLISSING De vergadering beslist de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de voorgaande; beslissingen, zoals hierna volgt: * artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"ARTIKEL VIJF

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één', cent (¬ 18.592, 01).

Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één; / zevenhonderd vijftigste (1/750ste) ieder."

* artikel 24 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"ARTIKEL VIERENTWINTIG

Het boekjaar vangt aan op één mei en eindigt op dertig april."

* artikel 19 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de eerste donderdag van de maand' september om vijftien uur.

indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden." ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent alle volmachten aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van wat voorafgaat. ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist dat door de zorgen van ondergetekende notaris zal overgegaan worden tot coördinatie van de statuten en neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Veerle Boere

Samen hiermee neergelegd:

-uitgifte van de akte;

-gecctirdineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vou behouden aan het Belgisch Staatsblad

23/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.07.2013, NGL 12.10.2013 13632-0005-010
04/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.09.2012, NGL 28.09.2012 12593-0539-010
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.08.2011, NGL 31.08.2011 11520-0516-010
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.07.2010, NGL 30.07.2010 10372-0318-010
08/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.08.2009, NGL 31.08.2009 09722-0342-010
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.11.2008, NGL 19.12.2008 08871-0144-011
12/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.08.2007, NGL 31.08.2007 07714-0083-011
01/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 17.08.2006, NGL 29.08.2006 06708-0518-011
03/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 26.07.2005, NGL 31.08.2005 05662-0505-011
14/12/2004 : HAT000322
05/10/2004 : HAT000322
31/10/2003 : HAT000322
04/11/2002 : HAT000322
26/09/1997 : HAT322
29/09/1992 : HAT322
24/04/1992 : HAT322

Coordonnées
PROOST A. ORTHODONTIE

Adresse
KAPELSTRAAT 28 3941 EKSEL

Code postal : 3941
Localité : Eksel
Commune : HECHTEL-EKSEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande