RF CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RF CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.773.101

Publication

22/05/2014
ÿþ Moa Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 1 1 1 1 1 1 1 '19 1 1 1 1 1 1 1 1 1

104895

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

13 MEI 2014

Griffie

Ondememingsnr : Benaming 0542.773.101

(voluit) : (verkort): RF CONSTRUCT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : ROOTSTRAAT 91 te 3510 KERMT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vastelling van overdracht van aandelen.

Het jaar tweeduizend-en-veertien, op 13 january om 17 uur werd ter maatschappelijke zetel de Buitengewone Algemene vergadering der vennoten van de vennootschap gehouden.

1e0 RESOLUTIE

Er wordt unaniem besloten dat De heer Salgado Ferreira Adérito Daniel 5 aandelen aan de heer Pereira Gomes Joáo Filipe wonen te 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei 244 verkoopt. De andere aandeelhouders zien van hun voorkeurrecht af.

2de RESOLUTIE :

Er wordt unaniem besloten dat de heer Pereira Gomes Joáo Filipe is actieve vennoot van de venootschap benoemd wordt

De vergadering wordt om 18 uur opgegeven,

SALGADO FERREIRA Aderito

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/12/2013
ÿþ~ L

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- 11111111 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

behouden *13189966*

aan het

Belgisch

Staatsblad

0 â -12- 2013

Hfj~.,Sgg



Ondernemingsnr : s` \ ~`~ 3 c -

Benaming

(voluit) : RF Construct

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3510 Hasselt, Rootstraat 91

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Vemimmen, te Sint-Genesius-Rode, op vier december tweeduizend dertien, dat:

1) De Heer SALGADO FERREIRA Adérito Daniel, geboren te Vila Nova de Famalicâo (Portugal), op 10 februari 1981, nationaal nummer: 81.02.10-521.21, geboren op 25 april 1982, wonende te 3510 Kermt, Rootstraat 91.

2) De Heer GONÇALVES FERREIRA Tiago Alexandre, geboren te Oliveira de Frades (Portugal), op 18 november 1989, nationaal nummer: 89.11.18-353.83, geboren op 19 oktober 1989, wonende te 1180 Ukkel, Lisbloemenstraat 43.

3) De Heer DOS SANTOS CAETANO José Filipe, geboren te Barcelos (Portugal), op 7 april 1986, nationaal nummer 86.04.07-551.06, ongehuwd, wonende te 3510 Kermt, Spalbeekstraat 132,

een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam RF Construct,

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 3510 Hasselt, te Rootstraat 91.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

Het bouwen en verbouwen van onroerende goederen. Het uitvoeren en/of coordineren van algemene aannemingen in hoedanigheid van aannemer of onderaannemer, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de, uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen zowel intern als extern, zowel in de publieke sector als in' de private sector.

Coördinatie, adviesverlening en projectopvolging, alsook de studie en uitwerking, van bouwprojecten, meer bepaald het optreden als adviseur, bemiddelaar en coordinator van immmobilaire activiteiten, zoals onder meer de oprichting, de inrichting, de omvorming, de verbouwing, de afbraak en de renovatie van onroerende goederen.

Het uitvoeren van werken met betrekking tot de distributie van water, gas, elektriciteit, etc., de vestiging en exploitatie van alle middelen van transport, kanalen, routes en poorten, etc,

Vervaardiging en plaatsing van geprefabriceerde wanden en plafonds in alle constructies, gyprocwerken, stukadoorwerken, plafondwerken

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbin-tenissen als tot waarborg van verbintenissen van: derden borg stellen, onder meer door haar gcederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen' handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende, handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden. KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénlhonderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de Heer SALGADO FERREIRA Adérito Daniel, voornoemd sub 1), ten belope van honderdéénentwintig (121) aandelen;

- door de Heer GONÇALVES FERREIRA Tiago Alexandre, voornoemd sub 2), ten belope van zevenenveertig (47) aandelen;

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

- door de Heer DOS SANTOS CAETANO José Filipe, voornoemd sub 3), ten belope van achttien (18) aandelen;

totaal: honderdzesentachtig (186) aandelen

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-1280665-14 bij de Bank ING, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 3 december 2013 afgeleverd bankattest, waarvan een kopie aan deze akte zal gehecht blijven.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van één derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR). Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR)

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwocrdiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders warden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen,

De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten.

Iedere zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ze mogen, op eigen verantwoordelijkheid, al of een deel van hun bevoegdheden afvaardigen aan elke persoon van hun keuze.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ALGEMENE VERGADERING: De jaarvergadering zal gehouden worden op elke tweede dinsdag van de maand mei te 11.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maat-schappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

TITEL III.- SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

1, de Heer SALGADO FERREIRA Adérito Daniel, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

2) De Heer GONÇALVES FERREIRA Tiago Alexandre, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijke persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor aile verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersconlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelin-gen in haar naam en voor haar rekening gesteld v66r de ondertekening van de oprichtingsakte,

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

y

Voorbehouden e aan het

Belgisch Staatsblad

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

EERSTE JAARVERGADERING,

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

VOLMACHT BTW/ONDERNEMINGSREGISTERFORMALITE!TEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer SEQUEIRA COUTINHO Filipe, te 1410 Waterloo, Avenue des Lilas 69, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de in`'schrijving van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsregister en voor de aanvraag van een BTW-numm er

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL, afgeleverd met het enige doel te worden neergelegd op de Handelsrechtbank van Hasselt, ter publicatie.

Meester Philippe Vemimmen, notaris te Sint Genesius-Rode.

Gelijktijdige neerlegging: afschrift van de akte, bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/02/2015
ÿþ Mod Nbfd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0542.773.101

Benaming

(voluit) : RF CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : ROOTSTRAAT 91 te 3510 KERMT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vastelling van overdracht van aandelen.

Het jaar tweeduizend-en-veertien, op 30 september om 17 uur werd ter maatschappelijke zetel de Buitengewone Algemene vergadering der vennoten van de vennootschap gehouden

lste RESOLUTIE

Er wordt unaniem besloten dat De heer Pereira Gomes Joâo Filipe 5 aandelen aan de heer Salgado' Ferreira Adérito verkoopt. De andere aandeelhouders zien van hun voorkeurrecht af.

2de RESOLUTIE:

Er wordt unaniem besloten om het ontslag van de heer Pereira Gomes Joâo Filipe accepteren.

De vergadering wordt om 18 uur opgegeven.

SALGADO FERREIRA Aderito

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

RECHT8ANKvan KOOPHANGsr4. te ANTWERPEN

0 3 FEB. 2015

afdeljzlgHA~SELT

urim

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

18/05/2015
ÿþ Mod Word ii.i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge



k

~



te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

06 MEI 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0542.773.101

Benaming

(voluit) : RF CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : ROOTSTRAAT 91 te 3510 KERMT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vastelling van overdracht van aandelen.

Het jaar tweeduizend-en-vijftien, op 2 february om 17 uur werd ter maatschappelijke zetel de Buitengewone

Algemene vergadering der vennoten van de vennootschap gehouden.

1"e RESOLUTIE

Er wordt unaniem besloten dat De heer Salgado Ferreira Adérito Daniel 5 aandelen aan de heer DOUTEL CORREIA Nuno Miguel wonen te 3510 Kermt, Diestersesteenweg 266,

5 aandelen aan de heer ALMEIDA RODRIGUES Cipriano Antonio wonen te 3510 Kermt, Diestersesteenweg 266, 5 aandelen aan de heer ALVES REGO DA SILVA Filipe Antonio wonen te 3510 Kermt, Diestersesteenweg 266 en 5 aandelen aan de heer PINHEIRO DA FONSECA 7oáo Miguel wonen te 3510 Kermt, Diestersesteenweg 266 verkoopt. De andere aandeelhouders zien van hun voorkeurrecht af.

2de RESOLUTIE

Er wordt unaniem besloten dat de heer DOUTEL CORREIA Nuno Migue, ALMEIDA RODRIGUES Cipriano Antonio, ALVES REGO DA SILVA Filipe Antonio en PINHEIRO DA FONSECA Joáo Miguel zijn actieve vennoot van de venootschap benoemd wordt.

SALGADO FERREIRA Aderito

14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 14.05.2015, NGL 30.09.2015 15643-0422-013

Coordonnées
RF CONSTRUCT

Adresse
ROOTSTRAAT 91 3510 KERMT

Code postal : 3510
Localité : Kermt
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande