QUICKSTAMP

Société en commandite simple


Dénomination : QUICKSTAMP
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 891.088.223

Publication

29/05/2012
ÿþ MOD 11.1

In de bijlagen bil het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



flhl1 II 1hfl liii I1 111 ~I

*12095983*

iveeryeiega ter grime eer rechtbank v , koophandel ie 7ONGeREN

15 -05- 2012

Griffie

De Hoofdgriffier,

Ondernemingsnr.: 0891088223

Benaming (voluit) : Qulckstamp

(verkort) ;

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Maastrichtersteenweg 158 D te 3770 Riemst

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : omvorming naar GCV - ontslag zaakvoerder

' Op de buitengewone algemene vergadering dd. 20/04/2012 gehouden op de maatschappelijke zetel zijn volgende besluiten met éénparigheid van stemmen genomen:

1. De vennootschapsvorm wordt gewijzigd in een GCV (gewone commanditaire vennootschap). De heer Robert Englebert Beylemans, geboren te St.-Agatha-8erchem op 18/06/1951, wonende te 3700 Tongeren, Mulkerweg 14, wordt de gecommanditeerde vennoot. De heer. Justin Laurent Julius Marie Stegen, geboren te Maastricht op 23/07/1968, wonende te 3740 Blfzen, Merovingershof 5, wordt de stille vennoot.

2. De heer Justin Stegen voornoemd neemt ontslag als zaakvoerder vanaf 20/04/2012. Er wordt aan de heer Stegen integraal décharge verleend voor zijn beleid.

3. Coordinatie van de statuten. De volgende artikelen van de statuten worden vervangen:

" Artikel 1: naam: de maatschappelijk benaming van de vennootschap luidt als volgt: Quickstamp voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding 'Gewone commanditaire Vennootschap' of de letters'GCV.

" Artikel 7: verantwoordeliikheid: hij een GCV is er een gecommanditeerde vennoot die hoofdelijk aansprakelijk is voor alle verbintenissen van de vennootschap en een stille vennoot die enkel aansprakelijk is voor de schulden en verliezen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng in de GCV, op voorwaarde dat de stille vennoot geen enkele daad van bestuur verricht, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoot mag zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zal het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van aile registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. De heer Beylemans is de gecommanditeerde vennoot. De heer Stegen is de stille vennoot. Zijn inbreng beperkt zich tot de ¬ 50,00 oftewel vijftig euro.

" Artikel 9: bestuur: de vennootschap wordt bestuurd door de heer Beylemans, die zijn mandaat aanvaardt. De duur van zijn mandaat is onbeperkt. De algemene vergadering kan over het mandaat beslissen met eenvoudige meerderheid. De zaakvoerder wordt belast met het dagelijkse bestuur van de vennootschap.

" Artikel 10: bevoegdheid: de gecomanditeerde vennoot is bevoegd voor de vennootschap te -

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

9 ul,'ç i ' vervcler - - - MOD 17.1

handelen, te tekenen, gelden voor haar uit te geven en te ontvangen, tenzij dit niet met het

doel van de vennootschap in verband staat. De restvan het artikel komt te vervallen.

" Artikel 12: berekening van de winst en verdeling: de zuivere winst blijk uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en de reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het éénparig akkoord van de stille vennoot wordt vereist. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochthans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoot nooit zijn inbreng mogen overtreffen.

" Artikel 18: controle: iedere vennoot, zowel de gecommanditeerde als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzake nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van aile geschriften van de vennootschap. tedere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een extern IAB-accountant, ingeschreven op het tableau van het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Voor het overige blijven de artikelen van de oprichtingsakte dd. 23/07/2007 van kracht.

De heer Robert Beylemans, Gecommanditeerde vennoot De heer Justin Stegen, Ontslagnemend zaakvoerder Stille vennoot

Veor-

behbuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

J

Op de laatste biz, van Luik B vermelden :

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening -

15/09/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
QUICKSTAMP

Adresse
MAASTRICHTERSTEENWEG 158D 3770 RIEMST

Code postal : 3770
Localité : RIEMST
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande