SCHOLS-CLERX ZAKENKANTOOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHOLS-CLERX ZAKENKANTOOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.797.420

Publication

29/08/2014
ÿþmine

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor. behoud aan hE Belgisc Staatsbi

111R11111011

CH STAA

ITEUR BE

GE

tr-

SBLAD

Neergelegd ter griffie .der rec ban y. koophandel Anlworpen, afd. Tongeren

18 -07- 20I

Gri fie

De griffier,

Ondernemingsnr : Çr6 - '157 . 4, e

Benaming (voluit) :SCHOLS-CLERX ZAKENKANTOOR (verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :3770 Riemst, Tongersesteenweg 18 bus I

(volledig adres)

Onderwerpien) akte :OPRICHTING

Tekst:

Uit een akte, verleden voor ons, meester Joel VANGRONSVELD, geassocieerd notaris te Eigenbilzen, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANGRONSVELD & VRANKEN, geassocieerde notarissen", met zetel te Eigenbilzen, Dorpsstraat 71, op 09 juli 2014 blijkt dat:

1. De heer CLERX Kris, geboren te Tongeren op 11 januari 1983, rijksregisternummer 83.01.11 075-84, hier vermeld met zijn uitdrukkelijke instemming, echtgenoot van mevrouw COMHAIR Hanna Denise Christiane, geboren te Tongeren op 06 maart 1982, wonende te 3770 Riemst, de Meanstraat 4/A.

2. De heer SCHOLS Wilfried Jan August, geboren te Tongeren op 07 juni 1966, rijksregisternummer 66.06.07 353-89, hier vermeld met zijn uitdrukkelijke instemming, echtgenoot van mevrouw LAMBRIX Marie-Rose Margaretha André, geboren te Hasselt op 18 januari 1969, wonende te 3740 Bilzen, Riemsterweg 436

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "SCHOLS-CLERX ZAKENKANTOOR".

Het kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (E 20.000,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer CLERX Kris, titularis van vijftig (50) aandelen

2. De heer SCHOLS Wilfried, titularis van vijftig (50) aandelen

Totaal ; honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWINTIGDUIZEND EURO (E

20.000,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met

nummer BE53 1030 3490 8853, geopend namens de vennootschap in oprichting bij Crelan.

Een bankattest, gedateerd op 0410712014, werd als bewijs van de storting aan Ons,

instrumenterende notaris, overhandigd.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de

bepalingen van het Wetboek van vennootschappen

Op de laatste blz, van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon- ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

MONITEUR BELGE

2 2 -08- 2014

BELGISCH STAATSBLAD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Luik B - vervolg

behouden STATUTEN I

aan !het MAATSCHAPPELIJKE ZETEL I

Staatsblad De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3770 Riemst, Tongersesteenweg 18, bus 1.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

DOEL De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of 1 voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

1. op te treden als tussenpersoon voor de verzekeringsmaatschappij BELFIN NV (ook gekend I onder de handelsnaam "DVV"), gevestigd te 1210 Brussel, Galileelaan 5, of haar rechtsopvolger en dit overeenkomstig de overeenkomst en de bijvoegsels van de I bemiddelingsovereenkomst voor zelfstandig verzekeringsagent die zullen worden gesloten I tussen de genoemde verzekeringsmaatschappij en de onderhavige vennootschap;

2. agentuur en bankfiliaal en/of spaarkas; ll

3. het optreden als tussenpersoon inzake leningen, kredietopeningen en financieringen zowel met als zonder hypothecaire of andere waarborgen;

4. het optreden als onafhankelijke makelaar of tussenpersoon voor het aangaan van alle soorten bankverrichtingen;

5. het houden en uitbaten van een studie- en consultatiebureau voor verzekerings- en financiële aangelegenheden;

6. het waarnemen van bestuursmandaten;

7. het verrichten van administratieve taken ten behoeve van instanties zoals: ziekenfondsen, sociale verzekeringskassen.

8. studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels, fiscale of sociale aangelegenheden

9. Makelaardij in onroerende goederen in de ruimste zin van het woord;

10. alle verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de uitbating van een reisbureau, zoals

onder andere: `

- de organisatie als aannemer of onderaannemer, en de verkoop van individuele reizen of groepsreizen tegen een vaste som en verblijven tegen een vaste som;

- de verkoop als tussenpersoon van door derden georganiseerde reizen tegen een vaste som en verblijven tegen een vaste som.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlij kheid.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), l natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Indien er meerdere zaakvoerders zin, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



4" Voor- Luik B - vervolg

. behouden bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering en alle rechtshandelingen voor een bedrag van meer dan tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00), waarvoor de handtekening van beide zaakvoerders vereist is. De uitbetaling van de lonen boven dit plafond mag wel gebeuren door elke zaakvoerder afzonderlijk handelend.

aan het " Bega , Staatsblad Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 15.00u. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar. VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend vijftien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien, overeenkomstig de

statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één februari 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van I Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie: De heer CLERX Kris, en de heer SCHOLS Wilfried, beiden



























Luik B - vervolg

voornoemd.

1 die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich

daartegen verzet.

I c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

i d. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden.

i e. geen commissaris te benoemen.

i VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Joel VANGRONSVELD.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Voor-

behouden

aan het

Staat. 4ïad'



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SCHOLS-CLERX ZAKENKANTOOR

Adresse
TONGERSESTEENWEG 18, BUS 1 3770 RIEMST

Code postal : 3770
Localité : RIEMST
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande