RKNP

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RKNP
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.938.753

Publication

25/11/2014
ÿþ~ MM Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

8 *14212576* 1

RECHTBANK van KOOPHANUEL

te ANTWEI PEN

1 3 NOV. 2014

afdeling HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0848.938.753

Benaming (voluit) : " RKnP "

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zetel : 3590 Diepenbeek, Nieuwstraat 98 bus 4

Onderwerp akte : ONTBINDING, VEREFFENING & AFSLUITING VEREFFENING in één akte

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op 7 november 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " RKnP ", met zetel te 3590 Diepenbeek, Nieuwstraat 98 bus 4, de volgende besluiten heeft genomen:

1) VERSLAGEN in uitvoering van artikels 181 en 184 $5 van het Wetboek van vennootschappen

De vergadering heeft vastgesteld dat er op het verslag van de bestuurder met bijgevoegde staat van activa en passiva opgemaakt op 31 oktober 2014 en het verslag van de externe accountant, geen opmerkingen werden gemaakt door de vennoten en bestuurder; zij heeft besloten zich aan te sluiten bij de besluiten, die erin vervat zijn, en heeft besloten voormelde staat van activa en passiva goed te keuren.

De besluiten van het verslag van de externe accountant, namelijk de heer PONCELET Marcel, kantoorhoudend te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 341 bus 3, opgemaakt op 4, november 2014, luiden als volgt:

"We hebben kennis genomen van het verslag door de bestuurder, voorgeschreven bij artikel 181 van het Wetboek der vennootschappen.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de bestuurder van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RKnP een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 oktober 2014 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 17.000,00 en een eigen vermogen van ¬ 97.000,00,

Uit de controlewerkzaamheden die we hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke nonnen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in de betekenis zoals hiervoor omschreven met uitzondering van eventuele hypothecaire inschrijvingen op het handelsfonds evenals van de kosten voor de ontbinding en, vereffening van de vennootschap en eventuele vennootschap- of liquidatiebelasting waarvoor geen provisie werd aangelegd en waarvoor de vennoten zullen dienen in te staan,

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht en houdt geen rekening met eventuele kosten in verband met milieuwetgeving waarvoor eveneens voorbehoud wordt gemaakt.

De vennootschap voldoet aan alle voorwaarden om tot een vereenvoudigde vereffening te kunnen overgaan zoals die gestipuleerd zijn in artikel 184 paragraaf 5 van het Wetboek der Vennootschappen."

2) VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De vergadering heeft vastgesteld dat de vennootschap al haar activiteiten heeft stopgezet,

dat zij niet meer actief is en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben.

De vergadering heeft besloten de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en heeft haar

vereffening uitgesproken, te rekenen vanaf 7 november 2014. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

% ,. 3) AFGIFTE VAN DE GOEDEREN - VERBINTENISSEN VAN DE VENNOTEN - BESLUIT GEEN VEREFFENAAR TE BENOEMEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge 3.1. De vennoten hebben verklaard dat de vennootschap geen eigendomsrechten op onroerende goederen, noch zakelijke onroerende rechten, noch enige zakelijke zekerheden bezat, noch titularis was van enige hypothecaire schuldvordering. (...)

3.2. De vergadering heeft vastgesteld dat er geen schulden ten aanzien van derden zijn, op basis van voormelde staat van activa en passiva en voormelde verslagen.

De vennoten en bestuurder hebben bovendien verklaard dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop voormelde staat van activa en passiva werd vastgesteld en de datum van onderhavig proces-verbaal, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen of in voorkomend geval dat deze schulden werden betaald, zodat er op 7 november 2014 geen schulden ten aanzien van derden zijn,

De vergadering heeft besloten dat het overblijvend actief van het vermogen van de vennootschap wordt teruggenomen door de vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit.

3.3. De vergadering heeft vastgesteld dat onderhavige vennootschap vóór haar ontbinding reeds feitelijk werd vereffend door haar bestuurder en dat de vennootschap op 7 november 2014 als volledig vereffend beschouwd moet worden,

De vergadering heeft bijgevolg vastgesteld dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van de gelden en/of waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen en die hen niet konden worden afgegeven, zoals bepaald in artikel 195 van voormeld Wetboek.

De vergadering heeft bijgevolg besloten geen vereffenaar te benoemen, gezien op 7 november 2014 reeds alles vereffend is en er geen vereffeningsverrichtingen meer dienen opgemaakt te worden.

3.4. De vennoten hebben zich onvoorwaardelijk ertoe verbonden alle passiva die ten laste zouden gelegd worden van de vereffende vennootschap, né afsluiting van de vereffening, waarvan zij op 7 november 2014 geen kennis hebben, voor hun rekening te nemen, te vereffenen en te betalen, evenals alle nog niet gekende verbintenissen van de vereffende vennootschap uitte voeren.

Alle activa, die de vereffende vennootschap in de toekomst nog zou blijken te bezitten, waarvan zij op 7 november 2014 geen kennis hebben, zullen toebedeeld worden aan de vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit.

4) ONTBINDING, VEREFFENING EN DEFINITIEVE AFSLUITING VAN DE VEREFFENING IN ÉÉN AKTE

Gezien voorgaande vaststellingen heeft de vergadering besloten met eenparigheid van stemmen de ontbinding, de vereffening en de afsluiting van de vereffening in één enkele akte te laten plaatsvinden, aangezien aan de voorwaarden voorzien door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen werd voldaan.

Hieromtrent hebben de vergadering en ondergetekende notaris bevestigd:

- dat er geen vereffenaar werd aangeduid,

- dat er op 7 november 2014 geen schulden ten aanzien van derden zijn; bijgevolg dienen er geen gelden geconsigneerd te worden;

- dat alle vennoten op onderhavige algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en hebben besloten met eenparigheid van stemmen;

- de terugname van het resterend actief gebeurde door de vennoten zelf, in verhouding tot hun aandelenbezit.

De vergadering heeft bijgevolg besloten dat de vereffening van de vennootschap definitief afgesloten is en heeft vastgesteld dat onderhavige vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan op 7 november 2014.

5) BEWARING VAN BOEKEN EN BESCHEIDEN VAN DE VENNOOTSCHAP

De boeken, stukken en bescheiden van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen gedurende de wettelijke voorgeschreven termijn neergelegd en bewaard worden door de heer KRIEKELS Hendrik Martin Jan, in zijn woonplaats te 3590 Diepenbeek, Hefstraat 28.

6) VASTSTELLING BEËINDIGING MANDAAT BESTUURDER - KWIJTING

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, heeft de vergadering vastgesteld dat van rechtswege een einde werd gesteld aan het mandaat van de bestuurder, namelijk de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KRIEKELS & PARTNERS", met zetel te 3590 Diepenbeek, Hefstraat 28; BTW en ondernemingsnummer BTW BE 0870.680.908 RPR Antwerpen, afdeling Hasseit.

,

De vergadering verleende zonder enig voorbehoud kwijting aan de bestuurder voor de

uitoefening van zijn mandaat tijdens het lopende boekjaar tot 7 november 2014.

7) BIJZONDERE VOLMACHTEN

Bijzondere volmacht werd verleend aan de gewezen bestuurder, met recht van

indeplaatsstelling, teneinde na afsluiting van de vereffening:

- het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten;

- alle formaliteiten te vervullen bij de financiële instellingen en alle bankverrichtingen met

betrekking tot de vereffende vennootschap te regelen;

- alle administratieve formaliteiten te vervullen en alle documenten en formulieren te ' ondertekenen ingevolge de ontbinding en de afsluiting van de vereffening van de vennootschap

Uittreksel afgeleverd vd& registratie bij toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek der Registratierechten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Emile JAGENEAU, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal,

- verslagen van de bestuurder en van de externe accountant opgesteld in uitvoering van

artikels 181 en 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2012
ÿþ Mad Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vr beha

aai

Bel Staa

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 4 -09- 20t2

I ULE'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

*121638311 5* 11

Ondernemingsnr Q $ L\$

Benaming (voluit) : RKnP

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3590 Diepenbeek, Nieuwstraat 98 bus 4

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op 19 september 2012,

blijkt dat een vennootschap werd opgericht, als volgt :

IDENTITEIT DER OPRICHTERS :

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KRIEKELS & PARTNERS", met zetel te 3590 Diepenbeek, Helstraat 28. BTW en ondernemingsnummer BTW BE 0870.680.908 RPR Hasselt.

Opgericht krachtens akte verleden voor notaris CLERCX Yves te Genk op 17 december 2004, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 december 2004, onder nummer 04182403, waarvan de statuten werden gewijzigd door de buitengewone algemene vergadering van de vennoten krachtens proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Yves CLERCX te Genk op 17 september 2008, bekendgemaakt in voornoemde bijlagen van 29 september 2008, onder nummer 08154810.

2) De heer KRIEKELS Hendrik Martin Jan, geboren te Diepenbeek op 31 mei 1963, echtgenoot van mevrouw DE BRUYNE Ingrid Maria Julienne, geboren te Genk op 18 november 1960, wonend te 3590 Diepenbeek, Helstraat 28.

3) De heer PONCELET Marcel Florent Lodewijk, geboren te Sint-Lambrechts-Herk op 13 maart 1951, wonend te 3500 Hasselt, Dormaalstraat 36.

RECHTSVORM : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM : " RKnP "

ZETEL : 3590 Diepenbeek, Nieuwstraat 98 bus 4.

DOEL : De vennootschap stelt zich tot doel:

- het optreden als verzekeringsmakelaar en -agent voor alle financiële instellingen zoals banken en spaarkassen, voor alle krediet-, spaar- en beleggingsinstellingen in het algemeen, alle activiteiten in verband met verzekeringen zoals onder meer de bemiddeling bij het afsluiten van en het verstrekken van adviezen inzake alle soorten verzekeringen, met inachtneming van de wettelijke bepalingen terzake;

- de opleiding en begeleiding van verzekeringsbemiddelaars;

- de bemiddeling als agent/tussenpersoon in bank- en beleggingsdiensten, kredieten, leningen, financieringen, leasingen en alle financiële aangelegenheden en aanverwante producten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen' voor eigen rekening; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals het vestigen van zakelijke rechten, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, renoveren, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend vermogen voor eigen rekening; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning, de coördinatie en de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen;

- het verstrekken van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader Kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, hypothecaire of andere waarborgen of zekerheden verstrekken;

- het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar van andere vennootschappen;

- de uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake administratieve, financiële, handels-, fiscale en sociale aangelegenheden; adviesbureau op het gebied van beheer, management, marketing, e-business strategy, planning, organisatie, automatisering, efficiëntie en toezicht;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap in het algemeen alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen kan stellen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten en diensten te vergemakkelijken.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake. Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal zij die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake.

DUUR EN AANVANG : onbepaalde duur te rekenen vanaf 19 september 2012; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

KAPITAAL - SAMENSTELLING :

Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt en bestaat uit een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

VAST GEDEELTE VAN HET KAPITAAL

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00). Het is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst. Het wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderdzestig (1.860) aandelen van categorie A, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/1.860ste van het vast gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze aandelen werd INGESCHREVEN IN GELD tegen de prijs van tien Euro (¬ 10) per aandeel, als volgt:

- door de vennootschap KRIEKELS & PARTNERS, voornoemd: duizend achthonderdveertig (1.840) aandelen, mits een storting van achttienduizend vierhonderd Euro (¬ 18.400),

- door de heer KRIEKELS Hendrik, voornoemd; tien (10) aandelen, mits een storting van honderd Euro (¬ 100),

- door de heer PONCELET Marcel, voornoemd: tien (10) aandelen, mits een storting van honderd Euro (¬ 100).

Volstorting : het vast gedeelte van het kapitaal werd volledig volgestort door inbreng in geld, door storting of overschrijving op een bijzondere rekening bij de naamloze vennootschap AXA BANK EUROPE.

Als VERGOEDING voor hun inbreng, werd het volgend aantal aandelen categorie A toegekend:

r

a

, - aan de vennootschap KRIEKELS & PARTNERS : 1.840 aandelen, genummerd van 1 tot en

met 1.840,

- aan de heer KRIEKELS Hendrik : 10 aandelen, genummerd van 1.841 tot en met 1.850, - aan de heer PONCELET Marcel : 10 aandelen, genummerd van 1.851 tot en met 1.864.

Het vast gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering, genomen met inachtneming van de wettelijke bepalingen terzake. VERANDERLIJK GEDEELTE VAN HET KAPITAAL

Het kapitaal is veranderlijk wat het bedrag betreft dat het vast gedeelte te boven gaat Het wordt vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen van categorie B, zonder vermelding van nominale waarde.

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd of verminderd, zonder dat daarvoor een statutenwijziging is vereist, ten gevolge van inschrijving op nieuwe aandelen door vennoten of terugneming van aandelen door vennoten of ten gevolge van de toetreding van nieuwe vennoten, uittreding of uitsluiting van vennoten, telkens binnen de door deze statuten bepaalde grenzen.

VENNOTEN

Toetreding als vennoot

Om toe te treden als vennoot, moet men:

- toegelaten worden door het bestuursorgaan;

- inschrijven op tenminste één aandeel tegen de voorwaarden vastgesteld door het bestuursorgaan en het volstorten ten belope van één/vierde.

Door de inschrijving op één aandeel verbindt de vennoot zich ertoe de statuten, de besluiten van het bestuursorgaan en de algemene vergadering en het intern reglement te aanvaarden en na te komen.

Het bestuursorgaan hoeft niet de weigering van de toetreding te verantwoorden.

De toetreding van een nieuwe vennoot wordt vastgesteld in het aandelenregister, overeenkomstig voormeld artikel.

Aansprakelijkheid van vennoten

De vennoten zijn slechts aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap ten belope van hun inbreng. Tussen de vennoten bestaat er geen hoofdelijkheid, noch ondeelbaarheid.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN HET BESTUUR

ARTIKEL 8 - BESTUURSORGAAN

8.1. Algemeen

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering en steeds door haar afzetbaar. De algemene vergadering bepaalt eveneens hun aantal, de duur en de eventuele bezoldiging van hun mandaat. Indien er twee of meer bestuurders zijn, vormen zij een raad van bestuur.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende en niet herkozen bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

ARTIKEL 9 - BESTUURSBEVOEGDHEDEN

Bevoegdheden

Het bestuursorgaan is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Delegaties van bevoegdheden

Het bestuursorgaan mag het dagelijks bestuur van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur aangaat toevertrouwen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die volgens het besluit van het bestuursorgaan individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. Indien een bestuurder belast is met het dagelijks bestuur, voert hij de titel van gedelegeerd bestuurder. Indien dit niet het geval is, voert hij de titel van directeur,

Het bestuursorgaan mag volmachten beperkt tot één of meer rechtshandelingen of tot een bepaalde reeks rechtshandelingen, toekennen aan bijzondere gevolmachtigden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 10 - VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap bij alle handelingen, jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd :

- hetzij door de enige bestuurder, indien er slechts één bestuurder aangesteld is;

- hetzij door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, waarvan één gedelegeerd bestuurder is, voor zover een gedelegeerd bestuurder werd benoemd, indien er twee of meer bestuurders aangesteld zijn;

- hetzij binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur, die afzonderlijk of gezamenlijk optreden volgens de besluiten van het bestuursorgaan;

- hetzij binnen de perken van hun volmacht, door de bijzondere gevolmachtigden.

CONTROLE

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt uitgeoefend door een commissaris, in de gevallen voorzien door de wet of wanneer de algemene vergadering der vennoten daartoe besluit.

In de andere gevallen wordt de controle uitgeoefend door de iedere vennoot individueel. Evenwel kunnen de onderzoeks- en controlebevoegdheden van de individuele vennoten worden overgedragen aan één of meer controlerende vennoten, benoemd door de algemene vergadering en steeds door haar afzetbaar, De algemene vergadering bepaalt eveneens hun aantal, de duur en de eventuele bezoldiging van hun mandaat, Indien er meerdere controlerende vennoten zijn, oefenen zij hun opdracht uit in college. Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enig ander mandaat aanvaarden. De individuele vennoten of de controlerende vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door een deskundige, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

BOEKJAAR : gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

ALGEMENE VERGADERINGEN

JAARVERGADERING : ieder jaar op de laatste vrijdag van de maand juni, om 17 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

OPROEPINGEN

De oproepingen voor iedere algemene vergadering geschieden door het bestuursorgaan, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De personen die krachtens de wet tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan de vergadering deelnemen of zich laten vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Dezelfde personen kunnen er tevens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping, vôôr of na de vergadering waarop zij niet aanwezig zijn.

TOELATING TOT DE VERGADERING

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke vennoot, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen vóór de datum van de voorgenomen vergadering, zijn certificaten van aandelen op naam neerleggen op de zetel van de vennootschap

of op een nader in de oproeping vermelde plaats, Zaterdagen, zondagen en wettelijke

feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd. STEMRECHT - BESLUITVORMING

Stemrecht : Elk aandeel geeft recht op één stem.

Besluitvorming

Geen enkele vergadering kan rechtsgeldig beraadslagen en besluiten over onderwerpen die niet in de agenda vermeld zijn, behoudens indien alle vennoten aanwezig zijn en éénparig akkoord gaan om over nieuwe punten te beraadslagen en besluiten, of behoudens de situatie waarin uitzonderlijke omstandigheden die nog ongekend waren op het ogenblik van de bijeenroeping, vereisen dat er een besluit wordt genomen in het belang van de vennootschap.

Behoudens de gevallen voorzien door de wet of de statuten of het intern reglement, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aandelen dat op de vergadering vertegenwoordigd is. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Schrifteliike besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

c

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

AANLEGGEN RESERVES EN WINSTVERDELING :

De jaarlijkse netto-winst wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Van deze winst wordt jaarlijks tenminste één/twintigste voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat deze éénitiende van het vast gedeelte van het geplaatste kapitaal bereikt.

Over het saldo besluit de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmén op voorstel van het bestuursorgaan, met inachtneming van de wettelijke beperkingen. De algemene vergadering kan ook besluiten dat het saldo geheel of gedeeltelijk zal worden uitgekeerd aan de vennoten van de categorie B, met uitsluiting van de vennoten van de categorie A, of andersom. Het bestuursorgaan bepaalt de wijze en de datum van betaling der dividenden; hij heeft ook de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uit te keren, met inachtneming van de wettelijke bepalingen.

VERDELING VAN HET VEREFFENINGSSALDO

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. In voorkomend geval zullen eerst alle aandelen op gelijke voet warden geplaatst aangaande hun volstorting.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De oprichters hebben volgende besluiten genomen :

1) EERSTE BOEKJAAR - OVERNAME VERBINTENISSEN

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2013.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen, verbintenissen en overeenkomsten, zonder uitzondering noch voorbehoud, overneemt en bekrachtigt die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan of afgesloten, te rekenen vanaf 1 juli 2012 tot aan voormelde neerlegging van het uittreksel. De vennootschap verleent aan de bestuurder(s) alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten, overeenkomsten en documenten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze handelingen, verbintenissen en overeenkomsten.

2) EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

3) BENOEMING EERSTE BESTUURDER(S)

Het aantal bestuurders werd vastgesteld op één en tot deze functie werd benoemd voor onbepaalde duur: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KRIEKELS & PARTNERS", voornoemd. De eerstvolgende algemene vergadering besluit over de al dan niet bezoldiging van de bestuurder.

De vennootschap "KRIEKELS & PARTNERS", die gelast is met de hoedanigheid van bestuursorgaan van de vennootschap "RKnP", dient een vaste vertegenwoordiger te benoemen, die wordt belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon KRIEKELS & PARTNERS, overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen.

Alle zaakvoerders van de vennootschap KRIEKELS & PARTNERS hebben besloten de heer KRIEKELS Hendrik Martin Jan, voornoemd, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger.

4) BENOEMING COMMISSARIS EN CONTROLERENDE VENNOOT

Er werd geen commissaris benoemd, daar de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen. Bovendien werd er geen controlerende vennoot benoemd. Derhalve heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Uittreksel afgeleverd v66r registratie bij toepassing van artikel 173, 1°bis van het Wetboek der

Registratierechten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Emile JAGENEAU, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RKNP

Adresse
NIEUWSTRAAT 98, BUS 4 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande