SCHEPERS-PARTS

NV


Dénomination : SCHEPERS-PARTS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 401.278.508

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 01.07.2014 14258-0457-013
10/12/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 26.07.2013 13370-0554-013
14/12/2012
ÿþ-,.

Mod 2.0

= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

" 12201868 i

Ondernemingsnr : 0401.278.508 RPR Hasselt

Benaming : GROEP SCHEPERS

(voluit):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3583 Paal (Beringen), Schemkensstraat 3

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  NAAMSWIJZIGING

Tekst :

Uit een akte verleden voor notaris Jan LAMBRECHT te Lummen op 15 november 2012, geregistreerd te Hasselt op 21 november daarna, boek 795, blad 49 vak 20, Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00¬ ). (getekend) K.BLONDEEL, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROEP SCHEPERS" het volgende besloten heeft:

Eerste beslissing  Naamwijziging

De vennootschap beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "SCHEPERS-PARTS". Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissing wordt artikel 1 van de statuten vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam: "SCHEPERS PARTS".

Tweede beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissing uit te voeren.

Derde beslissing

De vergadering verleent aan Meester Jan LAMBRECHT, Notaris te Lummen, alle mach-ten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Vierde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren. Tevens verleent de vergadering bijzondere volmacht aan de heer Richard MAES, te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 113, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen of elders en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, neergelegd: uitgifte akte, coördinatie statuten

i+bLH I i:MK 4wPi i1VÜ = nitiilCL

0 5 -t2- 2

Griffie

HASSR T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur b

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laat&te blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

09/11/2012
ÿþ Mod 2.4

i., In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voo behod aan Belgh Staats

ocRlbaiik vul' áuispi=anaeF

2 9 OKT, 2012

te HASSELT Griffie

Ondernemingsnr : 0401.278.508

Benaming : GROEP SCHEPERS

(voluit):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3583 Paal (Beringen), Schemkensstraat 3

ONDERWERP AKTE : FUSIE DOOR OVERNEMING  FUSIEAKTE -

STATUTENWIJZIGING

Tekst

Uit een akte verleden voor notaris Jan LAMBRECHT te Lummen op 16 oktober 2012, geregistreerd te Hasselt op 18 oktober 2012, boek 791, blad 85, vak 08, ontvangen: E 25,00, de ontvanger K Blondeel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "GROEP SCHEPERS" het volgende besloten heeft:

§1 Besluit tot verzaking aan verslaggevingsplicht bestuursorganen fusie

De vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen onherroepelijk te verzaken aan het bijzonder verslag van de bestuursorganen, zoals voorzien in artikel 694 van het Wetboek Vennootschappen.

§2 Besluiten tot fusie

De vergaderingen ontslaan de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel waarvan sprake in de agenda, aangezien de aandeelhouders erkennen hiervan volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand vô5r de datum van deze vergadering. De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de besloten l vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHEPERS-PARTS", zowel de rechten als de i verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, en waarvan de waarde gebaseerd is op `een staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2011, overgaat op de naamloze "GROEP SCHEPERS", overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel. Er werden tussentijdse cijfers opgemakt op datum van 31 augustus 2012.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel bepalen ondermeer:

a. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen, worden bepaald als volgt.

In ruil voor zevenhonderd vijftig (750) aandelen van " de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHEPERS-PARTS" worden aan de huidige aandeelhouder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHEPERS-PARTS" honderd (100) aandelen toegekend van de naamloze vennootschap "GROEP SCHEPERS".

De huidige vijfennegentig (95) aandelen die de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHEPERS-PARTS" bezit in de naamloze vennootschap "GROEP SCHEPERS" worden onmiddellijk na de fusie vernietigd, zodat het aantal aandelen van de naamloze vennootschap "GROEP SCHEPERS" na de fusie honderd en vijf (105) zal bedragen.

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte i aansprakelijkheid "SCHEPERS-PARTS" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap "GROEP SCHEPERS", wordt bepaald op 1 januari 2012.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHEPERS-PARTS" gedaan, komen voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap "GROEP SCHEPERS", en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap " eboekt worden.

Annexes du Moniteur belge

09/11/2012

A IUUlI1I H IlI1I 111111111

" iaieav~e"

111

Voor-Li hoede Luik B - vervolg

aan het

F3F-diiEh Staatsblad



I c. de aandelen toegekend naar aanleiding van de fusieverrichting zullen ingevolge de retroactiviteit van de fusie naar 1 januari 2012 deelnemen in de winst vanaf 1 januari 2012.

I d. Er zullen geen bijzondere rechten toegekend worden aan de aandeelhouders of vennoten van de uit de fusie ontstane vennootschap noch aan de aandeelhouders of vennoten van de overgenomen I vennootschap.

es De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van het controleverslag inzake de fusie bedraagt bij benadering drieduizend euro (E 3.000,00) exclusief BTW. f. Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

Ten gevolge van deze fusie houdt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHEPERS-PARTS" vanaf heden op te bestaan,

§3 Kapitaalvermindering

De voorzitter deelt mede dat, aangezien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHEPERS-PARTS" voor de fusie reeds vijfennegentig (95) aandelen bezit van de naamloze vennootschap "GROEP SCHEPERS", en deze vijfennegentig (95) aandelen onmiddellijk na de fusie worden vernietigd, er eerst een kapitaalvermindering dient plaats te grijpen met achtenvijftigduizend negenhonderd euro (E 58.900,00), zijnde het kapitaal van de naamloze vennootschap "GROEP SCHEPERS dat vertegenwoordigd wordt door voornoemde vijfennegentig (95) aandelen, gepaardgaande met de vernietiging van de 95 aandelen.

Gelet op voorgaande kapitaalvermindering met achtenvijftigduizend negenhonderd euro (¬ 58.900), om I het kapitaal van tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00) te brengen op drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00), door vernietiging van 95 van de honderd bestaande aandelen, bedraagt het maatschappelijk kapitaal van de naamloze vennootschap "GROEP SCHEPERS" aldus drieduizend honderd euro (¬ 3,100,00), vertegenwoordigd door 5 aandelen, zonder nominale waarde.

De vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen de kapitaalvermindering door de te I voeren voor voormeld bedrag en voormelde aandelen te vernietigen,

il §4 Kapitaalverhoging

i De kapitaalverhoging die de fusie teweegbrengt in de naamloze vennootschap "GROEP SCHEPERS" bedraagt twintigduizend euro (E 20.000,00) en stemt overeen met het kapitaal van de besloten

i vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen dat het maatschappelijk kapitaal van de naamloze vennootschap "GROEP SCHEPERS" verhoogd wordt met een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), om het te brengen van drieduizend honderd euro (E 3.100,00) op driëntwintigduizend honderd euro (¬ 23100,00), mits creatie van honderd (100) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, door inbreng van het gehele vermogen van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHEPERS-PARTS" zoals hierna uitvoerig beschreven.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst als hiervoren gezegd. Zij zullen toegekend worden aan de onderscheiden aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHEPERS-PARTS" op de wijze als hierboven gezegd.

j §5 Overgang van het vermogen

I A, Algemene beschrijving

Ingevolge voornoemde besluiten gaat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijk-held "SCHEPERS-PARIS" ten algemene titel over op de overnemende

I vennootschap de naamloze vennootschap "GROEP SCHEPERS",

f Het overgedragen vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bestaat

Iuit (samenvatting):

KAPITAAL: twintigduizend euro (E 20.00,00)

I RESERVES: tweehonderd éénenzestig duizend tweehonderd tweeënzestig euro (E 261.262,00)

Ë OVERGEDRAGEN VERLIES: honderd negenenveertigduizend achthonderd en twee euro (¬

ï 149.802, 00)

TOTAAL: HONDERD EENENDERTIG DUIZEND VIERHONDERD ZESTIG EURO (¬ 131.460)

I Voor een uitvoerige beschrijving wordt verwezen naar voormeld verslag van de heer bedrijfsrevisor.

Deze overdracht bevat bovendien de eventuele onlichamelijke bestanddelen zoals benaming, recht op

huurgelden, commerciële relaties, lopende contracten en transacties, technische, commerciële,

I administratieve organisatie en knowhow, die behoren tot het overgedragen vermogen.

§6 Algemene lasten en voorwaarden van de overgang

I De overgang van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"SCHEPERS-PARTS" geschiedt onder volgende lasten en voorwaarden:

1. De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke

bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, zal in de plaats gesteld worden in

alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de

























r



sl Luik B - vervolg

dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde datum.

2. De verkrijgende vennootschap zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie dragen: aile belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en  bijdragen, en in het algemeen alle lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van mede-eigendom, die de haar overgedragen goederen betasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan.

3. De verkrijgende vennootschap zal de overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij

zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook,

4. De schulden van de overgenomen vennootschap zullen van rechtswege overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap,

Bijgevolg zal zij instaan in de plaats van de overgenomen vennootschap voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng; zij zal meer bepaald de betaling verzekeren van de interesten en de terugbetaling, van aile overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schulden en leningen, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen,

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet werden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

5. De verkrijgende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met het door haar betrokken personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

6. Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende venoot-schap worden vervolgd, die hieruit voordeel zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

7, De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

a) aile rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover aile derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

b) de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen. met last voor de verkrijgende vennootschappen om ze te bewaren,

§7 Wijziging statuten overnemende vennootschap

EERSTE BESLISSING - Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de overnemende vennootschap te verhogen met achtendertigduizend negenhonderd (¬ 38.900,00) door incorporatie van reserves om het kapitaal van drieëntwintigduizend honderd euro (¬ 23.100,00) te verhogen tot tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen,

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van achtendertigduizend negenhonderd (¬ 38.900,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) vertegenwoordigd door honderd en vijf (105) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, Om de statuten in overeenstemming te brengen met voornoemde kapitaalvermindering en - verhoging ingevolge fusie alsook deze beslissing tot kapitaalverhoging door incorporatie door reserves, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten van de naamloze vennootschap "GROEP SCHEPERS" te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd en vijf gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdenvijfste van het kapitaal vertegenwoordigen,"

TWEEDE BESLISSING - Doelwijziging

De vergaderingen ontslaan de voorzitter van de voorlezing van het in de agenda aagekondigde verslag, aangezien de aandeelhouders erkennen hiervan volledig in kennis te zijn gesteld geweest vôôr de datum van deze vergadering.

Met name:

~ j

Voor-

behouden Luik B - vervolg

aan het

.M_33éigià-e- ` Staatsblad

r-- het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 559 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met een staat van actief en passief afgesloten op 30 september 2012, neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergaderingen besluiten om artikel 3 van de statuten uitte breiden met volgende activiteiten:

"- het stellen van daden die verband houden met groothandel en kleinhandel, import en export van nieuwe en tweedehands motorrijwielen en toebehoren;

- werkplaats voor het herstellen en onderhouden van motorrijwielen en bromfietsen, hetgeen ondermeer omvat het smeren en het ander gewoon onderhoud van motorrijtuigen, de verkoop van brandstoffen, smeermiddelen en toebehoren, alsmede het plaatsen van diverse uitrustingen;

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden,"

Zodoende zal artikel 3 van de statuten van de naamloze vennootschap "GROEP SCHEPERS" thans integraal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel: #I

- aanneming van aile schilder-, behang- en decoratiewerken en dit in de meest ruime zin van het woord, alsmede het plaatsen van wand- en vloerbekleding, het verlichten van alle voltooïngs- en herstellingswerken

- de aanneming van glaswerken

- de fabricage van timmerwerk-garnering van niet-metalen meubelen

- vervoer en transportdienst in verband met pakjes

- het stellen van daden die verband houden met groothandel en kleinhandel, import en export van nieuwe en tweedehands motorrijwielen en toebehoren;

- werkplaats voor het herstellen en onderhouden van motorrijwielen en bromfietsen, hetgeen ondermeer omvat het smeren en het ander gewoon onderhoud van motorrijtuigen, de verkoop van brandstoffen, smeermiddelen en toebehoren, alsmede het plaatsen van diverse uitrustingen;

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwijzenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die éénzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven, of die van aard zij grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook. Zij kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden."

§8 Ontslag - benoeming

De vergaderingen aanvaarden het ontslag van de heer SCHEPERS Jaimie, voornoemd, ais zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHEPERS-PARTS" en verlenen hen kwijting over het door hen gevoerde beleid,

De vergaderingen beslissen als nieuwe bestuurder van de naamloze vennootschap "GROEP SCHEPERS" te benoemen, de heer SCHEPERS Jaimie voornoemd,

Zijn mandaat gaat in op heden en heeft geldigheidsduur van 6 jaar te rekenen vanaf heden. Het mandaat van de zopas benoemde bestuurder is bezoldigd. Mevrouw SCHEPERS Anja, voornoemd, wordt bevestigd door de vergaderingen in haar hoedanigheid van bestuurder van de naamloze vennootschap "GROEP SCHEPERS", voor een termijn van 6 jaar te rekenen vanaf heden,

§9 Coördinatie statuten

De vergadering verleent aan Meester Jan LAMBRECHT, notaris te Lummen, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

§10 Bijzondere machtiging zaakvoerders

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren. Tevens verleent de vergadering bijzondere volmacht aan de heer Richard MAES, te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 113, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vervulling l van alle administratieve formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen of eiders en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

§11 Stemming

De beslissingen die voorafgaan werden aile genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, neergelegd: uitgifte akte, verslag revisor, verslag raad van bestuur en staat van actief en passief, coördinatie statuten

09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

jlagen bij het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

1

1

i

lMeester Jan LAMBRECHT, notaris.

.,,Voor- ,

behouden

aan liet

 FreTgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- " 12167815*

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Rechtbank van koophandel

Z 0 AUG. 2012

terfe¬ 7SELT

Ondernemingsnr : 0401278508

Benaming

(voluit) : GROEP SCHEPERS

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Schemkensstraat 3 , B - 3583 PAAL

(volledig adres)

Onde ern akte : Fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL

Opgemaakt door de Raad van Bestuur van NV"GROEP SCHEPERS", Schemkensstraat 3, B-3583 Paal

en

de Zaakvoerder van BVBA "SCHEPERS-PARTS" Schemkensstraat 3, B-3583 Paal

Ondergetekenden, Mevrouw Anja Schepers, gedelegeerd bestuurder van de NV "GROEP SCHEPERS" met maatschappelijke zetel te B-3583 Paal, Schemkensstraat 3, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Hasselt onder het nummer BE 0401.278.508, en de Heer Jaimie Schepers, zaakvoerder van de BVBA "SCHEPERS-PARTS" met maatschappelijke zetel te B-3583 Paal, Schemkensstraat 3, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Hasselt onder het nummer BE 0463.542.610, stellen voor om het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de huidige vennootschap BVBA "SCHEPERS-PARTS" te laten overnemen door de huidige vennootschap NV "GROEP SCHEPERS" tegen uitreiking van aandelen in de overnemende vennootschap waardoor de overgenomen vennootschap ontbonden wordt zonder vereffening, en vermelden hierna de gegevens voorgeschreven door de wet terzake.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

4%

;

'h

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

I. IDENTITEIT VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1) Overnemende vennootschap

Naam : NV "GROEP SCHEPERS"

Zetel :B-3583 Paal, Schemkensstraat 3

Opgericht :Op 09 april 1960 voor notaris Edwig Smets te Eksel

Doel :

- De aanneming van alle schilder-, behang- en decoratiewerken en dit in de meest ruime zin van het woord,

alsmede het plaatsen van wand- en vloerbekleding, het verrichten van alle voltooirngs- en herstellingswerken;

-De aanneming van glaswerken;

-De fabricage van timmerwerk-garnering van niet-metalen meubelen;

-Vervoer en transportdienst in verband met pakjes.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids, financiële, roerende en onroerende verrichtingen,

zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel

rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen, die éénelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen

te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping,

splitsing of op welke wijze ook. Zij kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen

uitoefenen.

KI3O :0401.278.508

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

2) Over te nemen vennootschap

Naam : BVBA "SCHEPERS-PARTS"

Zetel :B-3583 Paal, Schemkensstraat 3

Opgericht :Op 05 juni 1998 voor notaris Jan Lambrecht te Lummen

Doel :

- Het stellen van daden die verband houden met groothandel en kleinhandel, import en export van nieuwe en

tweedehandsmotorrijwielen en toebehoren;

-Werkplaats voor het herstellen en onderhouden van motorrijwielen en bromfietsen, hetgeen ondermeer omvat

het smeren en het ander gewoon onderhoud van motorrijtuigen, de verkoop van brandstoffen, smeermiddelen

en toebehoren, alsmede het plaatsen van diverse uitrustingen.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële of financiële verrichtingen, roerende zowel als onroerende,

voor eigen rekening of voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd

doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan mogelijk te maken of

te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het

best geschikt zal achten.

De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins, in bestaande

of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel

nastreven of waarvan het doel in verband staat met het hare. Zij kan de functies van lasthebber, bestuurder of

vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in voordeel van derden.

KBO :0463.542.610

IL DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

Als basis voor de fusie zal gebruik gemaakt worden van de balans per 31 december 2011 van de NV "GROEP

SCHEPERS" en de BVBA "SCHEPERS-PARTS".

Als ruilverhouding wordt voorgesteld aan de huidige aandeelhouders toe te kennen:

1.in ruil voor zevenhonderdvijftig aandelen van de BVBA "SCHEPERS-PARTS" worden honderd aandelen

toegekend van de NV "GROEP SCHEPERS".

C4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

III. DATUM VANAF WELKE DE AANDELEN RECHT GEVEN IN DE WINST

De aandelen toegekend naar aanleiding van de fusieverrichting zullen ingevolge de retro-activiteit van de fusie naar 01 januari 2012 deelnemen in de winst vanaf 01 januari 2012.

IV. RECHTEN TOEGEKEND AAN AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN

Er zullen geen bijzondere rechten toegekend worden aan de aandeelhouders of vennoten van de uit de fusie ontstane vennootschap noch aan de aandeelhouders of vennoten van de overgenomen vennootschap.

V. DATUM VAN OVERNAME VAN HANDELINGEN

De handelingen van de BVBA "SCHEPERS-PARTS" vanaf 01 januari 2012 zullen verondersteld worden boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

VI. BIJZONDERE BEZOLDIGING TOEGEKEND AAN DE BEDRIJFSREVISOR

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van het controleverslag inzake de fusie bedraagt bij benadering 3.000 E (excl BTW).

VII. BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE BESTUURDERS EN ZAAKVOERDERS

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

," i"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

VIIL NAUWKEURIGE BESCHRIJVING VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN ELK VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

NV "GROEP SCHEPERS" BVBA "SCHEPERS-PARTS Totaal fusiebalans

I. Oprichtingskosten 0 0 0

II. Immateriële vaste activa 0 0 0

III. Materiële vaste activa 50.853 18.868 69.721

IV.Financiële vaste activa 616 624.695 625.311

V. Vorderingen lange termijn 0 0 0

VI. Voorraden en bestel. 0 281.157 281.157

V1I.Vorderingen korte termijn 99.673 42.040 141.713

VIII. Geldbeleggingen 0 0 0

IX. Liquide middelen 1.162 4.508 5.670

X. Overlopende rekeningen 2.012 5.458 7.470

Totaal aktiva 154.317 976.725 1.131.042

I Kapitaal 62.000 20.000 82.000

IL Uitgiftepremies 0 0 0

HL Herwaarderingsmeerwaarden 0 0 0

IV.Reserves 62.923 261.262 324.185

V. Overgedragen resultaat 0 - 149.802 -149.802

VI. Kapitaalsubsidies 0 0 ' 0

VII. Voorz. risico's en kosten 0 0 0

VIII. Schulden lange termijn 18.180 172.201 190.381

IX. Schulden korte termijn 11.214 668.574 679.788

X. Overlopende rekeningen 0 4.490 4.490

Totaal passiva 154.317 976.725 1.131.042

Netto-actief 124.923 131.460 256.383

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Opgesteld te Paal op 10 augustus 2012,

Voor NV "GROEP SCHEPERS", Voor BVBA "SCHEPERS-PARTS",

Anja Schepers, Jaimie Schepers,

Gedelegeerd Bestuurder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 27.06.2011 11211-0564-010
09/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 31.08.2010 10517-0059-010
08/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 31.08.2009 09723-0188-009
07/02/2008 : LE108688
25/01/2008 : LE108688
18/01/2008 : LE108688
21/06/2007 : LE108688
29/12/2005 : LE108688
05/01/2005 : LE108688
22/03/2004 : LE108688
07/03/2003 : LE108688
08/01/2002 : HA030497
09/09/2000 : HA030497
23/07/1999 : HA030497
01/01/1989 : HA30497
26/04/1988 : HA30497
05/01/1988 : HA30497
01/01/1988 : HA30497
01/01/1986 : HA30497

Coordonnées
SCHEPERS-PARTS

Adresse
SCHEMKENSSTRAAT 3 3580 BERINGEN

Code postal : 3580
Localité : BERINGEN
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande