S.D.S. ELECTRO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : S.D.S. ELECTRO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.702.107

Publication

11/02/2014
ÿþmad 11.1

~tL_711 Ï , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

3 0 -01- 2614

De Hoofdgriffie ;

1111

190 991

t

Ondememingsnr ; 0437,702.107

Benaming (voluit) :SDS ELECTRO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Luikersteenweg 553a

3700 Tongeren

Onderwerp akte : NV: statutenwijziging

Tekst : Uit een akte voor Meester Jean-Marie THIJS, notaris te Tongeren de dato 9 december 2013,; geregistreerd te Tongeren op 19/12/2013, boek 577, blad 2, vak 15, ontvangen : vijftig euro, blijkt dat de; buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SIDS ELECTRO" met zetel te 3700; Tongeren, Luikersteenweg 5531A, ondernemingsnummer 0437.702.107, werd gehouden,

Uit deze akte blijkt dat de agenda en de beraadslaging letterlijk luidt als volgt

"Agenda.

11 Ontslag van formaliteiten tot bijeenroeping;

2/ Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

31 Wijziging van de statuten om het betreffende artikel te vervangen door de volgende tekst ;

"De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer. Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen' dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen,

De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke; belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels; een schriftelijk verzoek gericht aan de bestuurder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen); verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door; de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en dei verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden; vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden; certificaten afgegeven van deze inschrijvingen."

41 Herbenoeming huidige bestuurders

5/ Toevoeging van een voorkooprecht met betrekking tot aandelen door invoeging van de nagemelde tekst in het betreffende artikel van de statuten :

"Afstand onder levenden

De afstand onder de levenden van aandelen is aan geen enkele beperking onderworpen indien zij geschiedt aan de echtgenoot van de afstanddoener of aan zijn bloedverwanten in opgaande of neerdalende lijn.

In alle andere gevallen is de afstand onder de levenden van aandelen onderworpen, ten eerste, aan het; voorkooprecht van de andere aandeelhouders, en ten tweede, indien het voorkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend wordt, aan de aanvaarding van de afstandhouder door de raad van bestuur.

In de gevallen bedoeld in de voorgaande alinea, kan een aandeelhouder aldus zijn aandelen in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medeaandeelhouder of aan een derde, na alle andere aandeelhouders vooraf de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandelen in de vennootschap over te nemen, tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord of, bij gebrek aan akkoord, tegen een prijs vast te stellen door een deskundige aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarin de vennootschap haar zetel heeft,

Indien meerdere aandeelhouders de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap,

Wanneer geen van de aandeelhouders gebruik wenst te maken van zijn inkooprecht, kan de aandeelhouder zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de raad van bestuur.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.t

Indien de afstandhouder niet aanvaard wordt door de raad van bestuur, mag de raad van bestuur zelf een afstandhouder in de plaats stellen van degene die door de afstanddoener werd voorgesteld.

De toepassing van voormelde voorkoop- en goedkeuringsclausules moet betrekking hebben op alle aandelen die de afstanddoener wenst over te dragen en mag niet tot gevolg hebben dat de onoverdraagbaarheid van de aandelen verlengd wordt met meer dan zes maanden te rekenen van de datum van uitnodiging om het recht van voorkoop of het verzoek om goedkeuring uit te oefenen.

Wordt aan de vereisten gesteld in voorgaande alinea niet voldaan, dan is de aandeelhouder-afstanddoener vrij, zonder enig voorkooprecht noch verplichting tot goedkeuring, in de loop van het jaar volgend op het verstrijken van gezegde zes maanden, zijn aandelen over te dragen onder dezelfde voorwaarden aan de persoon of personen van zijn keuze.

Overgang door overlijden

De overgang van aandelen wegens overlijden is aan geen enkele beperking onderworpen indien hij geschiedt aan de echtgenoot van de overleden aandeelhouder of aan zijn bloedverwanten in de opgaande of neerdalende lijn.

In alle andere gevallen is de overgang wegens overlijden van aandelen onderworpen aan het inkooprecht van de andere aandeelhouders of, indien het inkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend wordt, aan de aanvaarding als aandeelhouders van de erfgenamen of legatarissen door de raad van bestuur.

De erfgenamen en/of de legatarissen van een overleden aandeelhouder moeten de raad van bestuur in kennis stellen van het overlijden en van het aanbod tot inkoop en het verzoek tot eventuele aanvaarding. Dit moet gedaan worden bij aangetekend schrijven binnen de drie maanden na het overlijden.

De raad van bestuur zal de medeaandeelhouders onverwijld inlichten over het aanbod tot inkoop. De medeaandeelhouders zullen over een termijn van twee maanden beschikken om zich uit te spreken over het aanbod dat hen gedaan wordt. Deze termijn gaat in op de dag waarop zij bij ter post aangetekende brief door de raad van bestuur verwittigd werden.

De inkoop zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke aandeelhouder bezit. Indien bepaalde aandeelhouders het inkooprecht niet verlangen uit te oefenen, zal dit recht overgaan op de aandeelhouders die dit wel verlangen uit te oefenen, waarbij dezelfde verhouding in acht genomen wordt.

De prijs van de inkoop zal bepaald worden in onderlinge overeenstemming, of bij gebrek aan overeenstemming door een deskundige aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Wanneer geen van de medeaandeelhouders gebruik wenst te maken van zijn inkooprecht of niet alle aangeboden aandelen ingekocht worden, kan de raad van bestuur een ovememer voorstellen voor de aandelen die nog beschikbaar zijn.

De inkoop moet in ieder geval betrekking hebben op alle aandelen die het voorwerp zijn van de overgang wegens overlijden.

De toepassing van voormelde bedingen mag niet tot gevolg hebben dat de overdraagbaarheid van de betrokken aandelen zou verhinderd worden voor een termijn langer dan zes maanden te rekenen van de datum van de uitnodiging om het recht van inkoop uit te oefenen. Het overschrijden van die termijn heeft voor gevolg dat de erfgenamen en/of de legatarissen van de overleden aandeelhouder geacht worden als aandeelhouder te zijn aanvaard,"

6/ Machtiging aan de raad van bestuur tot de uitvoering van de besluiten die aangaande voornoemde punten genomen zullen worden.

7/ Volmacht tot coördinatie van de statuten aan ondergetekende notaris.

BERAADSLAGING.

Eerste beslissing -- Afstand van de formaliteiten van bijeenroeping

De vennoten en de bestuurders - ieder afzonderlijk - verlenen afstand van de formaliteiten tot bijeenroeping,

zoals hoger uiteengezet.

Tweede beslissing -- Omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam

De algemene vergadering beslist tot de omzetting van alle aandelen aan toonder in aandelen op naam. De

huidige aandelen werden nooit gedrukt.

De Raad van Bestuur zef zorg dragen voor het opstellen van een aandelenregister van de aandelen op naam,

waar de huidige aandelenverhouding zoals hoger vermeld in zal worden opgenomen.

Derde beslissing  Wijziging van het betreffende artikel van de statuten

De algemene vergadering beslist het betreffende artikel van de statuten te schrappen en te vervangen door de

tekst zoals aangegeven in de agenda.

Vierde beslissing -- Herbenoeming bestuurders

De algemene vergadering beslist de huidige bestuurders, zijnde de aandeelhouders voornoemd, te

herbenoemen voor een nieuwe termijn van 6 jaar. Het mandaat loopt aldus af op de algemene vergadering van

2019, tenzij het voordien beëindigd wordt door de algemene vergadering.

Het mandaat van de bestuurders zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de jaarlijkse

algemene vergadering.

Vijfde beslissing  Wijziging van het betreffende artikel van de statuten - voorkeurrecht

De algemene vergadering beslist de tekst zoals aangegeven in de agenda bij te voegen bij de huidige tekst van

het betreffende artikel van de statuten.

Zesde beslissing - Machtiging aan de raad van bestuur tot de uitvoering van de besluiten die aangaande

voornoemde punten genomen zullen worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

t

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De vergadering machtigt de raad van bestuur om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Zevende beslissing - Coördinatie van de statuten

De algemene vergadering beslist opdracht te geven aan de instrumenterende notaris tot neerlegging van de

gecoördineerde statuten van de vennootschap tengevolge van voorgaande wijzigingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Worden gelijktijdig met neergelegd

- eensluidend afschrift van de voormelde akte;

- gecoördineerde statuten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.10.2013, NGL 29.01.2014 14017-0351-011
24/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 08.10.2012, NGL 22.01.2013 13012-0450-011
17/09/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.12.2011, NGL 11.09.2012 12561-0086-011
01/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.10.2010, NGL 25.11.2010 10615-0100-012
22/09/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 13.10.2008, NGL 16.09.2010 10544-0211-012
22/09/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 31.12.2006, NGL 16.09.2010 10544-0208-011
22/09/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 26.11.2007, NGL 16.09.2010 10544-0210-012
12/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 13.10.2009, NGL 29.01.2010 10031-0295-011
24/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 10.10.2005, NGL 19.01.2006 06020-3567-009
28/01/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 22.12.2004, NGL 27.01.2005 05031-4511-009
01/01/1993 : TG66228
28/02/1992 : TG66228
01/01/1992 : TG66228

Coordonnées
S.D.S. ELECTRO

Adresse
LUIKERSTEENWEG 553A 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande