SKH

Société en commandite simple


Dénomination : SKH
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 506.899.927

Publication

30/12/2014
ÿþ ~

M Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: s:: b " 3

Benaming

(voluit) : SKH

(verkort) : SKH

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Boskantstraat 30 te 3910 Neerpelt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting en benoeming zaakvoerder OPRICHTING-VASTSTELLING VAN DE STATUTEN-BENOEMINGEN:

Ondergetekenden:

De heer Joannes Hendriks, geboren te Neerpelt op 24/04/1959, wonende te 3910 Neerpelt, Boskantstraat:

30,

Mevr, Eben Monique geboren 12101/1958, wonende te 3910 Neerpelt, Boskantstraat 30.

De heer Steve Hendriks geboren 26/02/1983, wonende te 3910 Neerpelt, Boskantstraat 30,

Mevr. Karolien Hendriks geboren 2/08/1984, wonende te 3900 Overpelt, Bemvaartstraat 13 bus7.

Mevr. Hanne Hendriks geboren 4/06/1990, wonende te 3910 Neerpelt, Boskantstraat 30.

Wordt heden, 12/12/2014 een gewone commanditaire vennootschap opgericht, waarvan de statuten als:

volgt worden opgesteld.

STATUTEN,

Artikel 1 Naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming "SKH ". De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. De woorden: "gewone commanditaire vennootschap" of de afkorting "GCV" moeten in alle akten, facturen en documenten: uitgaande van de vennootschap haar naam onmiddellijk voorafgaan of volgen,

Artikel 2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3910 Neerpelt, Boskantstraat 30.

De zetel mag niet overgebracht worden naar een andere plaats zonder de toestemming van alle vennoten, Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met: derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Management en dienstverlening.

De controle op, of het participeren in het bestuur van vennootschappen of ondernemingen door het' opnemen van alle mogelijke mandaten binnen deze vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan? aandelen of deelnemingen verwerven in andere vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en/of nastreven, zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

Het verlenen van adviezen van financiële, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie, en algemeen beheer.

Het uitoefenen van functies van bestuurder in andere vennootschappen of verenigingen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, voor zover wettelijke toegelaten. 1n dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de. meest ruime zin en alle handels- en financiële operaties verrichten,

De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen-, ais: buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

1 7 DEC. 2014

Griffie

Voor- *14228933*

behoud mm

aan hE

Belgisr

Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

s, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge r In algemene zin mag de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële, industriële, financiële of nijverheidshandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, kunnen verband houden met de verwezenlijking van haar doel.

De aan- verkoop en verhuur van appartementen, woningen, industriële- en handelsruimten. Het bouwen van onroerende goederen met doel deze te verkopen, te verhuren, etc. (lease, verpachten, opstalrecht, vruchtgebruik .,,) of te bewonen.

Verhuur, terbeschikkingstelling, renting /lease en commissiehandel van auto's, vrachtwagens, bestelwagens, autobussen, minibusjes, motorhomes, aanhangwagens, opleggers, caravans, boten, brommers, scooters, moto's, landbouwmachines en alle andere gemotoriseerde voertuigen inclusief elektrische voertuigen. De aan- en verkoop, zowel groothandel als kleinhandel van voorgenoemde vicertuigen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland. Hiertoe kan de vennootschap bijhuizen of agentschappen oprichten en vestigen in België of in het buitenland,

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

ln het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 4 Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Artikel 5 Kapitaal  Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro ( 18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderdzestig aandelen, elk met een fractiewaarde van een/duizend achthonderdzestigste van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal wordt ingebracht ais volgt:

Odoor de heer Hendriks Joannes die verklaart in te schrijven op 1856 aandelen en verklaart een inbreng in geld te doen van 18.560,00 euro, onmiddellijk volstort ten belcop van 3712 euro.

Odoor mevr. Eben Monique die verklaart in te schrijven op 1 aandeel en verklaart een inbreng in geld te doen van 10,00 euro, onmiddellijk volstort ten belopen van het volledig bedrag zijnde 10,00 euro.

Odoor de heer Steve Hendriks die verklaart in te schrijven op 1 aandeel en verklaart een inbreng in geld te doen van 10,00 euro, onmiddellijk volstort ten belopen van het volledig bedrag zijnde 10,00 euro.

Odoor mevr. Karolien Hendriks die verklaart in te schrijven op 1 aandeel en verklaart een inbreng in geld te doen van 10,00 euro, onmiddellijk volstort ten belopen van het volledig bedrag zijnde 10,00 euro.

Odoor mevr. Hanne Hendriks die verklaart in te schrijven op 1 aandeel en verklaart een inbreng in geld te doen van 10,00 euro, onmiddellijk volstort ten belopen van het volledig bedrag zijnde 10,00 euro.

Artikel 6 Beherende en stille vennoten

De heer Hendriks Joannes is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

Mevr. Eben Monique, Mevr. Karolien Hendriks, Mevr. Hanne Hendriks en de heer Steve Hendriks zijn stille vennoten. Zij dragen verder niet bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd hebben in de vennootschap in te brengen zijnde ieder 10,00 euro.

Artikel 7 Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s). Wordt tot die hoedanigheid benoemd als bezoldigd zaakvoerder voor onbepaalde duur:

de heer Hendriks Joannes, voornoemd.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om ,de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Artikel 8 Overdracht van aandelen

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van aile andere vennoten.

Artikel 9 Overlijden

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht een vergoeding in geld op te eisen, die overeenstemt met de waarde van het aandeel van de overledene.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 10 Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op 12 december 2014 en zal afgesloten worden op 31 december 2015.

Op het einde van elk boekjaar wordt de inventaris van het vermogen opgesteld door het bestuur en worden de boeken afgesloten.

Artikel 11 Winstverdeling

De resultatenrekening geeft aan welke winst of welk verlies de vennootschap heeft gemaakt in het afgesloten boekjaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering met gewone'

meerderheid van stemmen,

Artikel 12 Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien

is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 13 Jaarvergadering  Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op 31 mei om 20 uur op de maatschappelijke zetel, Als dit een

zon- of feestdag is dan zal de vergadering gehouden worden op de eerst volgende werkdag.

Iedere vennoot kan steeds een bijzondere algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen.

Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen voor de

vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden,

De vergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van de meerderheid van alle

vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Artikel 14 Ontbinding -- Vereffening

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al

dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van

vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in

functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan

vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het

saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders

aandelenbezit,

Deze gecoördineerde statuten van de gewone commanditaire vennootschap "SKH", wordt opgemaakt in

drie exemplaren, telkenmale door partijen ondertekend en wat de beherende vennoot betreft met

handgeschreven voorafgegaan "goed voor onbeperkte en hoofdelijke verbintenis".

Aldus opgesteld te Neerpelt, op 12 december 2014.

Hendriks Joannes Eben Monique Hanne Hendriks

Beherende vennootl Stille vennoot Stille vennoot

zaakvoerder

Hendriks Steve Karolien Hendriks

Stille vennoot Stille vennoot

Voer-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SKH

Adresse
BOSKANTSTRAAT 30 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande