QUALIBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUALIBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.310.152

Publication

06/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12303059*

Neergelegd

04-06-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0846310152

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): QUALIBO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan(M) 36

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Thierry VELGHE te Maasmechelen, op 1 juni 2012, eerstdaags ter registratie aan te bieden op het bevoegde kantoor, blijkt dat:

AANWIJZING VAN DE VENNOOT

De naamloze vennootschap "JEMAR & Co", met maatschappelijke zetel gevestigd te 3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 36, met ondernemingsnummer 0479.510.392 (RPR Tongeren) en BTW-nummer BE479.510.392.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Joel VANGRONSVELD, te Eigenbilzen, op 30 januari 2003, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 februari daarna, onder nummer 03021805.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 12 van haar statuten door twee bestuurders, met name:

- de heer Philippe Jean-Marie VANHEUSDEN, geboren te Bilzen op 1 augustus 1978, wonende te 3630 Maasmechelen, Priorijstraat 14; en

- de heer Fabian Marie-Bert DEROYE, geboren te Maaseik op 21 maart 1977, wonende te 3630 Maasmechelen, Wayenbergstraat 15.

VORM en NAAM

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt de naam  QUALIBO .

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 36.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- Het ontwikkelen, ontwerpen, begeleiden, coordineren en uitvoeren van projecten betreffende onroerende goederen in de ruimste zin genomen en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

- Het bouwen, kopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, verpachten en verkavelen, in waarde brengen, beleggen, beheren, uitbaten, financieren, hypothekeren, verzekeren en ontwikkelen van onroerende goederen in de ruimste zin van het woord, zowel onbebouwd, in opbouw als bebouwd zijnde en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

- Het verwerven van participaties in eerder welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Management activiteiten van holdings, met name het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere management activiteiten.

- Het verlenen van technisch, administratieve en financiële bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, marketing, productie, en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- Voor eigen rekening zowel in België als in het buitenland:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

A. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsfinanciële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- Het opnemen van bestuursmandaten in, en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen en verder alle verrichtingen die behoren tot de activiteit van een zogenaamde houdstermaatschappij en dit alles in binnen- en buitenland.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen. Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, inconsignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen zowel van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

BEDRAG MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL EN STORTING

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zestigduizend euro (¬ 60.000,-). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volgestort.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de oprichtingsakte.

BESTUUR

a) De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerder(s), al dan niet vennoot.

Indien er geen zaakvoerder wordt benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en plichten van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunne tot zaakvoerder benoemd worden.

b) Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder dient deze overeenkomstig de

bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon als vaste

vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor

rekening van de rechtspersoon.

VERTEGENWOORDIGING, INTERN BESTUUR, EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijken van het

doel, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere individuele

zaakvoerder.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Met éénparigheid van stemmen wordt voor onbepaalde tijd als als zaakvoerders benoemd, de heer

Philippe VANHEUSDEN en de heer Fabian DEROYE, beiden voornoemd, die verklaren de opdracht

te aanvaarden, met bevestiging dat hij niet getroffen zijn door een beslissing die zich hiertegen

verzet.

RESERVE, WINSTVERDELING.

De nettowinst wordt als volgt verdeeld:

a. vijf ten honderd aan de wettelijke reserve, deze storting is niet meer verplicht, wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

b. het saldo zal uitgekeerd of toegewezen worden volgens beslissing van de gewone algemene vergadering die aldus over het recht beschikt al dan niet dividenden toe te kennen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De dividenden zijn betaalbaar op de zetel van de vennootschap op de tijdstippen bepaald door de algemene vergadering.

VEREFFENING.

In geval van ontbinding om gelijk welke reden ook, zal de algemene vergadering de uitgebreidste rechten hebben voor het aanstellen van een of meer vereffenaars, voor het vaststellen van hun machten en hun vergeldingen en voor de regeling der wijze van vereffening.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Na betaling van de schulden en lasten van de maatschappij wordt het saldo van het maatschappelijk bezit verdeeld tussen de aandelen

JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, gehouden de tweede vrijdag van de maand juni om twintig uur (20u00). Indien deze dag op een feestdag valt, dan zal de vergadering gehouden worden de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

Hij kan op ieder ogenblik zowel een bijzondere als een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen, binnen de drie weken na het verzoek gedaan door één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Zo hij dit niet doet, hebben de aanvragers het recht, zelf de algemene vergadering bijeen te roepen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde zoals in deze statuten bepaald.

Het is de vennoten eveneens toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op 1 juni 2012 en eindigt op 31 december 2012.

BIJZONDERE VOLMACHT

Tot bijzondere lasthebber wordt benoemd, ten einde alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving en eventuele latere wijzigingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, registraties en erkenningen als aannemer, met de macht van indeplaatsstelling de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Monnens & Partners", kantoorhoudende te Maaseik, Weertersteenweg 158.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Wordt tegelijk neergelegd: expeditie akte (get.) Notaris Thierry Velghe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 26.08.2015 15497-0144-011

Coordonnées
QUALIBO

Adresse
JOSEPH SMEETSLAAN 36 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande