SCHOENMAKERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHOENMAKERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.040.658

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 24.04.2014 14100-0221-010
02/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(I1l 1ll 1l II I 11I ll 1 llIl ll 11 ll

" iaozsasz*

Ondernerningsir : 17 5- C' 65Y

Benaming

(voluit) : SCHOENMAKERS

(verkort) :

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 0 -01- 2012

De Hoofdgnrner, ffie

Voor behouc aan hr

Belgis~

Staatsb

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Opoeterseweg 51, 3680 Maaseik

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 06 januari 2012, geregistreerd te Bree op 13 januari 2012 boek 340 blad 21 vak 7 bladen: tien verz.: één Ontvangen vijfentwintig euro (25 Eur) de ea inspecteur (getekend) Johan Engels, blijkt dat door 1. de heer SCHOENMAKERS. Johannes Josephus Willibrordus, geboren te Boxtel (Nederland), op 7 januari 1971, wonende te 5282 JH Boxtel (Nederland), Tongeren 13, met Nederlands paspoort met nummer NJ0494476, echtgenoot van nagenoemde; mevrouw VAN DE SANDE Anna Catharina Lucia;

2. mevrouw VAN DE SANDE Anna Catharina Lucia, geboren te Boxtel (Nederland), op 26 september 1975, wonende te 5282 JH Boxtel (Nederland), Tongeren 13, met Nederlands paspoort met nummer T80006488, echtgenote van voomoemde heer SCHOENMAKERS Johannes Josephus Willibrordus;

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als maatschappelijke benaming "SCHOENMAKERS", met zetel te 3680 Maaseik, Opoeterseweg 51, en waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) bedraagt, verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

* Voomoemde heer SCHOENMAKERS Johannes verklaart in te schrijven op negenennegentig (99) aandelen, tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van achttienduizend vierhonderd veertien euro nul cent (¬ 18.414,00).

* Voornoemde mevrouw VAN DE SANDE Anna verklaart in te schrijven op één (1) aandeel, tegen de prijs, van honderd zesentachtig euro euro (¬ 186,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van honderd zesentachtig euro nul cent (¬ 166,00).

* Als vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan de heer SCHOENMAKERS Johannes die verklaart te aanvaarden, de negenennegentig (99) aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, toegekend.

* Als vergoeding voor haar inbreng in geldspeciën wordt aan mevrouw VAN DE SANDE Anna die verklaart' te aanvaarden, het één (1) aandeel, waarop zij heeft ingeschreven, toegekend.

De oprichters stellen vast en verklaren dat :

-de aandelen, waarop door voomoemde heer SCHOENMAKERS Johannes werd ingeschreven, volledig volstort werden.

-de aandelen, waarop door voomoemde mevrouw VAN DE SANDE Anna werd ingeschreven, volledig volstort werden.

De gemelde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening genummerd BE73 7310 2235 7360, geopend bij KBC Bank, op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting. Het "bankattest", afgeleverd door voomoemde financiële instelling op 5 januari 2012, wordt door de oprichters aan ondergetekende notaris Dirk Vanderstraeten overhandigd die het zal bewaren.

De oprichters stellen de statuten van de vennootschap vast zoals hierna volgt. (uittreksel)

-De vennootschap heeft de rechtsvoren van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en. draagt de naam "SCHOENMAKERS".

-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3680 Maaseik, Opoeterseweg 51.

- De vennootschap heeft tot doel te verwezenlijken, hetzij voor haar rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelneming met anderen:

- het fokken en afinesten van varkens en vee;

- handel in varkens en vee;

- import en export van varkens en vee;

- alle overige landbouwactiviteiten en dit in de meest ruime zin;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd derechlspersoon ren aanzien van derden te vertegen oordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het beheren, administreren, exploiteren, huren, verhuren, aankopen en vervreemden van effecten, onroerende goederen en alle andere vermogenswaarden, alsmede het verrichten van beleggingen van allerlei aard;

- het deelnemen in en/of voeren van de directie over andere ondernemingen.

* In het algemeen mag de vennootschap alleen of in participatie, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor zichzelf of voor rekening van derden, alle welk danige roerende, onroerende, commerciële of industriële verhandelingen of verrichtingen doen die verband houden met de bovenvermelde doelstellingen of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijvigheid te bevorderen.

* De bedrijvigheid van de vennootschap mag zowel in België als in het buitenland worden uitgeoefend.

* De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvatten onder meer:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het kosten en het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels -, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

* Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichten met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

* De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

* Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante activa.

* De aan en verkoop, in en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

* Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassing.

* Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

* Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

* Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

" Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

* Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

* Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

* Kraanverhuur; handel in bouwmaterialen; transport voor derden; verhuur of leasing van personenauto's, auto's dubbel gebruik, minibussen en lichte bestelwagens (met of zonder bestuurder); verhuur of leasing van

Voorbehouden aan het Betgisch Staatsblad

vrachtwagens (met of zonder bestuurder); verhuur of leasing van schepen en pleziervaartuigen; verhuur of leasing van overige transportmiddelen voor vervoer te land, ter zee en in de lucht; verhuur of leasing van machines en werktuigen voor landbouw, veeteelt, bosbouw; verhuur of leasing van machines en installaties voor de bouwnijverheid; verhuur of leasing van steigers en werkplatforms; verhuur of leasing van kantoormachines en computers; verhuur of leasing van overige machines, voertuigen en werktuigen; verhuur of leasing van alle overige roerende goederen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 46, ten achtste en ten negende van de Wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen. Dit alles in de meest ruime zin.

-De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

-Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) en is volledig geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

-De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Zijn er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie dan vormen zij samen de zaakvoerdersraad. De besluiten van deze zaakvoerdersraad worden genomen met de gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

-De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand maart om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

-Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 oktober van Ieder jaar en eindigt op 30 september van het daarop volgende jaar.

-Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, die zal besluiten op voostel van de zaakvoerder(s).

De oprichters verklaren :

1. dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op heden, 06 januari 2012 en eindigt op 30 september 2013,

2. dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in maart 2014;

De oprichters verklaren als niet-statutaire zaakvoerder te benoemen voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden, 06 januari 2012:

voomoemde heer SCHOENMAKERS Johannes Josephus Willibrordus, geboren te Boxtel (Nederland), op 7 januari 1971, wonende te 5282 JH Boxtel (Nederland), Tongeren 13, met Nederlands paspoort met nummer NJ0494476;

zijn mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden tenzij anders bepaald door de algemene vergadering.

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

uitgifte akte

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Op dc laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, het7ij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SCHOENMAKERS

Adresse
OPOETEREN 51 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : Opoeteren
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande