SMART & SAFE CONSULTANCY, AFGEKORT : S & SC

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SMART & SAFE CONSULTANCY, AFGEKORT : S & SC
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 537.963.978

Publication

28/03/2014
ÿþOp de Matste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Ondernerningsnr : 0537.963.978

Benaming

(voluit) : SMART & SAFE CONSULTANCY

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Hasseltweg 354 - 3600 GENK

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en Sluiting Vereffening

Op de bijzondere vergadering van de vennoten van 17/10/2013 werd met eenparigheid van stemmen beslist om de vennootschap te ontbinden.Er worden met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten genomen : EERSTE BESLUIT: Ontslag van het voorlezen van de verslagen

Gezien de leden van de vergadering reeds de inhoud van het verslag met de toelichtingen en bijlagen kennen, daar zij zelf de opstellers ervan zijn, wordt de voorzitter ontslagen van de voorlezing van het verstag en van de toelichting van de staat van activa en passiva, zoals vermeld in de dagorde, te weten

- Verslag van de zaakvoerder de dato 17/10/2013, houdende toelichting van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, met hieraan toegevoegd een staat van activa en passiva opgesteld op 17/10/2013 zodat deze staat van activa en passiva niet meer dan drie maanden voordien werd opgesteld.

De algemene vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen aanmerking wordt gemaakt en sluit zich aan bij hun inhoud en de besluiten erin vervat en keurt deze goed, alsook de staat van activa en passiva opgesteld op 17/10/2013.

De vergadering acteert rekening te houden met het voorbehoud dat de bestuurders in hun verslag maken, meer bepaald : "Ik wens het voorbehoud te maken dat er geen verbintenissen of overeenkomsten uit het verleden opduiken en onder voorbehoud van mogelijke herzieningen inzake belastingen, Btw, milieu en andere overheden welke op dit ogenblik nog geen oordeel hebben uitgesproken. Sedert 30/9/2013 zijn er geen verrichtingen meer gebeurd die van zulke aard zijn dat zij een aanzienlijke invloed uitoefenen op de ontwikkeling van de financiële positie van de vennootschap dit zowel in positieve als in negatieve zin. Toch dient voorbehoud gemaakt te worden over de mogelijke positieve of negatieve gevolgen van nog in de toekomst uit te voeren fiscale controles."

TWEEDE BESLUIT: Ontbinding van de vennootschap en in vereffeningstelling vanaf 21/10/2013.

De bestuurders omkleedden hun beslissing om voor te stellen over te gaan tot de ontbinding van de vennootschap in het hierboven aangehaalde verslag als volgt:

"Door het wegvallen van de enige opdrachtgever is er sedert juli 2013 geen omzet meer. Omdat er geen nieuwe opdrachtgevers kunnen worden gevonden, zien wij geen andere uitweg dan om de firma te ontbinden. Zodoende wordt voorkomen dat de kosten de baten zullen overtreffen."

De vergadering beslist om de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen op datum van zeventien oktober tweeduizend dertien (17/10/2013).

DERDE BESLUIT : Ontslag van de zaakvoerder

Ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat is de zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend op datum van de ontbinding, 17/10/2013. Wordt ontslagen

- Katharina RIJNDERS, wonende te 3600 Genk, Hasseltweg 354

Inzake de ontheffing van verantwoordelijkheid, wordt beslist om decharge te verlenen aan aile ontslagnemende zaakvoerders voor hun verlopen mandaat tot op heden.

Er wordt kwijting verleend aan

ÁGBABA Talip, voor zijn mandaat van 1/3/2013  30/6/2013

RIJNDERS Katharina, voor haar mandaat van 1/7/2013 tot heden,

VIERDE BESLUIT : Sluiting vereffening

Aangezien er op de staat van activa en passiva per 17/10/2013 op de activa enkel een banksaldo en op de passiva enkel te betalen saldo aan de rekening-courant van de vennoten staat en er verder geen schuldeisers zijn behoudens de te betalen belastingen, wordt beslist om met onmiddellijke ingang de vereffening ook te stuiten. Voor wat de belastingschulden betreft zal deze schuld van rechtswege overgaan op de vennoten van de ontbonden vennootschap.

Mod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte _,r .,.,_

t i á i :wed to? gigue dOr

raahtbAnk v . kaeAhqn=

1 i -03- 2014

De 4iootdgriilier,

1 het az Be Sta

IAI i I



I~.~`.`~ »

VIJFDE BESLUIT ; Bijzondere volmacht

Er wordt bijzonder volmacht verleend aan RIJNDERS Katharina om de nodige formaliteiten te voldoen voor het kenbaar maken van de ontbinding en sluiting van de vereffening bij de Rechtbank van Koophandel en om alle documenten hieromtrent te ondertekenen.

(Get)

RIJNDERS Katharina Zaakvoerder / Vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd : Verslagchrift van Ontbinding en Vereffening

Vereffeningsverslag van de zaakvoerder

Toelichting

Voor-

Veoou en

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/10/2013
ÿþ Mod word 11.1

irdeel ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

21 -10- 2013

De Hoofdgriffier9rtffie

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0537.963.978

Benaming

(voluit) : SMART & SAFE CONSULTANCY

(verkort)

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Hasseitweg 354 - 3600 GENK

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming Zaakvoerder

Op de bijzondere vergadering van de vennoten van 30/6/2013 werd met eenparigheid van stemmen beslist om de Heer AGBABA Talip, wonende te 3600 Genk, Hasseltweg 354 met ingang vanaf 30/6/2013 te ontslaan ais zaakvoerder. Op de eerstvolgende jaarvergadering zal hem volledige kwijting gegeven worden.

Met ingang vanaf 1/7/2013 wordt beslist om te benoemen tot nieuwe zaakvoerder Mevrouw RIJNDERS Katharina, wonende te 3600 Genk, Hasseltweg 354. Haar mandaat zal onbezoldigd zijn,

(Get)

RIJNDERS Katharina

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

y ~n In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Neorgraind ter pille der rechtbank y, koophandel te TONGEREN

0 S -09. 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

1111111q111.E1101111111

1

Va baht

aan

Bele Staat

Ondernemingsnr : p 5 -3 7. g 5 3. 9 7 g

Benaming

(voluit) : SMART & SAFE CONSULTANCY

(verkort) : S&SC

Rechtsvorm : VOF

Zetel : HASSELTWEG 354 3600 GENK BELGIË (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting:

1. De heer Talip AGBABA, van Belgische nationaliteit, wonende te 3600 Genk, Hasseltweg 354;

Hierna genoemd "PARTIJ SUB 1";

EN

2. Mevrouw Katharina Maria M. RIJNDERS, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 3600 Genk, Hasseltweg 354;

Hierna genoemd "PARTIJ SUB 2";

Hierna gezamenlijk "vennoten" of "Partijen" genoemd;

WORDT UITEENGEZET EN OVEREENGEKOMEN HETGEEN VOLGT:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge









1. PARTIJ SUB 1 en PARTIJ SUB 2 wensen met ingang van heden, _01_/ 03 J2013, een vennootschap onder firma met elkaar aangaan teneinde voor gezamenlijke rekening onder de naam SMART- & SAFE CONSULTANCY een bedrijf uit te oefenen.

2. PARTIJ SUB 1 en PARTIJ SUB 2 verklaren en erkennen dat een vermogen van ¬ 1.000, vertegenwoordigd door 100 participatiebewijzen, in speciën ingebracht en volgestort is, door storting op een rekeningnummer op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank BE22 4544 1233 5147_.

Over de kapitaalrekening zal geen rente worden betaald aan PARTIJ SUB 1 en PARTIJ SUB 2.

3. PARTIJ SUB 1 en PARTIJ SUB 2 verklaren gehuwd te zijn onder het Belgisch wettelijk stelsel. Zij verklaren tevens dat de storting van de onder punt 2 vermelde som van ¬ 1000 werd gedaan vanuit het gemeenschappelijk vermogen.

De vermogensrechten m.b.t. de 100 participatiebewijzen behoren toe aan het gemeenschappelijk vermogen.

















Overeenkomstig artikel 1401, 5° B.W. zijn echter eigen, "de lidmaatschapsrechten verbonden aan gemeenschappelijke aandelen in vennootschappen waarin alle aandelen op naam zijn, indien die toebedeeld zijn aan of ingeschreven zijn op naam van één echtgenoot alleen." PARTIJ SUB 1 en PARTIJ SUB 2

verklaren dat zij overeenkomstig het9een bepaald in artikel 1401, 5° B.W. de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

100 deelgerechtigdheden op naam inschrijven in een register van participatiebewijzen en onder hen toebedelen als volgt:

Daan PARTIU St B 1: i dhr. Taiip AGE SABA 50 participatiebewijzen

Daan PARTIJ SUB 2: mevr. Katharina M. M. RIJNDERS 50 participatiebewijzen

TOTAAL: 100 participatiebewijzen

Als dusdanig worden PARTIJ SUB 1 en PARTIJ SUB 2 beschouwd beiden afzonderlijk als oprichters beschouwd.

4. PARTIJ SUB 1 en PARTIJ SUB 2 verklaren te erkennen hoofdelijk aansprakelijke vennoten te zijn in de vennootschap onder firma SMART- & SAFE CONSULTANCY. Zij zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap overeenkomstig hetgeen bepaald in artikel 203 en 204 W.Venn. en in de statuten.

5. PARTIJ SUB 1 en PARTIJ SUB 2 verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die vanaf _01_/_03j_2013_ voor rekening en in naam van de vennootschap zijn aangegaan met het oog op de uitbating van de vennootschap onder firma.

6. PARTIJ SUB 1 en PARTIJ SUB 2 verklaren de statuten van de vennootschap onder firma als volgt vast te stellen:

STATUTEN

ARTIKEL 1 - RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een vennootschap onder firma.

Haar naam luidt SMART- & SAFE CONSULTANCY.

ARTIKEL 2 - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, die aanvangt op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Ieder der vennoten heeft het recht de vennootschap door opzegging te beëindigen, mits zodanige opzegging geschiedt met inachtneming van een termijn van tenminste zes (6) maanden. Mits unaniem akkoord van al de overige vennoten, kan een kortere opzeggingstermijn toegestaan worden. Opzegging moet geschieden aan de andere partijen) per aangetekende brief, bij deurwaardersexploot of tegen ontvangstbewijs. De opzegging moet steeds te goeder trouw gebeuren.

ARTIKEL 3 - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Hasseltweg 354.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandstalig gebied en/of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad, bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

ARTIKEL 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland:

ti z

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

a) Consultancy in de meest ruime zin in binnen- en buitenland, waaronder consultancy van internationale projecten en site management in de metaalsector;

b) De groothandel en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export van keukens en keukenapparatuur en toebehoren, het leveren en plaatsen van keukens, keukenapparatuur en toebehoren zowel als hoofdaannemer als onderaannemer;

c) Commerciële vliegactiviteiten, onderneming voor luchttaxi en luchtdopen, transport van personen en goederen via luchtvervoer, het organiseren en doen van allerlei vluchten, waaronder vluchten met promotionele doeleinden, de huur, verhuur, aan- en verkoop van vliegtuigen, het organiseren van evenementen in verband met de luchtvaart;

d) Het doceren van logistiek gerelateerde problematiek;

j) Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen;

f) De verwerving al dan niet op lijfrente, de vervreemding, het in leasing geven, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende goederen, het verlenen of het verwerven van rechten op onroerende goederen;

Deze opsomming is niet beperkend. De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtin-+gen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. ARTIKEL 4 - WERKZAAMHEDEN VAN DE VENNOTEN

De vennoten verbinden zich ertoe alle werkzaamheden die kaderen binnen het doel van de vennootschap enkel via de vennootschap uit te oefenen. Het is de vennoten verboden direct of indirect voor eigen rekening of voor rekening van anderen of voor gezamenlijke rekening met anderen buiten de vennootschap nevenwerkzaamheden uit te voeren die kaderen binnen het doel van de vennootschap.

De vennoten zullen hun werkzaamheden steeds naar best vermogen en op een hoogstaande, professionele manier en met gepaste zorg uitvoeren.

Tussen de vennoten zal een interne regeling worden getroffen inzake:

- werkverdeling;

- verlofregeling;

-vervanging bij tijdelijke afwezigheid, ziekte en verlof;

-vaststelling van een uniforme regeling voor de aanleg van dossiers;

-aanvaardbare kosten ten laste van de vennootschap;

-werking van het secretariaat en regeling van andere administratie aangelegenheden;

-organisatie van de boekhouding.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL_ 5 - AANSPRAKELIJKHEID VENNOTEN

Alle oprichters zijn vennoten en ieders aandeel in de vennootschap is gelijk.

De vennoten zijn onbeperkt hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen die namens de vennootschap zijn aangegaan.

Deze aansprakelijkheid blijft gelden voor de uitgetreden vennoten voor wat betreft de schulden door de vennootschap aangegaan of opgelopen tijdens de periode waarin zij nog vennoot waren.

De professionele aansprakelijkheid van iedere vennoot blijft evenwel individueel. De professionele verzekeringskosten zijn ten laste van de vennootschap.

ARTIKEL 6 - TOETREDING

Bijkomende vennoten kunnen slechts na unanieme schriftelijke instemming van alle bestaande vennoten toetreden; zij moeten steeds de vereiste kwalificaties

hebben om met de overige vennoten gezamenlijk aan de

beroepsuitoefening deel te nemen.

ARTIKEL 7 - OVERDRACHT PARTICIPATIEBEWIJZEN

De participatiebewijzen zijn in beginsel niet overdraagbaar, noch aan de andere vennoten, noch aan derden, behoudens unanieme instemming van aile vennoten en uitsluitend aan personen die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening.

Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt de vennootschap ontbonden, tenzij de participatiebewijzen overgenomen worden door de overige vennoten in verhouding tot het aantal participatiebewijzen dat zij respectievelijk bezitten of in de verhouding die de overige vennoten unaniem overeenkomen en waarbij aan de erfgenamen een vergoeding wordt toegekend door de overige vennoten die gelijk zat zijn aan 1.000 Euro.

ARTIKEL 8 - KAPITAAL - PARTICIPATIEBEWIJZEN

Bij de oprichting van de vennootschap bedraagt het vermogen van de vennootschap duizend euro (¬ 1.000), vertegenwoordigd door honderd (100) participatiebewijzen op naam.

Op het adres van de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt er een register van participatiebewijzen gehouden, waarin wordt aangetekend:

Q'identificatie van de vennoot, te weten voor natuurlijke personen de naam, voornaam, adres of voor rechtspersonen de rechtsvorm, maatschappelijke benaming en maatschappelijke zetel en wettelijke vertegenwoordiger;

Ohet aantal participatiebewijzen waarvan deze vennoot de lidmaatschapsrechten heeft; Ode gedane stortingen;

Q'overdrachten van participatiebewijzen met vermelding van de datum het aantal participatiebewijzen dat overgedragen wordt en de handtekening van overdrager en ovememer;

Dandere eventueel relevante vermeldingen zoals deze gebruikelijk in aandelenregisters worden vermeld.

ARTIKEL 9 - BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. De zaakvoerders worden benoemd en ontslaan door de vennoten met unanimiteit.

De heer Talip AGBABA, wonende te 3600 Genk, Hasseltweg 354, wordt benoemd tot

" zaákVoerder voor onbepaalde duur. Zijn mandaat is bezoldigd. De vennoten bepalen met unanimiteit van de aanwezige stemmen de omvang van zijn bezoldiging.

Iedere zaakvoerder kan alleen optredend de vennootschap in en buiten rechten vertegenwoordigen.

De vennoten kunnen eveneens door samen op te treden op elk ogenblik de vennootschap vertegenwoordigen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd de vennootschap jegens derden, en derden jegens de vennootschap, te binden, voor haar te handelen en te tekenen, gelden voor haar in ontvangst te nemen en uit te geven, echter met dien verstande, dat voorafgaande goedkeuring van al de vennoten steeds is vereist voor:

a) het huren, verhuren, verkrijgen, vervreemden of bezwaren van onroerende goederen;

b) het aanstellen en ontslaan van personeel en de vaststelling van hun salarissen en arbeidsvoorwaarden;

c) het stellen van persoonlijke en zakelijke zekerheid;

d) het voeren van gedingen, zowel eisend als verwerend (daaronder evenwel niet begrepen het innen van boekvorderingen, het nemen van bewarende en andere rechtsmaatregelen welke geen uitstel gedogen en de vertegenwoordiging van de vennootschap in kort geding), het berusten in tegen de vennootschap aanhangig gemaakte rechtsgedingen, het opdragen van bestaande geschillen aan de beslissing van scheidslieden of bindende adviseurs en het aangaan van dadingen;

e) het aangaan van alle rechtshandelingen, andere dan hiervoor genoemd, waarvan het belang of de waarde ervan een bedrag van tienduizend euro (El 0.000) exclusief BTW te boven gaat;

De vennoten behouden het recht advies te verstrekken aangaande het bestuur van de vennootschap en het recht om toezicht uit te oefenen op de werking van de vennootschap. Zij verbinden zich ertoe er over te waken geen verwarring te zaaien bij derden omtrent het bestuur van de vennootschap.

ARTIKEL 10 - ONDERZOEK- EN CONTROLEBEVOEGDHEDEN VENNOTEN

ledere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoek- en controlebevoegdheden, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

ARTIKEL 11 - ALGEMENE VERGADERING

11.1. De algemene vergadering bestaat uit alle vennoten. Iedere vennoot heeft recht op één stem.

11.2. De algemene vergadering beslist onder meer over:

1. de aanvaarding van nieuwe vennoten;

2. de goedkeuring van de jaarrekening en de aanwending van de winst;

3. ontslag en benoeming zaakvoerders;

R

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

4. de wijziging van de statuten.

11.3. De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen, behoudens indien de statuten unanimiteit voorzien.

11.4. Wijzigingen aan de statuten kunnen slechts met unanimiteit van de stemmen van alle vennoten worden goedgekeurd.

11.5. De jaarvergadering wordt gehouden op 31 mei van ieder jaar om 18.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een feestdag is, komt de vergadering op de eerstvolgende weekdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

11.6. De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of door iedere vennoot die

oordeelt dat het belang van de vennootschap dat vereist.

11.7. De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering opgeroepen worden, tenzij zij individueel en schriftelijk hebben ingestemd met een ander communicatiemiddel. De bijeenroeping vermeldt de agenda. De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond. De zaakvoerders worden eveneens steeds uitgenodigd op de algemene vergadering.

ARTIKEL 12 - BOEKJAAR

Het boekjaar loopt van 01 januari tot en met 31 december van ieder jaar.

Per 31 december van ieder jaar, en voor het eerst op 31 december 2013, wordt een inventaris en de jaarrekening opgemaakt volgens de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

ARTIKEL 13 - WINSTVERDELING

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de nettowinst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. Van de nettowinst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen in verhouding tot de door hen gehouden participatiebewijzen. De nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijk doel.

Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn, onverminderd hetgeen bepaald in artikel 5 van onderhavige statuten aangaande de aansprakelijkheid van uitgetreden vennoten.

ARTIKEL 14 - ARBEIDSONGESCHIKTHEID

Bij algehele of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid ten gevolge van ziekte of invaliditeit van een der vennoten, nemen de andere vennoten zonder extra vergoeding diens taak zoveel mogelijk waar. De vennoten kunnen ook met unanimiteit beslissen om deze taak aan een derde toe te vertrouwen tegen een bepaalde vergoeding.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tijdens de eerste drie (3) maand(en) van arbeidsongeschiktheid van een vennoot is het andere vennoten niet toegestaan de vennootschap op te zeggen. De vennootschap kan in deze periode enkel ontbonden worden mits instemming van de vennoot die arbeidsongeschikt is.

ARTIKEL 15 - EINDE VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap eindigt:

a. door opzegging overeenkomstig het bepaalde in onderhavige statuten;

b. faillissement, surséance van betaling of ondercuratelestelling van één der vennoten;

c. door het overlijden van één der vennoten, indien de participatiebewijzen niet door de overige vennoten overgenomen worden;

e. door vereffening van een vennoot-rechtspersoon.

ARTIKEL 16 - ONTBINDING EN VEREFFENING

Na de ontbinding blijft de V.O.F. verder bestaan met het oog op haar vereffening.

De zaakvoerders treden op als vereffenaar, tenzij de vennoten unaniem anders beslissen. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Artikel 183 e.v. W.Venn., welke artikelen de procedure van de vereffening betreffen, zijn van toepassing.

De afsluiting van de vereffening van de V.O.F. moet bekend gemaakt worden overeenkomstig artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 18 - ALGEMENE BEPALINGEN

Alle clausules in bovenvermelde statuten die naar de inhoud wettelijke voorschriften hernemen of verwijzen naar wettelijke bepalingen, zijn slechts opgenomen ten titel van informatie zonder het karakter van statutaire bepalingen te vertonen. Wanneer de wettelijke bepalingen dienaangaande wijzigen, zijn de gewijzigde wettelijke bepalingen van rechtswege van toepassing.

7. Slotbepalingen

ALGEMEEN

Deze overeenkomst bevat de volledige overeenkomst tussen Partijen.

Geen der Partijen heeft het recht zijn verplichtingen, welke voortvloeien uit onderhavige overeenkomst, geheel of gedeeltelijk af te staan of over te dragen aan een derde zonder de voorafgaande, uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de andere Partij.

WIJZIGINGEN

Tenzij uitdrukkelijk anders voorzien in deze overeenkomst, kan deze overeenkomst slechts gewijzigd of aangevuld worden door middel van een schriftelijke overeenkomst, ondertekend door de Partijen.

KENNISGEVINGEN

Alle mededelingen en kennisgevingen, vereist of toegelaten uit hoofde van huidige overeenkomst en/of haar uitvoering, dienen te gebeuren per aangetekend schrijven aan de adressen vermeld in de aanvang van deze overeenkomst,

of aan elk ander adres dat door één van de Partijen minstens tien (10) kalenderdagen op voorhand bij aangetekend schrijven werd meegedeeld aan de andere Partij.

SPLITSBAARHEID  ONAFHANKELIJKHEID BEPALINGEN

Indien enig deel of enige clausule van deze overeenkomst ongeldig of onafdwingbaar wordt bevonden om welke reden ook, zullen de overige delen of clausules hierdoor niet worden aangetast en geldig en afdwingbaar blijven, alsof de ongeldige of onafdwingbare delen of clausules niet in de overeenkomst begrepen zijn.

Elke ongeldige of onafdwingbare clausule zal onmiddellijk vervangen worden door een bepaling die, in zover dit kan, het dichtst benadert wat de Partijen in het bedoelde deel of de bedoelde clausule nastreefden.

TOEPASSELIJK RECHT - PROCEDURE

Deze overeenkomst wordt exclusief beheerst door en dient geïnterpreteerd te worden naar Belgisch recht.

Elk geschil dat zou kunnen ontstaan over de geldigheid, de toepassing, de uitvoering of de interpretatie van onderhavige overeen-'komst, valt onder de uitsluitende bevoegdheid van de rechtbanken behorende tot het gerechtelijk arrondissement Tongeren.

UITVOERING TE GOEDER TROUW

Aile Partijen verbinden zich ertoe de verbintenissen voortvloeiende uit deze overeenkomst te goeder trouw en naar de geest van de overeenkomst uit te voeren.

Aldus opgesteld in drie (3) exemplaren, waarvan PARTIJ SUB 7 en PARTIJ SUB 2 ieder verklaren een behoorlijk ondertekend exemplaar te hebben ontvangen, en waarvan het derde exemplaar voor de registratie is bestemd,

AGBABA Talip "Oprichter"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- k

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SMART & SAFE CONSULTANCY, AFGEKORT : S & SC

Adresse
HASSELTWEG 354 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande