RA & J-SPRAYLINING

Société en commandite simple


Dénomination : RA & J-SPRAYLINING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 536.707.433

Publication

24/07/2013
ÿþ .yik.<;~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L`-'-' _



fl11 I VIII ~IIII V1111 Neergelegd ter griffie der rechtbank v. konphende! te TONGEREN

*13III~I15594*



11 -07- 2813

De Floofdgriffie9riffie







Benaming RAM-SPRAYLINING

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Steenweg 86, 3665 AS

Ondernemingsnr : 5~

Voorwerp akte : STATUTEN

Op 9 juli 2013, verklaren de komparanten hier aanwezig:

I. De heer Ronny Bamps geboren te Hasselt op 22 april 1971 wonende te Steenweg 86, 3665 As

(N.N. 71.04.22-179.01).

2, Mevrouw Angela Prikken geboren te Maaseik op 21 juli 1967 wonende te Steenweg 86, 3665 As

(N.N 67.07.21-284.57).

3. De heer Johan Prikken geboren te Maaseik op 14 januari 1972 wonende Heirstraat 73A te 3630

Maasmechelen (N.N. 72.01.14-303.20).

een gewone commanditaire vennootschap op te richten.

STATUTEN

I. BENAMING  ZETEL  DOEL  STATUTEN - DUUR

ART.1:Er wordt een gewone commanditaire vennootschap (GCV) opgericht onder de benaming RA&J-SPRAYLINING; afgekort RAJ.

ART.2:De zetel van de vennootschap is gevestigd te Steenweg 86, 3665 As

Hij mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke plaats In het Nederlandstalig landsgedeelte worden

overgebracht.

ART.3:De vennootschap heeft tot doel

I. Voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-het uitvoeren van herstellingswerken zonder breekwerken met de gepatenteerde methode van Sprayliner.

-het uitvoeren van algemene herstellingswerken in de meest ruime zin.

- het organiseren en geven van diverse opleidingen. Advies en begeleiding aan derden.

-het opstellen en de audit van specifieke projectspecificaties en lastenboeken.

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals e) het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

b) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies; o) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

d) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ill. Onderneming in onroerende goederen: omvat ook het verwerven van zakelijke (volle eigendom, vruchtgebruik, erfpacht, naakte eigendom, opstal, enz..) of persoonlijke (vb huur) rechten op onroerende goederen met het oog op het geheel of gedeeltelijk gebruik voor de algemene beroepswerkzaamheden, alsook het geheel of gedeeltelijk vervreemden van deze rechten. Het is daarbij toegelaten de (rechten op deze) onroerende goederen gedeeltelijk ter beschikking te stellen , gratis of tegen vergoeding, van de zaakvoerder(s) en zijn/hun gezin.

In de algemene regel mag de vennootschap zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden binnen de perken van de wet alle financiële, commerciële, industriële daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking kunnen vergemakkelijken.

Zij zal zich mogen interesseren, door inbreng, fusie, participatie of anderszins in bestaande en op te richten vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van de vennootschap, Evenals het bestuur en de vereffening van, en om het even welk mandaat in, andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen waarnemen,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend. Het maatschappelijke doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten

ART.4:De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur, Ieder beherend vennoot zal een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt.

IL VENNOTEN

ART,5:De heer Ronny Bamps en de heer Johan Prikken zijn hoofdelijk aansprakelijke vennoten en worden beherende vennoten genoemd.

Mevrouw Angela Prikken is stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij belooft in de vennootschap in te brengen.

De machten van de stille vennoot bestaan uit:

-de controle van de vennootschap

-het stemrecht in de algemene vergadering.

ART.6:Alte oprichters zijn vennoten en het aandeel van elke vennoot in de vennootschap kan verschillend zijn. De beherende venno(o)te(n) (is) zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van ieder vennoot blijft evenwel individueel. De professionele kosten van verzekering zijn niettemin ten laste van de vennootschap.

ART.7:Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van medevennoten die minstens 213de van het kapitaal vertegenwoordigen toetreden.

ART.8:De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van de medevennoten die minstens 213d0 van het kapitaal vertegenwoordigen overdragen of afstaan.

ART,9:leder vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief. Bij overlijden van één der vennoten wordt de vennootschap voortgezet onder de levende vennoten, Hetzelfde geldt indien één van de vennoten werkonbekwaam wordt, bij ontslag, uitsluiting en professionele (tuchtrechterlijke) afzetting van een vennoot.

III. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

ART.10:Bij oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 20,000 euro. Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Op de aandelen wordt terstond ingeschreven in geld door:

- De Heer Ronny Bamps, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 10.000 euro, die gestort werd in de maatschappelijke kas, hij ontvangt 100 aandelen.

- Mevrouw Angela Prikken voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 8.000 euro, die gestort werd in de maatschappelijke kas, zij ontvangt 80 aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De Heer Johan Prikken, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 2.000 euro, die gestort werd in de maatschappelijke kas, hij ontvangt 20 aandelen.

Het kapitaal werd volledig volstort.

IV.BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING  CONTROLE

ART.11:De vennootschap wordt bestuurd door 1 of meerdere zaakvoerders (beherende vennoot).

De zaakvoerders beschikken over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor investeringen, aankopen, financiele verrichtingen en afsluiten contracten boven de 5.000,00 euro is de handtekening van beide zaakvoerders vereist,

ART.12:leder beherend vennoot afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder, leder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

ART.13:leder beherend vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij ondermeer het recht heeft ten alle tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

V. JAARVERGADERING  BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

ART,14:De jaarvergadering wordt jaarlijks gehouden op 11 september om 19.00 uur op de maatschappelijke

zetel. De vergadering beslist onder meer over:

-aanvaarding van nieuwe vennoten;

-goedkeuring van de jaarrekening en aanwending van de winst;

-wijziging van de statuten;

-ontbinding van de vennootschap.

leder vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennootschap bijeenroepen.

Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen voor de

vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Ronny Bamps en zal gehouden worden ten

maatschappelijke zetel.

Alle beslissingen van de algemene vergadering worden genomen met gewone meerderheid van stemmen.

VI, BOEKJAAR  RESULTAAT

ART.15:Het boekjaar loopt van één april en eindigt op 31 maart volgend jaar. Op éénendertig maart van ieder jaar, wordt een jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen,

ART.16:De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden op de jaarvergadering.

ART.17: De verliezen zijn ten faste van de vennootschap. Indien de overgedragen verliezen groter zijn dan het maatschappelijk kapitaal zijn deze ten faste van de beherende vennoten. Bijgevolg zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen,

VII. ONTBINDING  TERUGTREKKING VAN EEN VENNOOT

ART.18:De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaamverklaring, de professionele (tuchtrechterlijke) afzetting of schorsing van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van 213de der aanwezige stemmen,

ART.19:1n geval van ontbinding wordt het netto-actief van de vennootschap verdeeld, derwijze dat aan iedere vennoot, in verhouding tot de waarde van de aandelen welke hij bezit, zijn deel wordt toegekend.

~

Luik 13 - Vervolg

VIII, SLOTVERKLARINGEN

Bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen worden alle verbintenissen sedert 1 juli 2013 geacht verricht te zijn voor de GCV

Het eerste boekjaar loopt van neerlegging oprichtingsakte tot 31 maart 2015.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden de 11de september 2015.

Worden als zaakvoerder benoemd voor cnbepaalde duur de heer Ronny Bamps en de heer Johan Prikken

die beiden aanvaarden.

Het mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering zich anders uitspreekt.

Verleden te As op 9 juli 2013.

Na voorlezing hebben de kompasanten deze akte getekend,

De oprichters,

De heer Ronny Bamps Mevrouw Angela Prikken

beherende vennoot stille vennoot

De heer Johan Prikken

beherende vennoot

t

"

". Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RA & J-SPRAYLINING

Adresse
STEENWEG 86 3665 AS

Code postal : 3665
Localité : AS
Commune : AS
Province : Limbourg
Région : Région flamande