S.M.E.L.L.-INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : S.M.E.L.L.-INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 860.306.559

Publication

12/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.05.2013, NGL 30.08.2013 13574-0182-011
16/01/2015
ÿþ S Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

a 6 1AN, 2015

5008003<

Griffie

Ondernemingsnr : 0860.306.559

Benaming

(voluit) : S.M.E.L.L.-INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bovenstraat 18 te 3545 Halen

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING: KAPITAALVERMINDERING

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Raf LENAERTS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vereist & Lenaerts", geassocieerde notarissen, met zetel te 3545 Halen op 17 december 2014 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders beslist heeft:

EERSTE BESLISSING

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen ten belopen van honderd twintigduizend euro (¬ 120.000,00) door terugbetaling aan elke aandeelhouder van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel en met behoud van hetzelfde aantal aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/duizend tweehonderdste (1/1.200ste) van het kapitaal, om het te brengen van vijfhonderd eenenvijftigduizend honderd zesennegentig euro (¬ 551.196,00) op vierhonderd eenendertigduizend honderd zesennegentig euro (¬ 431.196,00).

Aangezien alle aandelen in gelijke mate en volledig volstort werden en dat aile aandelen van dezelfde aard zijn en geen aanduiding van nominale waarde hebben, zal de kapitaalvermindering doorgevoerd worden zonder afschaffing van aandelen.

Aan de aandeelhouders zal echter geen uitkering of terugbetaling gedaan worden zolang gebeurlijke schuldeiser(s) aan de vennootschap, die binnen de in artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde termijnen en onder in hetzelfde artikel gestelde voorwaarden, hun rechten zullen hebben door gelden, geen voldoening zullen hebben gekregen, tenzij de aanspraak van de schuldeiser(s) om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechtelijke beslissing is afgewezen.

De vergadering verklaart dat deze kapitaalvermindering volledig aangerekend zal worden op het wettelijk gestorte (fiscaal) kapitaal van de vennootschap.

TWEEDE BESLISSING

In overeenstemming met het hierboven geacteerde besluit beslist de vergadering om artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen:

"ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd eenendertigduizend honderd zesennegentig euro (¬ 431.196,00) en is verdeeld in duizend tweehonderd (1.200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Voorkeurrecht

Het wettelijk voorkeurrecht voor de aandeelhouders is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld en bij de uitgifte van converteerbare obligaties en warrants.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Wanneer de raad van bestuur kennis heeft van de splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal hij hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening gehouden worden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote

rejgenmar a!s de vamhtge!'riliher> ie_aac>deleFtin volle eigfDdeif,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

~ ,

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de aandeelhouders, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de aandeelhouders die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht eenstemmig een andere verhouding is overeengekomen. Alleen wanneer ook laatstgenoemden geen aandelen meer wensen op te nemen en er dan nog aandelen niet zijn opgenomen, kunnen derden intekenen op de uit te geven nieuwe aandelen."

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering verleent het bestuursorgaan alle bevoegdheden om de hierboven geacteerde besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten.

VIERDE BESLISSING

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering aan de bestuurders en ondergetekende notaris de nodige machten te verlenen voor de opmaak en neerlegging van de coördinatie van de statuten en besluit de algemene vergadering met algemeenheid der stemmen de nieuwe statuten aan te nemen als gevolg van de voormelde beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte en de gecoördineerde tekst der statuten.

Getekend: Raf LENAERTS, geassocieerd notaris te Halen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

k Voorbehouden

i .j aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 31.08.2012 12542-0428-012
27/02/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12301286*

Neergelegd

23-02-2012



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Baudouin VERELST, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Verelst & Lenaerts , geassocieerde notarissen, met zetel te Halen op 31 december 2011 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders het volgende beslist heeft:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en overeenkomstig artikel 7, 8 en 9 van de statuten aan te passen als volgt:

 ARTIKEL 7  AARD VAN DE AANDELEN

Alle aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Een algemene vergadering kan beslissen tot de omvorming van de aandelen op naam naar gedematerialiseerde aandelen en omgekeerd. Ingeval van gedematerialiseerde aandelen zal de raad van bestuur beslissen bij welke financiële instelling en op welke wijze deze aandelen zullen worden ingeschreven.

ARTIKEL 8  OVERDRACHT VAN AANDELEN, CONVERTEERBARE OBLIGATIES EN WARRANTS

De overdracht van aandelen is aan geen enkele beperking onderworpen.

Deze regeling is van toepassing op alle aandelen van de vennootschap alsook op alle eventuele converteerbare obligaties en warrants, uitgegeven door de vennootschap.

Conform de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap tot verkrijging van eigen aandelen of certificaten overgaan.

Conform de artikels 480, 481 en 482 van het Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap, mits naleving van de voorwaarden gesteld voor statutenwijziging, overgaan tot de creatie van aandelen zonder stemrecht.

Ondernemingsnr : 0860.306.559

Benaming

(voluit) : S.M.E.L.L.-INVEST

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: 3545 Halen, Bovenstraat 18

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING - OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM  HERBENOEMINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 9  OBLIGATIES, WARRANTS EN CERTIFICATEN

De vennootschap mag te allen tijde obligaties uitgeven bij besluit van de raad van bestuur.

Evenwel mag tot de uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties of warrants slechts besloten worden door de algemene vergadering die beraadslaagt met naleving van de voorschriften omtrent statutenwijziging.

De vennootschap kan, in het belang van de vennootschap, haar medewerking verlenen aan een derde voor de uitgifte door deze derde van certificaten die de effecten van de vennootschap vertegenwoordigen overeenkomstig de bepalingen van artikel 503 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennootschap kan besluiten de kosten verbonden aan de certificering en aan de oprichting en werking van de emittent van de certificaten ten laste te nemen. De certificaathouders, de emittent van de certificaten of derden kunnen zich enkel beroepen op de medewerking van de vennootschap voor de uitgifte van de certificaten, indien de vennootschap haar medewerking schriftelijk aan de emittent heeft bevestigd. De emittent van de certificaten die betrekking hebben op effecten op naam, moet zich aan de vennootschap in die hoedanigheid bekendmaken. De vennootschap neemt die vermelding op in het betrokken effectenregister.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist om te herbenoemen tot bestuurders van de vennootschap, met ingang op heden en dit voor een termijn van zes jaar:

1. de heer SCHEPERS Sylvain, voornoemd;

2. mevrouw CELS Maria, voornoemd;

3. mevrouw SCHEPERS Linda, voornoemd;

4. mevrouw SCHEPERS Els, voornoemd.

Voormelde bestuursmandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering beslist dat deze benoemingen de lopende bestuursmandaten, zoals bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twaalf december tweeduizend en acht, vervangen, zodanig dat genoemde mandaten inzake duurtijd op heden als beëindigd dienen te worden beschouwd.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen aan de ondergetekende notaris machtiging te geven om de gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. VIERDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren alsook voor de coördinatie van de statuten.

VERGADERING RAAD VAN BESTUUR

Is hier tevens samengekomen in vergadering de raad van bestuur van de Naamloze Vennootschap  S.M.E.L.L.-INVEST , voornoemd, te weten:

1. de heer SCHEPERS Sylvain, voornoemd;

2. mevrouw CELS Maria, voornoemd;

3. mevrouw SCHEPERS Linda, voornoemd;

4. mevrouw SCHEPERS Els, voornoemd.

Voornoemde bestuurders, allen aanwezig, verklaren dat bij deze de raad van bestuur in staat is om

te besluiten over volgende agendapunten:

1. Benoeming gedelegeerd bestuurder

De raad van bestuur besluit om de heer SCHEPERS Sylvain, voornoemd, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder en dit voor een termijn van zes jaar te rekenen vanaf heden. Dit mandaat is onbezoldigd.

2. Benoeming voorzitter raad van bestuur

De raad van bestuur besluit om de heer SCHEPERS Sylvain, voornoemd, te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur en dit voor een termijn van zes jaar te rekenen vanaf heden. Dit mandaat is onbezoldigd.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte en de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Getekend: Baudouin VERELST, geassocieerd notaris, te Halen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 29.08.2011 11513-0584-011
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.05.2010, NGL 30.08.2010 10509-0354-010
06/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.05.2009, NGL 28.10.2009 09841-0089-011
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.05.2008, NGL 29.08.2008 08711-0081-010
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.05.2007, NGL 30.09.2007 07759-0224-011
04/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 24.05.2006, NGL 29.09.2006 06824-2227-008
04/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 25.05.2005, NGL 30.09.2005 05776-3511-009
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.05.2015, NGL 31.08.2015 15569-0484-011

Coordonnées
S.M.E.L.L.-INVEST

Adresse
BOVENSTRAAT 18 3545 ZELEM

Code postal : 3545
Localité : Zelem
Commune : HALEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande