SERVIVO

Divers


Dénomination : SERVIVO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 552.686.697

Publication

23/05/2014
ÿþà 'àii"

MM 2.1

Neargalegd ter griffie der rechtbank v* koophandel Antwerpen, afd, Torigeron

14 -05- 2014

Da grlffiltriffie

1111

liii

11

Voor-

behoude aan het BelgiscF

Staatsbla

*14105853*

Lee, In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 652, Benaming

(voluit) : SERVIVO

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3660 Opglabbeek, Weg naar Bree 120

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van meester Dirk VANDERSTRAETEN, notaris met standplaats te Opglabbeek, op 8 mei 2014, blijkt dat door: de heer GERITS Serge, geboren te Genk op 28 februari 1974, wonende te 3660 Opglabbeek, Weg naar Bree 120,

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd, met als maatschappelijke benaming "SERVIVO" met zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar Bree 120 en waarvan het kapitaal E 18.550,00 bedraagt, verdeeld in 100 gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Vôôr het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters mij, notaris, een financieel plan overhandigd, door hen ondertekend en waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap, groot achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00), verantwoorden,

Dit financieel plan wordt door mij, notaris, bewaard overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Voomoemde oprichter, de heer GERITS Serge, verklaart in te schrijven op alle honderd (100) aandelen, tegen de prijs van honderd vijfentachtig euro vijftig cent (E 185,50) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00),

Als vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan de oprichter, voornoemde heer GERITS Serge, die verklaart te aanvaarden, honderd (100) aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, toegekend.

De oprichter, voornoemde heer GERITS Serge, verklaart dat de aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, volledig volstort werden, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde over een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro nul cent (E 18.550,00) beschikt,

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, werd het bedrag van het in geld volgestorte kapitaal neergelegd op een bijzondere bankrekening nummer, geopend bij BNP PARIBAS FORTIS.

Het "bankattest", afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 7 mei 2014, wordt door de oprichter aan ondergetekende notaris overhandigd die het overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen za bewaren.

* De oprichter verklaart de statuten van de vennootschap vast te stellen zoals hierna volgt (bij uittreksel),

-- De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "SERVI VO".

 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3660 Opglabbeek, Weg naar Bree 120,

De zetel kan, zonder statutenwijziging, door een besluit van de zaakvoerder of van de zaakvoerders overge-

bracht worden naar elke andere plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad.

De enige zaakvoerder, of alle zaakvoerders samen, mogen ook bijhuizen, filialen, administratieve zetels,

uitba-tingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

 De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland

1, alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2, alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit ailes in de meest ruime betekenis;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

4W.6.77

L.

-4

0...1 '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van aile andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële han deringen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Het bovengenoemde is niet beperkend doch in de breedste zin van het woord te interpreteren.

-- De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

-- Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro nul cent (¬ 18.550,00) en is volledig geplaatst

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

--De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

 De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Zijn er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie dan vormen zij samen de zaakvoerdersraad. De besluiten van deze zaakvoerdersraad worden genomen met de gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

 ledere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

 De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

 Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

 Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, die zal besluiten op voostel van de zaakvoerder(s).

De oprichter verklaart;

1.dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op heden, 8 mei 2014 en eindigt op 31 december

2015;

2. dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni 2016.

De oprichter verklaart tot niet-statutaire zaakvoerder te benoemen voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden, 8 mei 2014 : voornoemde heer GERITS Serge; zijn mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden tenzij anders bepaald door de algemene vergadering;

Door de oprichter wordt een bijzondere volmacht gegeven aan de BVBA ACCOUNT & SEE UNITAS BV, met zetel te 3511 Kuringen, Aibertkanaalstraat 104, vertegenwoordigd door mevrouw Martine Maréchal, wonende te 3511 Kuringen, Albertkanaalstraat 104, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met

 % 4

.,.

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel' voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Tegelijk hiermee neergelegd :

* uitgifte akte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SERVIVO

Adresse
Zetel: 3660 Opglabbeek, Weg naar Bree 120

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande