REAL ESTATE LA MEUSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REAL ESTATE LA MEUSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.914.765

Publication

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 20.08.2013 13443-0149-008
29/12/2011
ÿþ Md. Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grime der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

16-12-2011,,

De Hoofdgriffier,Orifllle

Ondernemingsnr : `_Ó 4. q-4 - " Y6

Benaming

(voluit) : Real Estate La Meuse

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 6, 3620 Lanaken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Véronique DELILLE, geassocieerd notaris te Rekem-Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen", met zetel te Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13, op veertien december tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, dat door de heer BLEIJLEVENS Hendrikus Maria Emilius, geboren te Heerlen. (Nederland) op twintig augustus negentienhonderd negenendertig, en zijn echtgenote mevrouw STARMANS, Gertrude Emestine Theodora, geboren te Valkenburg-Houtem (Nederland) op zeventien november negentienhonderd achtenveertig, samenwonende te 3620 Lanaken, Stationsstraat 6 een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met naam "Real Estate La Meuse" en met zetel te. 3620 Lanaken, Stationsstraat 6.

Kapitaal:

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO - 18.600,00 EUR, en. is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, hebbende elk een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186ste) deel van het kapitaal.

Het is bij de oprichting volledig volstort. Doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening en in eigen naam, voor', rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: aile verrichtingen, met betrekking tot de onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen met' betrekking tot de roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten.

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of --ondememingen; het' stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin: ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven,: huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk: doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en. industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende. goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met. het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met. dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk.

" welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

I.

Staatsblad

11111,11.!111.11Ut111,!1,1111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

\

Voor-

' behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- -  ' -- - doel het hare, of van amdis ;

gelijkaardig

deuitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen |n, of op gelijk welke w8ze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van dænóen borg o\e||en, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te. geven, inclusief de eigen handelszaak.

' De vennootschap kan alle |nn|ng*n, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan andere vennootschappen toestaan of borgstellingen verstrekken voor andere vennootschappen. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Voorzover een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder van de vænnootsohmp, dient deze' rechtspersoon te handelen naar de voorschriften van artikel 61 paragraaf twee van het Wetboek van~ ;Vonnootsohoppnn. De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle '

" omstundighedan en om al de daden te stellen of toe te |aÓao, die betrekking hebben op het doel der

vennootschap, zoals dï bepaald werd in artikel 3 van deze statuten. "

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekening en mogen samen of afzonderlijk optreden. De zaakvoerders hebben het neuh\, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen 0f

vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid

vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag. Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehoudenupde laatste vrijdag van de maand mei om zeventien uur (17.00u).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag. !

~ De zaakvoerders mogen buitengewone algemene vergaderingen bi]oonnoepon, telkens het belang van de' vennootschap dit vereist.

. Maatschappelijk jaar: He\mootschappelUkjaarbegintopáánjanuahono|ndigtopáónendortigdecemberwane|kjaar.

Verdeling winst:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkuuhyn, maatschappelijke lasten en de afs h ngem. maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf pnocont! voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds.

' Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering.

" Verdeling batig saldo vereffening: Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bazitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans, zo

; alle aandelen niet in gelijke rh di afbetaald zÜn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene

, verdeling over te goon, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

Bepalingen van toepassing ingeva de vennootschap slechts een vennoo telt.

, indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde (niet-vennoot) kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

, De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen. Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen.

Slotverklaringen:

~

- Het eerste boekjaar begint op veertien december tweeduizend en elf en eindigt op éénendertig december "

tweeduizend en twaalf. Het betreft dus een verlengd boekjaar.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei tweeduizend en dertien

r

om zeventien uur (17.00u), overeenkomstig de statuten.

- Benoeming niet-statutaire zaakvoerders: terstond komen alle vennoten in algemene vergadering bijeen en

beslissen twee niet-statutaire zaakvoerders te benoemen. Zij kiezen tot deze functie:

- de heer BLEIJLEVENS Hendrikus voornoemd; en

- mevrouw STAR MANS Gertrude;

beiden hier aanwezig en die verklaren te aanvaarden.

! De zaahvnorÓorm, zijnde de heer BLEULEVENG Hendrikus en mevrouw STARMANS Gertrude, zijn

aangeduid voor een onbepaalde duur.

I-let mandaat van zaakvoerders is onbezoldigd.

ers

laà

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffte van de Rechtbank van Koophandel, voor Registratie.

.hienmee _ . _..---_-_ ___------'/

Op de laatste biz van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoodanigheidinstrumenterende notaris hetzij van de persc(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 30.08.2016 16526-0102-008

Coordonnées
REAL ESTATE LA MEUSE

Adresse
STATIONSSTRAAT 6 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande