SINT-TRUIDENSE VLEESGROOTHANDEL, AFGEKORT : S.T.V.G.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SINT-TRUIDENSE VLEESGROOTHANDEL, AFGEKORT : S.T.V.G.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 424.011.348

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 24.06.2014 14206-0364-020
21/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

I j 111* I in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

d

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

1 1 AUG, 2014

. ewiefflIPOt-

Ondernemingsnr : 0424.011.348

Benaming

(voluit) : Sint-Tuidense Vleesgroothandel

(verkort): S.T.V.G.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Speelhoflaan 2, 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwejp akte : Uittreksel voorstel fusie door overneming in de zin van artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen tussen enerzijds, de overnemende vennootschap, Sint-Truidense Vleesgroothandel BVBA, en anderzijds, de over te nemen vennootschap, Au Prince Royal - Hotel - Taverne BVBA

Uittreksel fusievoorstel dd. 29 juli 2014

N Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid S.T.V.G., met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Speelhoflaan 2.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Hasselt) onder het nummer 0424.011.348. Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel:

De aankoop, de verkoop, de verwerking in groothandel, de export van vlees en vleeswaren van levend groot en klein vee, van wild en gevogelte, van conserven en zuivelproducten.

Het doen van alle onroerende en roerende verrichtingen in de meest uitgebreide zin, waaronder de aankoop, de verkoop, het doen bouwen, verbouwen, aanpassen, veranderen, uitbaten, verkavelen, het huren of verhuren van alle onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

Aile mogelijke operaties van onroerende aard, met inbegrip van huur, leasing, erfpacht, opstal, verkoop, inbreng, projectontwikkeling, enzovoort, dit alles zowel in België als in het buitenland alsmede alle handel in verband met deze activiteiten.

De vennootschap kan overgaan tot aile handels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzetvan haar produkten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook funkties van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Zij wordt hierna 'S.T.V.G.', of `de Ovememende Vennootschap' genoemd.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Au Prince Royal -- Hotel - Taverne, met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Speelhoflaan 2.

Op de laatste blz. van Luik Il vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Hasselt) onder het nummer 0465.281.779, Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

-het uitbaten van horecazaken zoals hotels, restaurants, tavernes, drankgelegenheden, tearooms en andere;

-het inrichten van feesten, bals en andere vermakelijkheden, alsmede de huur en verhuur van feestzalen; -het verrichten van alle traiteursactiviteiten met of zonder bediening;

-de bereiding van en de handel in gerechten, dranken, eetwaren, rookwaren, ijsroom, in de breedste zin van het woord, alsmede groot- en kleinhandel in alle benodigdheden en materialen die op voorgaande activiteit betrekking hebben.

-schoonheidsinstituut en kapsalon;

-sauna, zonnebank, ontspannings- en sportactiviteiten allerhande.

-aankoop en verkoop van producten in het kader van voornoemde activiteiten.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Zij mag met andere woorden deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkwaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken."

Zij wordt hierna `Au Prince Royal  Hotel - Taverne' of 'Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

BI Waardering en ruilverhouding

Ruilverhouding

Het aantal uit te reiken aandelen voor 1 aandeel Au Prince Royal - Hotel - Taverne BVBA (na splitsing aandelen in 13) zal 1 aandelen S.T.V.G BVBA bedragen.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

CI Wijze waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt

De aandelen die door de Overnemende Vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap toegekend worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap.

De aandelen worden als volgt toegekend pro rata het aandeelhouderschap in de Over te Nemen Vennootschap:

Uiterlijk binnen de 15 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zal het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap de volgende gegevens aanbrengen als een gevolg van de fusie met de Over Te Nemen Vennootschap:

-de identiteit van de aandeelhouders van de Over Te Nemen Vennootschap;

-het aantal bijkomende aandelen van de Overnemende Vennootschap dat aan hen toekomt krachtens het fusiebesluit;

-de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving za! door het bestuursorgaan namens de Overnemende Vennootschap en door de aandeelhouders van de Over Te Nemen Vennootschap of hun gevolmachtigde worden ondertekend.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het aandelenregister van de Over Te Nemen Vennootschap zal na goedkeuring van de fusie worden vernietigd.

DI Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling niet betrekking tot dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 juli 2014.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen

EI Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Vanaf 1 juli 2014 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

FI Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen rechten toegekend of maatregelen voorgesteld dienen te worden.

GI De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag

Aan FoedererDFK  Bedrijfsrevisoren CVBA, wordt door de Ovememende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap opdracht verleend om voor de vennootschappen het verslag op te maken waarvan sprake is in artikel 695 W, venn.

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor voor het opstellen van het in artikel 695 W.Venn, bedoelde verslag bedraagt 875 EUR (exclusief BTW), per vennootschap.

H/ Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van het bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap en Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

Statutenwijziging

Het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap acht het noodzakelijk om het maatschappelijk doel, zoals omschreven in de statuten uit te breiden naar aanleiding van deze fusie teneinde het aan te passen aan de verderzetting van de activiteiten van de Over Te Nemen Vennootschap ingevolge deze fusie,

Het bestuursorgaan stelt voor om het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap als volgt te wijzigen zodat de nieuwe tekst van artikel 4 van de statuten zal luiden:

« De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van deze:

-de aankoop, de verkoop, de verwerking in groothandel, de export van vlees en vleeswaren van levend

groot en klein vee, van wild en gevogelte, van conserven en zuivelproducten.

-het uitbaten van horecazaken zoals hotels, restaurants, tavernes, drankgelegenheden, tearooms en

andere

-het inrichten van feesten, bals en andere vermakelijkheden, alsmede de huur en verhuur van feestzalen;

-het verrichten van alle traiteursactiviteiten met of zonder bediening;

-de bereiding van en de handel in gerechten, dranken, eetwaren, rookwaren, ijsroom, in de breedste zin van

het woord, alsmede groot- en kleinhandel in alle benodigdheden en materialen die op voorgaande activiteit

betrekking hebben.

-sauna, zonnebank, ontspannings- en sportactiviteiten allerhande.

-aankoop en verkoop van producten in het kadervan voornoemde activiteiten.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Het doen van alle onroerende en roerende verrichtingen in de meest uitgebreide zin, waaronder de aankoop, de verkoop, het doen bouwen, verbouwen, aanpassen, veranderen, uitbaten, verkavelen, het huren of verhuren van alle onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

Alle mogelijke operaties van onroerende aard, met inbegrip van huur, leasing, erfpacht, opstal, verkoop, inbreng, projectontwikkeling, enzovoort, dit alles zowel in België als in het buitenland alsmede alle handel in verband met deze activiteiten.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België ais in het buitenland.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook funkties van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Artikel 5 van de statuten van de Overnemende Vennootschap za! worden aangepast teneinde de kapitaalverhoging en uitgifte van nieuwe aandelen ingevolge deze fusie, op te nemen.

Overdracht onroerend goed

Re Over te Nemen Vennootschap is eigenaar van onroerende goederen in Vlaanderen waarvan de overdracht naar aanleiding van de fusie tot toepassing van de verplichtingen onder het Vlaamse Bodemdecreet leidt.

Met betrekking tot de grond gelegen te Kolonel van Heesbekestraat 6, afdeling 71034 Leopoldsburg 1 AfdlLeopoldsburg werd op 23 juli 2014 een bodemattest bekomen. De inhoud van dit bodemattest luidt als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grand niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit"

Met betrekking tot de grond gelegen te Koning Albert I Plein 26, afdeling 71034 Leopoldsburg 1 AfdlLeopoldsburg werd op 23 juli 2014 een bodemattest bekomen. De inhoud van dit bodemattest luidt ais volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit,"

Met betrekking tot de grond gelegen te Koning Albert I Plein 27, afdeling 71034 Leopoldsburg 1 AfdlLeopoldsburg werd op 23 juli 2014 een bodemattest bekomen. De inhoud van dit bodemattest luidt als volgt:

"Re OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit."

Met betrekking tot de grond gelegen te Koning Albert 1 Plein 28, afdeling 71034 Leopoldsburg 1 AfdlLeopoldsburg werd op 23 juli 2014 een bodemattest bekomen. De inhoud van dit bodemattest luidt als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit."

Voor eensluidend uittreksel

Peter Bijloos

Zaakvoerder

(samen hiermee neergelegd: het fusievoorstel de dato 29 juli 2014)

23/10/2014
ÿþbi

,*14194476*

rnod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

-

Ondernemingsnr : 0424011348

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

14 OKT. 2014

Griffie

Benaming S1NT-TRUIDENSE VLEESGROOTHANDEL

(vole

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkhe(cl

Zetel: Speelhollaan 2

3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte: Fusie door overname vennootschap Au Prince Royal - Hotel - Taverne

Uit een akte verleden voor notaris Alexandra Snyers te Sint-Truiden op 29 september 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met , beperkte aansprakelijkheid Sint-Truidense Vleesgroothandel, afgekort S.T.V.G., bijeengekomen is en onder meer volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING:

ONDERZOEK DOCUMENTEN FUSIE EN FUSIEVOORSTEL

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het fusievoorstel waarvan sprake op de agenda, aangezien de vennoten erkennen hiervan alsook van de andere door de wet beoogde ' documenten volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in volgende termen "6. BESLUIT

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut: van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen, ter gelegenheid van de voorgenomen fusie van de BVBA SINT; TRUIDENSE VLEESGROOTHANDEL en de BVBA AU PRINCE ROYAL  HOTEL  TAVERNE, kunnen wij besluiten dat:

1.Het fusievoorstel dat door de bestuursorganen in gemeenschappelijk overleg is opgesteld op 29, juli 2014, de informatie bevat die door artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen wordt vereist.

2.0e fusie kan plaatsvinden zoals omschreven in onderhavig verslag onder voorbehoud dat elk aandeel van de BVBA AU PRINCE ROYAL  HOTEL  TAVERNE voorafgaandelijk wordt gesplitst in 13.

3.ln afwijking van de bepalingen van artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen er slechts één methode, met name de kapitaalswaarde op heden, is weerhouden volgens dewelke de ruilverhouding is vastgesteld, zoals in het fusievoorstel en de ontwerp fusieverslagen beschreven. Gelet op het feit dat ten tijde van de fusie door overneming, rekening houdende met het voorbehoud ' geformuleerd in punt 2, betrokken vennootschappen dezelfde aandeelhouders in dezelfde verhouding zullen hebben, achten wij deze methode in de gegeven omstandigheden aanvaardbaar. 4.0e voorgestelde ruilverhouding, die voorziet in de uitgifte van 38.389 nieuwe aandelen van de ' BVBA SINT TRUIDENSE VLEESGROOTHANDEL els redelijk ken worden beschouwd, onder voorbehoud van het in punt 2 vermelde, omdat er geen benadeling of bevoordeling van aandeelhouders plaatsvindt.

Hasselt, 22 september 2014

Foederer DFK Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Pascal Daelemans, Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van het verslag van de raad van bestuur en een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor zal mee neergelegd worden op de bevoegde griffie.

TWEEDE BESLISSING: FUSIE

De vergadering besluit de fusie goed te keuren van de vennootschap AU PRINCE ROYAL - HOTEL - TAVERNE door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen)

Op de laatste blz van Li8 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod2.1

naar de overnemende vennootschap en dit, overeenkomstig de in voormeld fusievoorstel bevatte voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a)de overdracht gebeurt op basis van de op 30 juni 2014 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b)vanuit boekhoudkundig oogpunt, worden aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap AU PRINCE ROYAL - HOTEL - TAVERNE beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap vanaf 1 juli 2014, zodat aile verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn geschied.

" c)de overdracht gebeurt door middel van toekenning van ACHTENDERTIGDUIZEND ' DRIEHONDERDNEGENENTACHTIG (38.389) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de

" overnemende vennootschap, zonder opleg.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen

deelnemen in het resultaat vanaf heden.

: Andere beschikkingen

De vergadering stelt vast:

. Overeenkomstig artikel 693, 80 van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de

fusievoorstellen, dat geen enkel bijzonder voordeel is toegekend aan de leden van de

bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen

vennootschap.

DERDE BESLISSING:

Omschriiving van de overgenomen bestanddelen van activa en passiva

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat het vermogen van de

" overgenomen vennootschap de activa en passiva bevat welke beschreven staan in het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap AU PRINCE ROYAL - HOTEL - TAVERNE, opgemaakt op basis van de op 30 juni 2014 afgesloten boekhoudkundige staat.

Deze overdracht bevat bovendien de eventuele onlichamelijke bestanddelen zoals benaming, recht , op huurgelden, commerciële relaties, lopende contracten en transacties, technische, commerciële,

" administratieve organisatie en knowhow, welke betrekking hebben op het overgedragen vermogen. B. Aan bijzondere publiciteit onderworpen inbrengen

" In het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen " vermogen zijn de onroerende goederen begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van " eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die een aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van het vermogen uitmaakt

1. Omschrijving

Gemeente Leopoldsburg, eerste afdeling

1) Een gebouw ten kadaster gekend als building gelegen Kolonel Van Heesbekestraat 6, gekend " volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie A nummer 709 A met een oppervlakte van vijf aren

"

negentig centiaren (5a9Oca), niet geïndexeerd kadastraal inkomen : tweeduizend zevenhonderdachtenzestig (2.768) euro.

2) Een gebouw ten kadaster gekend als hotel gelegen Koning Albert I plein 28, gekend volgens titel sectie A nummer 69 T 2 met een oppervlakte van vier aren zevenenzeventig centiaren (4a77ca), en volgens recent kadastraal uittreksel sectie A nummer 707 A met een oppervlakte van vier aren tachtig centiaren (4a8Oca), niet geïndexeerd kadastraal inkomen : tweeduizend honderdachtenveertig (2.148) euro.

3) Een perceel grond ten kadaster gekend als bouwgrond gelegen ter plaatse genaamd Koning Albert I plein, gekend volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie A nummer 705 A met een oppervlakte van tachtig centiaren (80ca), niet geïndexeerd kadastraal inkomen : nihil.

4) Een perceel grond ten kadaster gekend als bouwgrond gelegen ter plaatse genaamd Koning Albert I plein, gekend volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie A nummer 706 A met een oppervlakte van tachtig centiaren (80ca), niet geïndexeerd kadastraal inkomen: nihil.

2. Oorsprong van eigendom

De bvba AU PRINCE ROYAL - HOTEL - TAVERNE is eigenaar van voorschreven goederen om deze verkregen te hebben als volgt:

- het goed voornoemd sub 1 om het verkregen te hebben vanwege de naamloze vennootschap LLOYDSPHARMA te Waver ingevolge akte aankoop verleden voor geassocieerde notaris Philippe Crolla te Lommel met tussenkomst van geassocieerde notaris Daisy de Kegel te Brussel op dertig maart tweeduizend en zes, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt onder formaliteitsnummer 71-T-21/04/2006-04581;

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso. Naam en handtekening

Voorbehouden aan net Belgisch Staatsblad

mod 2.1

het goed voornoemd sub 2 om het verkregen te hebben vanwege mevrouw LEMMENS Marie Jeanne Valérie Alphonsine, echtgenote van de heer Lambrechts Jérôme Paul Aldegonde Marie, ingevolge akte aankoop verfeden voor notaris Jean de Coster te Duffel met tussenkomst van notaris René Vankrunkelsven te Leopolcisburg op dertig juni negentienhonderd tweeënnegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Haaselt onder formaliteitsnummer op 27 juli 1992, boek 3701 nummer 25.

- het goed voornoemd sub 3 cm het verkregen te hebben vanwege mevrouw BOECKX Petra ingevolge akte aankoop verleden voor geassocieerde notaris Philippe Croira te Lommel op vijf december tweeduizend en elf, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt onder formaliteitsnummer 71-T-1611212011-13676

, het goed voornoemd sub 4 om het verkregen te hebben vanwege de vennootschap

SINT-TRU1DENSE VLEESGROOTHANDEL ingevolge akte aankoop verleden voor geassocieerde notaris Philippe Crolla te Lommel op vijf december tweeduizend en elf, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt onder formaliteitsnummer 71-T-16/12/2011-13675.

3. Voorwaarden

De hiervoor beschreven onroerende goederen worden overgedragen aan de overnemende vennootschap onder volgende voorwaarden.

Algemene voorwaarden:

1) Eigendom: De overnemende vennootschap bekomt de eigendom van het goed vanaf heden. De overgenomen vennootschap verklaart dat het met geen enkel voorkeurrecht tot aankoop, , voorkooprecht of recht van wederinkoop is bezwaard uit hoofde van pacht, ruilverkaveling, ' natuurbehoud, wconcode of anderszins; en het verder met geen vervreemdingsverbod is bezwaard.

2) Gebruik: De overdrager verklaart dat net overgenomen goed voor eigen gebruik beschikbaar is. De overnerner treedt in het genot vanaf heden.

3) Belastingen: De overnemende vennootschap draagt, voor wat het lopend fiscaal dienstjaar betreft, zijn deel in de onroerende voorheffing, alsook in de bestaande of nog gebeurlijk te vestigen gemeentebelastingen vanaf heden. Ondergetekende notaris heeft de overnemende vennootschap , ingelicht aangaande mogelijke verminderingen op onroerende voorheffing. De overgenomen vennootschap verklaart geen achterstallige gemeentebelastingen te hebben. Aangaande de voorliggende straat of eventueel voetpad verklaart hij verder dat er geen verhaalbelastingen verschuldigd zijn. Mochten deze toch bestaan, dan zef hij ze te zijnen laste nemen voor de tot op heden uitgevoerde infrastructuur.

4) Brandverzekering: Ondergetekende notaris wijst de overnemende vennootschap erop dat de brandverzekeringspolis van rechtswege vervalt drie maanden na de datum waarop de notariële akte is verleden, tenzij de verzekeringsovereenkomst eerder werd beëindigd. De overgenomen vennootschap verbindt er zich toe zijn verzekeringspolis nog acht dagen vanaf heden in stand te houden, om de overnemende vennootschap toe te laten een nieuwe polis aan te gaan, indien hij tegen brand en aanverwante risico's wenst verzekerd te zijn. De overnemende vennootschap doet in voorkomend geval onmiddellijk het nodige voor het aangaan van een nieuwe polis.

6) Water - gas - elektriciteit: De overnemende vennootschap is verplicht alle eventueel bestaande contracten betreffende water-, gas- of elektriciteitsvoorziening over te nemen. Hij stelt deze diensten op de hoogte van zijn aankoop.

6) Erfdienstbaarheden: Het goed wordt overgedragen in zijn huidige toestand, met al zijn erfdienstbaarheden. De overgenomen vennootschap verklaart geen erfdienstbaarheden te hebben toegestaan en dat er ook geen ontstaan zijn door bestemming van de huisvader, behoudens eventueel bomen staande te dicht bij de grenslijn. Het goed wordt overgedragen met aire rechten en verplichtingen die voortvloeien uit het bestaan van boven- en ondergrondse leidingen.

7) Oppervlakte: Het goed wordt overgenomen zonder waarborg over de uitgedrukte oppervlakte, ook al is het verschil meer dan één/twintigste met de werkelijke grootte,

8) Staat - gebreken: Het goed wordt overgenomen in de staat waarin het zich bevond op het ogenblik van het afsluiten van de onderhandse (of mondelinge) fusieakte, De overgenomen vennootschap verklaart dienaangaande geen weet te hebben van eventuele beschadigingen, die inmiddels zijn opgetreden. Hij verbindt er zich toe de overnemende vennootschap hiervoor te vrijwaren, tenzij deze vroeger in genot is getreden. Het goed wordt verder overgenomen met al zijn

" zichtbare en verborgen gebreken, zonder dat de overgenomen vennootschap tot vrijwaring zou gehouden zijn wegens toestand van de bodem en van de gebouwen, en de mogelijke burenhinder. De overnemende vennootschap treedt evenwel in de rechten van de overgenomen vennootschap voor mogelijke vorderingen bij producten- aansprakelijkheid of vorderingen tegen architect en aannemers.

9) Gemene muur - afsluitingen: Het goed wordt overgedragen met elle rechten en verplichtingen omtrent eventuele gemene muren, hagen of andere afsluitingen, die de scheiding uitmaken tussen de overgedragen goederen en de aanpalende eigendommen.

Op de laatste blz van Lnik B vermelden Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtettening

2T371IF2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

tele 7à1

g

e

I

eteá:-1

rnod 2.1

10) Hypothecaire toestand: De overgenomen vennootschap draagt het goed over vcor vrij en onbelast van alle in- en overschrijvingen. Na ondervraging door de notaris bevestigt hij dat bij zijn weten het goed recent aan geen enkele in- of overschrijving werd onderworpen, en geen kennis heeft van enige procedure die het vrijgeven van het goed zou belasten (zoals faillissement of

collectieve schuldenregeling),

A) behoudens de hypothecaire inschrijving in het voordeel van:

- HBK-Spaarbank ten bedrage van 7.500.000 voormalige Belgische frank in hoofdsom en 375.000

voormalige Belgische frank aan bijhorigheden, genomen op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt:

op 5 mei 1999, ingevolge akte verleden voor notaris Luc Tournier te Beverlo op 9 april 1999;

- NV RECORD Bank ten bedrage van 112.000 euro in hoofdsom en 5.600 euro aan bijhorigheden, ' genomen op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt onder nummer 71-1-31/01/2006-01266, ingevolge akte verleden voor notaris Luc Van Steenkiste te Brussel op 18 januari 2006;

- NV RECORD Bank ten bedrage van 87.900 euro in hoofdsorn en 4.395 euro aan bijhorigheden, genomen op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt onder nummer 71-1-31/01/2006-01267, " ingevolge akte verleden voor notaris Luc Van Steenkiste te Brussel op 18 januari 2006;

- NV DEX1A Bank België ten bedrage van 200.000 euro in hoofdsom en 10.000 euro aan bijhorigheden, genomen op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt onder nummer 71-128/04/2006-04885, ingevolge akte verleden voor notaris Philippe Grolle te Lommel op 30 maart 2006;

DEXIA Bank België ten bedrage van 285.000 euro in hoofdsom en 10.000 euro aan bijhorigheden, genomen op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt onder nummer 71-111/02/2008-01354, ingevolge akte verleden voor notaris Frederik Vlaminck te Antwerpen op 7 februari 2008;

- NV BANK J. VAN BREDA & CO ten bedrage van 175.000 euro in hoofdsom en 17.500 euro aan bijhorigheden, genomen op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt onder nummer 71-i13/06/2012-06317, ingevolge akte verleden voor notaris Philippe Crolla te Lommel op 30 mei 2012;

B) behoudens de volgende wettelijke inschrijvingen:

- genomen ten voordele van de BELGISCHE STAAT, tweede BTW ontvangkantoor, genomen op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt onder nummer 71-1-25/02/2008-01917 tot zekerheid van een bedrag van 20.146,94 euro in hoofdsom ingevolge akte de dato 22 februari 2008;

- genomen ten voordele van de BELGISCHE STAAT, tweede BTW ontvangkantoor, genomen op het , tweede hypotheekkantoor te Hasselt onder nummer 71-1-19/04/2010-04009 tot zekerheid van een bedrag van 24.897,19 euro in hoofdsom en 2.478 euro als bijhorigheid ingevolge akte de dato 19 april 2010;

11) Stedenbouw - klassering

De overgenomen vennootschap verklaart dat het overgenomen goed geen geklasseerd gebouw is

en bij zijn weten niet gelegen is 'in een geklasseerde wijk of beschermd landschap/stads- of

" dorpsgezicht. Hij verklaart verder voor alle door hem opgerichte constructies en aangebrachte " veranderingen de nodige vergunningen te hebben verkregen, en de overnemende vennootschap hiervoor te vrijwaren. Hij verklaart dat het goed bij zijn weten op heden geenszins het voorwerp uitmaakt van een geplande onteigening. Hij bevestigt dat de gebouwen niet ongeschikt voor bewoning zijn verklaard en het goed niet onderworpen is aan een taks op leegstand.

* De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1, Vlaamse Codex RO, zoals eveneens blijkt het hierna vermeld schrijven van de gemeente Leopoldsburg de dato 25 augustus .2014V

' 1° dat volgende stedenbouwkundige vergunningen werden uitgereikt

- op 22 maart 1995 het regulariseren van de afbraak van een achterbouw en het bouwen van 6 hotelkamers (perceel 707A)

- op 14 maart 2006 het bouwen van 2 appartementen en een apotheek na afbraak van een woonst en magazijn (percelen 707 A en 709 A);

- op 9 juli 2009 het uitbreiden van een bestaand hotel na het slopen van 2 woningen en het bouwen van 8 hotelkamers in het binnengebied na het slopen van de bestaande constructies (alle percelen);

- op 11 september 2009 het plaatsen van 2 lichtreclames (perceel 709 A)

- op 30 december 2011 het uitbreiden van een bestaand hotel na het slopen van 2 woningen, het

, aanleggen van een ondergrondse parking en het bouwen van hotelkamers in het binnengebied na

het slopen van de bestaande constructies (elle percelen).

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming, zoals aangeduid op het Gewestplan

Hasselt-Genk, gelegen is in een woongebied;

30 dat voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1. of

6.1.41 tot en met 6.1.43;

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn

aangeduid als een zone met voorkooprecht;

6° het goed geen deel uitmaakt van een goedgekeurde en niet vervallen verkaveling.

Op de laatste blz van Luik vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotoin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenveoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Annexes di' Moniteur baie

-BU-1nm bithet-Belgis-ch-Stautstirel":-23710/ZOI4

mcd 2 1

6° dat volgende stedenbouwkundige misdrijven werden vastgesteld: op 26 juli 1997 voor het verbouwen van een eengezinswoning tot een woning met 3 woongelegenheden (perceel 706 A) en op 14 september 1993 voor het bijbouwen van 6 hotelkamers (perceel 707 A)

De uittreksels uit het plannen en vergunningenregister werden afgeleverd door de gemeente Leopoldsburg op 25 augustus 2014.

De overnemende vennootschap moet zich overigens, voor al wat door de hogere overheid toegelaten bouwwerken en beplantingen betreft, derwijze schikken naar alle geldende reglementen, , verordeningen en vergunningen, dat de overgenomen vennootschap hieromtrent nooit verontrust

noch aangesproken kan worden.

12) Bodemdecreet:

1, Er werden bodemattesten afgeleverd op 23 juli 2014 met ais inhoud: "De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten. Opmerkingen: 1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen

" worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht. 2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdrachtovarn.be

3. Ais er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: wwvv.ovam.be/grondverzet."

Als hiervoor sprake is van 'een bodemattest' wordt 'de bodemattesten bedoeld in geval er meerdere : kadastrale percelen in onderhavige akte worden vermeld.

' 2. De notaris verklaart dat de bepalingen van hoofdstuk VIII van titel Ill van het Bodemdeoreet ; werden toegepast

. 3. Voormeld 'blanco' bodemattest impliceert geenszins dat het onroerend goed de facto niet verontreinigd zou zijn en geen garantie biedt dat in de toekomst geen bodemsaneringsmaatregelen noodzakelijk zullen zijn. De notaris wijst partijen op de mogelijkheid om vooralsnog een oriënterend bodemonderzoek te laten verrichten.

4. De overgenomen vennootschap verklaart tevens geen weet te hebben van enige verontreiniging' van de grond of de gebouwen die nadelig zou kunnen zijn voor de overnemende vennootschap.

13) Vlaamse wooncode: Volgens artikel 85 van de Vlaamse wooncode hebben de :

sociale huisvestingsmaatschappijen, de gemeente en het 0.C.M.W. een voorkooprecht op woningen, die ongeschikt, onbewoonbaar verklaard of leegstaand zijn of woningen waarvoor een ' conformiteitsattest met het oog op een verhuring werd geweigerd en waaraan zij renovatie-, verbeterings- of aanpassingswerkzaamheden hebben uitgevoerd met toepassing van artikel 18 § 2 ; en 90 van deze wooncode. Dit voorkooprecht geldt evenzeer voor woningen die nog niet werden gesloopt binnen bepaalde termijn, en tenslotte op woningen en gronden gelegen in een bijzonder gebied. Voornoemde overheden of instellingen hebben laten weten dit voorkooprecht niet toepasselijk is dan wel het niet te zullen uitoefenen.

14) Archeologisch patrimonium: Ondergetekende notaris heeft de overgenomen vennootschap ; ingelicht omtrent het Vlaams decreet inzake archeologisch patrimonium. De overgenomen , vennootschap verklaart over geen enkele aanduiding te beschikken dat het goed onder de

toepassing van dit decreet zou kunnen vallen.

15) Postinterventiedossier: Op vraag van ondergetekende notaris of er voor het overgedragen goed reeds een postinterventiedossier werd opgesteld, antwoordt de overgenomen vennootschap ontkennend, en bevestigt hij dat er aan dit goed sinds één mei tweeduizend en één geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aannemers waarvoor een postinterventiedossier diende te ; worden opgesteld.

" 16) Gemeentelijke inlichtingen: De gemeente waar het onroerend goed is gelegen heeft zoals hoger gemeld de stedenbouwkundige inlichtingen laten geworden waarvan een kopie aan de overnemende vennootschap werd overhandigd.

ONTSLAG AMBTSHALVE INSCHRIJVING: De hypotheekbewaarder wordt ontslagen van zijn verplichting om ambtshalve inschrijving te nemen omtrent aile bepalingen van deze akte.

C. Algemene voorwaarden van de overdracht

1. De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van aile lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde datum, onverminderd de boekhoudkundige terugwerkende kracht tot 1 juli 2014.

2. De verkrijgende vennootschap zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen, en in het algemeen aile lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van mede-eigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

Op de laatste biz van Luik B vermelden to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)n(em

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Billagmr bit hut -Betgisreli -Sta-atsbia-d

3, De verkrijgende vennootschap zal de overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij

" zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

0. De schulden van de overgenomen vennootschap zullen van rechtswege overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen vennootschap voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, ' zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de panden op het handelsfonds, of van overschrijving,

5. De verkrijgende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welkdanige , verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hier inbegrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met het door haar betrokken personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

6. Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende vennootschap worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen

7. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover aile derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

b) de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover ' derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met lest voor de verkrijgende vennootschappen om ze te bewaren.

VIERDE BESLISSING. Wiizidinu van de statuten.

Ten gevolge van de genomen beslissingen, besluit de vergadering aan de statuten volgende wijzigingen aan te brengen :

Artikel 4 in verband met de doelomschrijving wordt in overeenstemming gebracht met het maatschappelijk doel van de overgenomen vennootschap. De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder over deze wijziging van het doel, welk verslag wordt

voorgelegd. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva de dato 30 juni 2014 gevoegd, overeenkomstig artikel 287 van de vennootschappenwet De vergadering keurt dit verslag goed. De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen naar de volgende tekst "De ; vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

de aankoop, de verkoop, de verwerking in groothandel, de export van vlees en vleeswaren van levend groot en klein vee, van wild en gevogelte, van conserven en zuivelproducten.

het uitbaten van horecazaken zoals hotels, restaurants, tavernes, drankgelegenheden, tearooms en andere;

het inrichten van feesten, bals en andere vermakelijkheden, alsmede de huur en: verhuur van feestzalen;

het verrichten van aile traiteursactiviteiten met ot zonder bediening;

de bereiding van en de handel in gerechten, dranken, eetwaren, rookwaren, ijsroom, in de breedste zin van het woord, alsmede groot- en kleinhandel in alle benodigdheden en materialen die op voorgaande activiteit betrekking hebben,

sauna, zonnebank, ontspannings- en sportactiviteiten allerhande.

aankoop en verkoop van producten in het kader van voornoemde activiteiten. Het doen van alle onroerende en roerende verrichtingen in de meest uitgebreide zin, waaronder de ' aankoop, de verkoop, het doen bouwen, verbouwen, aanpassen, veranderen, uitbaten, verkavelen, het huren of verhuren van alle onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

Op de laatste blz, van tu% B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

I"

Annexes dû-Moniteur bele

Billageirbithet-Belgisvir-Stantsbratt:2311072-0I4

mod 2.1

Alle mogelijke operaties van onroerende aard, met inbegrip van huur, leasing, erfpacht, opstal, verkoop, inbreng, projectontwikkeling, enzovoort, dit alles zowel in België als in het buitenland alsmede aile handel in verband met deze activiteiten.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, neverheids-, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, die van aard zijn de veiwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook. Zij kan ook functies van bestuurder, cdmmissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

" Artikel 5 (betreffende het kapitaal): wijziging van de tekst van dit artikel om het in overeenstemming te brengen met de uit de fusie voortvloeiende kapitaalverhoging en bijgevolg vervanging van de tekst: van dit artikel door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen driehonderdachtenzeventigduizend honderdzesenvijftig euro zevenentachtig eurocent (2.378.156,87E).

Het is verdeeld ln honderdvierentachtigduizend tweehonderdtweeëntachtig (184.282) aandelen zonder nominale waarde."

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

VIJFDE BESLISSING: Vaststelling van de opheffing van de overgenomen vennootschap , De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat, ten gevolge van de aanneming van de voorgaande resoluties en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de overgenomen vennootschap in op heden voor" ondergetekende notaris verleden notulen de fusie heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap heeft opgehouden te bestaan met ingang vanaf heden.

" ZESDE BESLISSING. Ontslagen en benoemingen van zaakvoerders

De vergadering beslist de samenstelling van het bestuursorgaan niet te wijzigen.

ZEVENDE BESLISSING: Bevoegdheden

De vergadering machtigt elk van de zaakvoerders voor de uitvoering van de fusie, eik met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen met mogelijkheid van subdelegatie en meer : bepaald met de bevoegdheid om alle formaliteiten van doorhaling en overbrenging te verrichten bij = alle bevoegde autoriteiten en desgevallend om elke toevoeging of rechtzetting aan deze akte van inbreng te doen.

" De instrumenterende notaris bevestigde in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de onderhavige vennootschap gehouden is.

Voor analytisch uittreksel

Samen neergelegd : uitgifte akte de dato 29 september 2014, verslag bestuursorgaan inzake fusie 'en doelwijziging, verslag revisor en de gecoördineerde statuten

Notaris Alexandra Snyers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Nam en hoedanigheid van de mstrumenterenda nolana. 'letzq van de Personterl) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

28/11/2013
ÿþmod 2.1

Iri 1 < In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111~mNuu11111m11

II1

Rechtbank van koophandel

18 1113 i, 2013

te HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0424.011.348

Benaming : SINT-TRUIDENSE VLEESGROOTHANDEL

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Speelhoflaan 2

3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte ;Statutenwijziging-Omvorming rechtsvorm

Uit een akte verleden voor notaris-plaatsvervanger Alexandra Snyers op 31 oktober 2013, neergelegd op de griffie v66r registratie blijkt dat de buitengewone vergadering van de naamloze vennootschap SINT-TRUIDENSE VLEESGROOTHANDEL met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen: Eerste beslissing : De vergadering besluit om over te gaan tot de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 W1B92) en dit niet het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

Het bedrag van de uitkering wordt bepaald op twee miljoen euro (2.000.000 EUR),

Ingevolge voormeld besluit wordt een netto-dividend toegekend van in totaal één miljoen acht honderd duizend euro (1.800.000 EUR), hetzij tweehonderd achtentachtig euro (288 EUR) per aandeel, welk bedrag wordt geboekt als een vordering van de aandeelhouders (in verhouding tot hun aandelenbezit) op de vennootschap. Om te voldoen aan de vereisten van artikel 537 W1B92 zal het aldus uitgekeerde netto-dividend onmiddellijk worden aangewend tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap onder de vorm van een inbreng in natura van de schuldvordering die is ontstaan.

' Tweede beslissing.

De voorzitter legt het verslag voor dat de bedrilfsrevisor, Foederer DFK Bedrijfsrevisoren BV onder de rechtsvorm van een CVBA, vertegenwoordigd door de heer Georges Vanbilsen, aangewezen door de aandeelhouders overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, heeft opgesteld op 30 oktober 2013 met betrekking tot deze inbreng in natura.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

'B. BESLUIT

Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA Foederer DFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door Georges Vanbilsen, bedrijfsrevisor, verklaart op grond van de ' uitgevoerde controles overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en de gedane vaststellingen in verband met de inbreng in natura bij kapitaalverhoging van de NV SINT-TRUIDENSE ' VLEESGROOTHANDEL dat:

' 1, de verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor dé waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen' ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

1 de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de'. inbreng in natura niet overgewaardeerd is, onder opschortende voorwaarde van de bekrachtiging van de'. dividenduitkering zoals voorgesteld in het bijzonder verslag van het bestuursorgaan van 30 oktober 2013 door. de Buitengewone Algemene Vergadering van 31 oktober 2013;

4, de als tegenprestatie verstrekte vergoeding gebaseerd is op een akkoord tussen partijen.

5. wij niet in staat zijn om de wettelijke termijn van terbeschikkingstelling van ons verslag te eerbiedigen hoewel onze controles hierdoor niet beïnvloed werden.

De vergoeding voor de inbreng bestaat uit

" 558 aandelen zonder nominale waarde van de NV SINT TRUIDENSE VLEESGROOTHANDEL toegekend. aan de heer Jean Roland Bijloos;

" 136.292 aandelen zonder nominale waarde van de NV SINT-TRU1DENSE VLEESGROOTHANDEL

toegekend aan -da heer .Peter Bijloos

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

R

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

" 2.793 aandelen zonder nominale waarde van de NV SINT-TRUIDENSE VLEESGROOTHANDEL toegekend

aan de heer Marnic Bijloos.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van deze verrichting.

Hasselt, 30 oktober 2013 "

De vergadering keurt zijn verslag goed,

In een bijzonder verslag legt de raad van bestuur uit waarom de kapitaalverhoging van belang is voor de

vennootschap.

Ingevolge het eerste besluit werd voldaan aan de voorwaarde van een voorafgaandelijke tussentijdse

dividenduitkering met het oog op de onmiddellijke inbreng in kapitaal.

Beide verslagen worden door de vergadering goedgekeurd.

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd.

" Derde beslissing.

De vergadering beslist principieel het kapitaal te verhogen met een bedrag van één miljoen achthonderdduizend (1.800.000) euro, om het te brengen op één miljoen achthonderdtachtigduizend vijfhonderdvijfenzestig euro negen en dertig cent (1.880.565,39¬ ) door inbreng in natura van een schuldvordering die is ontstaan ingevolge de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande reserves na inhouding van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92) zoals deze schuldvordering nader omschreven is in het voornoemde verslag van de bedrijfsrevisor.

In ruil voor deze inbreng worden 139.643 nieuwe aandelen zonder nominale waarde uitgegeven.

Vierde beslissing.

Inbreng in natura.

Alle aandeelhouders, zoals hoger voornoemd, verklaren gezamenlijk op deze kapitaalverhoging ten belope van één miljoen achthonderdduizend (1.800.000) euro door inbreng van het aan hen betaalbaar gesteld netto dividend in te schrijven

Ter vergelding van deze inbreng worden worden 139.643 nieuwe aandelen zonder nominale waarde uitgegeven, als volgt:

- 558 aandelen zonder nominale waarde van de NV SINT-TRUIDENSE VLEESGROOTHANDEL toegekend aan de heer Jean Roland Bijloos;

- 136.292 aandelen zonder nominale waarde van de NV SINT-TRUIDENSE VLEESGROOTHANDEL toegekend aan de heer Peter Bijloos;

- 2.793 aandelen zonder nominale waarde van de NV SINT-TRUIDENSE VLEESGROOTHANDEL toegekend aan de heer Marnic Bijloos.

De vergadering stelt vast dat de voorgenomen kapitaalverhoging zo volledig gerealiseerd is en dat het kapitaal daadwerkelijk gebracht is op één miljoen achthonderdtachtigduizend vijfhonderdvijfenzestig euro negen en dertig cent (1.880.565,39¬ ).

Vijfde beslissing :

De vergadering neemt kennis van en keurt goed_

- Het verslag van de raad van bestuur met in bijlage de staat van activa en passiva per 31 juli 2013 dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht.

- Het verslag van de heer Georges Vanbilsen in naam van Foederer DEK Bedrijfsrevisoren te Hasselt, Singelbeekstraat 12, opgemaakt naar aanleiding van de voorgestelde omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gedateerd op 25 oktober 2013, en waarvan het besluit ais volgt luidt

"9. BESLUIT

Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Georges Vanbilsen, Bedrijfsrevisor, verklaart op grond van de uitgevoerde controles overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en de gedane vaststellingen in verband met de omzetting van de naamloze vennootschap SINT-TRUIDENSE VLEESGROOTHANDEL in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid dat:

1.onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn om na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 juli 2013, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap, heeft plaatsgehad;

2.wij een voorbehoud maken voor de voorraad en voor de waardering van de financiële vaste activa;

3.uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, onder voorbehoud van het onder punt 2 vermelde, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad;

4.het netto actief van de vennootschap op 31 juli 2013, zoals blijkt uit de staat van actief en passief, 2.702.104,84 ¬ bedraagt, en groter is dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 80.565,40.

Hasselt, 25 oktober 2013"

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank,

Zesde beslissing :

De vergadering beslist de naamloze vennootschap Sint Truidense Vleesgroothandel om te vormen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij toepassing van artikel 776 en volgende van het wetboek van vennootschappen, zodat deze omzetting geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap, die onder de nieuwe vorm blijft bestaan.

De activiteit blijft ongewijzigd. De activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen blijven dezelfde, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding, die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

' De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap, weergegeven in het bovenvermelde deskundig verslag, afgesloten or) 31 juli 2013. Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de oude naamloze vennootschap worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke bescheiden.

Zevende beslissing :

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap met haar nieuwe rechtsvorm, en rekening houdend met de hoger genomen beslissingen, als volgt vast te stellen

STATUTEN

A- IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAP

1. Naam: De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam Sint-Truidense Vleesgroothandel, afgekort ais S.T,V,G., waarbij zowel de volledige als de afgekorte benaming kan ' gebruikt worden.

2. Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

3. ZeteLDe vennootschap is gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Speelhoflaan 2.

4. Doel. De vennootschap heeft tot doel: de aankoop, de verkoop, de verwerking in groothandel, de export van vlees en vleeswaren van levend groot en klein vee, van wild en gevogelte, van conserven en zuivelproducten. Het doen van alle onroerende en roerende verrichtingen in de meest uitgebreide zin, waaronder de aankoop, de verkoop, het doen bouwen, verbouwen, aanpassen, veranderen, uitbaten, verkavelen, het huren of verhuren van alle onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

Alle mogelijke operaties van onroerende aard, met inbegrip van huur, leasing, erfpacht, opstal, verkoop, inbreng, projectontwikkeling, enzovoort, dit alles zowel in België als in het buitenland alsmede aile handel in ' verband met deze activiteiten.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of , onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook funkties van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. B-KAPITAAL - VOLSTORTING - WINSTVERDELING

5. Kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen achthonderdtachtigduizend vijfhonderdvijfenzestig euro negen en dertig cent (1.880.565,39 ¬ ).

Het is verdeeld in honderdvijfenveertigduizend achthonderddrieënnegentig (145.893) aandelen zonder nominale waarde,

6. Bestemming van de winst. Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze eenitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald, De uitbetaling , moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De

' dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

7. Verdeling netto-actief na ontbindinq.Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

C- BESTUUR VENNOOTSCHAP-MACHTEN ZAAKVOERDERS

8. Omvang bevoegdheden zaakvoerders

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door één zaakvoerder.

D- BOEKJAAR - ALGEMENE VERGADERING

9. Boekjaar Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van het daaropvolgend kalenderjaar.

10. Jaarlijkse algemene vergadering De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden, ' 11. Voorwaarden tot toelating en uitoefening van stemrecht op de jaarvergadering De oproepingen voor' de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij een ter post aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken, De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

12. NotulenVan elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De notulen bevatten een beknopt verslag van het verloop van de vergadering.

De notulen warden aan het einde van de vergadering ondertekend door de voorzitter en de vennoten die het vragen.

Van elke buitengewone algemene vergadering, die voor notaris wordt gehouden, wordt een authentiek procesverbaal opgemaakt.

13. Vertegenwoordiginq.De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot, en drager van een schriftelijke volmacht waarvan de vorm door de zaakvoerders bepaald wordt. Minderjarigen en rechtspersonen worden door hun voogden of wettelijke vertegenwoordigers vertegenwoordigd.

14. Stemming per brief.Het is elke vennoot toegestaan zelf niet op de algemene vergadering aanwezig te zijn, en in de plaats per brief zijn stem uit te brengen. Deze wijze van stemming zal echter enkel toegelaten zijn, als in de oproeping tot de algemene vergadering, naast de agenda, eveneens de door de zaakvoerders voorgestelde beslissingen vermeld zijn.

Deze brief dient aangetekend verzonden te worden en uiterlijk de dag voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap toe te kamen.

De brief dient om geldig te zijn, behoudens de naam, voornaam, en woonplaats van de vennoot volgende vermeldingen te bevatten : hij dient de agenda te hernemen, en per agendapunt de door de zaakvoerder(s) voorgestelde beslissing. Daarnaast dient klaar en duidelijk per beslissing eigenhandig de woorden "VOOR", "TEGEN" of "ONTHOUDING" in onuitwisbare inkt geschreven te worden. Om geldig te zijn dient één van die drie woorden bij elke beslissing vermeld te zijn. Het ontbreken van een stem voor één agendapunt, maakt de stem voor elk agendapunt ongeldig.

De brief dient door de vennoot ondertekend te zijn.

15. Stemkracht.Elk aandeel geeft recht op één stem. De besluiten worden met eenvoudige meerderheid van stemmen (meer voor- dan tegenstemmen) genomen, behoudens de wettelijke beschikkingen ter zake bij de buitengewone algemene vergadering. Bij gelijkheid van stemmen wordt het voorstel verworpen,

E- RECHTEN EN VERPLICHTINGEN VAN VENNOTEN

16. Aandelen en aandelenregister.Alle aandelen zijn op naam en zijn voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van de aandelen gehouden, waarin wordt aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging alsmede, na overdracht of overgang, door de inschrijving in voormeld register. De overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van de aandelen. Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen,

17. Opvraging van de stortingen.De zaakvoerders doen opvraging van de stortingen op de aandelen die bij hun intekening niet volledig afbetaald werden. Zij bepalen de tijdstippen van de stortingen en stelt het bedrag vast in een bericht dat minstens dertig dagen voor het tijdstip, vastgesteld voor de storting, per aangetekend schrijven wordt verzonden, De vennoot die, na het verstrijken van deze opzegging, nalaat elke op de aandelen gevraagde storting te doen, moet aan de vennootschap intresten vergoeden die, vanaf de dag van de opeisbaarheid van de storting, berekend worden tegen de wettelijke intrestvoet vermeerderd met drie ten honderd. Daarenboven mag de zaakvoerder, nadat een tweede bericht gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, de vennoot vervallen verklaren en zijn effecten doen verkopen, onverminderd het recht het verschuldigd gebleven bedrag en elke schadevergoeding en gebeurlijke intresten van hem te vorderen. De zaakvoerders mogen de vennoten toelating geven hun aandelen vervroegd te volstorten; in dit geval bepalen zij de voorwaarden onder dewelke de vervroegde stortingen toegelaten zijn. Het uitoefenen van de rechten, verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden verricht, wordt opgeschort zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en opeisbaar, niet gedaan werden,

18. Ondeelbaarheid.lndien een aandeel aan verscheidene personen toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst, totdat een enkele persoon schriftelijk aangewezen is als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

mod 2.1

19. Vervreemding van de aandelen.1) Behoudens hetgeen bepaald is ingeval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden volgende regels:

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet

overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste

drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Die instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan:

Laan een vennoot

2.aan de echtgenoot van de overdrager of erflater ;

3.aan bloedverwanten in de rechte opgaande of neerdalende lijn ;

2) De vennoot, die door een weigering zijn aandelen niet onder de levenden kan overdragen, kan tegen de weigering van overdracht opkomen voor de bevoegde rechtbank (van de zetel van de vennootschap), in kort geding, na behoorlijke dagvaarding van diegenen die zich tegen de weigering verzetten. Wanneer de weigering door de rechtbank willekeurig wordt geoordeeld, dan hebben de vennoten die zich verzet hebben, drie maanden te rekenen van de beschikking, om koper(s) te vinden voor de prijs en voorwaarden zoals hierna vermeld bij overgang van aandelen na overlijden.

3) De erfgenamen of legatarissen die als vennoot geweigerd worden bij overgang van aandelen door overlijden, hebben recht op de waarde van de aandelen. Zij mogen de afkoop ervan vragen bij een ter past aangetekende brief, die gericht wordt aan de zaakvoerder van de vennootschap, waarvan deze onmiddellijk een afschrift aangetekend toezendt aan de onderscheiden vennoten.

4) De zaakvoerders zullen, bij aanvraag tot afkoop overeenkomstig voormelde littera 2 en 3, de waarde van de aandelen bepalen aan de hand van de laatste jaarrekening, rekening houdend met eventuele niet uitgedrukte min- of meerwaarden.

Indien de verkoper niet akkoord gaat met de vastgestelde koers van het aandeel wordt het geschil onderworpen aan twee scheidsrechters, één aangesteld door de zaakvoerder en één door de verkoper. Indien de twee scheidsrechters niet tot een akkoord komen, stellen zij in gemeen akkoord een derde scheidsrechter aan, die beslist. Tegen deze laatste beslissing is geen verhaal of beroep mogelijk. De kosten van de arbitrageprocedure worden bij gelijke helften verdeeld tussen de koper en verkoper van de aandelen.

De andere vennoten zullen een voorkeurrecht tot aankoop genieten op deze af te kopen aandelen, elk in verhouding tot zijn aantal aandelen. Als een vennoot zijn voorkeurrecht niet uitoefent, hebben de overige vennoten voorkeurrecht om deze aandelen wederom in verhouding met hun aantal aandelen te kopen. Indien geen enkel vennoot van zijn voorkeurrecht gebruik wenst te maken, kan de algemene vergadering beslissen dat de vennootschap de te koop aangeboden aandelen inkoopt of een andere koper voor de aandelen voorstellen, Indien op voorgaande wijze geen koper is gevonden, binnen de drie maanden na de aanvraag of beschikking, hebben de erfgenamen, Legatarissen of overdragers het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen,

5) De betaling van de prijs van de aandelen dient binnen de vier maanden na de beslissing van afkoop gebeurd te zijn, tenzij de koper een afbetaling in termijnen heeft gevraagd. In voorkomend geval kan aan de koper een afbetaling in termijnen toegestaan worden die echter niet over een langere periode dan vijf jaar na de beslissing van afkoop kan lopen en mits een bankwaarborg ter garantie van de betalingen aan de verkoper te kunnen voorleggen. Bovendien zal de prijs worden verhoogd met een rente gelijk aan de wettelijke intrest, verlaagd met twee ten honderd. Bij laattijdige betaling zal de koper aan de verkoper intresten vergoeden die, vanaf de dag van de opeisbaarheid van de storting, berekend worden tegen de wettelijke interest, vermeerderd met drie ten honderd,

20. Vruchtgebruik op aandelen.Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, en tenzij de vruchtgebruiker en de bloot-eigenaar één van beiden bij geschrift aanwijzen, worden de aan het aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Bij een kapitaalverhoging met uitoefening van voorkeurrecht komt het voorkeurrecht aan de vruchtgebruiker toe. De door hem ingetekende aandelen horen hem in volle eigendom toe,

21. Oproeping algemene vergaderinq.Wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen, moeten de zaakvoerders een algemene vergadering samenroepen, met minstens de aangevraagde onderwerpen als agendapunten,

22. MinderheidsvorderinQEen vordering tegen de zaakvoerders van de vennootschap kan voor rekening van de vennootschap door minderheidsvennoten worden ingesteld, wanneer die op de dag waarop de algemene vergadering zich uitspreekt over de aan de zaakvoerders te verlenen kwijting, effecten bezitten die ten minsten tien procent vertegenwoordigen van de stemmen verbonden aan het geheel van de op die dag bestaande effecten. Die vordering kan enkel warden ingesteld door personen die de kwijting niet hebben goedgekeurd en door personen die de kwijting wel hebben goedgekeurd maar waarvan blijkt dat zij ongeldig is.

23. Uitsluiting en uittreding van vennotenUitsluiting: Eén of meer vennoten die gezamenlijk aandelen bezitten die dertig procent van de stemmen of dertig procent van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen om gegronde redenen in rechte vorderen dat een vennoot zijn aandelen aan de eisers overdraagt.

' Uittreding: Iedere vennoot kan om gegronde redenen in rechte vorderen dat zijn aandelen worden overgenomen door de vennoten op wie deze gegronde redenen betrekking hebben,

24. Individueel controlerecht.Zolang de vennootschap voldoet aan de criteria bepaald in het wetboek van vennootschappen betreffende de boekhouding en de jaarrekening, heeft elke vennoot individueel de controlebevoegdheid zoals omschreven in het wetboek van vennootschappen. De vennoot kan zich hierbij laten vertegenwoordigen door een accountant.

Zodra de vennootschap de drempelbedragen vermeld in paragraaf 7 van dit artikel overschrijdt, of indien de algemene vergadering daartoe onverplicht besluit, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het wetboek van vennootschappen en van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van vennoten onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

F-BESTUURSORGAAN

25. Statuut van de zaakvoerder(s)De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, ai dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

De zaakvoerders kunnen natuurlijke of rechtspersonen zijn, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

ledere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of als er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering. Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien,

De omvang van de bevoegdheden van de zaakvoerders is geregeld bij artikel 8 van onderhavige statuten.

26. Zetelverplaatsinq.Zowel het adres als de zetel kunnen in België zonder statutenwijziging verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), tenzij als gevolg daarvan de vennootschap onderworpen zou worden aan een nieuw wettelijk regime wat betreft het taalgebruik.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

27. Vergoeding van de zaakvoerder (s).1-iet mandaat van zaakvoerder is principieel kosteloos. Maar de algemene vergadering kan de zaakvoerders, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toekennen, waarvan het bedrag jaarlijks opnieuw wordt vastgesteld op de jaarvergadering en dat ten laste komt van de vennootschap.

28. Verantwoordelijkheid van de zaakvoerders.De zaakvoerders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap. Zij zijn overeenkomstig het gemeen recht verantwoordelijk voor de vervulling van hun taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun bestuur.

Zij zijn jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van overtreding van het wetboek van vennootschappen of van de statuten.

In geval van faillissement van de vennootschap kunnen de zaakvoerders -overeenkomstig de wet- persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk worden verklaard voor het geheel of een deel van de schulden indien komt vast te staan dat een door hen begane, kennelijk grove fout, heeft bijgedragen tot het faillissement,

29. Bescherming van het kapitaal.ingeval het netto-actief daalt tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet -overeenkomstig artikel 332 wetboek van vennootschappen- de buitengewone algemene vergadering binnen de twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten vastgesteld worden, bijeenkomen -na oproeping door de zaakvoerders- om te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerders zullen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen een bijzonder verslag opstellen dat aan de vennoten vijftien dagen op voorhand ter beschikking wordt gesteld, met een motivering van hun voorstellen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan zesduizend tweehonderd euro van het maatschappelijk kapitaal kan iedere belanghebbende de ontbinding voor de rechtbank vorderen.

30. Tegenstriidig belanq.Wanneer een zaakvoerder bij een voorgenomen verrichting een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met de belangen van de vennootschap, moet hij ofwel de overige zaakvoerder (s) ofwel bij ontstentenis de vennoten ervan in kennis stellen, waarna de beslissing enkel kan worden genomen overeenkomstig artikel 259 en volgende van fret wetboek van vennootschappen.

31. Jaarrekeninq.Qp het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel. De jaarrekening wordt door de algemene vergadering goedgekeurd,

Binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening, leggen de zaakvoerders overeenkomstig het wetboek van vennootschappen de jaarrekening en de andere door het wetboek van vennootschappen vereiste documenten neer bij de plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België.

32. Kwiitinq.Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders te verlenen kwijting voor hun bestuursdaden van het afgelopen jaar.

G- WOONSTKEUZE

33. Woonstkeuze.Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris en vereffenaar is gehouden een woonplaats te kiezen en die aan het college van zaakvoerders of aan de enige zaakvoerder ter kennis te brengen. Bij verandering van woonst wordt het college van zaakvoerders of de enige zaakvoerder hiervan op de hoogte gebracht, zo niet wordt geacht woonstkeuze gedaan te zijn op de vorige woonplaats.

Hij wiens woonplaats in het buitenland is, wordt geacht woonplaats in de zetel van de vennootschap te kiezen, tenzij hij een andere in België gelegen woonplaats heeft bekendgemaakt aan de zaakvoerders.

H- ENIGE VENNOOTWanneer er maar één vennoot (meer) is in de vennootschap, zijn volgende artikelen aanvullend van toepassing.

34. Zaakvoerder - benoeming - ontslaq.lndien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

a mod 2.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

4

I Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging,

35. Algemene vergaderinq.De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van ' de vennootschap wordt bewaard.

Is een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen . Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt inde notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

36. Kwiitinq.Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is, kan hem kwijting verleend worden volgens het wetboek van vennootschappen.

37. Tegenstriidiq belanq.ls de enige vennoot ook de enige zaakvoerder dan kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd. I. Overname wetteiiike bepalingen.

38. Overname wettelijke bepalingen Alle clausules in bovenvermelde statuten die naar de inhoud wettelijke

voorschriften hernemen, zijn opgenomen ten titel van informatie zonder het karakter van statutaire bepalingen

te vertonen.

Achtste beslissing.

De vergadering verleent ontslag en kwijting aan de bestuurders, de heren BIJLOOS Peter en Marnic, welke

raad van bestuur eveneens ontslag en kwijting heeft verleend aan de gedelegeerd bestuurder, voornoemde

heer BIJLOOS Jean.

Negende beslissing.

De vergadering beslist als zaakvoerders aan te stellen voor onbepaalde duur ; 1) De heer BIJLOOS Peter; 2)

' De heer BIJLOOS Marnic. Beiden voornoemd en dewelke verklaard hebben deze functie te aanvaarden.

Voor ontledend uittreksel

Bijgevoegd : expeditie, verslagen raad van bestuur, verslagen bedrijfsrevisor

Notaris-plaatsvervanger Alexandra Snyers





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 30.07.2013 13395-0039-020
23/11/2012
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

~IINIII IV~IINN IIIIIINI

*12189802*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

13 -11- 2M2

ELT

til

Ondernem ingsnr Benaming

(voluit)

(verkort)

0424.011.348

Sint-Truidense Vleesgroothandel S.T.V.G

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Speelhoflaan 2 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 3 oktober 2012 blijkt:

De benoeming van de heer Manie Bijloos, wonende Nachtegaal 95 te 3800 Sint-Truiden, als bestuurder, voor een periode van 6 jaar. Het mandaat loopt van 1 januari 2013 tot na de algemene vergadering over het boekjaar 2017.

Voor eensluitend verklaard afschrift

Sint-Truiden

De heer Jean - Roland Bijloos

Gedelegeerd bestuurder

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 03.07.2012 12249-0096-019
14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 11.07.2011 11278-0326-017
11/03/2015
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

*15037898*

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

Z 7 FEB. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0424.011.348

Benaming

(voluit) : Sint-Truidense Vleesgroothandel

(verkort) : S.T.V.G.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Speeihoflaan 2 - 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 29 januari 2015 blijkt:

- De bekrachtiging van de benoeming van de heer Jean Roland Bijsoos ais zaakvoerder met ingang vanaf 26 januari 2015 en dit voor onbepaalde duur.

Voor eensluitend verklaard afschrift,

Sint-Truiden,

Peter Bijloos

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 13.07.2010 10302-0342-018
28/08/2009 : HA060083
08/09/2008 : HA060083
01/09/2008 : HA060083
14/12/2007 : HA060083
09/07/2007 : HA060083
07/09/2006 : HA060083
16/06/2005 : HA060083
10/12/2004 : HA060083
13/07/2004 : HA060083
15/06/2004 : HA060083
27/06/2003 : HA060083
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 26.08.2015 15475-0527-023
19/06/2002 : HA060083
13/06/2002 : HA060083
16/06/2001 : HA060083
21/06/2000 : HA060083
03/07/1999 : HA060083
11/07/1996 : HA60083
20/10/1993 : HA60083
01/01/1988 : HA60083
01/01/1986 : HA60083
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 20.07.2016 16331-0481-041

Coordonnées
SINT-TRUIDENSE VLEESGROOTHANDEL, AFGEKORT : …

Adresse
SPEELHOFLAAN 2 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande