SAHABAT ANAK (DE KINDERVRIEND)

Société en commandite simple


Dénomination : SAHABAT ANAK (DE KINDERVRIEND)
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.466.072

Publication

20/02/2012
ÿþMod W rd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bi

B

St" *13041370'

Ondernemingsnr : l 3 4e. oe

Benaming

(voluit) : SAHABAT ANAK (DE KINDERVRIEND)

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : HARENSTRAAT 37 C TE 3840 BORGLOON

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte, opgemaakt op 10 januari 2012, blijkt dat de Gewone Commanditaire Vennootschap Sahabat Anak (De Kindervriend) werd opgericht voor onbepaalde duur met volgende modaliteiten:

OPRICHTERS

1. Mevrouw Novita Usman, wonende Harenstraat 37 C te 3840 Borgloon, nationaal nummer 71 11.25; 530.94

2. De heer Freddy Ghysens, wonende Harenstraat 37 C te 3840 Borgloon, nationaal nummer 65.07.16337.15

NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap. Haar naam luidt Sahabat Anak (De Kindervriend) Comm.V,

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd Harenstraat 37 C te 3840 Borgloon.

Hij kan, zonder statutenwijziging, door een beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden.

Artikel 39, 3°W. Venn. betreffende de ontbinding is niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel : voogd over niet-begeleide minderjarige vreemdelingen, De voogd is betast de niet-begeleide minderjarige te vertegenwoordigen in het kader van alle rechtshandelingen, van de procedures bedoeld in de wetten betreffende de toegang tot het grondgebied, het verblijf, de vestiging en de verwijdering van vreemdelingen, alsmede van aile andere bestuurlijke of gerechtelijke procedures.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Op de laatste blz. van Luik B vennclden : Recto : Naarm en hoedanigheid van de in5trurnenterende notaiis. h tzil van de persoto)nton) bevoegd de recht persoon ten aanzien van derden te vertsgon woordgen

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

- 7 -02- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijagen-b'rj-het -Be4gisch St-a-atsblad- 20/02-f2012

Voor-

.,eehouden

aanliet

Belgisch

Staatsblad

Het doel vande vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen niet vier vijfden meerderheid van stemmen.

KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 2.000,00 euro.

ZAAKVOERDERS

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd ; de heer Freddy Ghysens.

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Zowel de benoeming ais het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

ALGEMENE VERGADERING

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni, om 18u00, op de maatschappelijke zetel, behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot op eenendertig december van ieder jaar. in afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op heden en eindigt op 31 december 2012.

Gelijk hierna neergelegd:

- oprichtingsakte van de Gewone Commanditaire Vennootschap.

Voor eensluidend verklaard,

Freddy Ghysens

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de pelscleln(cn) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vei tegenwofa digsn

Coordonnées
SAHABAT ANAK (DE KINDERVRIEND)

Adresse
HARENSTRAAT 37C 3840 BORGLOON

Code postal : 3840
Localité : Haren
Commune : BORGLOON
Province : Limbourg
Région : Région flamande