PROTRACTOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROTRACTOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.317.712

Publication

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 22.08.2013 13457-0225-011
12/01/2012
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbia,

+

,1 N

"

~ ~S~i, ~

.4.~.~, ._.

C3 K~ ,. ~ inrGriffie

Ilit11111Mitlj9.1),1

Ondememingsnr: 94.2 " 347-_

Benaming : PROTRACTOR

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beekomstraat 23

3740 Bilzen

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik,,: Maastrichtersteenweg 85, op drieëntwintig december tweeduizend en elf, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming "PROTRACTOR".

1) Vennoten-oprichters

De heer PEETERS Ben Boudewijn Theresia, geboren te Bree op achtentwintig maart' negentienhonderd vierenzeventig, van Belgische nationaliteit, [rijksregisternummer: 74.03.28-079.74], ongehuwd, wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Weg naar Ellikom i 223.

2) Naam

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

opgericht onder de naam "PROTRACTOR".

3) Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3740 Bilzen, Beekomstraat 23.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte

van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

4) Doel

De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel:

-De verhuur en operationele lease van muziekinstrumenten.

-De verhuur en operationele lease van boeken, kranten en tijdschriften.

-De verhuur en operationele lease van meubelen, met uitzondering van kantoormeubilair.

-De verhuur en operationele lease van decors.

-De verhuur en de operationele lease van overige machines en werktuigen, in het'

algemeen voor professioneel gebruik, n.e.g. zonder bedieningspersoneel, zoals:

" motoren, turbines;

" compressoren;

" gereedschapswerktuigen;

" machines voor de mijnbouw en de aardoliewinning;

" radio-, televisie- en communicatieapparatuur voor professioneel gebruik;

" uitrusting voor de filmindustrie;

" meet- en regelapparatuur;

-De verhuur van laadborden.

-De verhuur van motorfietsen.

-De verhuur van containers.

-De verhuur van spoorwegmaterieel zonder bestuurder.

-De verhuur van dieren (bijvoorbeeld renpaarden, ...).

-Reproductie van geluidsopnamen.

Op de laatste blz. van luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 2.1

-Reproductie van video-opnamen.

-Reproductie van computermedia.

-Vervaardiging van apparaten voor de bewaking van industriële processen.

-Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie.

-Isolatiewerkzaamheden.

-Stukadoorswerk.

-Schrijnwerk van hout of van kunststof.

-Metaalschrijnwerk.

-Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel.

-Groothandel in gereedschapswerktuigen.

-Groothandel in elektrisch materiaal, inclusief installatiemateriaal.

-Computeradviesbureaus.

-Overige activiteiten in verband met computers.

-Privé opleidingscentrum.

-Verhuur van machines, apparatuur en handgereedschap voor doe-het-zelvers.

-Verhuur van televisietoestellen en andere audio- en videoapparatuur.

-Verhuur van kantoormachines en computers.

-Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar.

-Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

-Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante activa.

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassing.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te'. richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of ' particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij aile handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitaiisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

' Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op : alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoelding artikel zesenveertig, ten achtste en ten negende van de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen.

Dit alles in de meest ruime zin.

5) Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR).

' Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde,

met een breukwaarde van één/honderdste (11100ste) ieder.

6) Inschriivino op het kapitaal: - inbreng in natura

De heer Peeters verklaart en erkent dat het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt op TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde, met een breukwaarde van één/honderdste (11100ste) ieder.

De heer Peeters verklaart de handelszaak als éénmanszaak thans uitgebaat met ondernemingsnummer 0705.722.510 in te brengen. De handelszaak omvat de activa- en , passiva-elementen, op basis van de toestand afgesloten op éénendertig december tweeduizend en tien.

REVISORAAL VERSLAG

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUBERT VENCKEN" met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Bruglaan 31, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, aangeduid overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft een verslag opgesteld betreffende voormelde inbreng in natura en de waardering ervan, gedateerd op tweeëntwintig december tweeduizend en elf, waarvan het besluit luidt als volgt:

"Uit mijn onderzoek met betrekking tot de geplande inbreng in natura van bestanddelen van de éénmanszaak van de heer Ben PEETERS ten bedrage van

¬ 26.000, 00 in de op te richten PROTRACTOR BVBA, is gebleken dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het: Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 26.000, 00 die tenminste overeenkomt met het aantal en de , fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

sen het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 100 aandelen aan de heer, Ben PEETERS van PROTRACTOR BVBA evenals een vordering in rekening-courant ten bedrage van ¬ 6.000,00;

5. er een voorbehoud geformuleerd wordt over de niet-tegenstelbaarheid van de rechtshandeling aan de bevoegde overheidsinstantie en de hoofdelijke aansprakelijkheid van de overdrager (m. b. t. art. 442bis uit het Wetboek der Inkomstenbelastingen en art. 93undecies B van het BTW-Wetboek) gezien er geen fiscale certificaten aangevraagd werden.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Bree, 22 december 2011."

BIJZONDER VERSLAG VAN DE OPRICHTTER

Overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de oprichter een bijzonder verslag gedateerd van drieëntwintig december tweeduizend en elf opgesteld waarin zij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap. TOEKENNING VAN DE AANDELEN

Als vergelding voor de inbrengen wordt aan de comparant de volgende aandelen toegekend ter vergelding van zijn inbreng in natura:

- honderd (100) volgestorte aandelen;

- een vordering in rekening-courant op de vennootschap ten bedrage van zesduizend euro (¬ 6.000,00).

Ingevolge deze inbrengen bedraagt het geplaatst kapitaal TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR) en wordt het vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, met een breukwaarde van één/honderdste (1/100ste) ieder.

7) Tijdstip werking en duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde te rekenen vanaf de datum van de

neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

8) Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (vennoten).

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Voor de duur van de vennootschap te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder benoemd, de heer PEETERS Ben, voornoemd, die bevestigt dat de . uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk . Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

9) Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig

december van ieder jaar.

10) Datum en uur van de jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de voorlaatste vrijdag van de maand juni om 19 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

,11) Eerste jaarvergadering en boekjaar

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal gehouden worden op de voorlaatste vrijdag van de maand juni van tweeduizend en dertien om 19 uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa 2.1

12) Bestemming van de winst  Reserve - Ontbinding

Van de winst zoals die blijkt uit de genoemde jaarrekening wordt ten minste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

13) Overneming van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf vijfentwintig maart tweeduizend en elf, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Geraldine COPS te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte dd. 23/12/2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PROTRACTOR

Adresse
BEEKOMSTRAAT 23 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande