S4 SECURITY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : S4 SECURITY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.834.723

Publication

17/10/2013
ÿþ`r,

Mod Waa111,1

= ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffe der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

11111111111

315805

- 8 -10- 2013

De HoofdgriffiePriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

t3ndernerningsnr : 0525.834.723

Benaming

(voluit) : S4 SECURITY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : Stationsstraat 8, 3665 As

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Ilse VerdoncK, geassocieerd notaris te Maasmechelen op 3 oktober 2013, geregistreerd te Maasmechelen op 7 oktober 2013, boek 290 blad 25 vak 11, dat de volgende, beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing  Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering besluit de vennootschap om te vormen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Tweede beslissing - Kapitaalverhoging

a. Beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal met zestienduizend honderd Euro (16.100,00 ¬ ) te verhogen om het van tweeduizend vijfhonderd Euro (2.500,00 ¬ ) te brengen op achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ) door inbreng in geld ten belope van zestienduizend honderd Euro (16.100,00 ¬ ) door volstorting ten bedrage van zestienduizend honderd Euro (16.100,00 ¬ ) door OPSTEYN Senne, hiervoor uitvoerig omschreven.

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van 644 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend;

b. Verwezenlijking van de inbreng

Bankattest

De inbreng in geld werd overeenkomstig artikel 311 het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE13751206658439 op naam van de vennootschap bij AXA Bank Europe zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 26 september 2013, dat in het dossier van ondergetekende notaris bewaard zal blijven.

c. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de Kapitaalverhoging,

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge de voornoemde

beslissingen en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op

achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door 744 identieke en

volledig volgestorte aandelen zonder nominale waardes

Derde beslissing  Wijziging van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen beslissingen, beslist de algemene vergadering:

- om artikel 1 van de statuten te schrappen en te vervangen door het volgende:

De vennootschap is een handelsrechtelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid en is opgericht onder de naam "S4 SECURITY".

om artikel 5 van de statuten als volgt aan te passen:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ).

Het is verdeeld in 744 aandelen op naam, zonder aanduiding van een nominale waarde, die ieder

één/zevenhonderdvierenveertigste (1/744ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort."

- om artikel 9 van de statuten te schrappen en te vervangen door het volgende:

"a. Algemeen

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de

levenden dan met instemming van alle vennoten. Deze instemming is niet vereist wanneer de aandelen worden

overgedragen aan medevennoten.

Op de laatste blz. van Luik.B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i' Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge b. Voorkooprecht

Voor overdracht en afstand van aandelen waarvoor de goedkeuring vereist is, geldt ook het hierna vermelde voorkooprecht:

- In geval dat de vennootschap één aandeelhouder telt wordt tot de overdracht van een geheel of gedeelte van zijn aandelen door de enige vennoot alleen beslist.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan zal de vennootschap van rechtswege ontbonden worden en zullen de wettelijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing zijn.

-ln geval de vennootschap twee leden telt, en zo hieromtrent geen andere schikking genomen wordt door de vennoten, moet de vennoot die één of meerdere aandelen wil afstaan, zijn voornemen laten kennen bij aangetekende brief aan zijn medevennoot, met aanduiding van naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan.

De medevennoot zal, bij uitoefening van zijn voorkooprecht, alle of een deel van de aangeboden aandelen persoonlijk mogen aankopen of laten kopen door een door hem gekozen derde persoon, voor wie hij solidair borg staat, en die evenwel moet aanvaard worden door de overdrager, indien deze laatste, wanneer hij niet al zijn aandelen afstaat, deel blijft uitmaken van de vennootschap.

Binnen veertien dagen na toezending van de brief van de eventuele overdrager, moet de andere vennoot hem een aangetekende brief sturen, waarin hij zijn beslissing meedeelt, te weten:

-ofwel dat hij zijn voorkooprecht uitoefent;

-ofwel dat hij genoemd recht niet uitoefent en met de overdracht instemt.

De reden waarop de beslissing steunt dient niet te worden vermeld.

Bij gebrek aan antwoord binnen de hierboven vastgestelde termijn en op de hierboven voorgeschreven wijze te sturen, wordt de medevennoot geacht in te stemmen met de overdracht.

Tenzij overeenkomst tussen beide vennoten, zal de prijs bepaald worden door een expert aan te duiden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel,

- Indien de vennootschap meer dan twee leden telt en zo hieromtrent geen andere schikking genomen wordt door alle vennoten, zullen de hiernavolgende regels worden toegepast.

De vennoot die één of meerdere aandelen wil afstaan moet zijn voornemen aan de vennootschap laten kennen bij aangetekende brief aan de zaakvoerder(s), met aanduiding van naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde ovememer(s), van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan.

Binnen acht dagen na bepaling van de prijs door de expert, waarvan sprake hierna, moeten de zaakvoerders aan de verschillende vennoten een aangetekende brief sturen waarin ze de voorgenomen overdracht bekend maken, met aanduiding van naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde ovemermer(s), van het aantal aandelen dat de overdrager zinnens is af te staan, en waarin aan iedere vennoot wordt gevraagd of hij bereid is alle of een deel van de aangeboden aandelen aan te kopen en of hij, bij gebreke zulks te doen, de overdracht toelaat aan de voorgestelde ovememer(s) door de eventuele overdrager.

Binnen veertien dagen na de toezending van dit bericht moeten de verschillende, vennoten aan de zaakvoerders een aangetekende brief sturen waarin zij hun beslissing meedelen, te weten:

-ofwel dat zij hun voorkooprecht uitoefenen;

-ofwel dat zij genoemd recht niet uitoefenen en instemmen met de overdracht;

De reden waarop de beslissing steunt dient niet te worden vermeld.

Bij gebrek aan antwoord binnen de hierboven vastgestelde termijn en op de hierboven voorgeschreven wijze te sturen, worden zij geacht in te stemmen met de overdracht.

De zaakvoerders moeten de uitslag van de raadpleging van de vennoten bekend maken aan de eventuele overdrager alsmede aan iedere vennoot die verklaard heeft zijn voorkooprecht te willen uitoefenen, en zulks bij aangetekende brief binnen drie dagen nadat de termijn, waarin de vennoten hun beslissing moesten laten kennen, verstreken is.

Het voorkooprecht van de vennoten zal slechts dan daadwerkelijk en definitief worden uitgeoefend, wanneer:

1)de algeheelheid van de aangeboden aandelen het voorwerp heeft uitgemaakt van het voorkooprecht, zodat de overdrager zeker is dat door de uitoefening van het voorkooprecht al deze aandelen overgedragen worden; ofwel;

2)de overdrager zich ermee akkoord verklaart dat de vennoten hun voorkooprecht gelijktijdig uitoefenen, en voor zover zij geen andere schikking treffen onder hen, de aan te kopen aandelen verdeeld zullen worden naar verhouding van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten. Indien, na deze proportionele verdeling zekere, onder de aan te kopen aandelen, niet konden worden toegekend, dan zullen deze aandelen door de zaakvoerders worden verloot onder de vennoten die het voorkooprecht hebben uitgeoefend.

De loting zal geschieden in aanwezigheid van de betrokkenen of nadat deze laatsten tot de loting werden uitgenodigd bij aangetekende brief.

De prijs van de aandelen die overgedragen zullen worden door uitoefening van het voorkooprecht, zal worden vastgesteld door een expert aangeduid in gemeen overleg tussen zaakvoerders en verkoper.

Indien de zaakvoerders) en de overdrager geen akkoord kunnen bereiken duidt de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel een expert aan..

Bovenstaande bepalingen zijn van toepassing op alle overdrachten van aandelen onder levenden, ook wanneer zij geschieden bij gerechtelijke of vrijwillige openbare toewijzing. In dit geval, wordt het bericht van overdracht uitgangspunt van de hierboven bepaalde termijnen.

c. Schenking van aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

In geval van schenking van aandelen wordt (worden) de begiftigde(n) enkel venno(o)t(en) na goedkeuring door de medevennoten van de schenker, overeenkomstig bovenstaande bepalingen betreffende de vrijwillige overdracht onder levenden ten bezwarende titel. Er kan evenwel geen voorkooprecht worden uitgeoefend door de medevennoten van de schenker."

- om artikel 10 van de statuten te schrappen en te vervangen door het volgende:

"De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten, die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang is vastgesteld.

Deze instemming is niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan vennoten.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen de vijf maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectievelijke erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 9 van de statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten."

- om artikel 12 van de statuten te schrappen en te vervangen door het volgende:

"Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan worden de aan dat aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker, onverminderd het hoger bepaalde aangaande het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging.

De blooteigenaar kan zich verzetten, bij aangetekende brief gericht aan de vennootschap en aan de vruchtgebruiker, tegen deelneming door de vruchtgebruiker over de hem aangewezen agendapunten. In dat geval wordt over die punten tweemaal gestemd, achtereenvolgens door de vruchtgebruiker en door de blooteigenaar, Op verzoek van de meest gerede partij, eventueel de vennootschap zelf, met dagvaarding van de andere betrokken partijen, beslist de bevoegde rechter over de uitvoering van het ene of het andere besluit. De blooteigenaar kan echter in geen geval afbreuk doen aan het genotsrecht van het aandeel dat alleen aan de vruchtgebruiker toekomt"

- om artikel 14 van de statuten te schrappen en te vervangen door het volgende:

"De vennootschap wordt bestuurd en verbonden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, die hetzij statutair zaakvoerder zijn, hetzij aangeduid worden door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde onfslag nemen, op voorwaarde dat hij zijn voornemen tenminste een maand op voorhand ter kennis van de andere zaakvoerders brengt. Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de " rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de hierna vermelde door bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger."

- om de laatste twee alinea's van artikel 18 van de statuten te schrappen.

- om artikel 25 van de statuten te schrappen en te vervangen door het volgende;

"Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste een twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aandelen en de' daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel daarvan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag gedaan worden als op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto- actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of als gevolg van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd; dit alles zoals verder wordt uitgewerkt in artikel 320 wetboek vennootschappen."

Vierde beslissing - Toekenning van de bevoegdheden aan de zaakvoerder

0e vergadering verleent aan de zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren. Vijfde beslissing - Volmacht tot coördinatie van de statuten

0e vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen, en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Voor ontledend uittreksel

Ilse Verdonck, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte, gecoördineerde statuten

~r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/04/2013
ÿþY

+ -,-.....r. .... . . _.

Mad Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 milmws

Neergelegd ter grime uai

rechtbank v. koophandel to TONGEREN

Ci 8 41/1- 25.113

Ondernemingsnr : '55T. gb .723

Benaming

(voluit) : S4 SECURITY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STARTER

Zetel : Stationsstraat 8, 3665 As

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Net volgende blijkt uit een akte verleden voor Ilse Verdonck, geassocieerd notaris te Maasmechelen op 4

april 2013, neergelegd voor registratie met het oog op de publicatie:

t Bij genoemde akte werd een handelsrechtelijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STARTER opgericht onder de naam "S4 SECURITY".

2. De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3665 As, Stationsstraat 8.

e. Duur: de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

4. Zij werd opgericht door:

OPSTEYN Senne, geboren te Genk op vier september negentienhonderd zesentachtig, nationaal nummer

86.09.04 285-09, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd,

wonende te 3665 As, Stationsstraat 8.

g,+ 6, Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeduizend vijfhonderd Euro (2.500,00 EUR).

Net gehele kapitaal is geplaatst en werd volgestort in geld door OPSTEYN Senne volgens zijn verklaring.

Het kapitaal is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde, die ieder

één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7. Het boekjaar gaat in op één januari (voor de eerste maal vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op

de griffie van de rechtbank van koophandel) en eindigt op eenendertig december (voor de eerste maal op

eenendertig december tweeduizend veertien).

$. Bestemming van de winst - Reserve.

De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag in van ten minste één/vierde of vijfentwintig procent,

(25%) van de netto-winst voor de vorming van het reservefonds.

jaeze verplichting tot afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van

het verschil tussen achttienduizend vijfhonderdvijftig Euro (18.550,00 E) en het geplaatst kapitaal.

Net saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die de aanwending ervan bepaalt,,

waarbij er evenwel op gewezen wordt dat elk aandeel recht geeft op een gelijk deel in de winstverdeling.

9. Bestuursorgaan

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd en verbonden door één of meer zaakvoerders, steeds natuurlijke

personen, al dan niet vennoot, die hetzij statutair zaakvoerder zijn, hetzij aangeduid worden door de algemene

vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

t3 estuursbevoegdheid

Ieder van de zaakvoerders is bevoegd om alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het

Wetboek van Vennootschappen alléén de algemene vergadering bevoegd is.

is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde ontslag nemen, op voorwaarde dat

hij zijn voornemen tenminste een maand op voorhand ter kennis van de andere zaakvoerders brengt.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of verweerder,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de hierna vermelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Bijzondere volmachten. (artikel 16 der statuten):

Op de laatste blz. van Luik R vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onafgezien van de aansprakelijkheid van de zaakvoerders in het geval van een overdreven volmacht.

Tegenstrijdig belang. (artikel 17 der statuten):

Indien een lid van het college van zaakvoerders een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, of indien een zaakvoerder voor die tegenstijdigheid van belangen is geplaatst, dan dient er gehandeld te worden zoals voorzien in het Wetboek Vennootschappen.

Zaakvoerder-Benoeming. (Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt: artikel 37 der statuten):

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder worden benoemd. Benoeming van een opvolgend statutair zaakvoerder is toegestaan.

Derde als zaakvoerder - Bevoegdheidsbeperking - Ontslag. (Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt: eerste zin van artikel 38 der statuten):

Indien een derde als externe zaakvoerder is benoemd, is een besluit van de algemene vergadering vereist 1° voor elke zetelverplaatsing, en 2° voor de opvraging van elke bijstorting op of volstorting van aandelen.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan hij te allen tijde worden ontslagen door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde tijd of voor onbepaalde tijd met opzeggingstermijn.

Tegenstrijdig belang. (Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt: artikel 39 der statuten):

Artikel 17 is eveneens van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt,

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met een door hem in het belang van de vennootschap genomen beslissing of met een verrichting die aan hem als zaakvoerder van de vennootschap wordt voorgelegd, dan dient er gehandeld volgens de door het wetboek van vennootschappen terzake voorziene regels.

10. Nihil.

11. De vennootschap heeft tot doet, zowel in binnen- als in buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

" Toezicht op en bescherming van roerende of onroerende goederen, zijnde statische bewaking;

" Toezicht op en controle van personen met het oog op het verzekeren van de veiligheid, op al dan niet voor

het publiek toegankelijke plaatsen;

-Alle activiteiten van persoonscontrole;

" Toegangscontrole en uitgangcontrole;

" Bewaking met honden;

" Bescherming van personen, "bodyguarding";

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

12. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de maatschappelijke zetel om twintig uur (20.00 u.), op vijftien juni; indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering gehouden om twintig uur (20.00 u.) op de volgende werkdag,

Benoeming van zaakvoerder.

Is benoemd tot niet-statutair zaakvoerder: OPSTEYN Senne, wonende te 3685 As, Stationsstraat 8.

Hij bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is krachtens het Koninklijk Besluit nr. 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en verklaart de opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Indien de algemene vergadering zou beslissen dat het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd zal zijn, dan bepaalt de enige vennoot of de algemene vergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen, het bedrag van de vaste of proportionele bezoldiging.

Voor eensluidend uittreksel

lise Verdonck, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd voor registratie met het oog op de publicatie: uitgifte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan liet Belgisch Staatsblad

(p de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verst, : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 24.06.2016 16230-0076-014

Coordonnées
S4 SECURITY

Adresse
STATIONSSTRAAT 8 3665 AS

Code postal : 3665
Localité : AS
Commune : AS
Province : Limbourg
Région : Région flamande