SCHAKEL VLAANDEREN, AFGEKORT : SCHAKEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHAKEL VLAANDEREN, AFGEKORT : SCHAKEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.366.617

Publication

16/04/2014
ÿþM MM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

1111111111111j1111111111111 RECHTBANKvan KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

04 APR, 2014

Griffie

IOndernemingent, c=, F" 6' .z= '-- C C. C A

Benaming: SCHAKEL VLAANDEREN

(verkort): SCHAKEL

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3500 Hasselt, Hendrik van Veldekesingel 150/57

Onderwerp akte: OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op twee april tweeduizend veertien, dat;

11) De besloten vennootschap naar Nederlands recht "SCHAKEL BELGIË B.V.", met statutaire zetel te I Maastricht (Nederland), met uitbatingsadres te 6225 XR Maastricht (Nederland), Stadionweg 70/C, I ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Nederland) onder nummer 160003421, met ondernemingsnummer naar Belgisch recht 0547,723.267, opgericht blijkens akte I

I verleden voor notaris Henricus Gerardus Johannes Jacques Maria JOOSTEN, te Maastricht 1(Nederland) op dertien februari tweeduizend veertien.

12) De besloten vennootschap naar Nederlands recht "SCHAKEL HOLDING B.V.", met statutaire zetel I te Maastricht (Nederland), met uitbatingsadres te 6225 XR Maastricht (Nederland), Stadionweg 70/C, 1 ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Nederland) onder nummer 150395920, met ondernemingsnummer naar Belgisch recht 0549.921.704, opgericht blijkens akte i

Iverleden voor notaris Henricus Gerardus Johannes Jacques Maria JOOSTEN, te Maastricht (Nederland) op dertien juli tweeduizend en tien, verzocht hebben de statuten authentiek vast te stellen Ivan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij verklaren op te richten onder de I naam: "SCHAKEL VLAANDEREN", afgekort "SCHAKEL".

1 KAPITAAL  ONDERSCHRIJ VING- VOLSTORTING Het kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd. I door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde, die elk , iéén/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

I' Op alle aandelen wordt door de voornoemde oprichters ingeschreven a pari in speciën. Ais volgt:

1. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "SCHAKEL BELGIË B.V.", schrijft in op honderd vijfentachtig (186) aandelen, tegen een fractiewaarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel, hetzij voor een globaal bedrag van achttien duizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00).

De oprichter sub 1) verklaart en erkent dat elk der aandelen gedeeltelijk volgestort is ten belope van I één/derde (1/3e), oftewel drieëndertig komma drieëndertig euro (¬ 33,33) per aandeel, hetzij door 1 inbreng van een globaal bedrag van zesduizend honderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 6.166,67).

2. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "SCHAKEL HOLDING B.V.", schrijft in op één 1(1) aandeel, tegen een fractiewaarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel, hetzij voor een Iglobaal bedrag van honderd euro (¬ 100,00)

I De oprichter sub 2) verklaart en erkent dat voormeld aandeel gedeeltelijk volgestort is ten betope van 1 één/derde (1/3e), oftewel drieëndertig komma drieëndertig euro (¬ 33,33) per aandeel, hetzij door 1 inbreng van een globaal bedrag van drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 33,33).

I

I De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZES DUIZEND TWEEHONDERD EURO  [6.200,00 EUR.

1Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend I

1 namens de vennootschap.

............_ _,L____

I Ondergetekende notaris, bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd in overeenstemming r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

vobr- Luik B - vervolg

behouden aan Flet

Staatsblad

met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen,

I. STATUTEN (U1TTREKSEU

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam

luidt "SCHAKEL VLAANDEREN", afgekort "SCHAKEL".

Artikel twee - ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Hendrik van Veidekesingel 150157.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van dezen:

I. Specifieke activiteiten.

- Het (doen) faciliteren van casu quo het (doen) bij elkaar brengen van ondernemingen op het gebied van vraag en aanbod terzake van bedrijfsvoering en organisatie in het binnen- en buitenland;

- Het samenwerken met, het deelnemen in, het overnemen en het voeren van bestuur over andere vennootschappen en ondernemingen;

- De activiteiten van een holdingmaatschappij; het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van he bezit of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten;

- Het verlenen van consultancy diensten, het geven van bedrijfsadviezen en het uitvoeren van (interim) management;

- Beheer en commercialisering van roerende en onroerende goederen voor eigen beheer;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm.

Il. Algemene activiteiten.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij ai of niet een participatie aanhoudt, B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

El Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende gcederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

1312_giÉP!!Fiff.q..119-P a I inge rUz



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



er 1

Vceor-

behouden

aan het

staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende ofl financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doe

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan steilen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake,

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel vijf KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO  18,600,00 EUR.

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel negen BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of nie

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

Bestuursbevoeqdheden

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering en onder voorbehoud van hetgeen hierna bepaald.

Volgende besluiten zijn onderworpen aan de voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering van de vennoten, te weten:

a. het plegen van rechtshandelingen waarmee een financieel belang van vijfduizend euro - 5.000,00 EUR is gemoeid; met elkaar samenhangende handelingen worden voor de toepassing van deze bepaling als één handeling beschouwd;

b. het aangaan van verbintenissen buiten de gewone bedrijfsuitoefening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHAKEL VLAANDEREN";

c. het verwerven, vergroten, verkleinen of beëindigen van een deelneming in een andere onderneming of rechtspersoon;

d. aan- of verkoop van een (gedeelte van een) onderneming door middel van een activa- en/of passivatransactie;

e. het wijzigen of beëindigen van de bestaande bedrijfsactiviteiten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHAKEL VLAANDEREN" en/of het starten van een nieuwe bedrijfsactiviteit;

f. het aangaan van borgstellingen of verbinden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHAKEL VLAANDEREN" als hoofdelijk mede-schuldenaar voor schulden van derden;

g. het aangaan, wijzigen of beëindigen van kredietovereenkomsten namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHAKEL VLAANDEREN";

h. het plegen van rechtshandelingen waarbij Timmermans Holding BV en/of de heer Timmermans (vaste vertegenwoordiger) een direct of indirect tegenstrijdig belang heeft;

i. het verlenen van procuratie, het toekennen van de titel van procuratiehouder door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHAKEL VLAANDEREN";

j. het aanstellen of ontslaan van personeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHAKEL VLAANDEREN" met een bruto jaarsalaris van méér dan dertig duizend euro - 30,000,00 EUR;

k. het verkrijgen, vervreemden, bezwaren, huren, verhuren en op andere wijze in gebruik of genot verkrijgen en geven door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHAKEL VLAANDEREN" van registergoederen;

I. het bezwaren van _goederep vpn çlé _besioterLvennootsphap met_ bëperkte_ aansir_akehkheid

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Staatsblad



"SCHAKEL VLAANDEREN";

m. het aangaan, beëindigen of wijzigen van huur(koop)- of lease-overeenkomsten door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHAKEL VLAANDEREN" met betrekking tot roerende zaken;

n. het aanvragen van surseance van betaling door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHAKEL VLAANDEREN";

o, het vaststellen van een geactualiseerd businessplan.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwocrdigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Beëindiging mandaat zaakvoerder

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg. Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder. Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de datum en het uur zoals bepaald in de cproepingsbrief, doch uiterlijk op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur (18.00u),

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

Artikel zestien - BOEKJAAR

' Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Artikel achttien - ONTBINDING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s), een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze cp gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van de laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

lii OVERGANGSBEPALINGEN



























e e Vdor-

behouden

aan het

 117grie1r7

Staatsblad

Luik B - vervolg

t Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénenclertig december tweeduizend vijftien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien, overeenkomstig de statuten,

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal niet-statutaire zaakvoerders vast te stellen op één (1).

b. te benoemen tot deze functie: De besloten vennootschap naar Nederlands recht "SCHAKEL BELGIË B.V.", met statutaire zetel te Maastricht (Nederland), met uitbatingsadres te 6225 XR Maastricht (Nederland), Stadionweg 70/C, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Nederland), onder nummer 60003421, voornoemd, die hiertoe in toepassing van artikel 61§ 2 Wetboek van Vennootschappen heeft aangeduid als vaste vertegenwoordiger: de heer TIMMERMANS Johannes Franciscus Willibrordus Maria, geboren te Valkenswaard (Nederland) op tweeëntwintig oktober negentienhonderd vierenvijftig, met nationaal nummer 54.10.22 487-57, houder van een Nederlands paspoort met nummer NX11R6PP5, wonende te 3700 Tongeren, Tongersveldstraat 14, overeenkomstig de aan ons gedane kennisgeving, die verklaart te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c, het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht.

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op. de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name mevrouw HENDRIKS Sonja, wonende te 3740 Eigenbilzen-Bilzen, Sint-Niklaasstraat 2.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(g et. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neelgeleg_d: afschrift van de oËlchtingsakte.







Coordonnées
SCHAKEL VLAANDEREN, AFGEKORT : SCHAKEL

Adresse
HENDRIK VELDEKESINGEL 150/57 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande