SILIS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SILIS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 841.463.221

Publication

20/11/2013
ÿþMod2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ri¬ r; t..: i . 0841463221

SIL1S

}Lr_nl_., Jiri V.O.F.

Vuc behot. ,:.easi I

5r~dt;;

alii





RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

01 -11- 2013

HASSELT

` Sterrebos 101 - 3512 STEVOORT

. ,rrtep: , :~ _ _. ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN

pip 30 AUGUSTUS 2013

e

0

X De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen :

b

1° Besluit

Aanvaarding van het ontslag van Yessina VANMANSHOVEN, Kleinveldstraat 23 te 3700 Tongeren als zaakvoerder van de vennootschap; het ontslag gaat in op

N datum van 30 augustus 2013.

c 2° Besluit

De vergadering verleent kwijting van aansprakelijkheid aan de ontslagnemende zaakvoerder,

cd Yessie VANMANSHOVEN.

z

:~

~

Gedaan te Hasselt op 30 augustus 2013

P:

~ "

etKaren BUSSE

~ Zaakvoerder

P:

( );1 dit t`'iiit:nl('" Sr.^. !..S}fi:i? : r" "Y+ e`f'" '." i=Çri;) iiS. "tlia .RV1 tinCfiiiT}ÍgileiCi Van de 1RStfrtr?1E'.Rletelytle 17C7iariS nL'ti Îf v;]il {}['r;oÍolflra'.n}

t:[,vi" ect du rec:hispersoran ten aanzren van derrltn le verteçlenvrooro;ler Vfersv, 11.tF;r,g en hanr.iPekening

03/05/2013
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsblei

Mori word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-?ECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 -04- 2n3

GVineSELT

MI1711111

I

i

il 1

Ondernemingsar : 0841463221

Benaming

(voluit) : SILIS

(verkort)

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Sterrebos 101 - 3512 STEVOORT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bijkomende zaakvoerder

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 31 oktober 2012 werd ten zetel van de vennootschap en in aanwezigheid van alle aandeelhouders volgende beslissing genomen in unanimiteit:

* de benoeming van de heer Kevin Wilbers, met nationaal nummer 81.04.03-033-54, als zaakvoerder, vanaf 1 november 2012, welke hierna aanvaardt.

Onderhavig proces-verbaal afgehandeld zijnde, werd de vergadering gesloten.

VANMANSHOVEN YESSENIA BUSSE KAREN Wll-baR5KEVIN

zaakvoerder zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

$ijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/12/2011
ÿþ~ ---~" " ~r

Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

HASSELT

Griffie

IIVIN NVNVIVR IWIIIVVINNII mN~

" 11186969

Ondernemingsnr : © g Lt --i 4 6 2 2-2-

Benaming

(voluit) : SILIS

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Sterrebos 101, 3512 STEVOORT

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tussen de comparanten :

1. VANMANSHOVEN Yessenia, Annie, O., geboren te Tongeren op 20/02/1973, N.N. 73.02.20-162-09, wonende te 3700 Tongeren, Kleinveldstraat 23, en

2. BUSSE Karen, Julie, B., geboren te Hasselt op 21/08/1973, N.N. 73.08.21-092-91, wonende te 3512 Stevoort, Sterrebos 101, wordt bij deze akte vanaf 27/10/2011 een vennootschap onder firma opgericht (VOF).

De vennootschapsovereenkomst wordt aangegaan onder de volgende voorwaarden die als statuten van de vennootschap gelden.

Artikel 1 : Doel

De vennootschap heeft tot doel

Het ontwerpen, vervaardigen, bewerken, het onderhoud en de handel, in al haar vormen, waaronder aan-en verkoop, detailhandel, import en export, huur en verhuur, van (zonder dat deze opsomming limitatief is): sieraden, diamant, halfedelstenenedelsmeedwerk, uurwerken, horloges en klokken, juwelen, fantasie- en imitatiesieraden, goud- en zilverwerk, parels, geschenkartikelen, kunst- en decoratievoorwerpen, optische artikelen, laboratorium- en precisie- instrumenten (thermometers, barometers, enzovoort), munten, souvenirs, schoenen, kleding, enzovoort. Alsook de herstelling van al deze of aanverwante producten, in eigen atelier of door tussenkomst van derden, en de begeleiding, coördinatie, scholing en vorming inzake al deze activiteiten.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen, voor de industriële en dienstensector, en dit op het vlak van beheer en bestuur, contrôle en toezicht, de organisatie, de administratie, met inbegrip van aile diensten en activiteiten die daarbij dienstig zijn of nuttig kunnen worden. Een patrimonium bestaande uit eigen roerende of onroerende goederen verwerven, behouden, in de meest ruime zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden, en aldus het verwerven als investering, het beheer, de instandhouding, het beleggen en het valoriseren van een roerend en/of onroerend patrimonium. Binnen dit kader mag de vennootschap, bijvoorbeeld met het oog op wederbelegging en opbrengst, onder andere overgaan tot het aankopen, verkopen, (laten) bouwen, ver- en lof ombouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, verhuren, onderverhuren, in pand geven of nemen van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, en tot het sluiten van overeenkomsten met derden in verband met het gebruik en genot van onroerende goederen: binnen hetzelfde kader mag de vennootschap onder meer aile roerende goederen en waarden beheren, en belangen nemen -op welke wijze ook- in andere vennootschappen en ondernemingen, zonder dat de vennootschap daarbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies mag doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële markten en over het vermogensbeheer en het belegginsadvies.

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren, en volgens de wijzen die haar best geschikt lijken, inbegrpen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden aile niet door de verboden bank-, handels-, roerende, onroerende, burgerlijke, nijverheids-, commerciële en financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig, of zelfs alleen maar bevorderend zijn. Gereglementeerde activiteiten zullen beschouwd worden ais geen deel uitmakend van het doel, indien de vennootschap niet aan de voorwaarden ter zake voldoet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals optreden als bestuurder of vereffenaar. Zij kan tevens borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen voor derden.

Haar activiteit is niet tot de landsgrenzen beperkt.

De vennootschap zeal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, groeperingen, syndicaten, verenigingen en vennootschappen, estaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan.

Dit alles in de meest ruime zin.

Artikel 2 : Naam

De maatschappelijke benaming van de vennootschap luidt als volgt : SILIS,

onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding Vennootschap onder Firma of de letters VOF. Artikel 3 : Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3512 Stevoort, Sterrebos 101.

De plaats van de maatschappelijke zetel kan steeds gewijzigd worden door een eenparige

beslissing van de zaakvoerders.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Iedere vennoot kan ten allen tijde een einde stellen aan zijn vennootschapsverbintenis mits inachtneming van een opzeggingstermijn van 6 maanden. De opzegging dient per aangetekende brief meegedeeld te worden. In geval van overlijden van één van de vennoten of opzegging door één van de vennoten blijft de vennootschap bestaan, voor zover aan de wettelijke verplichting van ten minste 2 vennoten is voldaan, tenzij met éénparigheid tot de ontbinding van de vennootschap wordt besloten. De artikelen 1865 en 1869 van het Burgerlijk Wetboek zijn niet van toepassing. Een vennoot kan uitgesloten worden wegens tekortkoming aan de verplichtingen die uit de statuten voortvloeien of indien hij andere daden verricht die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap. Deze uitsluiting kan enkel uitgesproken worden door een geldig samengeroepen algemene vergadering die dat onderwerp op de agenda plaatst bij de uitnodiging en nadat de beschuldigde gehoord is of afziet van dit recht. De uitsluiting dient uitgesproken te worden door 80% van de resterende stemgerechtigde aandelen Als de resterende stemgerechtigde aandelen in één hand verzameld zijn, dient de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied van de maatschappelijke zetel uitspraak te doen zoals in kortgeding.

Artikel 5 : Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het gehele maatschappelijke kapitaal bedraagt bij de oprichting ¬ 5.000,00 (vijfduizend euro) en is verdeeld in honderd aandelen met een nominale waarde van ¬ 50,00 (vijftig euro). Dit minimum aantal aandelen moet ten alle tijde gehandhaafd blijven. VANMANSHOVEN Yessenia onderschrijft respectievelijk 50 aandelen en BUSSE Karen onderschrijft respectievelijk 50 aandelen.

Boven dit minimumbedrag is het maatschappelijk kapitaal veranderlijk zonder statutenwijziging als gevolg van intreding van nieuwe vennoten, van het nemen van nieuwe aandelen door vennoten of van uittreding, uitsluiting en overlijden van vennoten.

Artikel 6 : Verantwoordelijkheid

De vennootschap onder firma is een vennootschap die wordt aangegaan tussen hoofdelijk aansprakelijke vennoten en die tot doel heeft , onder een gemeenschappelijke naam, een burgerrechterlijke activiteit of een handelsactiviteit uit te oefenen. De vennoten onder firma zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, in zover dit is gebeurd onder de gemeenschappelijke naam en minstens één vennoot heeft getekend. Daarom tekent iedere vennoot het aandelenregister met "goed voor onbeperkte en hoofdelijke verbintenis."

Artikel 7 : Algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennoten komt minstens éénmaal per jaar bijeen op de maatschappelijke zetel. Ze wordt bijeengeroepen door de oudste der vennoten die eveneens het voorzitterschap waarneemt of door één van de vennoten die er om verzoekt. De bijeenroeping geschiedt bij aangetekende brief, deurwaardersexploot of ontvangstbewijs, verstuurd tenminste 8 dagen voor de vergadering. Bij de oproeping wordt eveneens de dagorde meegedeeld. De bijeenroeping bij aangetekende brief moet niet gebeuren mits akkoord van alle vennoten of als blijkt dat aile vennoten op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De oudste zaakvoerder is voorzitter van de vergadering. Bij ontstentenis van deze is het de oudste aandeelhouder die de jure en de facto overneemt tot de algemene vergadering, die hij onmiddellijk bijeenroept, een nieuwe zaakvoerder benoemt. Ieder aandeel heeft recht op één stem. De beslissingen worden bij eenvoudige meerderheid genomen. Indien op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig of vertegenwoordigd is, zal een tweede vergadering moeten bijeengeroepen worden, die, mits de juiste oproepprocedure, rechtsgeldig mag beraadslagen welke ook het aantal van de aanwezige vennoten is. Bij onbekwaamheid van één van de vennoten wordt het stemrecht van die aandelen opgeschort. De vennoten mogen zich bij onderhandse volmacht op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot. Niemand mag evenwel drager zijn van meer dan één volmacht. Voor de wijziging van de statuten, vervroegde ontbinding van de vennootschap en aanvaarding van een nieuwe vennoot, is evenwel eenparigheid van stemmen vereist. Ieder van de vennoten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

heeft het recht een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen volgens de hierboven

omschreven wijze van oproeping. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de derde vrijdag van de maand juni van ieder jaar om 19.00 uur op de maatschappelijke zetel. Indien dit een wettelijke feestdag is wordt ze de eerstvolgende werkdag gehouden. Voor deze vergadering moeten er géén oproepen verstuurd worden. Dag, plaats en uur kunnen enkel verzet worden mits goedkeuring door 75% van de stemgerechtigde aandelen; in dat geval moeten er wel oproepen verstuurd worden zoals hoger bepaald. Ook als men de agenda van die vergadering wil uitbreiden buiten het wettelijk minimum, dient men dit te vermelden in de oproep zoals hoger bepaald.

Artikel 8 : Bestuur

De vennoten beslissen tot zaakvoerders van de vennootschap aan te stellen : VANMANSHOVEN Yessenia en BUSSE Karen die verantwoordelijk zijn om alle bestuursdaden te stellen en verbintenissen aan te gaan. Om de vennootschap in feiten en in rechten te vertegenwoordigen voor alle bankaangelegenheden is de handtekening van 1 zaakvoerder voldoende. Om de vennootschap in feiten en in rechten te vertegenwoordigen voor alle postaangelegenheden, voor ontvangst of neerlegging van aangetekende zendingen, gewone zendingen en andere postvertegenwoordiging van de vennootschap is de handtekening van 1 zaakvoerder voldoende. Voor alle verbintenissen die het bedrag van ¬ 25.000,00 overschrijden is de handtekening van alle zaakvoerders vereist. De benoemde zaakvoerders kunnen enkel bij éénparigheid of bij rechterlijk vonnis ontslagen worden.

Artikel 9 : Jaarrekening

De zaakvoerders leggen jaarlijks aan de algemene vergadering de jaarrekening (balans, resultatenrekening en toelichting) van de vennootschap ter goedkeuring voor. Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf 27 oktober 2011 tot 31 december 2012. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de aanwending van de winst. Artikel 10 : Uittreding en overlijden

In geval van overlijden van een van de vennoten, kunnen de erfgenamen van de overleden vennoot * hun aandeel in de vennootschap behouden en verder zetten

* uit de vennootschap treden.

* hun aandelen te koop aanbieden aan de andere vennoten of een derde partij.

De uittredende vennoten kunnen enkel in speciën hun aandeel in de vennootschap opeisen (scheidingsaandeel) dat als volgt berekend wordt: De waarde van het scheidingsaandeel omvat het bedrag dat door de betrokken vennoot op zijn aandelen gestort was, vermeerderd met een aan zijn aandelen evenredig recht in de beschikbare reserves. De rechthebbende kan noch de ontbinding noch de vereffening en evenmin de verzegeling vorderen of beslag leggen op de goederen van de vennootschap. Een uitgesloten vennoot heeft geen recht op enig scheidingsaandeel. De uittredende vennoot, uitgesloten vennoot of de erfgenamen van de overleden vennoot, zijn aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap aangegaan respectievelijk voor de uittreding, uitsluiting of het overlijden

Artikel 11 : Overdracht van aandelen

De vennoten komen uitdrukkelijk overeen zich te houden aan de verkoopvoorwaarden van aandelen zoals die bedongen zijn in deze statuten. Zij zullen steeds onderling een recht op voorverkoop respecteren. Concreet houdt dit in dat zij hun collega vennoot/vennoten steeds een recht op aankoop voor derden toekennen, binnen de regels gesteld in de statuten. Voor de eerste 3 jaren, volgend op de datum van ondertekening van deze overeenkomst, bedingen ze uitdrukkelijk enkel aan elkaar te verkopen tegen aankoopwaarde van de aandelen. Ze zien af van ieder ander recht in deze. De wil tot verkoop wordt schriftelijk aan de andere vennoot/vennoten bekend gemaakt via deurwaardersexploot, aangetekende zending of ontvangstbewijs. Die andere vennoot/vennoten heeft/hebben 1 maand na afgifte recht om af te zien van zijn/hun recht tot afkoop. Géén reactie binnen de gestelde termijn betekent dat ieder van de resterende vennoten zijn recht van afkoop wil laten gelden. Als één van die vennoten schriftelijk (via deurwaarderexploot, aangetekende zending of ontvangstbewijs) binnen de maand volgend op de kennisgeving van overdracht, laat weten aan de andere vennoot/vennoten dat hij afziet van deze overname, dan mag/mogen de resterende vennoot/vennoten het recht op afkoop tegen de hogervernoemde voorwaarden alleen uitoefenen. Hij krijgt hiervoor 15 dagen supplementair tijd om zijn voornemen verzaking aan deze supplementaire lichting van die optie over te maken aan zijn andere vennoot/vennoten. Géén reactie binnen de gestelde termijn betekent het uitoefenen van dit recht. De overnemende vennoot/vennoten krijgt/krijgen een betaalfaciliteit van 3 maanden volgend op de 1 maand of volgend op de supplementaire 15 dagen. Als alle overige vennoten afzien van hun recht tot afkoop, hetzij volledig hetzij gedeeltelijk, dan heeft de vennoot die wil verkopen 3 maanden (startend vanaf de uitputting van hogergenoemde procedure) het recht om de aandelen die hij wil verkopen (en die géén van zijn medevennoten volgens de voorgaande procedure wil kopen) aan te bieden aan iedere derde die hetzij hetzelfde, hetzij een hoger bedrag wil bieden, zonder dat één van de andere vennoten hiertegen bezwaar kan laten gelden.

Artikel 12 : Ontbinding

Bij ontbinding van de vennootschap zal het vermogen onder de vennoten worden verdeeld in verhouding tot hun aandelen. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Artikel 13 : Overneming van verbintenissen

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De oprichters verklaren dat de vennootschap de rechten en/of verbintenissen overneemt die in naam van de

vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 september 2011.

Artikel 14 : Geschillen

Aile geschillen inzake deze vennootschap worden definitief beslist door de voorzitter van de Rechtbank van

Koophandel van het rechtsgebied waarin de zetel van de vennootschap gelegen is.

Opgemaakt naar Belgisch recht.

Opgemaakt te Tongeren op 27/10/2011 in minstens zoveel exemplaren als er betrokkenen zijn. Iedere comparant verklaart minstens één origineel exemplaar ontvangen te hebben, na registratie.

VANMANSHOVEN Yessenia BUSSE Karen

26/03/2015
ÿþmort 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

i 0 UT 2015

Griffie

Ondernemingsar : 0841.463.221

Benaming (voluit) : SIL1S

(verkort)

Rechtsvorm ; Vennootschap onder Firma

Zetel : Sterrebos 101

3512 Hasselt (Stevoort)

Onderwerp akte :Omvorming-kapitaalverhoging-statutenwijziging-benoemingen

SILIS

Vennootschap onder Firma

Te 3512 Stevoort, Sterrebos 101

Ondernemingsnummer 0841.463.221 RPR Hasselt

Opgericht ingevolge onderhandse akte de dato 27 oktober 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 december 2011 onder nummer 2011112113-186969.

OMVORMING - KAPITAALVERHOGING

STATUTENWIJZIGING - BENOEMINGEN

Het jaar tweeduizend vijftien.

Op donderdag zesentwintig februari.

Voor mij, Meester Dirk SERESIA, Notaris met standplaats te Overpelt, J. De Vriendtstraat 23.

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Vennootschap onder Firma "SILIS", met

maatschappelijke zetel te 3512 Stevoort, Sterrebos 101.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig de hierna vermelde vennoten, die verklaren hoeveel aandelen zij in hun bezit hebben:

1. Mevrouw BUSSÉ Karen Julie Blanche, geboren te Hasselt op 21 augustus 1973, rijksregistemummer 7308.21-092.91, wonende te 3512 Stevoort, Sterrebos 101.

Verklarende eigenaar te zijn van vijftig aandelen: 50

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAM 3", met maatschappelijke zetel te 3910

Neerpelt, Larkendreef 2, met ondernemingsnummer 0505.964.173

Hier vertegenwoordigd krachtens artikel 20 van de statuten door haar zaakvoerder:

Mevrouw VAN KOUWEN Nathalie Lydia Maria, geboren te Weert (Nederland) op 20 december 1971, nationaal

nummer 71.12.20.420.70, wonende te 3910 Neerpelt, Larkendreef 2.

Verklarende eigenaar te zijn van vijftig aandelen: 50

Hetzij in totaal eigenaar van honderd aandelen: 100

BUREAU

De vergadering wordt voorgezeten door mevrouw BUSSÉ Karen, voormeld.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende Notaris akte te nemen van hetgeen volgt:

1. De Vennootschap onder Firma "SILIS" met zetel te 3512 Stevoort, Sterrebos 101, werd opgericht bij

onderhandse akte de dato 27 oktober 2011.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De vennootschap heeft als ondememingsnummer 0841.463.221.

2. Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op vijfduizend euro (¬ 5.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) volgestorte aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

3. De voorzitter verklaart dat het aandelenbezit, waarvan de vennoten zich eigenaar verklaren overeenstemt met het aandelenregister. Bijgevolg is het kapitaal volledig vertegenwoordigd, zodat de vergadering rechtsgeldig kan beraadslagen en beslissen.

4. Onderhavige buitengewone algemene vergadering werd samengeroepen om te beraadslagen en te beslissen over de navolgende agendapunten;

a) Ontslag van de formaliteiten van bijeenroeping.

b) Kapitaalverhoging door incorporatie reserves.

c) Onderschrijving van de kapitaalverhoging;

d) Vergoeding voor de inbreng;

e) Vaststelling dat de kapitaalverhoging gerealiseerd werd;

f) Wijziging van artikel 5 van de statuten;

g) Voorlegging van hot verslag van de zaakvoerders om het voorstel tot omvorming van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toe te lichten en voorlegging van de staat van actief en passief van de vennootschap;

h) Voorlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de omvorming;

i) Ontslagaanvaarding van de zaakvoerders onder opschortende voorwaarde van de beslissing tot omvorming, de goedkeuring van de nieuwe statuten en benoeming van de zaakvoerders;

j) Omvorming van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

k) Wijziging van de maatschappelijke benaming;

I) Wijziging van artikel 2 van de statuten;

m) Kapitaalverhoging met honderdduizend euro (¬ 100.000,00) om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op honderdtwintigduizend euro

(¬ 120.000,00), door het creëren van duizend (1.000) nieuwe volgestorte aandelen met een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel en met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen en die in de gerealiseerde winst zullen delen vanaf de onderschrijving.

n) Verzaking van de aandeelhouders aan hun voorkeurrecht betreffende de inbreng in geld.

o) Onderschrijving van de kapitaalverhoging.

p) Vergoeding voor de inbreng;

q) Vaststelling dat de kapitaalverhoging gerealiseerd werd;

r) Wijziging van artikel 5 van de statuten;

s) Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

t) Benoeming van de zaakvoerders;

u) Vaststelling dat de opschortende voorwaarde vervuld is;

y) Machtiging van het college van zaakvoerders;

w) Coördinatie van de statuten.

5 De voorstellen tot omvorming van de vennootschap en tot goedkeuring van de nieuwe statuten, dienen

vier/vijfden der stemmen te bekomen, om te worden aangenomen; de andere beslissingen de gewone meer-

; derheid.

6. Elk aandeel geeft recht op één stem.

7. De vennootschap doet geen publiek beroep op het spaarwezen of heeft dit niet gedaan.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD

' De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering nagegaan en als juist erkend.

Zij stelt vast dat ze geldig werd samengesteld en dat ze bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

De algemene vergadering vat vervolgens de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende beslissingen.

A. AFSTAND VAN DE FORMALITEITEN TOT BIJEENROEPING

De vennoten verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de formaliteiten tot bijeenroeping.

De voorzitter verklaart dat alle zaakvoerders werden uitgenodigd, dat zij kennis hebben genomen van de agenda en dat zij allen verzaakt hebben aan de oproepingsformaliteiten en de termijnen voorzien in artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen alsook aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen en aan de nietigheidsgrond als bedoeld in artikel 64,1° van hetzelfde wetboek.

B. KAPITAALVERHOGING DOOR INCOPORATIE RESERVES

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) om het te brengen van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) op twintigduizend euro (¬ 20.000,00), door omzetting van reserves ten belope van voormeld bedrag, door het creëren van honderd (100) nieuwe aandelen zonder vermelding van de nominale waarde en met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen en die in de gerealiseerde winst zullen deelnemen vanaf de onderschrijving.

Stemming.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

C. ONDERSCHRIJVING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Mevrouw BUSSE Karen, voormeld, en de bvba "JAM 3", voormeld, verklaren de kapitaalverhoging te onder-

schrijven ten belope van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) door omzetting van reserves ten belope van

voormeld bedrag, ieder voor de helft,

Stemming.

Deze onderschrijving wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

D. VERGOEDING VOOR DE INBRENGEN

Als vergoeding voor de kapitaalverhoging worden er honderd (100) nieuwe stemgerechtigde aandelen

gecreëerd te weten:

vijftig (50) aandelen die toebedeeld worden aan mevrouw BUSSE Karen Julie Blanche, voormeld;

vijftig (50) aandelen die toebedeeld worden aan de bvba "JAM 3", vertegenwoordigd door mevrouw

VAN KOUWEN Nathalie Lydia Maria, voormeld;

De comparanten verklaren deze vergoedingen voor hun inbrengen ontvangen te hebben.

Stemming.

Deze onderschrijving en toebedeling wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

E. VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING GEREALISEERD WERD

De vergadering der aandeelhouders stelt met eenparigheid van stemmen vast dat de kapitaalverhoging gerealiseerd werd en dat het maatschappelijke kapitaal thans twintigduizend euro (¬ 20.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd doortweehonderd (200) stemgerechtigde aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

F. WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De vergadering der aandeelhouders beslist de tekst van de eerste twee zinnen van artikel 5 van de statuten te

vervangen door de navolgende tekst:

"Het gehele maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en is verdeeld in tweehonderd

(200) aandelen.".

Stemming.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

G. VOORLEGGING VAN HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER EN DE STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF VAN DE VENNOOTSCHAP

De voorzitter legt aan de vergadering het voorstel van de zaakvoerders voor waarin de omvorming van de vennootschap wordt toegelicht.

Vervolgens legt de voorzitter de staat van actief en passief van de vennootschap voor. Deze staat werd opgemaakt per 31 december 2014.

De vergadering neemt kennis van het verslag en de staat van actief en passief en ontslaat de voorzitter de voorlezing ervan.

H. VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Vervolgens legt de voorzitter het verslag van Wery Mercken, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Hasselt, voor aan de vergadering. Dit verslag is gedateerd op 12 februari 2015 en telt 13 bladzijden. De vergadering neemt kennis van dit verslag en ontslaat de voorzitter de voorlezing ervan.

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

"Ondergetekende, BVBA MERCKEN & Co BEDRIJFSREVISOREN, bedrijfsrevisor te Hasselt, verklaart inzake de hogervermelde verrichting van omzetting van de vennootschap onder firma SILIS in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SILIS overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen dat:

- Onze werkzaamheden er inzonderheid op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2014, die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

- Het netto-actief volgens deze staat van 32.715,81 EUR is 27.715,81 EUR hoger dan het maatschappelijke kapitaal van 5.000 EUR.

- Het netto-actief volgens deze staat is 14.165,81 EUR hoger dan het minimumkapitaal van 18.550 EUR vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.". I. ONTSLAGAANVAARDING VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering der aandeelhouders beslist het vrijwillig ontslag te aanvaarden van haar in functie zijnde zaakvoerders:

- Mevrouw BUSSÉ Karen Julie Blanche, geboren te Hasselt op 21 augustus 1973, wonende te 3512 Stevoort, Sterrebos 101.

- De heer WILBERS Kevin, geboren te Borgerhout op 3 april 1981, wonende te 3512 Stevoort, Sterrebos 101. Hun ontslag werd ingediend onder de opschortende voorwaarde van omvorming van de vennootschap, van goedkeuring van nieuwe statuten en benoeming van de zaakvoerders in de omgevormde vennootschap. Stemming

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

= J. OMVORMING VAN DE VENNOOTSCHAP

Na inzage genomen te hebben van de voormelde verslagen en staat van actief en passief, beslist de vergadering de juridische vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid. De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering beslist dat het doel en de activiteit van de vennootschap ongewijzigd blijven. Ze beslist dat het kapitaal en de reserves van de vennootschap dezelfde blijven, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en

-vermeerderingen, en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de boekhouding die door de Vennootschap onder Firma werd gevoerd zal voortzetten, desnoods aangepast aan de wettelijke vereisten. De vergadering beslist dat het kapitaal zal vertegenwoordigd worden door tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0841.463.221, waaronder de Vennootschap onder Firma ingeschreven is in het handelsregister RPR Hasselt.

Alla verrichtingen die sedert de datum van de staat van actief en passief, te weten 31 december 2014 werden gedaan door de Vennootschap onder Firma, worden ondersteld te zijn gedaan voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Stemming,

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

K. WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering der aandeelhouders beslist vervolgens de benaming van de vennootschap te wijzigingen in

"SOFABBRANDS".

Stemming.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

L. WIJZIGING VAN ARTIKEL 2 VAN DE STATUTEN

De vergadering der aandeelhouders beslist de tekst van de eerste zin van artikel 2 van de statuten te

vervangen door de navolgende tekst: "De maatschappelijke benaming van de vennootschap luidt als volgt:

"SOFABBRANDS".

Stemming.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

M. KAPITAALVERHOGING

De vergadering der aandeelhouders beslist het kapitaal te verhogen met honderdduizend euro (¬ 100.000,00)

om het te brengen van twintigduizend euro

(¬ 20.000,00) op honderdtwintigduizend euro (¬ 120.000,00) door het creëren van duizend (1.000) nieuwe

aandelen met een nominale waarde van honderd euro

(¬ 100,00) per aandeel en met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen en die in de

gerealiseerde winst zullen deelnemen vanaf de onderschrijving.

Stemming.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Deze beslissing werd met eenparigheid van stemmen genomen.

N. VERZAKING VAN DE AANDEELHOUDERS AAN HUN VOORKEURRECHT

De aandeelhouders beslissen ieder afzonderlijk te verzaken aan het voorkeurrecht tot onderschrijving met

betrekking tot de inbreng in geld.

O. ONDERSCHRIJVING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De kapitaalverhoging van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) wordt als volgt onderschreven:

- Mevrouw BUSSIK Karen, voormeld, verklaart de kapitaalverhoging te onderschrijven ten belope van

vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) door de inbreng in speciën en door storting van vijftigduizend euro (¬

50.000,00).

- De bvba "JAM 3", voormeld, verklaart de kapitaalverhoging te onderschrijven ten belope van vijftigduizend

euro (¬ 50.000,00) door de inbreng in speciën en door storting van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

Voormelde bedragen werd gedeponeerd op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de

vennootschap bij ING België onder nummer BE26 3631 4292 8429.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 24 februari 2015.

Stemming.

Deze onderschrijving wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

P. VERGOEDING VOOR DE INBRENG

Als vergoeding voor de kapitaalverhoging worden er duizend (1.000) nieuwe stemgerechtigde aandelen

gecreëerd te weten:

- Vijfhonderd (500) aandelen die toebedeeld worden aan mevrouw BUSSÉ Karen, voormeld;

- Vijfhonderd (500) aandelen die toebedeeld worden aan de bvba "JAM 3", voormeld;

De comparanten verklaren deze vergoedingen voor hun inbrengen ontvangen te hebben.

Stemming.

Deze onderschrijving en toebedeling wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Q. VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING GEREALISEERD WERD

De vergadering der aandeelhouders stelt met eenparigheid van stemmen vast dat de kapitaalverhoging gerealiseerd werd en dat het maatschappelijk kapitaal thans honderdtwintigduizend euro (¬ 120.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1.200) stemgerechtigde aandelen zonder vermelding van hun nominale waarde.

R. WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De vergadering der aandeelhouders beslist de tekst van de eerste twee zinnen van artikel 5 van de statuten te

vervangen door de navolgende tekst:

"Het gehele maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdtwintigduizend euro

(¬ 120.000,00) en is verdeeld in duizend tweehonderd (1.200) aandelen.".

Stemming.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

S. GOEDKEURING VAN DE STATUTEN

Vervolgens beslist de vergadering de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

als volgt vast te stellen:

Naam - Zetel - Duur - Doel.

Artikel 1.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar maatschappelijke

benaming luidt: "SOFABBRANDS".

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3512 Stevoort, Sterrebos 101 .

Hij mag elders overgebracht warden naar een plaats in het Nederlandse taalgebied of het tweetalig Brussels

Hoofdstedelijke Gewest, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het

bevoegd orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift voor bekendmaking

in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten door eenvoudige

beslissing van de zaakvoerders, mits inachtname van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels mits

inachtneming van de bepalingen vervat in het wetboek van vennootschappen.

Artikel 3.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf de neerlegging van het uittreksel van de

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtname van de vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel 4.

De vennootschap heeft tot doel

Het ontwerpen, vervaardigen, bewerken, het onderhoud en de handel, in al haar vormen, waaronder aan-en verkoop, detailhandel import en export huur en verhuur, van (zonder dat deze opsomming limitatief is): sieraden, diamant, halfedelstenenedeismeedwerk, uurwerken, horloges en klokken, juwelen, fantasie- en imitatiesieraden, goud- en zilverwerk, parels, geschenkartikelen, kunst- en decoratievoorwerpen, optische artikelen, laboratorium- en precisie- instrumenten (thermometers, barometers, enzovoort), munten, souvenirs, schoenen, kleding, enzovoort Alsook de herstelling van al deze of aanverwante producten, in eigen atelier of door tussenkomst van derden, en de begeleiding, coördinatie, scholing en vorming inzake al deze activiteiten. Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen, voor de industriële en dienstensector, ' en dit op het vlak van beheer en bestuur, controle en toezicht de organisatie, de administratie, met inbegrip van alle diensten en activiteiten die daarbij dienstig zijn of nuttig kunnen worden.

Een patrimonium bestaande uit eigen roerende of onroerende goederen verwerven, behouden, in de meest ruime zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden, en aldus het verwerven ais investering, het beheer, de instandhouding, het beleggen en het valoriseren van een roerend en/of onroerend patrimonium. Binnen dit kader mag de vennootschap, bijvoorbeeld met het oog op wederbelegging en opbrengst onder anders overgaan tot het aankopen, verkopen, (laten) bouwen, ver- en /of ombouwen, ultrasten, opschikken, herstellen, verhuren, onderverhuren, in pand geven of nemen van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, en tot het sluiten van overeenkomsten met derden in verband met het gebruik en genot van onroerende goederen: binnen hetzelfde kader mag de vennootschap onder meer alle roerende goederen en waarden beheren, en belangen nemen -op welke wijze ook- in andere vennootschappen en ondernemingen, zonder dat de vennootschap daarbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies mag doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële markten en over het vermogensbeheer en het

beleggingsadvies.

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren, en volgens de wijzen die haar best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden alle niet door de verboden bank-, handels-, roerende, onroerende, burgerlijke, nijverheids-, commerciële en financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uitte breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig, of zelfs alleen maar bevorderend zijn. Gereglementeerde activiteiten zullen beschouwd worden als geen deel uitmakend van het doel, indien de vennootschap niet aan de voorwaarden ter zake voldoet.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals optreden als bestuurder of vereffenaar. Zij kan tevens borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen voor derden.

Haar activiteit is niet tot de landsgrenzen beperkt

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, groeperingen, syndicaten, verenigingen en vennootschappen, bestaande , of op te richten, zo in België als in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Kapit.al -Aandelen.

Artikel 5.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdtwintigduizend euro (¬ 120.000,00)

Het is verdeeld in duizend tweehonderd (1.200) stemgerechtigde aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Artikel 6.

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en met inachtname van de bepalingen vervat in het wetboek van vennootschappen,.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld. Artikel 7.

Op de laatste blz. van 1-uikBB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigt. Bij het bestaan van aandelen zonder stemrecht bezitten deze aandeelhouders een voorkeurrecht bij de uitgifte van nieuwe aandelen met of zonder stemrecht, behalve wanneer de kapitaalsverhoging geschiedt door uitgifte van twee evenredige schijven van aandelen, de ene met stemrecht en de andere zonder stemrecht, met dien verstande dat de eerste bij voorkeur wordt aangeboden aan de houders van aandelen met stemrecht en de tweede aan de houders van aandelen zonder stemrecht.

De algemene vergadering zal de wijze van uitoefening en aanvaarding van het aanbod bepalen, alsook de intekeningsvoorwaarden en de termijn binnen dewelke de vennoten stelling moeten nemen inzake de uitoefening van hun voorkeurrecht.

Wordt dit recht van vaarkeur niet geheel uitgeoefend dan warden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de andere vennoten. Vervolgens worden de niet-evenredig te verdelen aandelen toegewezen aan één aandeelhouder aangewezen door het lot.

Artikel 8.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de naakte eigenaar, tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen als vergoeding voor de inbreng van geld bij de uitoefening van dit voorkeurrecht komen toe aan de naakte eigenaar in volle eigendom.

Laat de naakte eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen, desgevallend mits toestemming zoals omschreven in artikel 13. De aandelen die deze alleen verkrijgt komen hem toe in volle eigendom.

Artikel 9.

Moet de algemene vergadering uitspraak doen over een vermindering van het maatschappelijk kapitaal, dan geschiedt deze vermindering overeenkomstig de modaliteiten opgelegd door het wetboek van

vennootschappen.

Artikel 10.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee " maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of onderhavige statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap wordt gedeponeerd voor inzage door de aandeelhouders. Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap, Artikel 11.

De verbintenis tot volstorting van een niet-volgestort aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

Indien niet-volgestorte aandelen aan verscheidene personen in onverdeeldheid toebehoren, staat ieder van hen in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen.

Bij storting of volstorting worden door de zaakvoerders opgevraagd op een door hen te bepalen tijdstip. Aan de aandeelhouders wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven met opgave van een rekeningnummer, waarop de betaling bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling door overschrijving of storting dient te worden gedaan.

De aandeelhouder komt in verzuim door het enkel verstrijken van de in de kennisgeving bepaalde termijn en is rente verschuldigd tegen de op dat ogenblik vastgestelde wettelijke rentevoet, vermeerderd met zes ten honderd.

De zaakvoerders kunnen bovendien, na een tweede aanmaning die na een maand zonder gevolg is gebleven, de uitoefening van de rechten verbonden aan de desbetreffende aandelen opschorten, dit alles onverminderd het recht om het opgevraagde bedrag gerechtelijk op te eisen en desgevallend van de in gebreke gebleven vennoot schadeloosstelling te vorderen.

Vervroegde stortingen op aandelen kunnen niet zonder voorafgaande instemming van de zaakvoerders worden gedaan.

Artikel 12.

De aandelen zijn steeds op naam.

ln de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend : - nauwkeurige gegevens betreffende elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vari de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

- de gedane stortingen;

- de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden; door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden,

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging alsmede, na overdracht of overgang, door inschrijving in voormeld register. De overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van vennoten, Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen,

Artikel 13.

De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet afgestaan worden onder levenden, noch overgedragen wegens overlijden dan met de toestemming van ten minste de helft van de vennoten die in het bezit zijn van minstens drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

De toestemming of de weigering van toestemming wordt betekend aan de kandidaat-ovememer binnen de maand na het verzoek daartoe, ingeval van afstand onder levenden en binnen de maand na kennisname door de vennootschap van de rechtmatige erfgenamen van de overleden aandeelhouder, ingeval van overdracht bij overlijden.

Deze toestemming is niet vereist wanneer de aandelen worden afgestaan of overgedragen aan een vennoot, aan de echtgenoot van de afstanddoener of van de erflater, of aan voor- of nazaten in rechte lijn.

Artikel 14.

De weigering van toestemming tot afstand van aandelen geeft geen aanleiding tot enig verhaal.

De verzetdoende vennoten beschikken over drie maand te rekenen vanaf de weigering, om een koper te vinden. Indien er geen koper gevonden wordt binnen deze termijn, is het verzet van rechtswege opgeheven. De prijs en de modaliteiten van de betaling worden vastgesteld zoals hierna gezegd.

Hetzelfde geldt voor erfgenamen en legatarissen die geen vennoot kunnen worden; zij hebben recht op de waarde der overgedragen aandelen.

De afkoopwaarde en de modaliteiten van voorgaande afkoop, zullen bij ontstentenis van akkoord daaromtrent onder partijen, bepaald worden ais volgt:

1. tot aan de afsluiting van het eerste boekjaar zal deze waarde gelijk zijn aan de nominale waarde van de aandelen;

2. na deze dag zal de overdracht gebeuren op basis van de intrinsieke waarde van de aandelen, 't is te zeggen kapitaal plus reserves, te vermeerderen of verminderen met meer- of minderwaarden, tevens rekening houdende met de eventuele waarde van het handelsfonds.

Bij ontstentenis van akkoord tussen partijen zal een deskundige aangesteld worden op eenvoudig verzoek van een der aandeelhouders aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van het ambtsgebied waar de zetel van

de vennootschap gevestigd is. Zijn uitspraak is bindend voor de vennoten en overdragers. Het dividend van het lopende boekjaar wordt pro rata temporis verdeeld te rekenen van het overlijden of van de vraag tot afstand.

De koopprijs is betaalbaar ten laatste binnen het jaar te rekenen na dein het voorgaande lid omschreven data, Bij vertraging van betaling is een verwijlintrest verschuldigd van twee ten honderd 's jaars boven de wettelijke rentevoet.

Artikel 15.

De vereniging van alle aandelen in één hand heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Wanneer de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen het jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot (rechtspersoon), geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

Een natuurlijke persoon kan slechts de enige vennoot zijn van één enkele besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Deze natuurlijke persoon wordt geacht hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan. Deze natuurlijke persoon zal niet langer geacht worden hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van voormelde vennootschappen, zodra een nieuwe vennoot erin wordt opgenomen of zodra de ontbinding ervan wordt bekendgemaakt.

Zaakvoerders - Vertegenwoordiging - Controle.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Artikel 16.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer statutaire of niet-statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering stelt hun aantal vast,

De algemene vergadering heeft de bevoegdheid een bezoldiging toe te kennen aan de zaakvoerders. Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, mits eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van een zaakvoerder kan geen gevolg hebben dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de vennootschap.

Artikel 17.

De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad te worden bekend gemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Artikel 18.

Ingeval er meerdere zaakvoerders benoemd zijn vormen zij samen het college van zaakvoerders. Het college van zaakvoerders wordt voorgezeten door de voorzitter, die benoemd wordt door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen.

Het college van zaakvoerders vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van een zaakvoerder.

Bij afwezigheid van de voorzitter wordt het college voorgezeten door de oudste in jaren aanwezige zaakvoerder. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waarde vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproepingsbrief. Deze bevat tevens de agenda.

Over de punten die daarin niet vermeld zijn kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd wanneer alle zaakvoerders aanwezig zijn en ermee instemmen.

De instemming wordt geacht te zijn gegeven wanneer blijkens de notulen geen bezwaar gemaakt is, Het college van zaakvoerders kan slechts dan rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Zijn besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de zaakvoerder die de vergadering voorzit, beslissende stem.

De zaakvoerder die belet is, kan bij eenvoudige brief volmacht geven aan één van zijn collega's van het college, maar slechts voor één vergadering.

Nochtans kan een zaakvoerder slechts één medelid van het college vertegenwoordigen.

Met een besluit van het college staat gelijk een gedagtekend stuk dat ondertekend is door alle zaakvoerders en waarvan in het notulen register aantekening is gedaan.

Van de besluiten van het college worden notulen gehouden, die worden ingeschreven of gebundeld in een bijzonder register, en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden van het college.

Afschriften en uittreksels worden ondertekend door de bevoegde organen van vertegenwoordiging.

Artikel 19.

Ingeval dat een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft strijdig met dit van de vennootschap is hij verplicht de bepalingen vervat in het wetboek van vennootschappen na te leven.

Artikel 20.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Ioor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

pe vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

' Het college van zaakvoerders kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder ingeval van overdreven valmacht.

Artikel 21.

Ingeval het wetboek van vennootschappen daartoe de verplichting oplegt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekeningen en de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekeningen, opgedragen aan één commissaris.

Ingeval de wet van 20 september 1948, houdende de organisatie van het bedrijfsleven daartoe de verplichting oplegt, wordt één bedrijfsrevisor benoemd, die tevens van rechtswege het mandaat van commissaris als vennootschapsrechtelijk orgaan in de zin van artikel 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen uitoefent.

Zolang de vennootschap niet verplicht wordt door het wetboek van vennootschappen of door onderhavige statuten om tot benoeming van een commissaris over te gaan, heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks-of controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. In dit geval worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Op verzoek van één of meer vennoten zijn de zaakvoerders ertoe verplicht, de algemene vergadering bijeen te roepen binnen de twee maanden na het verzoek, om te beraadslagen over de benoeming van een

commissaris.

Ingeval de vennootschap op een gegeven ogenblik voldoet aan de vereisten, opgelegd door het wetboek van vennootschappen of door onderhavige statuten, om over te gaan tot benoeming van een commissaris, dan zijn de zaakvoerders gehouden binnen de twee maanden na kennisname van de gewijzigde toestand de algemene vergadering bijeen te roepen die overgaat tot benoeming overeenkomstig de bepalingen vervat in het wetboek van vennootschappen.

Algemene Vergadering.

Artikel 22.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om 19.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping.

De buitengewone algemene vergadering wordt gehouden ten overstaan van een notaris, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, vermeld in de oproeping.

Artikel 23.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Wanneer de enige vennoot zelf geen zaakvoerder is, zal hij worden opgeroepen overeenkomstig de regels voor de bijeenroeping van de algemene vergadering.

Artikel 24.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De zaakvoerders kunnen zowel een gewone algemene vergadering ais een bijzondere algemene vergadering of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de door de statuten bepaalde dag.

De zaakvoerders zijn verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd; het moet de agendapunten opgeven waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen,

De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet worden gedaan binnen de drie weken na het gedane verzoek.

In de oproeping kunnen aan de agendapunten, opgegeven door de vennoten, andere onderwerpen worden toegevoegd.

Artikel 25.

Elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris wordt ten minste vijftien dagen voor de vergadering, opgeroepen tot de algemene vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken. De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de aandeelhouders of hun vertegenwoordigers uiterlijk binnen de vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Artikel 26.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel 27.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging Van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, die de desgevallend vereiste formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten, behoudens het hiervoor vermelde onder artikel 24.

Om geldig te zijn moet de volmacht bij geschrift gegeven zijn voor de gehele duur van een bepaalde vergadering en tevens van een tweede vergadering waarop de aangekondigde agenda zal worden behandeld. Volmachten moeten minstens vijf dagen voor de vergadering op de maatschappelijke zetel van de vennootschap neergelegd worden; zij worden desgevallend opgesteld naar vorm en inhoud door de zaakvoerders bepaald.

Artikel 28.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder of door de voorzitter van het college van zaakvoerders; bij zijn ontstentenis, door de oudste zaakvoerder en bij ontstentenis van deze laatste door de oudste vennoot of de door de vergadering aangestelde vennoot.

De notulen worden ondertekend door diegene die de vergadering voorzit en door de vennoten die het verlangen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Behalve bij uitzonderingen door de wet voorzien, worden de beslissingen genomen bij de meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen zij dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is; bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen. Onthoudingen worden niet meegeteld voor de berekening van de meerderheid.

De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen.

Het college van zaakvoerders heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudene andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De handtekening van allen van het proces-verbaal van algemene vergadering geldt als bijeenroeping voor de nieuwe vergadering, wanneer de datum in het proces-verbaal al vastgesteld wordt, althans in de mate dat alle aandeelhouders aanwezig zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Artikel 29.

Ten opzichte van de vennootschap is ieder aandeel ondeelbaar.

Ingeval van mede-eigendom of van gemeenschappelijke eigendom met concurrentieel bestuur door meerdere personen zijn de mede- of gemeenschappelijke eigenaars van een aandeel gehouden zich ten overstaan van de vennootschap te doen vertegenwoordigen door één enkele onder hen of door een mandataris, al dan niet vennoot, die ten opzichte van de vennootschap als eigenaar wordt beschouwd; zolang zulke vertegenwoordiging niet werd verwezenlijkt, zal de vennootschap de uitoefening van de aan dergelijke aandelen verbonden rechten mogen schorsen.

Ingeval het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in naakte eigendom, en dit behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, zal de vruchtgebruiker alleen aile maatschappelijke rechten uitoefenen verbonden aan het aandeel, onverminderd de toepassing van artikel 8.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen en legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, Bij ontstentenis van erfgerechtigden vervalt de

nalatenschap aan de staat en wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden.

Artikel 39.

Wanneer de agenda wijzigingen aan de statuten tot voorwerp heeft, geschiedt de beraadslaging zoals voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Boeklaar - Winst - Vereffening.

Artikel 31.

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 decembervan ieder jaar.

Artikel 32.

Het batig saldo der balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten, de nodig geachte delgingen en provisies, vormt de netto-winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve,, Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 33.

In geval van vroegtijdige ontbinding, uit welke oorzaak of op welk ogenblik ook, zullen de fungerende

zaakvoerder of zaakvoerders als vereffenaars optreden, tenzij de algemene vergadering van aandeelhouders één of meer andere vereffenaars zou aanduiden, waarvan zij alsdan de bevoegdheden en vergoedingen bepaalt.

Het netto-actief na aanzuivering van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of na consignatie van wat voor de aanzuivering vereist is, zal eerst worden aangewend tot terugbetaling van het gestorte en niet gedelgde ' bedrag van de aandelen,

Indien alle aandelen niet in gelijke mate zijn afbetaald, zullen de vereffenaars, voor elke verdeling, met deze ongelijkheid rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen vooraf op volkomen gelijke voet te brengen, hetzij door aanvullende stortingen te vorderen lastens de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in kontanten in voordeel van de aandelen die in hogere mate werden afbetaald.

' Het saldo zal onder alle aandelen gelijkelijk, in natura en/of in geld worden verdeeld.

Diverse bepalingen.

Artikel 34.

Voor de uitvoering van deze statuten moet ieder zaakvoerder, of vereffenaar, die zijn woonplaats niet in België heeft, er woonplaats kiezen; bij gebreke daarvan wordt hij van rechtswege geacht wo6nplaats gekozen te hebben in de zetel van de vennootschap, waar hem alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen geldig kunnen worden gedaan, zonder enige andere verplichting door de vennootschap dan die documenten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

Artikel 35.

Er wordt naar het wetboek van vennootschappen verwezen voor al wat niet uitdrukkelijk in onderhavige statuten

wordt geregeld.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Alle clausules in bovenvermelde statuten die naar inhoud wettelijke voorschriften hernemen, zijn opgenomen

ten titel van informatie zonder het karakter van statutaire bepalingen te vertonen.

Stemming.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

T. BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS

De vergadering beslist de hierna vermelde personen te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders, die allen

afzonderlijk verklaren dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige

verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

- Mevrouw BUSSÉ Karen Julie Blanche, geboren te Hasselt op 21 augustus 1973, wonende te 3512 Stevoort,

Sterrebos 101.

- De heer WILBERS Kevin, geboren te Borgerhout op 3 april 1981, wonende te 3512 Stevoort, Sterrebos 101.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAM 3", met maatschappelijke zetel te 3910

Neerpelt, Larkendreef 2, met ondernemingsnummer 0505.964.173.

De vergadering beslist dat het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd zal zijn.

Stemming.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

U. VASTSTELLING DAT DE OPSCHORTENDE VOORWAARDE VERVULD IS

De vergadering stelt vast dat de opschortende voorwaarde, te weten de omvorming van de vennootschap, de goedkeuring van nieuwe statuten en de benoeming van de zaakvoerders in de omgevormde vennootschap, vervuld is en dat dientengevolge het ontslag van de zaakvoerder definitief is.

V. MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering der aandeelhouders geeft aan de zaakvoerder alle machten noodzakelijk om de genomen

beslissingen uit te voeren.

Stemming.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

W. COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering der aandeelhouders verklaart ermee akkoord te gaan dat de coordinatie van de statuten

desgevallend wordt opgesteld en ondertekend door ondergetekende notaris.

BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAM 3", voormeld, verklaart mevrouw VAN

KOUWEN Nathalie Lvdia Maria geboren te Weert (Nederland) op 20 december 1971, nationaal nummer

71.12.20-420.70, wonende te 3910 Neerpelt, Larkendreef 2, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig artikel 62 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

FISCALE VERKLARING

Onderhavige omvorming geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 2.9.6.0.5 van de Vlaamse

Codex Fiscaliteit, alsook met toepassing van artikel 210 paragraaf 1, 3° artikel 214 paragraaf 1 van het Wetboek

van de lnkomstenbelasting.

KOSTEN

De voorzitter deelt mede dat het bedrag van de kosten, uitgaven, vergeldingen en lasten onder welke vorm ook,

die voor rekening van de vennootschap komen hoofdens huidige omvorming belopen op ongeveer tweeduizend

negentig euro drieënveertig cent (¬ 2.090,43).

SLUITING VAN DE VERGADERING

De voorzitter verklaart dat vervolgens alle punten op de agenda afgehandeld werden en verklaart de

vergadering voor geheven.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Recht van vijfennegentig euro (95,00 EUR) betaald op aangifte door notaris Dirk Seresia te Overpelt.

IDENTITEITSVERKLARING

Ondertekenende minuuthoudende notaris bevestigt dat de naam, voornamen, geboortedatum en  plaats en de

woonplaats van de partijen-natuurlijke personen overeenstemmen met de gegevens opgenomen

- hetzij het rijksregister

- hetzij hun identiteitskaart

' - hetzij hun trouwboekje

- hetzij paspoorten of andere door bestuurlijke overheden afgeleverde identiteitsbewijzen.

De personen van wie het rijksregistemummer of persoonsnummer in onderhavige akte vermeld is verklaren

uitdrukkelijk toe te stemmen in de vermelding hiervan in deze akte en in alle afschriften en uittreksels die van

deze akte zullen opgemaakt worden.

Op de raatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

~Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

SLOTVERKLARINGEN

! 1. De comparanten erkennen ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben ingevolge verzending door ondergetekende notaris op 25 februari 2015. De comparanten verklaren dat, hoewel het ontwerp van de akte hen minder dan vijf werkdagen voor het verlijden van de akte meegedeeld werd, zij deze voorafgaandelijke mededeling van het ontwerp als voldoende tijdig aanzien, en dat zij voorafgaandelijk aan deze dit ontwerp hebben nagelezen.

2. Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen vervat in artikel 12 alinea 1 en 2 van de Organieke Wet op het Notariaat, evenals de wijzigingén die werden aangebracht aan het vooraf meegedeelde ontwerp van de akte.

3. De gehele akte werd door mij, Notaris, ten behoeve van de comparanten toegelicht..

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Gedaan en verleden te Overpelt, op datum als voormeld.

En na vervulling van alles wat hierboven staat, hebben de comparanten samen met mij, Notaris, getekend,

Voor éénsluidende uitgifte.

Samen hiermee neergelegd : expeditie van de akte  staat van actief en passief  verslag bestuursorgaan  verslag revisor gecoordineerde statuten.

Mtr Dirk Seresia

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van I_ulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SILIS

Adresse
STERREBOS 101 3512 STEVOORT

Code postal : 3512
Localité : Stevoort
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande