SOLUTION

Société en commandite simple


Dénomination : SOLUTION
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 848.835.914

Publication

01/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Lu& B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lIIIl I 11111111 IilhllIll IIIl IIllI

*iaisaaia"

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 0 -09- 2012

HGtiffe.T

Onclememingsnr : -,L1 " `

Benaming (voluit) : KG Solution Comm V

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Vekenstraat 35 3920 LOMMEL

(volledig adres)

Onderwern(en) akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 23/08/2012

Artikel 1. Rechtsvorm

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap, afgekort Comet V.

De omzetting van de vennootschap naar een andere rechtsvorm si slechts mogelijk door een besluit van een buitengewone algemene vergadering. Daarenboven is het unaniem akkoord van alle vennoten vereist.

Ondergetekenden,

De heer Geukens Koen, Vekenstraat 35, 3920 Lommel,

en

De Mevr Horemans Rita, Canadastraat 41 bi, 2490 Balen

Verklaren hierbij te willen oprichten, op datum van 23/08/2012,

de vennootschap met onderstaande kenmerken:

Artikel 2. Naam - Identificatie

De naam van de vennootschap luidt "KG Solution Comet V", of ook "KGS Comm V"

De naam van de stille vennoten mag nimmer voorkomen in de firma van de vennootschap tenzij de stille en de werkende vennoot dezelfde naam hebben

De vennootschap moet telkens wanneer zij haar naam gebruikt deze laten voorafgaan of volgen door de vermelding van haar rechtsvorm ofwel voluit geschreven als "Gewone Commanditaire Vennootschap", afgekort als "Comm V"

Artikel 3. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3920 LOMMEL, Vekenstraat 35. De zetel kan ten

allen tijde verplaatst worden bij unanieme beslissing van de zaakvoerders

Op de laatste blz. vanlLu L2 vermelden : Recto : Nlaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg Mod PDF 11,1

Artikel 4 Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Aan de duur van de vennootschap kan op elk ogenblik een einde gesteld worden, waardoor de vennootschap ontbonden wordt bij besluit van de algemene vergadering genomen eenparig akkoord van de vennoten.

Het overlijden, het ontslag, de onbekwaamverklaring van de gecommanditeerde vennoten of van een van ben stelt geen einde aan de vennootschap die voorgezet wordt onder het bestuur van de overblijvende gecommanditeerde vennoot die van rechtswege zaakvoerder wordt indien hij dit nog niet is.

De vennootschap kan niet blijven bestaan als Gewone Commanditaire Vennootschap met enkel stille vennoten behoudens voor een korte overgangsperiode. In dat geval moeten de stille vennoten de voorzitter van de rechtbank van koophandel waaronder de vennootschap ressorteert, verzoeken om tijdelijk, in afwachting van toetreding van een beherend vennoten bewindvoerder, al-dan-niet een stille vennoot, aan te stellen om de dringende daden van enkel beheer te stellen. Die voorlopige bestuurder is niet verantwoordelijk voor de uitoefening van zijn tijdelijk mandaat dat de periode van 1 maand niet mag overtreffen. Blijft er slechts een stille vennoot over dan houdt de vennootschap op te bestaan.

De vennootschap kan niet blijven bestaan als Gewone Commanditaire Vennootschap met enkel beherende vennoten. Zij blijft verder bestaan als Vereniging Onder Firma wanneer er meer dan een beherende vennoot overblijft. Blijft er slechts een beherende vennoot over dan houdt de vennootschap op te bestaan.

Bij overlijden van een der vennoten hebben zijn erfgenamen recht op een scheidingsaandeel o.b.v. Hun aandeel in de vennootschap en de laatst opgemaakte jaarbalans.

Indien de waarde van de vennootschap gedaald is beneden een vierde van het kapitaal, kan een speciaal daartoe bijeengeroepen buitengewone algemene vergadering besluiten tot ontbinding van de vennootschap als het voorstel goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

Artikel 5. Doel

Het doel van de vennootschap is:

- Interieurwerken, waaronder kan worden verstaan: gyprokwerken, isolatie, schilderwerken, kleine aanpassingswerken , voegwerken, electiciteitswerken, sanitair, tegelwerken, chapewerken en aanverwanten, algemene bouwwerken, zowel in eigen naam als voor rekening van derden

» Aankoop en verkoop van bouwmaterialen, verven en aanverwanten, zowel in kleinhandel als in groothandel

Draai - en freeswerken, onderhoud van machines, zowel in eigen naam als voor rekening van derden

- Klusjesdiensten

- Import en export

» Verhuur van diensten en goederen

Verder kan de vennootschap alle handelingen die het bovenstaande tot doel hebben, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, en zowel roerend als onroerend van aard, stellen, in binnenland en buitenland

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak of het volledig eigen vermogen. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Indien door de zaakvoerders handelingen zijn verricht buiten het doel, is de vennootschap erdoor verbonden, tenzij zij bewijst dat de mede-contracterende partijen op de hoogte waren of niet onkundig konden zijn van de bevoegdheidsoverschrijding. Openbaarmaking van de statuten voldoet niet als bewijs van deze voorkennis.

Op de laatste blz. van t uik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden Qareh& Belgisch Staatsb lad

Voorbehouden "aan helt Belgisch Staatsblad

Luik l3 - vervolg Mod PDF 11.1

Artikel 6. Geplaatst Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagd 3.500,00 Euro

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ...3.500,00 euro en wordt vertegenwoordigd

door ...100... aandelen, eIk met een fractiewaarde van een 100ste van het maatschappelijk

kapitaal. Het kapitaal wordt ingebracht als volgt :

- door de heer Geukens Koen, 3.465,00 Eur, gestort op rekening van de vennootschap in

oprichting bij de ING BANK, onder nummer 320-0566634-30

- door mevrouw Horemans Rita, 35,00 Eur, gestort op rekening van de vennootschap in

oprichting bij de ING BANK, onder nummer 320-0566634-30

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen

toegekend:

- aan de heer Geukens Koen 99 aandelen

- aan mevrouw Horemans Rita, 1 aandelen

Het kapitaal mag niet verminderd worden tot beneden de 3.500,00 Euro.

De inbreng kan zowel in geld of in natura. De waardering van elke inbreng in natura moet wel het akkoord krijgen van alle vennoten.

Artikel 11. Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door en of meerdere gecommanditeerde of beherende vennoten die in de vennootschapsakte bij wijze van statutaire bepaling of na een statutenwijziging als zaakvoerder zijn aangewezen.

Stille vennoten of niet-vennoten kunnen niet benoemd worden tot zaakvoerder. In de uitvoering van wat voorafgaat zijn nagemelde gecommanditeerde vennoten aangesteld als zaakvoerder: Geukens Koen, voornoemd.

De zaakvoerders vervullen hun opdracht voor de duur van de vennootschap.

Het ontslag van de zaakvoerder heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt wanneer er meerdere beherende vennoten zijn. Dan wordt de vennootschap verder gezet en wordt zij bestuurd door de overblijvende beherende vennoten die eIk van rechtswege zaakvoerder worden.

Betreft het ontslag van de enige zaakvoerder, heeft dit het einde van de vennootschap tot gevolg indien binnen de 60 dagen geen nieuwe beherende venoot wordt gevonden.

Indien de enige zaakvoerder ontslag neemt zonder opvolger, dient hij gedurende de voormelde termijn van 60 dagen, zijn opdracht verder te vervullen.

De onbekwaamverklaring, het overlijden van de zaakvoerder of het verlies van zijn hoedanigheid als vennoot, heeft dezelfde gevolgen als het ontslag.

Artikel 12. Bestuur - taakverdeling

Zijn er meerdere zaakvoerders dan hebben zij elk afzonderlijk de meest uitgebreide

vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Artikel 14. Algemene vergadering

Jaarlijks wordt de algemene vergadering gehouden op de 2de zaterdag van maart om 10u00 op

de maatschappelijke zetel. Dit gebeurt voor de eerste keer in het jaar 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Leje- Q - vervolg

Mal POF 11.1

" u

Artikel 15. Boekjaar

Het boekjaar gaat in op heden en eindigt op 30/09 van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op 01/09/2012 en zal afgesloten worden op 30/09/2013

Ieder jaar op 30/09 zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt waaruit de activa

en de passiva en de gemaakte winst of het geleden verlies blijkt

SLOTBEPALING - EERSTE ALGEMENE VERGADERING.

- Tevens wordt hierbij de volmacht gegeven aan de heer Geukens Koen, om in zijn naam, en voor naam van de vennootschap, op te treden als gevolmachtigde ten einde aangetekende zendingen af te halen

- Bijzondere volmacht wordt gegeven aan het kantoor Adacfi Blockx bvba, Martelarenstraat 44/glv, 2400 Mol, gekend onder het ondernemingsnummer 0470.347.852, en vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en personeel, ten einde de handelingen te verrichten nodig ter inschrijving, wijziging en/of schrapping van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank, BTW en overige wettelijke instanties, nodig voor de vervulling van de wettelijke formaliteiten.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 23/08/2012

Geukens Koen

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

toehouden

aan het

Belgisch`' Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SOLUTION

Adresse
VEKENSTRAAT 35 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande