RP & PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RP & PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.780.421

Publication

20/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

zaakvoerders, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, worden overgebracht naar om het even welke andere plaats in België. De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van een zaakvoerder of, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders, zowel in België als in het buitenland, administratieve zetels bijhuizen of agentschappen oprichten.

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft als doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Verkoop van toegang tot business directory en business rating system, directe reclame en targetting via sociale media en internet zoekmachines.

" Search engine optimalisatie.

"

Direct marketing en reclame

" Groot- en kleinhandel, import en export, verkoop en bemiddeling, agenturen en ontwikkeling van

ICT,

telefoon en software.

" Groot- en kleinhandel, import en export van voedingswaren, alle dranken, tabaksartikelen, drukwerken, tijdschriften, kranten, electriche apparaten, textielwaren, kleding, schoenen, lederwaren, fantasiejuwelen, onderhoudsproducten, parfumerie, speelgoed, papierwaren, kantoorbenodigdheden.

" Uitbating van horeca inrichtingen, snackbar, frituur, tearoom, restaurant, brasserie, café, hotel, camping, vakantieverblijven.

" Dienstverlening naar bedrijven en particulieren, onderhoud en herstellingen van materiaal en gebouwen, transport van goederen en personen,

" Handel en verkoopsbemiddelling van onroerende goederen.

"

Uitbating van nachtwinkels, distributie en superettes.

" Bouw en verbouwing van onroerend goed.

" Electriciteitswerken, plaatsen van verwarming, airconditioning, luchtverversingssystemen, zonnepanelen, sanitaire installaties, zwembaden, bestrating, vloeren, dakwerken en isolatie.

" Gyprocwerken en afwerking bouw, scheidingswanden, metalen constructies.

"

Constructiewerken, metaalbewerking, smederij.

" Schrijnwerkerij en houtbewerking.

"

Verkoop van petroliumprodukten, aardolie, benzine en benzinederivaten, smeermiddelen ,

vetstoffen, minerale grondstoffen.

" Exploitatie van verdeelpunten van brandstoffen in vaste, vloeibare en gasvorm, alsmede industriële gassen.

" Financieel beheer en beurstransacties.

Deze opsomming is niet beperkend. De vennootschap mag alle activiteiten en investeringen uitvoeren ter bevordering van haar doel.

Zij kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor derden, die van aard zijn om de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn om grondstoffen te verschaffen of de afzet van heer productie te vergemakkelijken. Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 4 : Duur.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Hoofdstuk II : Kapitaal en aandelen.

Artikel 5 : Kapitaal.

Het kapitaal is vastgesteld op tweeduizend vijfhonderd euro (2.500,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door vijfentwintig (25) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Deze aandelen zijn voorzien van een volgnummer van 1 tot en met 25.

Een kapitaalvermindering is niet toegelaten gedurende de startersfase en zolang het starter-statuut van toepassing is.

Artikel 6 : Aandelen.

De aandelen zijn op naam. Op de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen op naam, waar elke vennoot inzage van mag nemen.

Artikel 7 : Voorkeurrecht.

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, binnen een termijn van tenminste vijftien dagen, te rekenen vanaf de openstelling van de inschrijving, eerst aangeboden worden aan de bestaande vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat recht kan worden uitgeoefend worden aangekondigd in een bericht dat per aangetekend schrijven ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in het vorige lid, kan slechts door derden worden ingeschreven binnen de perken voorzien bij artikel 9 van deze statuten.

Artikel 8 : Ondeelbaarheid van de aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar ten aanzien van de vennootschap.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen, totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap aangewezen is als eigenaar van het aandeel.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot, worden de rechten verbonden aan de aandelen echter uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Bij afwijking van het vorige lid, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot, de rechten uit die verbonden zijn aan deze aandelen.

Artikel 9 : Overdracht en overgang van aandelen.

Indien de vennootschap slechts een vennoot telt, mag deze laatste zijn aandelen zonder beperking overdragen.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen, op straffe van nietigheid, slechts overgedragen worden onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht voorgenomen wordt.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan de echtgenoot en aan bloedverwanten in opgaande of neergaande lijn van een vennoot.

De regels inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon, doch zolang de vennootschap het statuut  starter heeft, mogen de aandelen niet overgedragen worden aan een rechtspersoon op straffe van nietigheid van de overdracht.

Hoofdstuk III : Bestuur en Controle.

Artikel 10 : Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht. Zolang de vennootschap het statuut  starter heeft, kan het bestuur van de vennootschap slechts door een of meer natuurlijke personen worden verzekerd.

Artikel 10 bis : Vacature.

Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder, dient de algemene vergadering in deze vacature te voorzien, behoudens indien in onderhavige statuten een andere regeling voorzien is ingeval van overlijden van een statutaire zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal het bestuur van de vennootschap, ingeval van overlijden van een zaakvoerder, voorlopig waargenomen worden door de andere nog in leven zijnde zaakvoerder(s): de algemene vergadering dient in dit geval, ter gelegenheid van haar eerstvolgende bijeenkomst, over te gaan tot de benoeming van een plaatsvervangende zaakvoerder, tenzij de vergadering alsdan beslist geen plaatsvervanger aan te stellen.

Artikel 11 : (Interne) bestuursbevoegdheden van de zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn. Iedere zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Artikel 12 : Vergoedingen.

De opdracht van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens uitdrukkelijk andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Artikel 13 : Strijdig belang.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de beslissing nemen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, zowel tegenover de vennootschap als tegenover derden, tot vergoeding van de schade

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig verkregen zou hebben.

Artikel 14 : (Externe) vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte (als eiser en als verweerder), alsook bij akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, door één zaakvoerder, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit of een voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering of van de andere zaakvoerder, noch, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders. Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

Artikel 15 : Controle.

De controle van de vennootschap wordt door de vennoten uitgeoefend, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, of, indien het wetboek het vereist, of nog, indien de algemene vergadering daartoe besluit, door een commissaris aangesteld door de algemene vergadering.

Hoofdstuk IV : Algemene vergadering.

Artikel 16 : Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de achtentwintig juni om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die een vijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 17 : Oproeping.

De algemene vergaderingen worden door één zaakvoerder opgeroepen. De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden 15 dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 18 : Vertegenwoordiging.

Iedere vennoot mag zich op een algemene vergadering door een lasthebber, al dan niet vennoot, laten vertegenwoordigen.

De zaakvoerder mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze volmachten op een door hem aangewezen plaats, tenminste drie volle dagen voor de vergadering neergelegd worden. Indien de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De besluiten van de enige vennoot, die optreedt als algemene vergadering, worden overeenkomstig artikel 21 van onderhavige statuten in een register vermeld.

Artikel 19 : Bureau.

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder, of bij diens afwezigheid, door de oudste vennoot.

De voorzitter duidt de secretaris aan. De vergadering duidt twee stemopnemers aan : aan deze laatste verplichting moet niet voldaan zijn, indien de aanduiding van stemopnemers onmogelijk is, rekening houdende met het (geringe) aantal op de vergadering aanwezige vennoten.

Artikel 20 : Beraadslaging - Stemrecht.

De vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor, krachtens de wet of de statuten, een aanwezigheidsquorum vereist is.

De besluiten van de algemene vergadering worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen, behoudens in de gevallen waarvoor, krachtens de wet of de statuten, een bijzondere meerderheid vereist is.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen terzake. Artikel 21 : Notulen.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom vragen, en worden in een bijzonder daartoe aangelegd register

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

opgetekend of bijgehouden.

De afschriften of uittreksels die in rechte of elders dienen voorgelegd te worden, worden ondertekend door één zaakvoerder.

Hoofdstuk V : Jaarrekening - Winstverdeling.

Artikel 22 : Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december.

Artikel 23 : Jaarrekening - Verslagen.

Op het einde van elk boekjaar, maakt de zaakvoerder of maken de zaakvoerders een inventaris, alsook de jaarrekening op. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De eventuele commissaris(sen) stellen met het oog op de jaar vergadering, een omstandig schriftelijk verslag op, "Controleverslag" genoemd.

Artikel 24 : Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijfentwintig procent voorafgenomen tot vorming van een reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds het bedrage heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen en het geplaatste kapitaal.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder.

Hoofdstuk VI : Ontbinding - Vereffening.

Artikel 25 : Vereniging van alle aandelen in een hand.

De vereniging van alle aandelen in één hand heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk ontbonden wordt.

Zo de enige vennoot echter een rechtspersoon is en indien geen nieuwe vennoot opgenomen wordt in de vennootschap of indien de vennootschap niet ontbonden wordt binnen één jaar, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in één hand en tot de opneming van een nieuwe vennoot in de vennootschap of de bekendmaking van haar ontbinding.

Artikel 26 : Ontbinding.

Behoudens ingeval van gerechtelijke ontbinding, geschiedt de vereffening van de vennootschap, ingeval van ontbinding om welke reden en op welk ogenblik ook, door één of meerdere vereffenaars, daartoe aangesteld door de algemene vergadering of, bij gebreke aan zulk danige benoeming, door de zaakvoerder(s).

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

In voorkomend geval, bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaars. Artikel 27 : Verdeling.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-aktief bij voorkeur aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

Hoofdstuk VII : Algemene bepalingen.

Artikel 28 : Keuze van woonplaats.

Elke vennoot die in het buitenland woont, iedere zaakvoerder of vereffenaar, doet voor de uitvoering van de statuten, keuze van woonplaats op de zetel van de vennootschap, waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

Artikel 29 : Gemeen recht.

De partijen verklaren zich volledig te richten naar de bepalingen en voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden de bepalingen van dit wetboek, waarvan niet geldig afgeweken is, geacht deel uit te maken van deze statuten en worden de bepalingen die ingaan tegen de dwingende bepalingen van dit wetboek voor niet geschreven gehouden.

V.OVERGANGSBEPALINGEN

De comparant verklaart vervolgens het volgende:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

A) Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en

wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien.

B) Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De eerste algemene jaarvergadering heeft plaats tijdens de maand juni tweeduizend zestien.

C) Niet-statutaire zaakvoerders

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één (1).

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur, aanvangend op de datum van oprichting van de vennootschap, ten kostenloze titel: de heer AHMAD Masroor Adnan, voornoemd. De heer AHMAD Masroor Adnan, voornoemd, verklaart gezegde functie van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden en niet getroffen geweest te zijn door een gerechtelijke beslissing die het opnemen van dergelijk mandaat onmogelijk maakt.

D) Commissaris

De comparanten besluiten geen commissaris aan te stellen, aangezien uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens welke een commissaris verplicht dient te worden aangesteld.

E) Herneming van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting. In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen herneemt de vennootschap de verbintenissen namens haar aangegaan zolang zij in oprichting was.

Comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf één september tweeduizend veertien tot aan de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

F) Verplichting tot het opstellen van een jaarverslag overeenkomstig artikel 94 van het wetboek van vennootschappen.

Aangezien uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens welke een jaarverslag verplicht dient te worden opgesteld, besluiten de comparanten dan ook dat geen jaarverslag zal opgesteld worden.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Sofie Janssen

Tegelijk hiermee neergelegd : een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte.

19/12/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

10 DEC. 2014

Griffie

11l1imm11§111111w

Ondernemingsnr : 0564.780.421

Benaming

(voluit) : RP & PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter

Zetel : 3545 Halen, Stationsstraat 69 bus 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging-Doelwij4ging-Rechtsvorm,vervanging van de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Filip JUNIUS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 5 december 2014, te registreren, dat een buitengewone vennotenvergadering is gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter "RP & PARTNERS" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3545 Halen, Stationsstraat 69 (bus 4). Rechtsgebied Antwerpen  afdeling Hasselt ; ondernemingsnummer 0564.780.421., (Opgericht blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Sofie Janssen te Hasselt op 15 oktober 2014, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 oktober 2014, onder nummer; 14309597), samengesteld als volgt: de heer AHMAD Masroor Adnan, geboren te Peshawar (Pakistan) op 4 juli 1986, wonende te 3545 Halen, Stationsstraat 69 bus 4, eigenaar van vijfentwintig aandelen

I.Deze vergadering had ais agenda : (weglating)

Il.Het maatschappelijk kapitaal was volledig vertegenwoordigd op de algemene vergadering.

111, Gezien het maatschappelijk kapitaal volledig vertegenwoordigd is, bestaat er geen reden cm dep` bijeenroeping van de algemene vergadering te verantwoorden en kan zij geldig beraadslagen.

1V. Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke bepalingen,

V. Om aangenomen te worden dienen de voorstellen vermeld in de agenda, minstens het aantal stemmen te bekomen, die vermeld zijn in de wet en de statuten.

VL Oproeping van andere personen dan de vennoten:

" a) de heer AHMAD Masroor is enige zaakvoerder in functie, hier aanwezig en hij verklaart te verzaken aan:

elke oproepingsformaliteit en zich betekend te achten.

b) er is geen commissaris aangesteld.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD

Al deze feiten zijn nagezien en juist bevonden door de vergadering, die erkent geldig te zijn samengesteld'

en bevoegd om over de agenda te beraadslagen.

De voorzitter zet de redenen uiteen, die de grondslag vormen van de inhoud van de agenda,

BERAADSLAGING

De vergadering vat de beraadslaging aan over de voorgestelde doeluitbreiding.

LEZING EN ONDERZOEK VAN HET BIJZONDER VERSLAG TERZAKE DE WIJZIGING VAN HET DOEL

artikel 287 Wetboek van Vennootschappen)

De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder voor. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording:

van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel; bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd

over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 22 november 2014.

Na onderzoek neemt de vergadering de volgende besluiten

EERSTE BESLUIT: GOEDKEURING VAN HET VERSLAG

De vergadering stelt vast dat er op het verslag noch op de staat enige opmerking wordt gemaakt door de

vennoot en keurt deze goed.

Het origineel van het verslag, getekend "ne varietur" door de No-'taris en de comparant, zal worden

neergelegd op de Griffie van de recht-tank van Koophandel, samen met een uitgifte van deze akte, " TWEEDE BESLUIT: DOELWIJZIGING

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen door de huidige doelomschrijving te vervangen door de tekst vermeld sub Al van de agenda (zle artikel 3 van de nieuwe hieronder aangenomen statuten)

DERDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zestienduizend honderd Euro (16.100: e) om het kapitaal te brengen van tweeduizend vijfhonderd Euro (2.500 ¬ ) op achttienduizend zeshonderd Euro

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

V. s,v : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge (18.600 ¬ ), door uitgifte van honderd eenenzestig (161) nieuwe aandelen, te onderschrijven in geld en bij de plaatsing te volstorten.

VIERDE BESLUIT: PLAATSING - VOLSTORTING

Komen hier tussen de heer AHMAD Masroor , voornoemd en de heer HIZHENOK Alexei, geboren te Vogulino (Rusland) op 11 maart 1986, wonende te 3500 Hasselt, Havenstraat 32/4.01 die verklaren volledige kennis te hebben van de statuten en de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakeiijkheid "RP & Partners" en verklaren in te schrijven op de honderd eenenzestig aandelen ais volgt:

1. de heer AHMAD Masroor, voornoemd: negenenzestig aandelen 69

2. de heer HIZHENOK Alexei, voornoemd : tweeënnegentig aandelen 92

Totaal: honderd eenenzestig aandelen 161

De inschrijvers verklaren en de vergadering erkent dat de kapitaalverhoging geplaatst is en elk aandeel volstort door een storting in geld, die zij gedaan hebben op de bijzondere rekening BE77 0017 4387 9942 op naam van de vennootschap geopend bij de bank BNP Paribas Fortis (kantoor Diest).

Een attest van deze storting werd uitgereikt door voormelde bank op 4 december 2014 en wordt bij deze aan de instrumenterende notaris overhandigd ter bewaring in het dossier.

De leden van de algemene vergadering besluiten dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, hetzij zestienduizend honderd Euro (16.100 E) beschikbaar zijn.

VIJFDE BESLUIT: VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING IS VERWEZENLIJKT

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen dat het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd tot achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 ¬ ), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

ZESDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE RECHTSVORM

De vergadering stelt vast dat het kapitaal is gebracht op achttienduizend zeshonderd Euro en aldus het startersstatuut verdwijnt. De vergadering stelt vast en besluit uitdrukkelijk dat de vennootschap voortaan een gewone besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is.

ZEVENDE BESLUIT: VERVANGING VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit de de statuten te vervangen door volgende tekst

STATUTEN

(uittreksel)

TITEL I.: NAAM - ZETEL - DOEL - UUUR

Artikel 1. Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten ven-'nootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de. naam "RP & PARTNERS ".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'' of de afkorting "BVBA".

Artikel 2. : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3545 Halen, Stationsstraat 69 bus 4.

Artikel 3. : Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland

Verkoop en Consulting van telecommunicatiediensten, elektriciteit en verzekeringen als subagent, Verkoop en Consulting van investeringsdiensten, handelen en verhandelen van aandelen. Het beheren van aandelen en investingsportefeuiiles. De tussenpersoon die handelt voor rekening van een agent of makelaar en die met name de inleidende werkzaamheden uitvoert, verzekeringsovereenkomsten aanbiedt of premies int, zonder dat deze werkzaamheden verplichtingen jegens het publiek kunnen omvatten. In- en uitvoer van menigvuldige goederen zowel deze onderworpen aan een machtiging als niet. Hierin ook inbegrepen de in- en uitvoer van nieuwe als tweede handswagens in groot- of kleinhandel, Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur ais bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is. Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten. Het uitvoeren van studies, het verlenen van diensten en adviezen op vlak van telecommunicatie. Coördinatiecentrum voor verschillende bedrijven. Outsourcing. Boekingen en management van artiesten. Het verhuren personeel als een interim kantoor. Algemene bouwondernemingen: optrekken van gebouwen, bouwen van stellingen, invoegen en reinigen van gevels, warmte en geluidsisolering, grond en draineringweken, plaatsen van afsluiting, leggen van kasseien, (tallen en chape. plaatsen van scheidingswanden en valse zolderingen, plaatsen van ijzerwerk, uitvoerende werken betreffende land- en tuinbouw, het toezien van bouwwerkzaamheden, vervaardiging van metalen constructies, het plaatsen van dakgoten zowel in zink als in pvc, het vervaardigen van metalen werkstukken voor rekening van derden, hart verlenen van klusjesdiensten, het ruimen van werven en gebouwen, afbraak van privé en nijverheidsgebouwen, het verven en behangen van gebouwen en ruimtes, het plaatsen van ramen en deuren in hout, metaal, pvc of plastic, het plaatsen van keukens en badkamers, het metsen, loodgieterij , schrijnwerk, plaatsen van vloeren in tegels of hout. Het ,maken van publiciteit voor derden zowel in geschriften, als per geluidsdragers, als via internet. Verhuur van rollend materieel zowel auto's als vrachtwagens als motor en rijwielen. De groot- en kleinhandel, import en export, het plaatsen en herstellen van alle elektrische materialen en toestellen, verlichtingsartikelen en hun toebehoren. Alle activiteiten met betrekking elektrische installaties waaronder het plaatsen van elektrische bedrading. Installaties van bewakingssystemen en alarminstallaties, Veiligheïds- en bewakingsagent. Het maken van videofilms, de montage en de belichting, Het plaatsen van geluiddragers, -hifi toestellen PA met inbegrip van verhuring van discobars met of zonder personeel. Aile massages andere dan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

medische of paramedische. Tussenpersoon in de handel. De commerciële uitbating en het beheer van tavernen, hotels, restaurants, cafés, cabarets, bars alsook de traiteurdiensten, snackbar, degustatie ondernemingen" of andere ondernemingen voor drank debiet. Het ter beschikking stellen van speelzalen, vergaderruimten, de organisatie van banketten, De invoer en uitvoer van allerhande voedingsmiddelen met inbegrip van "al of niet geestrijke dranken. Het organiseren van sportieve, culturele of artistieke evenementen met of zonder drank of voedsel distributie. Het uitbaten van een kruidenierszaak, een krantenwinkel en een, night shop. Postbedeling en koeriersdiensten. Het uitbaten van een winkel voor geluidsdragers df beeldmateriaal zoals daar zijn videotheken en GSM winkels, Het reinigen, het onderhouden en het poetsen van roerende en onroerende goederen waaronder het wassen chemisch reinigen , het poetsen van ramen, het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen kantoren, winkels, scholen, appartementsgebouwen, privé woningen enz... Het reinigen van wagens zowel binnen- als buitenzijde; met de hand of gebruikmakend van toestellen (carwash). Het voeren van administraties, boekhoudingen voor derden, als secretariaatswerk. Het optreden als verzekeringsagent of verzekeringsmakelaar. Het optreden als vastgoed agent. Het uitbaten van een bankfiliaal volgens de wettelijke Belgische bepalingen, Het optreden als agent voor krediet en leasing maatschappijen. Optreden als tussenpersoon in de handel zowel als agent ais commissionair. Het uitbaten van een kledingstaak zowel nieuw als tweedehands en het ontwerp van kleding, Het uitbaten van een tabakswinkel. Het uitbaten van een bakkerij zowel als bakker als koude bakker. Het verspreiden van drukwerk, Het uitbaten van een bloemenwinkel, het aanleggen van tuinen en parken. Het uitbaten van een slagerij of keurslagerij. Het schoorsteen vegen en het ontstoppen van leidingen. Het uitbaten van een calicenter en phoneshop, Firma voor het behandelen, trieëren en verwerken van post zowel per weg ais per spoor als per vliegtuig voor particulieren of voor firma's. Telefonisch secretariaat. telefonische prospectie en telefoon beantwoording. Verkoop van toegang tot business directory en business rating system, directe reclame en targetting via sociale media en internet zoekmachines. Search engine optimalisatie, Direct marketing en reclame , Groot- en kleinhandel, import en export, verkoop en bemiddeling, agenturen en ontwikkeling van ICT, telefoon en software. Groot- en kleinhandel, import en export van voedingswaren, alle dranken, tabaksartikelen, drukwerken, tijdschriften, kranten, electriche apparaten, textielwaren, kleding, schoenen, lederwaren, fantasiejuwelen, onderhoudsproducten, parfumerie, speelgoed, papierwaren, kantoorbenodigdheden. Uitbating van horeca inrichtingen, snackbar, frituur, tearoom, restaurant, brasserie, café, hotel, camping, vakantieverblijven. Dienstverlening naar bedrijven en particulieren, onderhoud en herstellingen van materiaal en gebouwen, transport van goederen en personen, Handel en verkoopsbemiddelling van onroerende goederen. Uitbating van nachtwinkels, distributie en superettes. Bouw en verbouwing van onroerend goed. Electriciteitswerken, plaatsen van verwarming, airconditioning, luchtverversingssystemen, zonnepanelen, sanitaire installaties,, zwembaden, bestrating, vloeren, dakwerken en isolatie. Gyprocwerken en afwerking bouw, scheidingswanden, metalen constructies. Constructiewerken, metaalbewerking, smederij. Schrijnwerkerij en houtbewerking. Verkoop van petroliumprodukten, aardolie, benzine en benzinederivaten, smeermiddelen, vetstoffen, minerale grondstoffen. Exploitatie van verdeelpunten van brandstoffen in vaste, vloeibare en gasvorm, alsmede industriële gassen.' De vennootschap mag haar doet verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijze die zij het best geschikt acht.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het

buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle onderneming of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door overname van de aandelen, inbreng, fusie, splitsing, als commissionair of handelsagent, of op welke andere wijze ook.De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doelArtikel 4. ; Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

TITEL H. - KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5. ; Kapitaal

Het geplaatste kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ), vertegen-'woordigd door honderd zesentachtig aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigén.

TITEL lli. - BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - CONTROLE

Artikel 9: Zaakvoerder

De vennootschap- wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door dp algemene vergadering voor de door haar te bepalen duur en steeds door de algemene vergadering afzetbaar.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder dient deze overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon als vaste vertegenwcordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder onbezoldigd uitgeoefend.

Artikel 10.: Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doei van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en met inachtname van de wettelijke regeling inzake het tegenstrijdig belang.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige

verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 11.: Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap je-gens derden en in rechte als eiser of als verweerder,,

met inachtname van de wettelijke regeling inzake het tegenstrijdig belang. r

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of ais college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering,

Artikel 12. : Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 13.: Controle van de vennootschap

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetbcek van Vennootschappen en van deze statuten, van de ve-richtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor één hernieuwbare termijn van drie jaar.

Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. TITEL IV.-ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

Artikel 14. : Jaarvergadering - Buitengewone Algemene vergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op 28 juni om twintig uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de verga-de-ring plaats op de eerstvol-gende werkdag, op Hetzelfde uur.

Artikel 15: Oproeping - Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in. België, zoals aangeduid in de oproepingen,

Artikel 18. : Wijze van stemmen -Vertegenwoordiging

a)Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend, Hij kan die niet overdragen.

b)Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht, De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te warden aan de notulen van de vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd dcor de handtekening. Deze brief wordt aangete-kend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste vôôr de vergadering op de zetel besteld zijn.

Artikel 21. : Notulen

De afschriften of de uittreksels, die in rechte of voor andere Instanties voorgelegd worden, moeten door één

zaakvoerder ondertekend worden.

TITEL V, JAARREKENING - BESTEMMING VAN DE WINST

Artikel 22. : Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat In op één januari van elk jaar en ein-digt op eenendertig

december.

Artikel 23.: Bestemming van de winst

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de.

bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de toepasselijke bepalingen in de vennootschappenwet. t

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

Artikel 25.: Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gélijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voor-dele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld."

De nieuw aangenomen tekst zal gelden als gecoërdineerde tekst van de statuten,

" ' ;Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

STEMMING

De voorafgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens aangenomen met eenparigheid van

stemmen,



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris F. Junius



GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de expeditie van de notulen

- bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake de doelwijziging met staat per 22-11-1014

- lijst der akten art.75 wetboek van Vennootschappen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bfz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevaegdde rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
RP & PARTNERS

Adresse
STATIONSSTRAAT 69, BUS 4 3545 HALEN

Code postal : 3545
Localité : HALEN
Commune : HALEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande