ROCK MINE CAFE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROCK MINE CAFE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.502.959

Publication

18/09/2014
ÿþ Mod Wood 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffue van de akte



Op de laatste blz. van Luik Q vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ieeiéte§dter g rif-W1-' rectee< v. kopplutridal Antwerpon, ad Tongeren

itvQiu 2014

e goierFriffie

Ondernemingsnr 0634.602.969

Benaming

(voluit) : ROCK MINE CAFE

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Kapelstraat 5 te 3600 Genk

(voiledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG ZAAKVOERDER

Blijkens verslag van de buitengewone algemene vergadering van 08 juli 2014, werd met éénparigheicl van stemmen het volgende beslist

- het ontslag als zaakvoerder van mevrouw VERMERE Carine Klaproosstraat 13 te 3600 Genk NN60.03.13-022.93. Dit ontslag gaat op heden 08 juli 2014 in voege.

Aen mevrouw Vermeire Caria wordt algehele décharge verleend voor haar mandaat in de afgelopen periode.

Opgesteld te Genk dd 08.07.2014

VERMEIRE Tamara - zaakvoerder

BijTagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

IIIIRII,Riljj12111111111

Voc

behol.

aan

Beigi

Staats

II



17/05/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13302927*

Neergelegd

15-05-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0534502959

Benaming (voluit): Rock Mine Café

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Kapelstraat 5

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Herbert Houben te Genk op 15 mei 2013, neergelegd ter

registratie, blijkt dat:

1. De heer KALOGRIAS, Georgios, geboren te Genk op vijftien april duizend negenhonderdzevenenzeventig, met woonplaats te 3665 As, Dorpsstraat 50 bus 2, ongehuwd;

2. De heer VERMEIRE, Stefan, geboren te Genk op vijfentwintig augustus duizend negenhonderdvierentachtig, met woonplaats te 3600 Genk, Oude Hostartstraat 55, ongehuwd;

3. Mevrouw VERMEIRE, Carina Augusta, geboren te Genk op dertien maart duizend

negenhonderdzestig, met woonplaats te 3600 Genk, Klaproosstraat 13, echtgenote

van de heer Heinze Henri, gehuwd onder het wettelijk stelsel.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt:

NAAM EN RECHTSVORM

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de benaming Rock Mine Café.

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te Kapelstraat 5, 3600 Genk.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

De uitbating van een HORECA-zaak en alle activiteiten die er verband mee houden,

zoals restaurant, traiteurdienst, snack-bar, café-taverne en drankgelegenheid.

" De verhuur en ter beschikkingstelling van vergaderruimten voor allerhande doeleinden;

" De aankoop, de verkoop, de bewerking en verwerking van alle voedings- en drankwaren, zonder uitzondering, alsook alle diensten verstrekken welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met deze activiteiten en meer in het algemeen alle handelingen stellen welke door het gebruik bekrachtigd zijn in het kader van de uitbating van een horecabedrijf.

" het geven van diverse proeverijen zoals wijnen, chocolade, kazen etc

" de verkoop van tabakswaren

" de verkoop van alcoholische / sterke dranken

" het beheer, de aankoop, de verkoop, de verhuur van eigen onroerende goederen als investering, zelfs al hebben ze geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband.

" Het nemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen

Dit alles in de meest uitgebreide zin, behalve deze welke wettelijk beperkt zijn. De vennootschap mag haar doel nastreven zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, hetzij door aanhechting, hetzij bij wijze van deelneming.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, financiële,

roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

verband staan met haar doel. De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Inbreng in geld.

Het kapitaal wordt volledig onderschreven door inbreng in geld als volgt:

- De heer Kalogrias Georgios voornoemd, schrijft in op het kapitaal ten bedrage van negenduizend (9.000) euro, volstort ten bedrage van drieduizend (3.000) euro, in ruil waarvoor hij negentig (90) aandelen bekomt.

- De heer Vermeire Stefan voornoemd, schrijft in op het kapitaal ten bedrage van negenduizend (9.000) euro, volstort ten bedrage van drieduizend (3.000) euro, in ruil waarvoor hij negentig (90) aandelen bekomt.

- Mevrouw Vermeire Carina voornoemd, schrijft in op het kapitaal ten bedrage van zeshonderd (600) euro, volstort ten bedrage van tweehonderd (200) euro, in ruil waarvoor zij zes (6) aandelen bekomt.

De comparanten verklaren ieder afzonderlijk de vergoeding voor hun inbreng te aanvaarden.

Genoemde bedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis geopend ten name van de vennootschap die bij deze akte wordt opgericht, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 8 mei 2013, bij ondergetekende notaris in bewaring gegeven.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

De bezoldiging der zaakvoerders wordt door de Algemene Vergadering of door de oprichter vastgesteld en onder de algemene onkosten geboekt.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om 18.00 uur.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk jaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december. AANLEG RESERVE  VERDELING WINST - VEREFFENINGSSALDO

In geval van ontbinding zal de vereffening der maatschappij plaats hebben op de wijze door de Algemene Vergadering aangeduid.

Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen zo nodig. Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door

Luik B - Vervolg

geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen. SLOTVERKLARINGEN

Het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 april 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerder alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

BENOEMINGEN

1.De heer KALOGRIAS, Georgios, De heer VERMEIRE, Stefan, Mevrouw VERMEIRE, Carina, allen voornoemd en Mevrouw VERMEIRE, Tamara, geboren te Genk op twaalf juni duizend negenhonderdeenentachtig, met woonplaats te 3600 Genk, Oude Hostartstraat 55, worden als niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde tijd, hier aanwezig, die verklaren dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen zijn door énige maatregel die zich daar tegen verzet.

2.Het ambt van zaakvoerder is onbezoldigd.

3.Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van in de plaatsstelling aan Fisco-Consult bvba, Kautershoek 21/1 te 3290 Diest, evenals mevrouw Karin Cappuyns voor het vervullen van alle formaliteiten dien ten gevolge van de akte zouden nuttig of nodig zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen en ondermeer met betrekking tot de diensten van de Kruispuntbank der Ondernemingen en/of het rechtspersonenregister en/of de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde.

Voor eensluidend beknopt uittreksel afgeleverd voor de formaliteit van de registratie met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Herbert Houben

Tegelijkertijd hierbij neergelegd:

- expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

23/04/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ROCK MINE CAFE

Adresse
KAPELSTRAAT 5 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande