SL SERVICE

Société en commandite simple


Dénomination : SL SERVICE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 829.993.564

Publication

07/04/2014
ÿþ '11

ModlNed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

r1 2 6 -03- 20%

Voor-

behoude

aan het

BeIgiscr

Staatsbla

11111011401101111

Ondememingsnr : 0829.993.564

Benaming

(voluit) : SL SERVICE

(verkort)

Rechtsvorm Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Van Willingenlaan 16 te 3540 Herk-de-Stad

(volledig adres)

Onderwerp akte: Kapitaalverhoging - Doelwijziging I3enoeming zaakvoerder - Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte, opgemaakt op 3 maart 2014, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders beslist heeft:

1. over te gaan tot een kapitaalverhoging met 500,00 euro, onderschreven door de heer Stubbe Jacques. Het maatschappelijk kapitaal wordt alzo op 3.000,00 euro gebracht.

2. het doel van de vennootschap te wijzigen door artikel 4 der statuten uit te breiden met volgende tekst: algemene aanneming van totaal projecten, waarbij beroep kan gedaan worden op onderaannemers die voldoen aan de nodige beroapsbekwaambeid om een totale verwezeniig ie bewerksteiligen

- het herstellen van elektrische toestellen en het plaatsen en herstellen van alle elektrische installaties voor stroomvoorziening, verlichting, verwarming, andere klimaatregeling dan deze voorzien voor de installatieactiviteiten voor centrale verwarming, klimaatregeling, gas en sanitair, voor dornotica, communicatie, signalisatie, opname en weergave van beelden of geluiden en voor beveiliging tegen overspanning, brand of diefstal

- het plaatsen en herstellen, met inbegrip van alle leidingen, van: centrale verwarmingsinstallaties, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, klimaatregeling installaties waarvoor alleen water of lucht wordt gebruikt als koelm iddel

- uitvoeren van de vervaardiging, het in elkaar zetten, het onderhoud en/of het herstellen van de koelkringen in huishoudelijke koeltoestellen en van de commerciële en/of industriële installaties en koeleenheden.

3. Benoeming van de heer Stubbe Jacques als bijkomend niet-statutair zaakvoerder, benoemd voor de duur van de vennootschap, slechts wijzigbaar door éénparigheid van stemmen.

4. De vergadering wenst de statuten aan te passen als volgt:

- artikel 6 van de statuten wordt gewijzigd: op straffe van nietigheid kan een participatie in de vennootschap bij overlijden enkel overgaan naar de langstlevende vennoot.

- artikel 10 van de statuten wordt toegevoegd : vervreemding van onroerende goederen en het afsluiten van leningen, kredieten en leasingcontracten kan enkel mits goedkeuring met eenparigheid van stemmen door de vennoten.

Stubbe Lode

Zaakvoerder

_ . ... __ . ..  .... . .... ___ __  . ., ...... ... . .... ._ .

Op de taaiste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SL SERVICE

Adresse
VAN WILLIGENLAAN 16 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande