ROYAL INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ROYAL INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 430.878.255

Publication

28/03/2014 : TG061879
13/11/2014
ÿþ Mod Word 11.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vaal behout aan. h Bedgis Staatsk #111181e8

{Neergelegd ter grlfflo der rocb.tbank v, koophandel Antwerpen, ald. Tongeren

0 3 -11 201k

griffier,Griffie

Ondernemingsnr : 0430.878.255

Benaming

(voluit) : ROYAL INTERNATIONAL

(verkort) "

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vilvertsraat 11, 3650 Dilsen - Stokkem

(volledig adres)

Onderwerp akte = Neerlegging fusievoorstel

Op 20 oktober 2014 werd, overeenkomstig de artikelen 693 tot 704 van het Wetboek van Vennootschappen door de bestuursorganen van de Naamloze Vennootschap Mecam, de Naamloze Vennootschap Camme, de Naamloze Vennootschap Diana, de Naamloze Vennootschap Marcand en de Naamloze Vennootschap Royal International de onderhavige voorstellen van fusie door overneming opgesteld.

Het betreft de fusie door overname van de Naamloze Vennootschappen Camme, Diana, Marcand en Royal International door de Naamloze Vennootschap Mecam.

Dat, in uitvoering van bovenstaande wetsbepalingen, hierbij het fusievoorstel wordt voorgelegd als volgt:

1.RECHTSVORM - NAAM  DOEL  ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN I.DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naam: MECAM

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 3650 Dilsen  Stokkem, Vilvertstraat 11

De naamloze vennootschap MECAM, waarvan de zetel gevesntigd is te 3650 Dilsen -- Stokkem, Vilvertstraat 11, ingeschreven in het register der rechtspersonen te Antwerpen, afdeling Tongeren onder nummer 0418.633.291.

De vennootschap heeft een kapitaal van twee miljoen achthonderd veertigduizend euro (¬ 2.840.000,00) vertegenwoordigd door vierduizend achthonderd eenenzestig (4.861) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Clercx te Genk op 12 september 1978, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 september daarna, onder nummer 2116-6.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst op 29 april 2008, ingevolge akte verleden voor

notaris Colson te Maasmechelen. Deze statutenwijziging is verschenen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 5 juni daarna, onder nummer 08082578.

De vennootschap heeft tot doel:

°De vennootschap heeft tot doel, het vervaardigen, het verhandelen, het vertegenwoordigen, op zichzelf of in participatie met anderen, de in- en uitvoer, het leveren van alle meubelen en zitmeubelen, in hout, metaal of andere stoffen, en de aanverwanten dienaangaande en dit in de ruimste zin.

Zij mag meedoen bij wijze van inbreng, samensmelting, van borgstelling, al dan niet vergoed, van onderschrijving of aankoop van aandelen, obligaties, of welke titels ook, of op eender welke manier, met alle bestaande of nog te stichten maatschappijen, syndicaten, groepen of ondernemingen, waarvan het doel

de.iaatsta blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

gelijk is of bijhorend aan haar maatschappelijk voorwerp, er zich rechtstreeks of onrechtstreeks aan verbindt of van aard is de uitvoering ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan mandaten van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

DIDE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP 1

Naam: CAMME

Rechtsvorm ; NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 3650 Dilsen  Stokkem, Vilvertstraat 11

De naamloze vennootschap CAMME, waarvan de zetel gevestigd is te 3650 Dilsen  Stokkem,

Vilvertstraat 11, ingeschreven in het register der rechtspersonen te Antwerpen, afdeling Tongeren onder nummer 0421.063.538.

De vennootschap heeft een kapitaal van tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00) vertegenwoordigd door honderd veertig (140) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

De vennootschap werd opgericht voor notaris Clercx te Genk op 2 december 1980, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 24 december daarna, onder nummer 2244-18.

De statuten werden meermaals gewijzigd voor het laatst op 29 april 2008 ingevolge akte verleden door notaris Colson te Maasmechelen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 10 juni daarna, onder nummer 08084918.

De vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel, het vervaardigen, het verhandelen, het vertegenwoordigen, op zichzelf of in participatie met anderen, de in- en uitvoer, het leveren van alle meubelen, zitmeubelen, in hout, metaal, of andere stoffen, en de aanverwante dienaangaande en dit in de ruimste zin.

Zij mag meedoen bij wijze van inbreng, samensmelting van borgstelling, al dan niet vergoed, van onderschrijving of aankoop van aandelen, obligaties, of welke titels ook, of op eender welke manier, niet alle bestaande of nog te stichten maatschappijen, syndicaten, groepen of ondernemingen, waarvan het doel gelijk is of bijhorend aan haar maatschappelijk voorwerp, er zich rechtstreeks of onrechtstreeks aan verbindt of van aard is de uitvoering ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van commerciële, industriële en financiële roerende en onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel."

lll.DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP 2

Naam: DIANA

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 3650 Dilsen  Stokkem, Vilvertstraat 11

De naamloze vennootschap DIANA, waarvan de zetel gevestigd is te 3650 Dilsen  Stokkem, Vilvertstraat 11, ingeschreven in het register der rechtspersonen te Antwerpen, afdeling Tongeren onder nummer 0433.088.568.

De vennootschap heeft een kapitaal van zeshonderd twintigduizend euro (¬ 620.000,00) vertegenwoordigd door vijfentwintigduizend (25.000) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

De vennootschap werd opgericht voor notaris Goossens te Opglabbeek op 5 januari 1988,

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 30 januari daarna, onder nummer 880130342.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De statuten werden meermaals gewijzigd voor het laatst op 29 april 2008 ingevolge akte verleden door notaris Colson te Maasmechelen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 10 juni daarna, onder nummer 08084920.

De vennootschap heeft tot doel:

"Het vervaardigen en/of het doen vervaardigen van textielwaren in de ruimste zin van het woord, het confectioneren van meubelbekleding zoals textiel, Ieder, kunststof enzovoorts, het vervaardigen van gordijnen en overgordijnen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van/of in vereniging met anderen, de import en export van, en de groothandel en detailhandel, agentuur- en ccmmissiehandel in vorenbedoelde al dan niet zelf vervaardigde artikelen.

Zij mag aile rechtshandelingen stellen die gericht zijn of kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel. Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. Zij mag bestuursmandaten waarnemen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken."

1V.DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP 3

Naam: MARCAND

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 3650 Dilsen  Stokkem, Vilvertstraat 11

De naamloze vennootschap MARCAND, waarvan de zetel gevestigd is te 3650 Dilsen  Stokkem, Vilvertstraat 11, ingeschreven in het register der rechtspersonen te Antwerpen, afdeling Tongeren onder nummer 0466.594.843.

De vennootschap heeft een kapitaal van honderd duizend euro (¬ 100.000,00) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

De vennootschap werd opgericht voor notaris Hendrickx te Heusden - Zolder op 15 juli 1999,

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 4 augustus daarna, onder nummer 990804181.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 29 april 2008 ingevolge akte verleden door notaris Colson te Maasmechelen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 11 juni daarna, onder nummer 08085827.

De vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel: het vervaardigen en lof het doen vervaardigen van textielwaren in de ruimste zin van het woord, het confectioneren van meubelbekleding zoals textiel, leder, kunststof enzovoorts, het vervaardigen van gordijnen en overgordijnen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van/of in vereniging met anderen, de import en export van, en de groot- en de detailhandel, agentuur- en commissiehandel in boven vermelde al dan niet zelf vervaardigde artikelen,

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen te leveren of de afzet van haar producten te vergemakkelijken, Zij mag mandaten van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag voor vennootschappen met een gelijkaardig doei zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken tot zekerheid van hun verbintenissen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel."

V,DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP 4

Naam: ROYAL INTERNATIONAL

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 3650 Dilsen  Stokkem, Vilvertstraat 11

De naamloze vennootschap ROYAL INTERNATIONAL, waarvan de zetel gevestigd is te 3650 Dilsen  Stokkem, Vilvertstraat 11, ingeschreven in het register der rechtspersonen te Antwerpen, afdeling Tongeren onder nummer 0430.878.255.

De vennootschap heeft een kapitaal van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) vertegenwoordigd door duizend achthonderd (1.800) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde,

De vennootschap werd opgericht voor notaris Seresia te Genk op 7 april 1987, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 28 april daarna, onder nummer 19870428-310.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 29 april 2008 ingevolge akte verleden door notaris Colson te Maasmechelen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 6 juni daarna, onder nummer 08083346.

De vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel: het vervaardigen, het verhandelen, het vertegenwoordigen, op zichzelf of in participatie met anderen, de in- en uitvoer, het leveren van alle meubelen en zitmeubelen, in hout, metaal, of andere stoffen, en de aanverwanten dienaangaande en dit in de ruimste zin,

Binnen- en buitenschrijnwerkerij, binnenhuisinrichting en aanverwante bedrijvigheden.

Zij mag meedoen bij wijze van inbreng, samensmelting, van borgstelling, al dan niet vergoed, van onderschrijving of aankoop van aandelen, obligaties, of welke titels ook, of op eender welke manier, met alle bestaande of nog te stichten maatschappijen, syndicaten, groepen of ondernemingen, waarvan het doel gelijk is of bijhorend aan haar maatschappelijk voorwerp, er zich rechtstreeks of onrechtstreeks aan verbindt of van aard is de uitvoering ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel,"

2.VERANTWOORDING VAN DE VOORGESTELDE VERRICHTING

De voorgestelde fusie door overneming is ingegeven door de volgende zakelijke overwegingen:

1.De aandelen van zowel de ovememende als de over te nemen vennootschappen zijn rechtstreeks of onrechtstreeks volledig eigendom van dezelfde groep van personen en/of rechtspersonen,

2,De overnemende en overgenomen vennootschappen zijn actief in dezelfde sector. 3.Door de fusie zal de groepsstructuur eenvoudiger en bijgevolg ook transparanter worden.

4.Door de fusie verdwijnen 4 rechtspersonen, wat kostenbesparend zal werken. De fusie zal niet alleen kostenbesparend werken en belemmerende onderlinge verrichtingen tussen de vennootschappen wegwerken, maar het is bovendien en vooral de bedoeling om door de fusie één centrale, sterke en solvabele vennootschap te vormen om met gebundelde slagkracht en op een administratief en juridisch eenvoudigere manier de in de toekomst geplande investeringen te ondernemen en de verdere uitbouw van de activiteiten te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

LAANDELENVERDELING

Het maatschappelijk kapitaal van de Overnemende Vennootschap bedraagt 2.712.011,90 EURO. Het

kapitaal is vertegenwoordigd door 4.861 aandelen zonder melding van nominale waarde.

Er werden geen andere effecten uitgegeven.

Het maatschappelijk kapitaal van de over te nemen Vennootschap 1 bedraagt 50.661,71 EURO. Het

kapitaal is vertegenwoordigd door 140 aandelen zonder melding van nominale waarde.

Er werden geen andere effecten uitgegeven.

Het maatschappelijk kapitaal van de over te nemen Vennootschap 2 bedraagt 600.526,72 EURO. Het

kapitaal is vertegenwoordigd door 25.000 aandelen zonder melding van nominale waarde.

Er werden geen andere effecten uitgegeven.

Het maatschappelijk kapitaal van de over te nemen Vennootschap 3 bedraagt 100.000,00 EURO. Het

kapitaal is vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder melding van nominale waarde.

Er werden geen andere effecten uitgegeven.

Het maatschappelijk kapitaal van de over te nemen Vennootschap 4 bedraagt 62.000,00 EURO. Het

kapitaal is vertegenwoordigd door 1.800 aandelen zonder melding van nominale waarde

Er werden geen andere effecten uitgegeven.

II.RUILVERHOUD1NG

Het boekhoudkundig eigen vermogen van de overnemende vennootschap bedraagt 5.855.179,90 euro per 31 december 2013 rekening houdend met de partiële splitsing, als volgt samengesteld:

Kapitaal 2.712.011,90 ¬

Wettelijke reserve 271.201,19 ¬

Belastingvrije reserve 10.411,53 ¬

Beschikbare reserves 2.861.555,28 ¬

Overgedragen resultaat 0,00 ¬

Eigen vermogen 5.855.179,90 ¬

Op basis van dit eigen vermogen wordt de waarde per aandeel aldus bepaald op 5.855.179,90 euro / 4.861 aandelen = afgerond 1.204,52 euro.

a.Overgenomen vennootschap 1

Het boekhoudkundig eigen vermogen van de overgenomen vennootschap 1 bedraagt 188.494,41 euro per 31 december 2013 rekening houdend met de partiële splitsing, als volgt samengesteld:

Kapitaal 50.661,71 ¬

Wettelijke reserve 5.066,17 ¬

Belastingvrije reserve 0,00 ¬

Beschikbare reserves 132.766,53 ¬

Overgedragen resultaat 0,00 ¬

Eigen vermogen 188.494,41 ¬

Op basis van dit eigen vermogen wordt de waarde per aandeel aldus bepaald op 188.494,41 euro / 140 aandelen = afgerond 1.346,39 euro.

De ruilverhouding is dan als volgt samengesteld: 1.346,39 euro / 1.204,52 euro = 1,1178 aande-len, Met andere woorden één aandeel van de NV CAMME geeft recht op 1,1178 aandelen van de NV MECAM.

Op basis van de vastgestelde ruilverhouding worden er aldus 156 nieuwe aandelen van de NV MECAM gecreëerd.

b.Overgenomen vennootschap 2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het boekhoudkundig eigen vermogen van de overgenomen vennootschap 2 bedraagt 710.188,36 euro per 31 december 2013 rekening houdend met de partiële splitsing, als volgt samengesteld:

Kapitaal 600.526,72 ¬

Wettelijke reserve 60.052,67 ¬

Belastingvrije reserve 0,00 ¬

Beschikbare reserves 49.608,97 ¬

Overgedragen resultaat 0,00 ¬

Eigen vermogen 710.188,36 ¬

Op basis van dit eigen vermogen wordt de waarde per aandeel aldus bepaald op 710.188,36 euro 125.000 aandelen = afgerond 28,41 euro.

De ruilverhouding is dan als volgt samengesteld: 28,41 euro 11.204,52 euro _ 0,0236 aandelen. Met andere woorden één aandeel van de NV DIANA geeft recht op 0,0236 aandelen van de NV MECAM.

Op basis van de vastgestelde ruilverhouding worden er aldus 590 nieuwe aandelen van de NV MECAM gecreëerd.

c.Overgenomen vennootschap 3

Het boekhoudkundig eigen vermogen van de overgenomen vennootschap 3 bedraagt 138.428,45 euro per 31 december 2013, als volgt samengesteld:

Kapitaal 100.000,00

Wettelijke reserve 10.000,00 ¬

Belastingsvrije reserve 0,00 ¬

Beschikbare reserves 28.428,45 ¬

Overgedragen resultaat 0,00 ¬

Eigen vermogen 138.428,45 ¬

Op basis van dit eigen vermogen wordt de waarde per aandeel aldus bepaald op 138.428,45 euro 11.000 aandelen _ afgerond 138,43 euro.

De ruilverhouding is dan als volgt samengesteld: 138,43 euro 11.204,52 euro = 0,1149 aandelen. Met andere woorden één aandeel van de NV MARCAND geeft recht op 0,1149 aandelen van de NV MECAM.

Op basis van de vastgestelde ruilverhouding worden er aldus 115 nieuwe aandelen van de NV MECAM gecreëerd,

d.Overgenomen vennootschap 4

Het boekhoudkundig eigen vermogen van de overgenomen vennootschap 4 bedraagt 125.982,00 euro per 31 december 2013, als volgt samengesteld:

Kapitaal 62.000,00 ¬

Wettelijke reserve 6.200,00 ¬

Belastingsvrije reserve 0,00 ¬

Beschikbare reserves 57.782,00 ¬

Overgedragen resultaat 0,00 ¬

Eigen vermogen 125.982,00 ¬

Op basis van dit eigen vermogen wordt de waarde per aandeel aldus bepaald op 125.982,00 euro / 1.800 aandelen = afgerond 69,99 euro.

De ruilverhouding is dan als volgt samengesteld: 69,99 euro 1 1.204,52 euro = 0,0581 aandelen. Met andere woorden één aandeel van de NV ROYAL INTERNATIONAL geeft recht op 0,0581 aandelen van de NV MECAM.

Op basis van de vastgestelde ruilverhouding worden er aldus 105 nieuwe aandelen van de NV MECAM gecreëerd.

e. Samenvatting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

In totaliteit worden er 966 nieuwe aandelen van de NV MECAM gecreëerd. Het netto actief van de NV MECAM wordt aldus vertegenwoordigd door 5.827 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

III.OPLEG IN GELD

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

3.WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De 156 nieuw uit te geven aandelen van de overnemende vennootschap worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap NV CAMME a rato van 1,1178 aandelen van de overnemende NV MECAM, voor 1 aandeel van de over te nemen NV LAMME.

De 590 nieuw uit te geven aandelen van de overnemende vennootschap worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap NV DIANA a rato van 0,0236 aandelen van de overnemende NV MECAM, voor 1 aandeel van de over te nemen NV DIANA.

De 115 nieuw uit te geven aandelen van de overnemende vennootschap worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap NV MARCAND a rato van 0,1149 aandelen van de overnemende NV MECAM, voor 1 aandeel van de over te nemen NV MARCAND,

De 105 nieuw uit te geven aandelen van de overnemende vennootschap worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap NV ROYAL INTERNATIONAL a rato van 0,0581 aandelen van de overnemende NV MECAM, voor 1 aandeel van de over te nemen NV ROYAL INTERNATIONAL.

De toebedeling evenals de inschrijving ervan in het aandelenregister van de overnemende vennootschap zal gebeuren door toedoen van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

4,DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de nieuwe aandelen uitgegeven door de overnemende vennootschap recht geven te delen in de winst is retroactief vastgesteld op 1 januari 2014.

Er worden geen bijzondere regelingen betreffende dat recht getroffen.

5.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOT-SCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is retroactief vastgesteld op 1 januari 2014.

6.DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Alle aandelen die het kapitaal van de over te nemen vennootschappen vormen zijn identiek en kennen

dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap

geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd.

Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschappen.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling worden uitgewerkt.

7.BIJZONDERE BEZOLDIGING VOOR DE COMMISSARIS -- BEDRIJFSREVISOR

Aan BVBA Briers, Bekkers & Co, met zetel te 3660 Opgiabbeek, Weg naar Opoeteren 10, vertegenwoordigd door de heer Simon Briers, bedrijfsrevisor, wordt de opdracht gegeven om het verslag voorgeschreven door artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen op te maken.

De bijzondere bezoldiging zal warden toegekend aan de gebruikelijke tarieven van de bedrijfsrevisor voor

dergelijke opdracht.

B.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van het bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend,

Opgemaakt te Dilsen - Stokkem op 20 oktober 2014, in 10 exemplaren, waarvan er vijf bestemd zijn voor de neerlegging in het vennootschapsdossier van de bij de fusie betrokken vennootschappen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Tongeren.

Voor de Overnemende Vennootschap,

Mevrouw Inge Meers De heer Luc Meers

Gedelegeerd bestuurder Gedelegeerd bestuurder

Voor de Over te nemen Vennootschappen,

Mevrouw Inge Meers De heer Luc Meers

Gedelegeerd bestuurder Gedelegeerd bestuurder

Samen hiermee neergelegd: fusievoorstel

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2013 : TG061879
19/01/2015 : TG061879
13/07/2012 : TG061879
14/06/2012 : TG061879
14/06/2011 : TG061879
14/06/2010 : TG061879
29/06/2009 : TG061879
08/07/2008 : TG061879
06/06/2008 : TG061879
10/07/2007 : TG061879
15/12/2006 : TG061879
09/06/2005 : TG061879
08/07/2004 : TG061879
03/12/2003 : TG061879
06/08/2003 : TG061879
13/06/2002 : TG061879
14/07/2001 : TG061879
15/07/2000 : TG061879
01/01/1995 : TG61879
23/06/1994 : TG61879
01/01/1993 : TG61879
13/06/1992 : TG61879
01/01/1992 : TG61879
06/07/1990 : TG61879
28/04/1987 : TG61879

Coordonnées
ROYAL INTERNATIONAL

Adresse
VILVERTSTRAAT 11 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande