SCHRIJNWERKERIJ, DAKWERKEN GIELEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SCHRIJNWERKERIJ, DAKWERKEN GIELEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 865.927.512

Publication

14/07/2014
ÿþ Lii Mod 21

- L'Î In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-

Vaot behout

aan h

Beigie Staatst

*14135653*

4rfHT8ANK van KOPPHAleki

t4â A,KIMME.N

03 JULI 2011t

eargfiessEur

Ondernemingsnr : BE 0865.927.512

Benaming SCHRUNWERKERIJ, DAKWERKEN GIELEN

(voluit): (verkort) Naamloze Vennootschap

Rechtsvorm: 3581 Beringen (Beverlo), Grensstraat 33

Zetel:

Onderwerp aide STATUTENWIJZIGING

Lift een buitengewone algemene vergadering, gehouden voor mij, Fabienne Hendrickx, notaris te Beringen, op 1 joli 2014, blet hetgeen volgt:

EERSTE BESLISSING VASTSTELLING VAN DE NIETIGHEID VAN RECHTSWEGE VAN DE INGEKOCHTE EIGEN AANDELEN EN AANPASSING AANTAL AANDELEN

De vergadering stelt vast dat bij onderhandse overeenkomst gedateert op 5 oktober 2009, de vennootschap twintig (20) eigen aandelen heeft ingekocht zonder dat hierbij de procedure overeenkomstig artikel 620 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen werd gevolgd.

De vergadering stelt vast dat deze twintig (20) ingekochte aandelen, dragende de nummers 81 tot en met 100, door de vennootschap verkregen met overtreding van artikel 620 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, bijgevoIg, van rechtswege nietig zijn in navolging van artikel 625 van het wetboek van vennootschappen.

Deze nietigheid van rechtswege van deze aandelen wordt vermeld in het register van aandelen.

De vergadering stelt vervolgens vast dat ingevolge de nietigheid van rechtswege van voormelde twintig (20) aandelen, het aantal aandelen dat het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd, wordt gebracht van honderd (100) naar tachtig (80) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De vergadering wordt voortgezet zonder rekening te houden met de van rechtswege nietig zijnde twintig (20) aandelen.

TWEEDE BESLISSING  VASTSTELLING VAN WIJZIGING VAN DE AARD VAN DE AANDELEN. De voorzitter deelt mee dat op 9 december 2011 alle aandeelhouders op een bijzondere algemene vergadering hebben beslist om alle aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op iman De notulen van voornoemde vergaderingen werden geregistreerd op het Registratiekantoor te Beringen 1 op 15 december 2011 boek 6/77 blad 84 vak 07.

De algemene vergadering stelt bijgevolg vast dat alle aandelen van de vennootschap op naam zijn sinds 9 december 2011.

DERDE BESLISSING  AANPASSING ARTIKEL 7 VAN DE HUIDIGE STATUTEN AAN VOORNOEMDE EERSTE EN TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist artikel van de statuten aan te passen aan aan voornoemde eerste en tweede beslissing, zodat dit artikel voortaan luidt als vole

"ARTIKEL 7

Het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door tachtig (80) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/tachtigste ame9 van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt

opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door de overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vcor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

I.

4 (I

Luik B - vervolg

VIERDE BESLISSING  KENNISNAME VAN BESLISSING TOT UITKERING VAN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De Voorzitter deelt mee dat op 13 juni 2014 alle aandeelhouders op een bijzondere algemene vergadering hebben beslist om, na de vaststelling van de belaste reserves van de Vennootschap zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd, een tussentijds dividend uit te keren ten bedrage van DRIEHONDERDVIERENDERTIGDUIZEND EURO (E 334.000,00).

Elk van de vennoten heeft alsdan benadrukt dit tussentijds dividend, afkomstig van de belaste reserves, overeenkomstig artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen (WIB) onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap na inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) door de vennootschap.

VIJFDE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIE, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, thans bepaald op EENENZESTIGDUIZENDVITFHONDERD EURO 61.500,00), te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde DRIEHONDERDDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 300.600,00) door een inbreng in geld, om het aldus te brengen op DRIEHONDERDTWEEËNZESTIGDUIZEND HONDERD EURO (E 362.100,00) zonder de creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde der aandelen, wetende dat de resterende tien procent (10%) van het tussentijdse dividend als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort door de vennootschap.

Op voormelde bijzondere algemene vergadering werd beslist om ingevolge de beslissing van de raad van bestuur van 12 juni 2014 het deel van het dividend verbonden aan de twintig (20) aandelen die door de vennootschap zelf werden ingekocht, onverkort toe te kennen aan de niet-ingekochte aandelen.

ZESDE BESLISSING  INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT

Hoewel alle aandeelhouders hier aanwezig zijn en ieder in verhouding tot zijn aandelenbezit inschrijft op de kapitaalverhoging zonder creatie van nieuwe aandelen, doen zij elk, voor zover als nodig, afstand van hun voorkeurrecht.

ZEVENDE BESLISSING  INSCHRIJVING EN VOLSTORTING VAN DE KAPITAALVERHOGING I/ De heer GIELEN Ronny Jacky Trudo, wonende te 3581 Beringen (Beverlo), Grensstraat 33, houder van zestig (60) aandelen, 2/ de heer GIELEN Marco, wonende te 3581 Beringen (Beverlo), Grensstraat 33, houder van tien (10) aandelen, en 3/ de heer GIELEN Craudio wonende te 3581 Beringen (Beverlo), Grensstraat 33, houder van tien (10) aandelen, verklaren in te schrijven op de kapitaalverhoging, in verhouding tot hun huidig aandelenbezit en deze volledig te voIstorten:

- de heer GIELEN Ronny voor een bedrag van TWEEHONDERDVIJFENTWINTIGDUIZEND VIERHONDERDVIJFTIG EURO (E 225.450),

de heer GIELEN Marco voor een bedrag van ZEVENENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERDVIJFENZEVENTIG EURO (E 37.575,00),

de heer G1ELEN Claudio voor een bedrag van ZEVENENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERDVIJFENZEVENTIG EURO (E 37.575,00),

hetzij voor een totaal bedrag van DRIEHONDERDDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 300.600,00). Dit bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP PARIBAS FORTIS op naam van de Naamloze Vennootschap "SCHRIJNWERKERIJ, DAKWERKEN GIELEN", zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde bankinstelling op 30 juni 2014, die mij, notaris, zijn overhandigd.

ACHTSTE BESLISSING - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De leden van de algemene vergadering verzoeken mij, notaris, te akteren dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven en dat het kapitaal effectief wordt gebracht op DRIEHONDERDTWEEËNZESTIGDUIZEND HONDERD EURO (E 362.100,00).

NEGENDE BESLISSING  WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 DE STATUTEN.

Als gevolg van deze kapitaalverhoging beslist de algemene vergadering om artikel vijf van de statuten aan te passen als voie

"Flet geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEHONDERDTWEEËNZESTIGDUIZEND HONDERD EURO (6 362.100,00),"

TIENDE BESLISSING  WIJZIGING VAN ARTIKEL 8 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist artikel 8 van de statuten aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen, zodat dit artikel voortaan luidt zoals vermeld in agendapunt 2.

veor- 3 Luik B - vervolg

behouden aan het Belgisch e S-Wesblad "ArtikeLe,

Behoudens regelmatige kapitaalsvermindering kan de vennootschap haar eigen aandelen slechts verkrijgen met goedkeuring van de algemene vergadering, beslissend met inachtneming van de bijzondere meerderheids- en aanwezigheidsvereisten bepaald in artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen, en mits naleving van de bepalingen voorzien in de artikelen 620 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,"

ELFDE BESLISSING  AANPASSING ARTIKEL 9 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist dit artikel 9 van de statuten aan te passen door de derde en de vierde alinea van dit artikel te vervangen door de volgende tekst:

"Indien een aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en blote eigendom, worden, onverminderd hetgeen elders in deze statuten met betrekking tot hun respectievelijke rechten is bepaald, de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, op de hierna beschreven wijze tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar verdeeld.

Alle dividenden die worden toegekend voor periodes waarin het recht van vruchtgebruik bestond alsook alle uitkeringen van beschikbare reserves waartoe tijdens de duur van het vruchtgebruik wordt beslist, komen in volle eigendom toe aan de vruchtgebruiker.

Het recht de uitsluiting te vorderen bij toepassing van artikel 636 tot 641 van het Wetboek van vennootschappen komt toe aan de blote eigenaar.

Het stemrecht op de gewone en buitengewone algemene vergadering, evenals op de bijzondere algemene vergadering, komt toe aan de vruchtgebruiker. De blote eigenaar heeft evenwel steeds het recht de algemene vergadering bij te wonen en heeft louter een adviserende stem.

De volle eigenaar van de aandelen heeft het recht om, over de in deze bepaling genoemde rechten, een andersluidende regeling te bepalen. De vruchtgebruiker en de blote eigenaar hebben het recht om over de in deze bepaling genoemde rechten een andersluidende overeenkomst te sluiten. Deze andersluidende regeling of overeenkomst is tegenwerpelijk aan de vennootschap op de vijfde werkdag na de verzending van het schrijven waarmee er haar een kopie van de betrokken akte is meegedeeld"

TWAALFDE BESLISSING  VOLMACHT COORDINATIE

De algemene vergadering geeft machtiging aan de ondergetekende notaris voor het opmaken van de gecoördineerde tekst van de statuten,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -114/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

notaris Fabienne Hendrickx

Tegelijkertijd neergelegd;

- expeditie van de akte

- coördinatie van de statuten



16/09/2014
ÿþ Mod 2.1

" 'ffi'( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

-1/

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1111111111011

RECHTBANK van KOOPHANtiti.

te ANTWERPEN

0 4 SEP. 2014

ei%lese "

Griffie

Ondernemingsnr : BE 0865.927312

Benaming:

(voluit): SCHRIJNWERKERIJ, DAKWERKEN GIELEN

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel 3581 Beringen (Beverlo), Grensstraat 33

Onderwerp akt- : RECHTZETTING PUBLICATIE STATUTENWIJZIGING

Rechtzetting publicatie uittreksel statutenwijziging de dato 14 juli 2014 waarbij, ingevolge een materiële

vergissing, verkeerdelijk werd vermeld dat naar aanleiding van deze statutenwijziging de buitengewone

algemene vergadering, gehouden voor notaris Fabienne Rendrickx te Beringen, heeft plaatsgevondenhebben op 1

juli 2014 in de plaats van op 30 juni 2014.

De aanhef van deze publicatie dient bijgevolg te luiden als volgt:

"Uit een buitengewone algemene vergadering, gehouden voor mij, Fabienne Hendricloc, notaris te Beringen, op

30 juni 2014, blijkt hetgeen volgt:

(...)"

Notaris Fabienne Hendrich

4 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/20

Op de laatste blz. van Luik B vermeklen Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 24.01.2014 14017-0382-014
07/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

tome in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening. w

111

IV i

W111110

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2.6 -12- 2013

HASSELT

Gratie

Voo, behou, aan h Belgis Staatsl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0865927512

Benaming

(voluit) : Schrijnwerkerij, Dakwerken Gielen

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Grensstraat 33, 3581 Beringen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling bestuurder

Door de buitengewone algemene vergadering van 1 oktober 2013 werd navolgende beslissing genomen :

De heer GIELEN Marco, Grensstraat 33, 3581 Beringen, wordt benoemd tot bestuurder met ingang van 1 oktober 2013,

GIELEN Ronny

Afgevaardigd bestuurder

26/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 15.02.2013 13043-0599-014
09/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.12.2011, NGL 08.02.2012 12027-0295-014
19/01/2012
ÿþi

f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Door de buitengewone algemene vergadering van 29 september 201 1 werd navolgende beslissing genomen :

Het ontslag als bestuurder ingediend door de heer MEURS Kurt wordt aanvaard;

GIELEN Ronny

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Benaming : SCHRIJNWERKERIJ, DAKWERKEN GIELEN

Rechtsvorm : NV

Zetel : Grensstraat 33, 3581 BERINGEN

Ondernemingsnr : 0865927512

Voorwerp akte : Ontslag bestuurder

1l1 11 II 1 111 1II 1111101 101 1111

*12017265*

s

RECHTBANK VAN KOOPHAhVEL

0 6 JAN. 2012

HASSELT

Griffie

.Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 Annexes du Moniteur belge

17/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 06.12.2010, NGL 15.02.2011 11031-0353-015
17/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 07.12.2009, NGL 11.02.2010 10039-0544-015
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 01.12.2008, NGL 13.02.2009 09042-0108-016
19/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 03.12.2007, NGL 13.12.2007 07832-0044-016
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 04.12.2006, NGL 27.12.2006 06932-4680-015
02/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 16.12.2005, NGL 29.12.2005 05925-1777-015
03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 30.01.2016 16033-0166-015

Coordonnées
SCHRIJNWERKERIJ, DAKWERKEN GIELEN

Adresse
GRENSSTRAAT 33 3581 BEVERLO

Code postal : 3581
Localité : Beverlo
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande