SIMONS BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SIMONS BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.118.395

Publication

31/10/2014
ÿþTot Mod Word 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111Mil

t4tità( VetOga ter glIttti2 nu rcactaraatd, Y. koophandel Antworpon, afd. Tongeren

2.1 -10- 2011t

De griffier,Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0440.118.395.

Benaming

(voluit) : SIMONS BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 3670 Meeuwen-Gruitrode, Grote Baan 13

(volledig adres)

Onderwerp akte UITBREIDING MAATSCHAPPELIJK DOEL - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  KAPITAALVERMINDERING  GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN - ONTSLAGEN BESTUURDERS EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris, Wendy GEUSENS te Hamont-Achel (Hamont) op negenentwintig september tweeduizend veertien, waarop volgende registratievermelding is aangebracht: "Geregistreerd op het Registratiekantoor Hasselt I-AA op veertien oktober tweeduizend veertien (14-10-2014). Register 5 Boek 812 Blad 008 Vak 0010. Ontvangen registratierechten: vijftig euro (¬ 50,00), De Ontvanger"

Blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1.0MZETTING VAN HET KAP1TAAL IN EURO

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap dat thans twee miljoen vijfhonderdduizend frank (2.500.000 BEF) bedraagt om te zetten in éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38).

2.WIJZIGING VAN DE VORM VAN DE AANDELEN

De algemene vergadering neemt kennis van de notulen van de algemene vergadering van vierentwintig december tweeduizend en elf waarin beslist werd tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam. Tevens neemt de vergadering kennis van het aandelenregister, geregistreerd te Houthalen-Helchteren op zevenentwintig december tweeduizend en elf, boek 6/20, blad 26, vak 18.

De bestaande aandelen aan toonder werden tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit vernietigd en vervangen door een inschrijving op naam in het register van aandelen, dat voorgelegd wordt aan de instrumenterende notaris. De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

3.WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

Het maatschappelijk doel wordt gewijzigd door uitbreiding van de activiteiten en aanpassing van de bestaande tekst van het betreffende artikel van de statuten.

Volgende activiteiten worden toegevoegd aan het maatschappelijk doel:

"18. De vennootschap mag logies verschaffen voor kortstondig verblijf al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, zoals de verhuur van kamers (B&B) en de verhuur van vakantiewoningen en appartementen, zowel in België als ln het buitenland."

Artikel 3 zal voortaan luiden als volgt:

'De vennootschap heeft als doel:

1. Onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens.

2. Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie.

Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

3. De participatie, onder welke vorm het ook zijn, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van aile ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

4. De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pend geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handeisfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

5. Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen, aan derden.

Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving en inpandgeving van onroerende goederen,

7. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen: In de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbeheer.

8. De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financiering en projectontwikkeling. Consulting op het gebied van bedrijfsbeheer, management en marketing.

10. Het beheren voor eigen rekening van roerende goederen, meer bepaald van aandelen, obligaties en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden.

11. Het adviseren in financiële, economische, sociale, organisatorische en administratieve zaken.

12. Het waarnemen van bestuursmandaten.

13. Het coördineren van handelingen gericht op het ontwikkelen, bouwen en doen bouwen van bouwprojecten, het daartoe geven van instructies bij het houden van toezicht op de uitvoering van bouwprojecten, het verlenen van bemiddeling bij hypotheken en andere financiële transacties.

14. Verkoop, aankoop, im- en export van diverse goederen in meest brede betekenis en in het bijzonder van geassorteerde textielwaren, kleding, schoeisel, kinderconfectie, snuisterijen en fantasieartikelen.

15. Zij mag alle roerende en onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

16. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten,

17. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken.

18. De vennootschap mag logies verschaffen voor kortstondig verblijf al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, zoals de verhuur van kamers (138a) en de verhuur van vakantiewoningen en appartementen, zowel in België ais in het buitenland."

4.0MZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vorm van de vennootschap wordt gewijzigd zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen. De vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt aangenomen. De bedrijvigheid blijft ongewijzigd. Het doel wordt aangepast zoals hierboven vermeld.

Het kapitaal zal verminderd worden tot éénendertigduizend euro (¬ 31.000,00), en de reserves blijven onaangeroerd, evenals aile actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de naamloze vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het inschrijvingsnummer van de naamloze vennootschap in het rechtspersonenregister, te weten het nummer BE 0440.118.395.

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op eenendertig december tweeduizend en dertien en waarvan een exemplaar wordt aangehecht aan het verslag van de bedrijfsrevisor.

Al de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de naamloze vennootschap worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de boekhouding.

De duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal,

5.KAP1TAALVERMINDERING

De vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van dertigduizend negenhonderd drieënzeventig aura achtendertig cent (E. 30.973,38) om het kapitaal te brengen van éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38) op éénendertigduizend euro (¬ 31.000,00) door terugbetaling aan ieder aandeel van de som van vierentwintig euro achtenzeventig (¬ 24,78) zonder vernietiging van aandelen.

De vermindering van het maatschappelijk kapitaal gebeurt door middel van terugbetaling van een bedrag van dertigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 30.973,38) in totaal of vierentwintig euro achtenzeventig cent (¬ 24,78) per aandeel aan de hou-ders van de op datum van het besluit van de algemene vergadering bestaande duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen.

De terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, kan enkel plaatsvinden met naleving van de voorwaarden van artikel 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalvermindering, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen. De kapitaalvermindering zal door elk bestaand aandeel in dezelfde mate worden gedragen en elk aandeel zal voortaan eenzelfde gedeelte van het nieuw maatschappelijk kapitaal van de

4.,p " vennootschap vertegenwoordigen. De kapitaalvermindering wordt integraal aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Overeenkomstig artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen mag aan de aandeelhouders geen terugbetaling ingevolge de kapitaalvermindering worden gedaan zolang mogelijke schuldeisers, die overeenkomstig voormeld artikel hun rechten tot bijkomende zekerheid voor vorderingen, die ontstaan zijn vo& en die nog niet vervallen zijn op het tijdstip van de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering in de bijlag en tot het Belgisch Staatsblad, hebben doen gelden binnen een termijn van twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak tot zekerheid bij uitvoerbare rechterlijke be-slissing is afgewezen.

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van dertigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 30.973,38) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende de bovenvermelde termijn,

6. AANNEMING VAN DE STATUTEN VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De algemene vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast als volgt:

Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: "SIMONS BEHEER".

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Grote Baan 13,

Doel van de vennootschap

1. Onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens,

2 Onderneming ln onroerende goederen, welke onder meer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie.

Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing,

3. De participatie, onder welke vorm het ook zijn, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

4. De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

5. Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen, aan derden.

6. Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van aile bijstand, hetzij technisch commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving en inpandgeving van onroerende goederen.

7. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen: in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbeheer.

8. De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financiering en projectontwikkeling,

9. Consulting op het gebied van bedrijfsbeheer, management en marketing.

10. Het beheren voor eigen rekening van roerende goederen, meer bepaald van aandelen, obligaties en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden.

11. Het adviseren in financiële, economische, sociale, organisatorische en administratieve zaken.

12. Het waarnemen van bestuursmandaten,

13. Het coördineren van handelingen gericht op het ontwikkelen, bouwen en doen bouwen van bouwprojecten, het daartoe geven van instructies bij het houden van toezicht op de uitvoering van bouwprojecten, het verlenen van bemiddeling bij hypotheken en andere financiële transacties,

14. Verkoop, aankoop, im- en export van diverse goederen in meest brede betekenis en in het bijzonder van geassorteerde textielwaren, kleding, schoeisel, kinderconfectie, snuisterijen en fantasieartikelen.

15. Zij mag aile roerende en onroerende, handels-, nilverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

16. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

17 De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken.

18. De vennootschap mag logies verschaffen voor kortstondig verblijf al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, zoals de verhuur van kamers (B&B) en de verhuur van vakantiewoningen en appartementen, zowel in België als in het buitenland.

à Je.. Puur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

E3edrag en samenstelling van het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op éénendertigduizend euro (E 31.000,00), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen, die elk gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegen-woordigen.

Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten, hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt,

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerder(s) zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden zaakvoerders

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid, om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Begin en einde van het boekjaar

Het boekjaar begint op één juif en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Toezicht

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

Iedere commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor de termijn van drie jaar.

Hun opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin hij vervalt.

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenorrnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Reserves  winstverdeling  verdeling vereffeningssaldo

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien cp de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt Lift de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op aile aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht heretellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

'sVoCir-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Jaarvergadering

leder jaar, de eerste maandag van december om negentien uur moet een jaarvergadering gehouden

worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op

hetzelfde uur.

7. ONTSLAG BESTUURDERS

De bestuurders van de vennootschap, te weten

- gedelegeerd bestuurder, de heer SIMONS Jan, wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Grote Baan 13,

voormeld,

- bestuurder, mevrouw GIJS Mathilda Louisa Antoinette, wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode,

Kantonnierstraat 6, voormeld,

bieden hun ontslag aan als bestuurder, te rekenen vanaf heden.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het lopend boekjaar geldt als

kwijting voor de uittredende bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat,

8. BENOEMING ZAAKVOERDERS

De algemene vergadering benoemt in de functie van niet-statutair zaakvoerder, te rekenen vanaf heden en voor een onbepaalde duur: de heer SIMONS Jan, geboren te Bree op dertig oktober negentienhonderd zevenenzestig, rijksregister nummer 67.10.30 175-14, wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Grote Baan 13, hierbij aanwezig, die zijn mandaat aanvaardt.

De heer SIMONS Jan kan rechtsgeldig de vennootschap verbinden, onder beperking van bedrag. Zijn mandaat is bezoldigd.

Voor ontledend uittreksel

(Get.) Notaris Wendy Geusens

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte, de verslagen van de raad van bestuur met staat van activa en passiva, het verslag van de bedrijfsrevisor inzake de omzetting en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/01/2014 : TG067739
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 23.12.2014 14703-0059-014
04/02/2013 : TG067739
27/12/2011 : TG067739
12/05/2011 : TG067739
17/01/2011 : TG067739
23/02/2010 : TG067739
23/12/2008 : TG067739
24/12/2007 : TG067739
02/01/2007 : TG067739
23/01/2006 : TG067739
22/12/2004 : TG067739
16/12/2003 : TG067739
07/05/2003 : TG067739
24/05/2002 : TG067739
05/05/2001 : TG067739
16/12/2000 : TG067739
23/03/2000 : TG067739
07/03/2000 : TG067739
03/10/1996 : TG67739
28/02/1995 : TG67739
28/02/1995 : TG67739
01/12/1990 : TG67739
24/02/1990 : TG67739

Coordonnées
SIMONS BEHEER

Adresse
GROTE BAAN 13 3670 ELLIKOM

Code postal : 3670
Localité : Ellikom
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande