S & B EVENT CATERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : S & B EVENT CATERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.979.742

Publication

06/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 31.01.2014 14025-0576-012
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.03.2012, NGL 19.06.2012 12195-0280-011
07/05/2012
ÿþMod 2.1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

º%  %+~i tU



r" IECkTBANK VAN KOOPHANDEL

2 4 -04- 2012

HASSELT

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

J 11111 ff11 I11I JI Iffl 11ff I 1Il III

*12085029*

Ondernemingsnr BE 0448.979.742

Benaming :

(voluit): MONTAGE & ELECTRO SERVICES

(verkort) : "M.E.S."

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 3803 Sint-Truiden (Wilderen), Zoutleeuwsesteenweg 195

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een buitengewone algemene vergadering, gehouden voor mij, Fabienne Hendrickx, notaris te Beringen, op 13

april 2012, blijkt hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING  BEVESTIGING ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering beslist de volgende beslissingen van de bijzondere algemene vergadering van 29 maart 2012 te

bevestigen:

-- beslissing tot het verlenen van ontslag aan de heer CAUWENBERGHS Eduard Alfred Philomena, wonende te 3803 Sint-Truiden, ZoutIeeuwsesteenweg 195, als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 29 maart 2012, en tot kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat tot op datum van het ontslag.

- beslissing tot benoeming tot nieuwe niet-statutair zaakvoerder van de heer WILLEMS Bart, wonende

te 3900 Overpelt, Sint-Jansstraat, met ingang van 29 maart 2012 voor onbepaalde tijd, en de beslissing

om zijn mandaat te bezoldigen.

TWEEDE BESLISSING -- WIJZIGING BENAMING

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "S&B EVENT CATERING".

DERDE BESLISSING  BEVESTIGING WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De vergadering beslist de reeds op 30 maart 2012 genomen beslissing van de zaakvoerder om, onder voorbehoud

van goedkeuring door deze buitengewone algemene vergadering, de maatschappelijke zetel van de vennootscháp

te wijzigen naar 3900 Overpelt, Sint-Jansstraat 63, goed te keuren en te bevestigen.

VIERDE BESLISSING  WIJZIGING DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist kennis te hebben genomen van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder op 30

maart 2012 waarin een omstandige verantwoording wordt gegeven van de voorgestelde wijziging van het doel

van de vennootschap.

Aan dit verslag is een staat van actief en passief gehecht, afgesloten op 23 maart 2012.

De vergadering besluit het voorstel van de zaakvoerder te volgen.

b) De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen waardoor het doel voortaan luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zo voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met

derden, in België en in het buitenland:

A. Onderneming voor:

- de vervaardiging van bereide maaltijden en schotels, gehomogeniseerde voedingspreparaten, dieetvoeding en

andere voedingsmiddelen, al dan niet voor onmiddellijk gebruik en met alle mogelijke voedingswaren, groenten,

fruit, deegwaren, vlees, vis, schaal- en weekdieren;

- de verwerking en conservering van voedingsmiddelen, al dan niet in bereide maaltijden;

- catering en de uitbating van alle eet- en drinkgelegenheden, zelfs mobiel, met inbegrip van event- en

Lartycaterin,omvattende het verstrekken van maaltijden voor meestal eenmalige gebeurtenissen, alsook

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vo&r-behouden a het Belgisc Staatsblad Luik B - vervolg

contractcatering, zijnde het verstrekken van maaltijden op industrieel vlak en/of op basis van een bepaalde duurovereenkomst;

- het ontwerp, de aanneming en de organisatie van alle feesten en events voor alle aangelegenheden, en de levering van alle goederen en diensten aan of voor feesten offeestel jke activiteiten;

- de organisatie, begeleiding en het modereren van stages, studiedagen, workshops, seminaries, congressen, cursussen, opleidingen, evenementen en reizen voor professionele of niet-professionele doeleinden; het inrichten en het geven van voordrachten, lezingenopleidingen en cursussen, en het commercialiseren van deze cursussen in schriftelijke, digitale of eender welke andere vorm;

- het verstrekken van beroepsopleiding en vorming voor koks, hotelhouders, restaurateurs, enzovoort;

- het verwerven en exploiteren van alle intellectuele eigendomsrechten;

- de opwekking, de transmissie en distributie van elektriciteit uit alternatieve of hernieuwbare energiebronnën en het verhandelen van groenestroom-certificaten.

caten,

B. De groot- en kleinhandel in al dan niet gespecialiseerde winkels, ambulant, op markten en beurzen, via postorder of via elektronische weg en internet, de handelsbemiddeling, de invoer en uitvoer, de lease en de verhuur al dan niet met bedieningspersoneel, en de vervaardiging en de herstelling van alle producten en materialen, grondstoffen, halffabricaten en afgewerkte producten, artikelen en toestellen ongeacht hun bestemming, in het bijzonder, zonder daartoe beperkt te zijn, van:

* Alle voedingswaren, zowel vers, geconserveerd of diepgevroren;

* Alle bereide maaltijden;

* alle dranken, zowel alcoholische als niet-alcoholische;

* ijsblokjes, papieren en synthetische tafelbenodigdheden en aanverwanten;

onderhouds- en reinigingsproducten, inclusief waspoeders en detergenten;

porselein, vaat- en glaswerk, keuken- en tafelgerei zoals ondermeer bestekken en andere

huishoudelijke artikelen;

* Alle elektrische en niet-elektrische keukentoestellen en -materieel;

C Uitbating van:

* hotels en dergelijke accommodatie, al dan niet met restaurant;

* het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf al dan niet in combinatie met het verschaffen van

maaltijden;

* van pensions;

* tavernes, cafés, bars, discotheken, dancings en andere drankgelegenheden;

* restaurants en overige eetgelegenheden van om het even welke aard, zelfs mobiel; traiteurzaken, met

inbegrip van de vervaardiging van bereide schotels en maaltijden; het verstrekken van alle cateringdiensten; de

organisatie van feesten met inbegrip van de verkoop en de verhuring van alle voorwerpen en artikelen voor de

organisatie van feesten, met inbegrip van tenten en dergelijke;

D. Adviesbureau:

* op het gebied van marktonderzoek, verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten;

* managementactiviteiten van en voor holdings en andere ondernemingen; het voeren van

interimmanagement in andere bedrijven en ondernemingen;

* alle dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie;

* het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie;

* het verlenen van adviezen hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, enzovoort; bijstand en hulp aan het bedrijfsleven en het management van bedrijven op financieel en operationeel gebied en bij het human resources management; met inbegrip van de activiteiten van freelance leraren en coaches,

* reclamebureau; het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media; het schrijven en ontwerpen van teksten en slogans ondermeer, maar niet beperkt tot, publiciteit en reclame; het ontwerpen van publicitaire artikelen; het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de verschillende media;

* reserveringsbureau en alle aanverwante activiteiten;

E. Diverse diensten en activiteiten:

* het schrijven van artikelen in kranten en tijdschriften; de uitgave van tijdschriften; het geven van voordrachten, lezingen en cursussen- over catering, gerechten, voeding en voedingswaren, enz. en het commercialiseren van deze cursussen in schr fellke, digitale of eender welke andere vorm;





Luik B - vervolg

F. Handel, verhuur en andere diensten in verband met onroerende goederen, onder andere:

* onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de projectontwikkeling, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling de uitbating, de valorisatie, de verkaveling de restauratie, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing;

* de handel in en de verhuring van onroerend goed voor eigen rekening;

* de verhuur van appartementen in hotels;

* de verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes, enzovoort.

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet beperkend.

De vennootschap kan onroerende goederen als belegging verwerven, beheren, kopen, verkopen, verhuren, huren, uitrusten bouwen en verbouwen, restaureren, valoriseren, ruilen enzovoort

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van haar handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag over het algemeen onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich eveneens borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan tevens de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen en verenigingen uitoefenen."

VIJFDE BESLISSING  AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat de aandelen vanaf heden een fractiewaarde hebben van één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal.

ZESDE BESLISSING: AANPASSING STATUTEN AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering beslist de nodige inhoudelijke, numerieke en terminologische aanpassing te doen aan de statuten ten gevolge van de genomen beslissingen en het Wetboek van Vennootschappen,

ZEVENDE BESLISSING: AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN

De vergadering beslist nieuwe staten aan te nemen en goed te keuren om de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen en het Wetboek van Vennootschappen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en met éénparigheid van stemmen goedgekeurd te hebben, stelt de vergadering de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S&B EVENT CATERING" vast, waarvan de belangrijkste bepalingen zijn:

Naam - zetel - doel

De vennootschap is is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die als benaming heeft ""S&B EVENT CATERING", met zetel te 3900 Overpelt, Sint-.lansstraat 63, en met als doel zo voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, in België en in het buitenland:

A. Onderneming voor:

- de vervaardiging van bereide maaltijden en schotels, gehomogeniseerde voedingspreparaten, dieetvoeding en andere voedingsmiddelen, al dan niet voor onmiddellijk gebruik, en met alle mogelijke voedingswaren, groenten, fruit, deegwaren, vlees, vis, schaal- en weekdieren;

- de verwerking en conservering van voedingsmiddelen, al dan niet in bereide maaltijden;

- catering en de uitbating van alle eet- en drinkgelegenheden, zelfs mobiel, met inbegrip van event- en partycatering, omvattende het verstrekken van maaltijden voor meestal eenmalige gebeurtenissen, alsook contractcatering, zijnde bet verstrekken van maaltijden op industrieel vlak en/of op basis van een bepaalde duurovereenkomst;

- het ontwerp, de aanneming en de organisatie van alle feesten en events voor alle aangelegenheden, en de levering van alle goederen en diensten aan of voor feesten of feestelijke activiteiten;

- de organisatie, begeleiding en het modereren van stages, studiedagen, workshops, seminaries, congressen, cursussen, opleidin_mn, evenementen en reizen voor professionele of niet-professionele doeleinden; het inrichten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Vo'or-behouden a het Belgisc Staatsblad Luik B - vervolg

en het geven van voordrachten, lezingenopleidingen en cursussen, en het commercialiseren van deze cursussen in

schriftelijke, digitale of eender welke andere vorm;

- het verstrekken van beroepsopleiding en vorming voor koks, hotelhouders, restaurateurs, enzovoort;

- het verwerven en exploiteren van alle intellectuele eigendomsrechten;

- de opwekking, de transmissie en distributie van elektriciteit uit alternatieve of hernieuwbare energiebronnen en

het verhandelen van groenestroom-certificaten.

B. De groot- en kleinhandel in aI dan niet gespecialiseerde winkels, ambulant, op markten en beurzen, via postorder of via elektronische weg en internet, de handelsbemiddeling, de invoer en uitvoer, de lease en de verhuur al dan niet niet bedieningspersoneel, en de vervaardiging en de herstelling van alle producten en materialen, grondstoffen, halffabricaten en afgewerkte producten, artikelen en toestellen ongeacht hun bestemming, in het bijzonder, zonder daartoe beperkt te zijn, van:

* Alle voedingswaren, zowel vers, geconserveerd of diepgevroren;

* Alle bereide maaltijden;

* alle dranken, zowel alcoholische als niet-alcoholische;

* ijsblokjes, papieren en synthetische tafelbenodigdheden en aanverwanten;

* onderhouds- en reinigingsproducten, inclusief waspoeders en detergenten;

* porselein, vaat- en glaswerk, keuken- en tafelgerei zoals ondermeer bestekken en andere

huishoudelijke artikelen;

* Alle elektrische en niet-elektrische keukentoestellen en -materieel;

C. Uitbating van:

* hotels en dergelijke accommodatie, al dan niet met restaurant;

* het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van

maaltijden;

* van pensions;

* tavernes, cafés, bars, discotheken, dancings en andere drankgelegenheden;

* restaurants en overige eetgelegenheden van om het even welke aard, zelfs mobiel; traiteurzaken, met

inbegrip van de vervaardiging van bereide schotels en maaltijden; het verstrekken van alle cateringdiensten; de

organisatie van feesten met inbegrip van de verkoop en de verhuring van alle voorwerpen en artikelen voor de

organisatie van feesten, met inbegrip van tenten en dergelijke;

D. Adviesbureau:

* op het gebied van marktonderzoek, verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten;

* managementactiviteiten van en voor holdings en andere ondernemingen; het voeren van

interimmanagement in andere bedrijven en ondernemingen;

* alle dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie;

* het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en

communicatie; "

* het verlenen van adviezen hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, enzovoort; bijstand en hulp aan het bedrijfsleven en het management van bedrijven op financieel en operationeel gebied en bij het human resources management; met inbegrip van de activiteiten van freelance leraren en coaches,

* reclamebureau; het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media; het schrijven en ontwerpen van teksten en slogans ondermeer, maar niet beperkt tot, publiciteit en reclame; het ontwerpen van publicitaire artikelen; het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de verschillende media;

* reserveringsbureau en alle aanverwante activiteiten;

E. Diverse diensten en activiteiten:

* het schrijven van artikelen in kranten en tijdschriften; de uitgave van tijdschriften; het geven van voordrachten, lezingen en cursussen over catering, gerechten, voeding en voedingswaren, enz. en het commercialiseren van deze cursussen in schriftelijke, digitale of eender welke andere vorm;

F. HandeI, verhuur en andere diensten in verband met onroerende goederen, onder andere:

* onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de projectontwikkeling, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de restauratie, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.;

* de handel in en de verhuring van onroerend goed voor eigen rekening;





Luik B - vervolg

* de verhuur van appartementen in hotels;

* de verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden,

tentoonstellingsruimtes, enzovoort.

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet beperkend,

De vennootschap kan onroerende goederen als belegging verwerven, beheren, kopen, verkopen, verhuren, huren, uitrusten, bouwen en verbouwen, restaureren, valoriseren, ruilen enzovoort.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van haar handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag over het algemeen onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken,

ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de

ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich eveneens borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is,

Zij kan tevens de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen en

verenigingen uitoefenen.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en is

volledig geplaatst.

Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot,

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling

van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen,

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen,

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op 31 mei om 19.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering op

de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene

vergaderingen worden gehouden in de zetei van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de

oproepingsbrief.

Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming winst en liquidatiesaldo

De beschikbare winst wordt aIs volgt verdeeld:

a) Vijf ten honderd aan de wettelijke reserve. Deze storting is niet verplichtend meer wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt

b) Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er een bestemming aan geeft binnen de wettelijke grenzen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na hersteIIing van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandeliike terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een _grotere verhouding ziJn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

notaris Fabienne Hendrickx

Tegelijkertijd neergelegd:

- expeditie van de akte

- verslag van de zaakvoerder dd. 30/03/2012;

- staat van actief en passief per 23/03/2012.

V6or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

4

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 26.07.2011 11355-0369-011
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 20.07.2010 10324-0045-011
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 24.08.2009 09639-0143-012
22/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 18.08.2008 08580-0017-012
21/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 16.08.2007 07566-0102-012
18/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 31.05.2006, NGL 10.08.2006 06630-1275-012
04/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 31.05.2005, NGL 29.07.2005 05624-5257-014
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.05.2015, NGL 20.07.2015 15330-0525-010
07/06/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 31.05.2004, NGL 03.06.2004 04194-4568-013
09/07/2003 : AN293881
07/03/2003 : AN293881
19/07/2002 : AN293881
12/07/2001 : AN293881
04/10/1997 : AN293881
24/06/1993 : AN293881
09/01/1993 : AN293881

Coordonnées
S & B EVENT CATERING

Adresse
SINT-JANSSTRAAT 63 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande