SANICOOP

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SANICOOP
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.590.273

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 26.06.2014 14213-0053-012
17/09/2014
ÿþ?Md Wed 11.1

Neergelegd ter griffie der reo Onk

" y. koophandel Anlwerpen, afd. Tongeren

0 9 -09- 2014

De elfferriffie

111411117e

bel II

BE

Sta



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleg ging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0845590273

Benaming

(voluit) : SAN ICOOP

(verkort) :

Rechtsvorm: Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Reinpadstraat 225 te 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte Verplaatsing maatschappelijke zetel

Ingevolge de beslissing van de Gedelegeerd Bestuurder d.d. 28.07.2014 blijkt dat vanaf 28.07.2014 de maatschappelijke zetel van SAN ICOOP CVBA werd verplaatst van Reinpadstraat 225 , 3600 Genk naar Centrum Zuid 3023 bus 4 te 3530 Houthalen

Peter Kriekemans

Gedel, Bestuurder







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/05/2012
ÿþM"tlWorM11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111j111010111

be

a B; Sta

MONITEU

0 4 -05

BELGISCH S

R BELGE Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN J

- 2011

TAATSg

2 7 -0h- 2012

4°tdgrittier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : SANICOOP

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Reinpadstraat 225

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden in het jaar tweeduizend en twaalf op zesentwintig april voor. Meester Herbert Houben, notaris te Genk, Bochtlaan 33, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met ais enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

Oprichters

1) De naamloze vennootschap "WARA SHOP", met zetel te 3600 Genk, Statenstraat 86, BTW BE 407.626.959, RPR Tongeren, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Cols te Antwerpen op 10 november 1970, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 december daarna, onder' nummer 3222.

2) De naamloze vennootschap "CEVO MARKET", met zetel te 2260 Westerlo, Meulemanslaan 28, BTW BE 415.684.590, RPR Turnhout, opgericht als PVBA onder de benaming "Cevo Plastiek", ingevolge akte verleden voor notaris Leo Vander Laenen te Westerco-Tongerlo op 16 januari 1976, bekendgemaakt in de bijlagen tot het' Belgisch Staatsblad van 7 februari daarna, onder nummer450-1.

3) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAJAKA", met zetel te 3600 Genk,

° Reinpadstraat 225, BTW BE 0480.135,647, RPR Tongeren, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris:

Yves Clercx te Genk op 30 april 2003, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 mei:

daarna, onder nummer 0053107, waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd.

Inschrijving op en volstorting van het kapitaal -- bevestiging storting bij instelling

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zevenhonderd vijftig euro,

(18.750,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door 75 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder 1/75ste van het.

kapitaal vertegenwoordigen. Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt 18.750,00 EUR.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de naamloze vennootschap "WARA SHOP", voornoemd sub 1) ten belope van 25 aandelen,

- door de naamloze vennootschap "CEVO MARKET", voornoemd sub 2) ten belope van 25 aandelen

door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAJAKA", voornoemd sub 3) ten belope

{ van 25 aandelen.

" totaal: 75 aandelen.

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 399 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 645-1053212-21 bij de Bank Breda, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 24 april 2012 afgeleverd bankattest, dat in het dossier van ondergetekende notaris bewaard zal blijven,

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van 250 EUR.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van 18.750,00 EUR.

Ingevolge artikel 402, 1° van het Wetboek van Vennootschappen heeft ondergetekende notaris verklaart dat. de wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal zijn vervuld.

Rechtsvorm -- Naam - Zetel

De vennootschap neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De benaming van de vennootschap is "SANICOOP",

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0845.590.273

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De woorden «coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid» of de afkorting «CVBA» moeten in alle akten, facturen en documenten uitgaande van de vennootschap die naam onmiddellijk voorafgaan of volgen.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur die heden ingaat.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Reinpadstraat 225, 3600 Genk,

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder,

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de bestuurders respectievelijke zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Bij beslissing van de raad van bestuur mag de vennootschap bedrijfszetels vestigen op andere plaatsen in België en in het buitenland.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, de aan- en verkoop, productie, de huur en verhuur, inbegrepen leasing, de in- en uitvoer van sanitaire artikelen, verwarmingsapparaten, airconditioning, elektrische apparaten, meubelen, verlichtingsapparaten, verlichtingsarmaturen, kantoormateriaal, keukentoestellen, installatiematerialen, audio-, video, elektro, telecommunicatie, multimedia-, foto-, computerapparatuur, de aan- en verkoop van tegels en vloerbekledingen evenals de verkoop, van diensten die samen met de producten aan de consumenten of bedrijven geleverd kunnen worden, alsmede alle aanverwante artikelen in de uitgebreidste zin van het woord, evenals het uitbaten van eigen handelsmerken, dit alles zo voor eigen rekening ais voor rekening van haar leden, het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, zowel vennoten als niet-vennoten, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, financiën, personeelsbeleid, informatica en marketing, het organiseren van colloquia, seminaries, en opleidingen allerhande; de aankoop, verkoop, huur, verhuur en leasing van voertuigen, motorrijwielen en toebehoren en alle aanverwante activiteiten zoals commissionairs-, makelaars-, en vertegenwoordigingsactiviteiten, het stellen van alle roerende , onroerende, financiële en commerciële handelingen door aan- en verkoop, import en export, huur en verhuur, leasing en dienstverlening, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings , belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak of het eigen vermogen.

mag op om het even welke manier alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo'n activiteit deelnemen.

Ze kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of

ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Kapitaal - aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het bedrag van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.750.EUR. Het is volledig onderschreven en volgestort .

. Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld uit aandelen op naam, van 250 EUR elk.

De raad van bestuur stelt de modaliteiten vast voor onderschrijving van de aandelen en bepaalt de verhouding waarin de maatschappelijke aandelen moeten worden volgestort en de tijdstippen waarop de stortingen kunnen worden opgevraagd.

De maatschappelijke aandelen mogen enkel worden afgestaan of overgedragen aan vennoten na akkoord van de raad van bestuur

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit minstens 3 leden, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervuilen.

De controle over de vennootschap wordt uitgeoefend door iedere vennoot individueel of door één of meer controlerende vennoten of door een commissaris conform de wet. Ze worden benoemd door de algemene vergadering.

De termijn van het mandaat van de bestuurders bedraagt zes jaar, die van het

mandaat van de controlerende vennoten of van de commissaris bedraagt drie jaar; ze zijn herkiesbaar. Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Het mandaat van de bestuurders en van de controlerende vennoten is niet bezoldigd. Als de bestuurders een opdracht vervullen met bijzondere of vaste prestaties, mag hiervoor een beloning worden toegekend; deze beloning mag in geen geval een participatie in de vennootschapswinst zijn.

r~ In geval van vacature van een plaats van bestuurder, mag door de raad van bestuur voorlopig in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge vervanging worden voorzien, in afwachting dat de volgende algemene vergadering er definitief over beslist. De

bestuurder die een andere vervangt, voleindigt het mandaat van zijn voorganger,

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter.

Hij vergadert telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op bijeenroeping en onder voorzitterschap

van de voorzitter of zo deze verhinderd is van de ondervoorzitter.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen en wanneer

ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, De beslissingen worden genomen bij

meerderheid van stemmen der aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen.

Elke bestuurder mag maar één andere bestuurder vertegenwoordigen.

Een bestuurder die rechtstreeks belang heeft bil één of meer door de raad van bestuur te beslissen punten,

mag niet deelnemen aan de stemming hierover,

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen. Bij gelijkheid van stemmen, is de stem van

de voorzitter beslissend.

De beslissingen worden opgenomen in notulen, die in een bijzonder register worden ingeschreven en

ondertekend door alle aanwezige bestuurders.

Afschriften of uittreksels voor te brengen in of buiten rechte moeten door de hiervoor aangewezen

bestuurders worden ondertekend,

De raad van bestuur is met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuur

als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens

de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Zo kan hij, onder meer

Alle sommen en waarden ontvangen. Aile roerende en onroerende goederen en rechten verwerven,

vervreemden, ruilen, huren, verhuren en met hypotheek bezwaren. Leningen met hypothecaire en andere

waarborgen opnemen. Leningen toestaan, alle borgstellingen en hypotheken met of zonder dadelijke uitwinning

aanvaarden; verzaken aan aile zakelijke of andere rechten en waarborgen, voorrechten, hypotheken,

doorhalingen toestaan, met of zonder betaling, van aile bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen,

randmeldingen, verzet of beslag, vrijstellen van ambtshalve te nemen inschrijvingen; betalingen met of zonder

subrogatie doen of toestaan; in alle gevallen afstand doen, verzaken of bewilligen, zelfs dadingen aangaan,

beroep doen op scheidsgerecht en scheidsrechterlijke bedingen aanvaarden, gebeurlijke teruggave toekennen.

Personeel in dienst nemen, schorsen of ontzetten, hun bevoegdheid en hun bezoldiging bepalen.

De raad van bestuur mag zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn

leden of aan derden.

Zo mag hij ondermeer het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan een gedelegeerd

bestuurder.

De raad van bestuur bepaalt de vergoeding verbonden aan deze opgedragen bevoegdheid, doch met

inachtneming van de bepalingen van artikel 15 hiervoor.

Voor alle akten en handelingen, die het dagelijks bestuur overschrijden, al dan niet voor de rechtbank, zal

de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door twee bestuurders, die niet van een beslissing of volmacht

van de raad van bestuur moeten doen blijken.

Algemene vergadering

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de donderdag om 17.00 uur van

de tweede week van mei.

Stemrecht.

Iedere vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit.

Boekjaar.

Boekjaar stemt overeen met kalenderjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling.

Het batig saldo van het boekjaar wordt besteed als volgt

1°) 5 % aan de wettelijke reserve, zoals de wet het voorschrijft, en dit tot deze gelijk is aan één/tiende van

het geplaatste kapitaal.

2°) Er kan eventueel een interest worden toegestaan op het deel van het gestorte kapitaal.

Het maximumpercentage mag in geen geval meer bedragen dan dit vastgesteld conform het koninklijk

besluit van 8 januari 1962 tot vaststelling van de voorwaarden tot erkenning van de nationale groeperingen van

coöperatieve vennootschappen en van de coöperatieve vennootschappen voor de Nationale Raad voor de

Cooperatie.

3°) Het overschot reserveren of overdragen.

De eventuele toe te kennen restorno mag aan de vennoten alleen worden uitgekeerd naar rato van de

verrichtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan.

Wijze van vereffening.

De vennootschap is ontbonden ondermeer wanneer het aantal vennoten minder dan het wettelijk minimum

bedraagt en wanneer het kapitaal beneden het statutair minimum daalt.

Zij kan ook worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering volgens de voorwaarden

voorzien inzake statutenwijzigingen.

Voor-

behoudeje aan liet Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

In gevat van ontbinding ofwel vrijwillige, ofwel verplichte, stelt de algemene vergadering één of meer

; vereffenaars aan. Zij bepaalt hun bevoegdheden, de wijze van vereffening en de vergoeding die hun toekomt, Zolang er geen vereffenaars zijn aangesteld, is de raad van bestuur van rechtswege met de vereffening

betast.

Na afbetaling van de maatschappelijke schulden en lasten, zal het overschot evenredig worden verdeeld onder het volgestorte gedeelte van de aandelen. Het resterende overschot zal evenredig onder de aandelen worden verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE BESTUURDER(S)

Onmiddellijk daarop hebben de oprichters van de codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid besloten het aantal bestuurders vast te stellen op drie en voor die functie te benoemen:

1)De naamloze vennootschap "WARA SHOP" voornoemd, en in het kader van dit mandaat vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer STRAUVEN Olivier, wonende te 3600 Genk, Stalenstraat 86, hiertoe aangeduid ingevolge een beslissing van haar bestuursorgaan op heden;

2)De naamloze vennootschap "CEVO MARKET" voornoemd, en in het kader van dit mandaat vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer THYS Kristof, wonende te 2260 Westerlo, Grote Markt 66C, hiertoe aangeduid ingevolge een beslissing van haar bestuursorgaan op heden;

3)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAJAKA" voornoemd, en in het kader van dit mandaat vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer KRIEKEMANS Peter Jozef Maria, wonende te 3600 Genk, Reinpadstraat 225, hiertoe aangeduid ingevolge een beslissing van haar bestuursorgaan op heden.

RAAD VAN BESTUUR

Vervolgens heeft de algemene vergadering beslist dat, overeenkomstig artikel 64 § 2 van de vennootschappenwet, iedere vennoot individueel het controlerecht zal uitoefenen.

Vervolgens hebben de bestuurders beslist om de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAJAKA" voornoemd, en in het kader van dit mandaat vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer KRIEKEMANS Peter Jozef Maria, wonende te 3600 Genk, Reinpadstraat 225, aan te duiden als gedelegeerd bestuurder om binnen de perken van het huishoudreglement het dagelijks bestuur uit te oefenen.

Voor eensluidend beknopt uittreksel afgeleverd voor de formaliteit van de registratie met ais enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Herbert Houben

Tegelijkertijd hierbij neergelegd:

- expeditie van de akte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SANICOOP

Adresse
REINPADSTRAAT 225 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande