SOLAR4HEALTH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOLAR4HEALTH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.244.727

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 27.06.2014 14239-0434-010
08/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der rechtoank V. koophandel ta TONGEREN

3 0 -05- 2012

De 1" loofdgriffier, Griffie

" iaioaeoz"

v bot aa Be Stag

Ondernemingsnr : C(16.2> 4 .9'7'3

Benaming

(voluit) : SOLAR4HEALTH

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3770 Riemst, St. Genovevastraat 28

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maria NEVEN, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke: vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Barthels &, Neven, geassocieerde notarissen", met zetel te 3770 Kanne  Riemst, Statiestraat 36 op veertien mei tweeduizend en twaalf dat volgende vennootschap werd opgericht.

VENNOTEN

A) De heer OLAERTS André Alexander Joseph, geboren te Genk op vijftien augustus negentienhonderd éénenvijftig, nationaal nummer 51.08,15 025/70, echtgenoot van mevrouw GONNISSEN Nicole, geboren te Genk, wonende te B-3600 Genk, Winterslagstraat 224.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap van goederen, bij gebrek aan een huwelijkscontract,: tot op heden ongewijzigd.

B) De heer BISSCHOPS Alois Guido Clemens, geboren te Geel op tien februari negentienhonderd: éénenvjftig, nationaal nummer 51.02.10 113/90, echtgenoot van mevrouw ALFAERTS Viviane, geboren te: Geel, wonende te B-2460 Kasterlee, Krombrakenstraat 2.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap van goederen, bij gebrek aan een huwelijkscontract,' tot op heden ongewijzigd.

C) De heer TILKIN Marc Jan Freddy, geboren te Rocourt op één februari negentienhonderd drieënzeventig,, nationaal nummer 73.02.01 333/20, echtgenoot van mevrouw MONARD Cindy, geboren te Bilzen, wonende te B-3770 Riemst, St.-Genovevastraat 28.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Lucien Barthels te Riemst/Kanne op acht februari negentienhonderd negenennegentig, tot op heden ongewijzigd zoals hij het verklaart.

VORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: "SOLAR41-1EALTH".

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt

verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3770 Riemst, St.-Genovevastraat 28.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

Q'Het verlenen van diensten en adviezen aan natuurlijke personen en rechtspersonen met betrekking tot het beheer van bedrijven in de meest ruime betekenis van het woord, waaronder onder andere advies inzake algemeen management, engineering, marketing, administratief, financieel en commercieel beleid, aankcop en' ' verkoop, personeelsbeleid en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Q'Het organiseren, inrichten en uitvoeren van cursussen, opleidingen, trainingen, voortgezet onderwijs aan bedrijven en particulieren in de meest ruime betekenis van het woord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

t DOnderneming voor onderzoek, adviseren, ontwikkelen, exploiteren, financieren, produceren,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge commercialiseren van alternatieve, duurzame en groene energie en energievormen in binnen- en buitenland.

Q'Het ondernemen van alle aanverwante activiteiten, met betrekking tot efficiënt energieverbruik, energiebesparende maatregelen, het verhandelen van elektrische en thermische energie en bijhorende CO2 en andere certificaten.

DDe studie, promotie, installatie, financiering, uitbating, aanwending en verkoop van energieprojecten, waaronder ook duurzame energieprojecten op basis van onder meer fotovoltaïsche cellen, windkracht, warmtekrachtkoppeling (al dan niet op basis van biomassa en andere plantaardige producten), waterkracht, alsook alle in de toekomst te ontwikkelen nieuwe technologieën voor de productie van energie. De productie, de verkoop en het verdelen van de energie door deze energieprojecten.

DDe verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm dan ook, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

Q'Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van haar roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten herstellen, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar kunnen uitmaken.

Q'Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog cp te richten vennootschappen.

Q'Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen. DDe vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

DDe vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen en kan hiervoor vergoedingen ontvangen.

Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, ongeacht of zij een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd komma nul nul Euro (E 18.600,00), en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet.

Inschrijving op het kapitaal

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld als volgt :

1/ de heer OLAERTS André, voornoemd, schrijft in op zesduizend tweehonderd en tien (6.210) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van tweeduizend zeventig komma nul nul euro (E 2.070,00).

21 de heer BISSCHOPS Guy, voornoemd, schrijft in op zesduizend tweehonderd en tien (6.210) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van tweeduizend zeventig komma nul nul euro (E 2.070,00).

3/ de heer TILKIN Marc, voornoemd, schrijft in op zesduizend tweehonderd en tien (6.210) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van tweeduizend zeventig komma nul nul euro (E 2.070,00).

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gedeeltelijke volstorting van elk van de aldus ingeschreven aandelen een bedrag van zesduizend tweehonderd en tien komma nul nul euro (E 6.210,00) werd gestort en dat het totaal van deze stortingen gedeponeerd werd, op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij KBC bank op elf mei tweeduizend en twaalf.

Het bewijs van deponering afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling zal door ondergetekende notaris bewaard worden in het vennootschapsdossier.

Vergoeding  aanvaarding

De aldus onderschreven aandelen worden, ais volgestort, toegekend

s. .%~ 1/ aan de heer OLAERTS André, voornoemd, die aanvaardt zesduizend tweehonderd tien (6.210) aandelen.

w '' 2/ aan de heer BISSCHOPS Alois, voornoemd, die aanvaardt ~ zesduizend tweehonderd tien (6.210) aandelen,

4. r , 1 3/ aan de heer TILKIN Marc, voornoemd, die aanvaardt : zesduizend tweehonderd tien (6.210) aandelen. Plaatsing kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge De verschijners stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort is.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

BEVOEGDHEDEN

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering,

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar, de eerste vrijdag van de maand mei om veertien uur (14.00 uur), moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven, in de gemeente van de zetel,

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. ln dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

BOEKJAAR  JAARREKENING  WINSTBESTEDING

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag,

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

ONTBINDING  VEREFFENING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging bepaalt.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

DIVERSEN

1 WOONSTKEUZE

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die in België geen aan de vennootschap geldig betekende woonplaats gekozen heeft, wordt geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar alle akten geldig aan hen kunnen betekend of aangezegd worden, waarbij de vennootschap geen andere verplichting heeft dan de bovenvermelde akten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

2. BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de comparanten mij, notaris, verzocht te akteren

dat benoemd wordt tot niet-statutaire zaakvoerders;

-de heer OLAERTS André, voornoemd, die zijn mandaat aanvaardt

-de heer BISSCHOPS Alois, voornoemd, die zijn mandaat aanvaardt

-de heerTILKIN Marc, voornoemd, die zijn mandaat aanvaardt

Elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en

buiten rechte, voor zover de handeling de som van vijfduizend komma nul nul Euro (¬ 5.000,00) niet overschrijdt,

Handelingen die de som van vijfduizend komma nul nul Euro (¬ 5.000,00) overschrijden vereisen de

handtekening van twee zaakvoerders gezamenlijk.

3. BEZOLDIGING VAN DE ZAAKVOERDER

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

° vergadering.

4. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING  EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar vangt aan op één december tweeduizend en elf, om te eindigen op éénendertig

december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand mei van het jaar tweeduizend en dertien.

5. Overname verbintenissen

Aile in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert één december tweeduizend en elf worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Maria NEVEN

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

`Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persatoin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 12.08.2015 15417-0235-013
16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 10.08.2016 16417-0187-014

Coordonnées
SOLAR4HEALTH

Adresse
ST.-GENOVEVASTRAAT 28 3770 RIEMST

Code postal : 3770
Localité : RIEMST
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande