SIMONS 4

NV


Dénomination : SIMONS 4
Forme juridique : NV
N° entreprise : 425.004.510

Publication

24/06/2014
ÿþKlod Word 11.1

D31).1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr 0425,004.510

Benaming

(voluit) : SIMONS 4

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel 3670 Meeuwen-Grultrode, Weverstraat 3

(volledig adres)

Onderwerp akte OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  KAPITAALVERMINDERING  GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN ONTSLAGEN BESTUURDERS EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris, Wendy GEUSENS te Harnont-Achel (Fiamont) op éénendertig maart tweeduizend veertien, waarop volgende registratievermelding is aangebracht: "Geregistreerd op het 1ste Registratiekantoor Hasselt 1 op veertien april tweeduizend veertien, tien bladen, geen verzendingen, Register 5, boek 805, blad 09, vak 17, ontvangen vijftig euro, (get.) de Ontvanger, K. Blondeel"

Blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1.RECHTZETTING MATERIËLE VERGISSING

De vergadering stelt vast dat in de akte van statutenwijziging, verleden voor notaris Paul Geebelen te Lommel op vierentwintig maart negentienhonderd negenentachtig, gepubliceerd zoals voormeld een materiële vergissing is geslopen. In de derde beslissing van de vergadering wordt beslist om het kapitaal te verminderen met behoud van het aantal aandelen. Op dat moment bestaan er zevenduizend negenhonderd (7.900) aandelen.

Echter, in de zesde beslissing, waar de statuten van de naamloze vennootschap worden goedgekeurd, wordt melding gemaakt van drieduizend negenhonderd vijftig (3.950) aandelen in plaats van zevenduizend negenhonderd (7.900) aandelen. Dit is uiteraard een vergissing.

De vergadering beslist deze vergissing recht te zetten ; er bestaan nog steeds zevenduizend negenhonderd (7.900) aandelen.

2.VASTSTELLING VAN DE WIJZIGING VAN HET HUISNUMMER

De vergadering stelt vast dat de gemeente Meeuwen-Gruitrode de huisnummers in de Weverstraat gewijzigd heeft. Hierdoor is het huisnummer 2 veranderd in huisnummer 3.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen deze wijziging door te voeren in artikel 2 van de statuten.

3.0MZETTING VAN HET KAPITAAL 1N EURO

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap dat thans drie miljoen negenhonderd vijftig duizend frank (3.950.000 BEF) bedraagt om te zetten in zevenennegentigduizend negenhonderd zeventien euro vierennegentig cent (¬ 97.917,94).

4.WIJZIGING VAN DE VORM VAN DE AANDELEN

De algemene vergadering neemt kennis van de notulen van de algemene vergadering van vierentwintig december tweeduizend en elf waarin beslist werd tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam. Tevens neemt de vergadering kennis van het aandelenregister, geregistreerd te Houthalen-Helchteren op zevenentwintig december tweeduizend en elf.

De bestaande aandelen aan toonder werden tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit vernietigd en vervangen door een inschrijving op naam in het register van aandelen, dat voorgelegd wordt aan de instrumenterende notaris. De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

5. VERSLAG EN

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de raad van bestuur ter rechtvaardiging van de omzetting van de vennootschap, van de eraan aangehechte staat evenals van het verslag van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Hubert Vencken", gevestigd te 3960 Breel, Millenstraat 34,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

flUhII Il IU1IU III

*14122328*

Vc

behc aan Belç

Staat

O

Neergeregd ter grirf ie der rechtbank y. itiMphandel Anlvap6n, afd. Tongeren

13 -06- 2014

grifferiffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, over de staat gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur.

Elke aandeelhouder erkent bovendien een kopie ontvangen te hebben van deze documenten en ervan kennis te hebben genomen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, besluit met de volgende woorden:

'Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31.12.2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad,

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Ik dien een voorbehoud te formuleren over de voorraden ten bedrage van 343.288,86 gezien de

onmogelijkheid van een fysische controle per opnamedatum, over de inbaarheid van de handelsvorderingen ten bedrage van E 21.656,93, over het kassaldo ten bedrage van E 2.905,47 en over de volledigheid van de schulden ten opzichte van de schuldeisers.

Het netto-actief volgens deze van 226.408,64 is voldoende hoog voor de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Gedaan te Bree, 28 maart 2014

Hubert VENCKEN, Bedrijfsrevisor

HUBERT VENC KEN BVBA

Een exemplaar van deze verslagen en van de staat zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Hasselt tegelijkertijd met een uitgifte van onderhavig ver-slagschrift.

De algemene vergadering keurt eenparig de verslagen en de staat goed.

6.0MZETT1NG VAN DE VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering beslist de vomi van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; de bedrijvigheid en het doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal zal verminderd worden tot achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), en de reserves blijven onaangeroerd, evenals aile actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de naamloze vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het inschrijvingsnummer van de naamloze vennootschap in het rechtspersonenregister, te weten het nummer BE 0425.004.510,-

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op eenendertig december tweeduizend en dertien en waarvan een exemplaar wordt aangehecht aan het verslag van de bedrijfsrevisor.

Al de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de naamloze vennootschap worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de boekhouding.

De zevenduizend negenhonderd (7.900) aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal.

Stemming dit besluit wordt met unanimiteit aangenomen.

7,KAP1TAALVERMIN DE R1N G

De vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van negenenzeventig duizend driehonderd zeventien euro vierennegentig cent (E 79.317,94) om het kapitaal te brengen van zevenennegentig duizend negenhonderd zeventien euro vierennegentig cent (E 97.917,94) op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) door terugbetaling aan ieder aandeel van de som van tien euro vier cent (¬ 10,04) zonder vernietiging van aandelen.

De vermindering van het maatschappelijk kapitaal gebeurt door middel van terugbetaling van een bedrag van negenenzeventig duizend driehonderd zeventien euro vierennegentig cent (E 79.317494) in totaal of tien euro vier cent (E 10,04) per aandeel aan de houders van de op datum van het besluit van de algemene vergadering bestaande zevenduizend negenhonderd (7.900) aandelen.

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapi-taalvermindering, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen. De kapitaalverrnindering zal door elk bestaand aandeel in dezelfde mate worden gedragen en elk aandeel zal voortaan eenzelfde gedeelte van het nieuw maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen. De kapitaalvermindering wordt integraal aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal.

Overeenkomstig artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen mag aan de aandeelhouders geen terugbetaling ingevolge de kapitaalvermindering worden gedaan zolang mogelijke schuldeisers, die overeenkomstig voormeld artikel hun rechten tot bijkomende zekerheid voor vorderingen, die ontstaan zijn vóôr en die nog niet vervallen zijn op het tijdstip van de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, hebben doen gelden binnen een termijn van twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak tot zekerheid bij uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

d., d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van negenenzeventig duizend driehonderd

zeventien euro vierennegentig cent (E 79.317,94) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het

te boeken op een bijzondere rekening gedurende de bovenvermelde termijn.

8. AANNEMING VAN DE STATUTEN VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID

De algemene vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

vast als volgt:

Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam: "SIMONS 4".

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Weverstraat 3.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel:

kleinhandel in geassorteerde textielwaren, kleding, schoeisel;

kleinhandel in kinderconfectie;

kleinhandel in snuisterijen en fantasieartikelen;

verstelinrichting en werkplaats voor het herstellen van linnen en kledingstukken

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie,

inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken,

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde gelijkaardig of samenhangend doel nastreven

of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel,

Dit doel dient zo ruim mogelijk geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

Bedrag en samenstelling van het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), verte-

genwoordigd door zevenduizend negenhonderd (7,900) aandelen, die elk gelijk deel van het maatschappe-lijk

kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht

bepaalt,

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de

oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts

plaatshebben om ernstige redenen.

Bevoegdheden zaakvoerders

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide

bevoegdheid om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te

stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen

overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en

buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van

de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd

door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden,

Begin en einde van het boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van eik jaar.

Toezicht

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen zo de wettelijke

bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze

benoeming besluit.

Iedere commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor de termijn van drie jaar,

Hun opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin hij vervalt

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend

met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een

vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd

met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke

vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Reserves  winstverdeling  verdeling vereffeningssaldo

Voor-

'bèboutlen

aan het

Belgisch

Staatsblad

e, o.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals' die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op aile aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lkl bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Jaarvergadering

Ieder jaar, de eerste maandag van juni om tien uur moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

9. ONTSLAG BESTUURDERS

De bestuurders van de vennootschap, te weten 1) de naamloze vennootschap Simons Beheer, voornoemd;

en 2) de heer Simons Jan, Wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Grote Baan 13, bieden hun ontslag aan als

bestuurder, te rekenen vanaf heden.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het lopend boekjaar geldt als

kwijting voor de uittredende bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat.

Dit besluit wordt met eenparigheid aangenomen.

10. BENOEMING ZAAKVOERDERS

De algemene vergadering benoemt in de functie van niet-statutair zaakvoerder, te rekenen vanaf heden en

voor een onbepaalde duur: de naamloze vennootschap "SIMONS BEHEER", met maatschappelijke zetel te

3670 Meeuwen-Gruitrode, Grote Baan 13, met als ondememingsnummer 0440118.395  RPR Tongeren, en

BTW-nummer BE 0440.118.395, Hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Simons

Jan nagenoemd, benoemd blijkens beslissing van de algemene vergadering van zes december tweeduizend en

tien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twaalf mei tweeduizend en elf, onder nummer

11071957. Dit besluit wordt met eenstemmigheid aangenomen,

FISCALE VERKLARING

Deze omzetting geschiedt onder de voordelen vervat in artikel 121 van het Wetboek van Registratierechten,

artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en artikel 211 paragraaf twee van

het Wetboek der inkomstenbelastingen.

INFORMATIE RAADGEVING

De partijen verklaren dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die

voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hen op onpartijdige

wijze raad heeft gegeven.

BEVESTIGING IDENTITEIT

De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van hoger

vermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

De ondergetekende notaris waarmerkt de naam, de rechtsvorm, de zetel, de datum van de oprichting en het

ondememingsnummer van de vennootschap.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht op geschriften bedraagt vijfennegentig euro (95,00 EUR).

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgesteld op plaats en datum zoals hierboven vermeld.

Na integrale voorlezing en toelichting, hebben de leden van het bureau alsmede de aandeelhouders, met

mij, notaris, ondertekend.

Voor ontledend uittreksel

(Get.) Notaris Wendy Geusens

Samen hiermee neergelegd de expeditie van de akte, het verslag van de raad van bestuur met staat van activa en passive, het verslag van de bedrijfsrevisor inzake de omzetting en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2014 : TG056841
08/10/2013 : TG056841
03/07/2012 : TG056841
04/07/2011 : TG056841
05/07/2010 : TG056841
26/08/2009 : TG056841
16/06/2008 : TG056841
25/04/2008 : TG056841
12/07/2007 : TG056841
12/07/2006 : TG056841
14/06/2005 : TG056841
15/06/2004 : TG056841
30/06/2003 : TG056841
22/08/2002 : TG056841
13/07/2000 : TG056841
23/07/1996 : TG56841
28/02/1995 : TG56841
28/02/1995 : TG56841
01/12/1990 : TG56841
01/12/1990 : TG56841
25/04/1989 : TG56841
01/01/1986 : TG56841

Coordonnées
SIMONS 4

Adresse
WEVERSTRAAT 2 3670 ELLIKOM

Code postal : 3670
Localité : Ellikom
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande