SLAGERIJ & TRAITEUR CLAES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SLAGERIJ & TRAITEUR CLAES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.908.833

Publication

14/10/2011
ÿþmod 2.1



b In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



~ RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

C 20'`,

HASSELT

Griffie

Voor-behoudei aan het Belgisch Staatsbla

111111a

" 11155377"

Ondernemingsnr : 0808.908.833

Benaming : SLAGERIJ & TRAITEUR CLAES

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkhovensesteenweg 433

3920 Lommel

Onderwerp akte :SLUITING VAN DE VEREFFENING-GOEDKEURING BELEID VEREFFENAAR

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 20 september 2011 i; blijkt dat onder meer volgende beslissingen genomen werden:

BEVESTIGING BENOEMING VEREFFENAAR. De vergadering neemt er kennis van dat de benoeming van de vereffenaar bevestigd werd door de bevoegde rechtbank in haar beschikking van één april tweeduizend en elf.

PLAN VOOR DE VERDELING VAN DE ACTIVA. De vergadering neemt er kennis van dat de vereffenaar zijn plan voor de verdeling van de activa voor akkoord heeft voorgelegd aan de bevoegde rechtbank. De rechtbank van koophandel van Hasselt heeft in haar beschikking van twee september tweeduizend en elf dit plan voor de

iÉ verdeling goedgekeurd, mits betaling en/of consignatie van 18,18 euro, 2.963,21 euro en 2.538,85 euro. De vergadering erkent in het bezit gesteld te zijn van dit plan; en de goedkeuring ervan.

VOORLEGGING VAN HET VERSLAG VAN DE VEREFFENAAR. De heer Claes Eddy,; voormeld, brengt in zijn hoedanigheid van vereffenaar verslag uit over de vereffening der; vennootschap. Uit dit verslag blijkt dat voormelde sommen inmiddels betaald werden. De: vergadering der aandeelhouders neemt inzage van gemeld verslag en ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan. De vergadering beslist geen commissaris voor verificatie; te benoemen. Bijgevolg beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht. KWIJTING AAN DE VEREFFENAAR. De vergadering treedt de besluiten van dit verslag bij, keurt de rekeningen van de vereffening goed en geeft zonder enig voorbehoud algehele kwijting aan de heer Claes Eddy, voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap. SLUITING VAN DE VEREFFENING. De vergadering verklaart de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SLAGERIJ & TRAITEUR CLAES definitief heeft opgehouden te bestaan.

BEWAARPLAATS VAN DE BOEKEN VAN DE VENNOOTSCHAP. De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 3920 Lommel, Kerkhovensesteenweg 433.

Voor éénsluidend uittreksel

!i Samen hiermee neergelegd: bijzondere algemene vergadering  verslag vereffenaar  kopie beslissing rechtbank

Dhr CLAES Eddy

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

21/04/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nci;n i onarn vnir nuUr'i-iHivlitL

Vor-beho:

aan Belg Staat

lllh1 ll1 (I1 IILI lUL LLLLL ILILI ILLII l 1111

" iiosias3

HHACCELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0808.908.833

Benaming : SLAGERIJ & TRAITEUR CLAES

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkhovensesteenweg 433

3920 Lommel

ü Onderwerp akte :ONTBINDING - IN VEREFFENINGSTELLING

Uit het proces-verbaal van de jaarvergadering en de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders opgesteld door notaris Dirk Seresia te Overpelt op tien maart! tweeduizend en elf, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen: JAARVERGADERING:

F A. JAARREKENING PER 31.12.2010

De vergadering neemt kennis van het ontwerp van de jaarrekening, behandelt de balans en keurt ze goed.

B. BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

De vergadering besluit het resultaat, zoals dit blijkt uit de resultatenrekening die zij;; eveneens goedkeurt, de bestemming te geven als voorgesteld door de zaakvoerders. He verlies van het boekjaar ten belope van ¬ 10.769,06 wordt overgedragen naar boekjaar; 2011.

C. KWIJTING

De vergadering beslist kwijting te geven aan de zaakvoerders voor het door hen in de loop van het afgesloten boekjaar vervulde opdracht.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING:

VASTSTELLING VAN DE ONBEZOLDIGDHEID VAN HET MANDAAT ALS ZAAKVOERDER-VENNOOT.

De vergadering der aandeelhouders bevestigt hierbij dat er op de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van één oktober tweeduizend en tien , werd beslist om vanaf 1 oktober 2010 geen enkele vergoeding/toekenning meer toe << te kennen aan de heer Claes Eddy en de heer Claes Kim. Hun mandaat als

zaakvoerder/vennoot is vanaf dat ogenblik onbezoldigd. ;È

VOORLEGGING VERSLAGEN EN STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF.

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder waarbij de voorgestelde ontbinding;; van de vennootschap wordt toegelicht. Tevens wordt de staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd per acht februari tweeduizend en elf. De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag opgesteld door de heer Vencken Hubert, met kantoor te 3960 Bree, Millenstraat 34, over de staat van actief en passief, gevoegd het verslag van de zaakvoerder. Het verslag is opgesteld op 17/02/2011 en telt negen (9) bladzijden. De besluiten van het verslag luiden als volgt:

'BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft=; het bestuursorgaan van de vennootschap SLAGERIJ & TRAITEUR CLAES BVBA een"

;;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



boekhoudkundige tussentijdse staat afgesloten op 08.02.2011 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van ¬ 20.833,70 en een netto-actief van ¬ 4.488,60.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft met voorbehoud van de schulden ten opzichte van de schuldeisers en van het budget voor de kosten van de vereffening.

Opgemaakt te Bree, 17 februari 2011.

Voor BVBA HUBERT VENCKEN

Hubert VENCKEN

Bedrijfsrevisor"

De vergadering neemt inzage van voormelde verslagen en staat van actief en passief en ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan. Een exemplaar van deze verslagen zal samen met het afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

VROEGTIJDIGE ONTBINDING

De vergadering beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER.

Ingevolge voormelde beslissing tot vrijwillige ontbinding stelt de vergadering vast dat van rechtswege uit hun functie van zaakvoerder ontheven zijn: De heer Claes Eddy Maria Alfons en De heer Claes Kim Andre Jose, beiden voormeld.

BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering beslist te benoemen tot vereffenaar: de heer Claes Eddy Maria Alons, voormeld, welke verklaart dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAAR.

De vergadering beslist dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben voor de uitvoering van zijn opdracht, en namelijk voor deze voorzien bij artikel 183 en volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet. In het bijzonder zal hij de macht hebben alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te laten gelden of eraan te verzaken, opheffing te verlenen voor of na de betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen. Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris te maken en zal zich mogen beroepen op boeken en bescheiden van de vennootschap. Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

Voor éénsluidend uittreksel

Samen hiermee neergelegd: expeditie van de akte  verslag zaakvoerders  verslag revisor

 notulen algemene vergadering dd 1/10/2010  eindejaarsstukken  vereffeningsbalans 

goedkeuring benoeming vereffenaar

Mtr Dirk Seresia

Notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van j_uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 30.06.2010 10250-0124-014

Coordonnées
SLAGERIJ & TRAITEUR CLAES

Adresse
KERKHOVENSESTEENWEG 433 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande