SMAP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMAP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.842.906

Publication

05/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in ruime zin, het stellen van borgen, het verlenen van aval, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. - beheer in de ruimste zin van het woord van onroerende goederen, daaronder begrepen, de huur, verhuring, onderhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, het onderhoud, de verbouwing, de aankoop, de oprichting en iedere verwerving en verkoop van onroerende goederen.

- tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in onroerende goederen in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing

- tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en als commissaris

- het beheer van roerende goederen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen

- zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen. Zij mag zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen doen met betrekking tot het hierboven bepaalde maatschappelijk doel en op alle wijzen die zij het best geschikt acht, en inzonderheid Bovenstaande opsomming is niet limitatief zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de Buitengewone Algemene Vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Kapitaal

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600) euro en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder nominale waarde. Inbreng

Het kapitaal ten bedrage van achttienduizend zeshonderd (18.600) euro wordt onderschreven door inbreng in geld door de heer Vanschoenwinkel Peter, in ruil waarvoor hij 100 aandelen bekomt. Dit bedrag wordt volstort ten bedrage van 12.400 euro.

Genoemde bedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis geopend ten name van de vennootschap die bij deze akte wordt opgericht, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 24 december 2014, bij ondergetekende notaris in bewaring gegeven.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden. De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

De bezoldiging der zaakvoerders wordt door de Algemene Vergadering of door de oprichter vastgesteld en onder de algemene onkosten geboekt.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op derde vrijdag van de maand juni om 14.00 uur.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

AANLEG RESERVE  VERDELING WINST - VEREFFENINGSSALDO

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de nettowinst van de vennootschap uit; op deze nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering. Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidenlijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

SLOTVERKLARINGEN

Het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op 31 december 2015.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen , en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerder alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016

BENOEMINGEN

1.Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap:

De heer Vanschoenwinkel Peter, wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde tijd, hier aanwezig, die verklaart dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door énige maatregel die zich daar tegen verzet.

2. Het ambt van zaakvoerder kan worden vergoed.

Voor eensluidend beknopt uittreksel afgeleverd voor de formaliteit van de registratie met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Herbert Houben

Tegelijkertijd hierbij neergelegd:

- expeditie van de akte.

Coordonnées
SMAP

Adresse
HEIKANTSTRAAT 9 3670 MEEUWEN-GRUITRODE

Code postal : 3670
Localité : Gruitrode
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande