SCHOON LIMBURGIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHOON LIMBURGIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.334.997

Publication

16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.04.2013, NGL 12.08.2013 13416-0503-009
09/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.04.2012, NGL 06.08.2012 12388-0424-008
24/06/2011
ÿþ Maa 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

14 -06- 209i

HASSELT

*11094327*

 Griffie

BijTágén bij liëf llélgiscIi Stââtsblâd ÿÿ 2410-6%20`II ="Annexes du Moniteur üëlgë

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Ondernemingsnr : 0835.334.997

Benaming

(voluit) : SCHOON LINIBURGIA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3511 Hasselt, Rechterstraat 43

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 30 mei 2011 blijkt dat de maatschappelijke zetel, voorheen gevestigd te 3511 Hasselt, Rechterstraat 43, verplaatst wordt naar 3500 HASSELT, BEDRIJFSSTRAAT10, met ingang van 01 juni 2011.

Thewissen Joseph,

zaakvoerder

20/04/2011
ÿþ M043A

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

D 8 -0N- 2011HASSELT

Griffie

11111,1!1.11,1.1!,1111(111,111!IIII

Vc behc aan Belç Staat

Ondernemingsnr: -5;5 *

Benaming

(voluit) : SCHOON LIMBURGIA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3511 Hasselt, Rechterstraat 43

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op 6 april 2011, blijkt dat een vennootschap werd opgericht, als volgt :

IDENTITEIT DER OPRICHTERS :

1) De heer THEWISSEN Joseph Hubertus, geboren te Valkenburg-Houthem (Nederland) op 11 juni 1960, ongehuwd, wonend te 6367 DJ Voerendaal (Nederland), Lippestraat 2.

2) De heer WOLTERS Roger Jozef Paul, geboren te Heerlen (Nederland) op 8 maart 1969, ongehuwd, wonend te 6367 AE Voerendaal (Nederland), Heerlerweg 2.

RECHTSVORM : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM : " SCHOON LIMBURGIA "

ZETEL : 3511 Hasselt, Rechterstraat 43

DOEL : De vennootschap stelt zich tot doel :

- de in- en uitvoerhandel, de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de verkoop op openbare plaatsen, markt- en straatverkoop (ambulante handel), de leurhandel, de commissiehandel, de vertegenwoordiging, de distributie en de levering van menigvuldige goederen, producten en artikelen en onder andere schoonheidsmiddelen en producten, toiletartikelen, drogisterijartikelen, verven, onderhoudsproducten en materialen, ijzerwerk, blikwaren en huishoudelijke artikelen in de meest ruime zin;

- koerierdiensten, verhuisdiensten en het goederenvervoer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel nationaal als internationaal, per spoor, te water, langs de weg en in de lucht;

- onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de ontwikkeling van bouwprojecten, projectontwikkeling, evenals alle welkdanige verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het in leasing nemen of geven, het in opstal en erfpacht nemen of geven;

- het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het voeren van het management van vennootschappen.

Dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of agent, als vertegenwoordiger of gemandateerde, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handeisverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen kan stellen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten en diensten te vergemakkelijken. Zij kan kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelszaak.

DUUR EN AANVANG : onbepaalde duur te rekenen vanaf 6 april 2011; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

GEPLAATSTE KAPITAAL : ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO NUL NUL CENT (¬ 18.600,00) .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Samenstelling : Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van 1 tot en met 186.

Op de aandelen werd INGESCHREVEN IN GELD, tegen de prijs van honderd Euro nul nul cent (¬ 100,00) per aandeel, als volgt:

- door de heer THEWISSEN Joseph Hubertus, voornoemd: drieënnegentig (93) aandelen, mits een storting van vierduizend honderdvijfentachtig Euro nul nul cent (¬ 4.185,00), zodat nog te storten blijft ten belope van vijfduizend honderdvijftien Euro nul nul cent (¬ 5.115,00),

- door de heer WOLTERS Roger Jozef Paul, voornoemd: drieënnegentig (93) aandelen, mits een storting van vierduizend honderdvijfentachtig Euro nul nul cent (¬ 4.185,00), zodat nog te storten blijft ten belope van vijfduizend honderdvijftien Euro nul nul cent (¬ 5.115,00).

Als VERGOEDING voor hun inbreng, werd aan de oprichters het volgend aantal aandelen toegekend:

- aan de heer THEWISSEN Joseph Hubertus, voornoemd: 93 aandelen, genummerd van 1 tot en met 93,

- aan de heer WOLTERS Roger Jozef Paul, voornoemd: 93 aandelen, genummerd van 94 tot en met 186. OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN HET BESTUUR

ARTIKEL 10 - BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering en steeds door haar afzetbaar. De algemene vergadering bepaalt eveneens hun aantal, in voorkomend geval hun statutaire hoedanigheid, alsmede de duur van hun mandaat.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de wetsbepalingen terzake.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college. Het college kan slechts geldig besluiten wanneer de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd is; de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 11 - INTERN BESTUUR

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen, ook niet nadat zij openbaar is gemaakt.

ARTIKEL 12 - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ARTIKEL 13 - BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

BOEKJAAR : gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

JAARVERGADERING : ieder jaar op de laatste vrijdag van de maand april, om negentien uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

AANLEGGEN RESERVES EN WINSTVERDELING :

De jaarlijkse netto-winst wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Van deze winst wordt jaarlijks tenminste één/twintigste voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat deze één/tiende van het geplaatste kapitaal bereikt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van het bestuursorgaan, met inachtneming van de wettelijke beperkingen.

VERDELING VAN HET VEREFFENINGSSALDO

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De oprichters hebben volgende besluiten genomen :

1) EERSTE BOEKJAAR - OVERNAME VERBINTENISSEN

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2011.

De vennootschap neemt alle handelingen en verbintenissen over vanaf 6 april 2011 tot aan de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, onder de opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

2) EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

3) BENOEMING ZAAKVOERDER

Het aantal niet-statutaire zaakvoerders werd vastgesteld op één.

Tot deze functie werd benoemd voor onbepaalde duur:

de heer THEWISSEN Joseph Hubertus, voornoemd.

De eerstvolgende algemene vergadering besluit over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerder.

4) BENOEMING COMMISSARIS

Er werd geen commissaris benoemd, daar de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de

criteria voorzien in de wet. Derhalve hebben de vennoten de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een

commissaris.

Uittreksel vór r registratie neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, met als enige doel rechtspersoonlijkheid te verkrijgen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Emile JAGENEAU, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte met in bijlage : één bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.04.2015, NGL 25.08.2015 15472-0382-009
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.04.2016, NGL 22.07.2016 16346-0285-009

Coordonnées
SCHOON LIMBURGIA

Adresse
BEDRIJFSSTRAAT 10, BUS 9 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande