SPAAS IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPAAS IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.523.257

Publication

25/07/2014
ÿþ Mod Weil 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter grIffié dei rechtbank v. koophandel Antwerpen, afd. Tonen

11 -07- 2014

De grlereeiffie

III 111!111,11111 II

Ondernemingsnr : 0544.523.257

Benaming

(voluit) : SPAAS IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3570 Alken, Hoogsimsestraat 75

(volledig adres) Onderwerp akte: PARTIËLE SPLITSING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKLIJKEHEID "UNIDAK"

TEN VOORDELE VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "SPAAS IMMO"

WIJZIGING AANTAL AANDELEN - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Eric Gilissen, geassocieerde notaris te Hasselt, op 26 mei 2014, voc5r registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SPAAS IMMO", met zetel te 3570 Alken, Hoogsimsestraat 75, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen (bij uittreksel):

EERSTE BESLUIT WIJZIGING AANTAL AANDELEN

De vergadering besluit tot de wijziging van het aantal aandelen door het te brengen van honderd (100) naar vierendertigduizend honderd (34100), door splitsing van elk aandeel in driehonderd eenenveertig (341) aandelen.

TWEEDE BESLUIT - VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder opgesteld op 10 april 2014 overeenkomstig artikel 730 Wetboek van vennootschappen omtrent onder meer de stand van het vermogen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen alsook de toelichting vanuit juridisch en economisch oogpunt van de voorgenomen partiële splitsing

De vergadering ontslaat de voorzitter van de integrale voorlezing van voormeld verslag van de zaakvoerder. De vergadering neemt kennis van het verslag overeenkomstig artikel 731 Wetboek van vennootschappen omtrent het splitsingsvoorstel, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FOEDERER DFK BEDRIJFSREVISOREN, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Clovislaan 82, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Tongeren onder het nummer 0475.170.930, vertegenwoordigd door de heer EMBRECHTS Frank, bedrijfsrevisor, op 10 april 2014.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Op grond van ons onderzoek van het voorstel tot een met fusie of splitsing gelijkgestelde verrichting, uitgevoerd in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren met betrekking tot de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen, zijn wij van oordeel dat: 1) het voorstel tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting door overgang van een deel van het vermogen van BVBA &N'OAK op de bestaande vennootschap BVBA DRIMES, en op de nieuw opgerichte BVBA SPAAS IMMO beantwoordt aan de voorwaarden voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen, Boek XI, met uitzondering van de in dit verslag vermelde opmerkingen, zijnde

- de BVBA IMMO SPAAS werd opgericht op 17 januari 2014. Het splitsingsvoorstel werd op 24 maart 2014 neergelegd en gepubliceerd in de bijlagen van B.S. De akte met betrekking tot de splitsing zal pas op een latere datum kunnen verleden worden.

 de partiële splitsing betreft een retroactieve splitsing overheen het boekjaar.

 de boekwaarde van de af te splitsen perceel grond naar BVBA IMMO SPAAS bedraagt 12.394,68 Euro en niet 7.000 Euro.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

aan de aandeelhouders van UNIDAK BVBA worden in vergoeding voor de overgang van een deel van het vermogen van UNIDAK BVBA op DR1MES BVBA, 3800 aandelen uitgereikt, uitgegeven door DRIMES BVBA baar aanleiding van de overgang van een deel van het vermogen van UNIDAK BVBA op ORMES BVBA. 3) aan de aandeelhouders van UNIDAK BVBA worden in vergoeding voor de overgang van een deel van het vermogen van UNIDAK BVBA op BVBA IMMO SPAAS, 3800 aandelen uitgereikt, uitgegeven door IMMO SPAAS naar aanleiding van de overgang van een deel van het vermogen van BVBA UNIDAK op BVBA SPAAS

Hasselt, 10 april 2014

Burg, CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door de heer Frank Embrechts, bedriffsrevisor".

De vergadering ontslaat de voorzitter van de integrale voorlezing van voormeld verslagen,

9ERDE BESLUIT PARTIËLE SPLITSING

BELANGRIJKE WIJZIGING IN DE ACTIVA EN PASSIVA

De zaakvoerder en de vergadering stellen overeenkomstig artikel 732 wetboek van vennootschappen vast dat er zich tussen het opstellen van het splitsingsvoorstel en de onderhavige algemene vergadering zich een belangrijke wijziging heeft voorgedaan in de activa en passive van het overgedragen vermogen.

De wijziging omvat de waardering van de overgedragen onroerende goederen welke dient te gebeuren aan boekwaarde, hetzij de waarde van twaalfduizend driehonderd vierennegentig euro zesentachtig cent (12.394,68 EUR).

De voormelde bedrijfsrevisor meldde hieromtrent in voormeld verslag volgende opmerking:

'Overeenkomstig artikel 211 van het wetboek inkomstenbelastingen (WIB92) en artikel 41 § 1 2° !id dienen de ef te splitsen balans elementen gewaardeerd en overgedragen te worden hun boekwaarde. De grond die bij de splitsings verrichting toegekend wordt aan de BVBA IMMO SPAAS heeft echter een boekwaarde van 500.000 BEF hetzij 12.394,68 Eura Door de toepassing van een andere waarde loopt men het risico dat de aplitsingsverrichting niet belastingsvrij kan geschieden. Op de buitengewone algemene vergadering die moet beslissen omtrent de splitsing kan met unanimiteit beslissen om de inbreng toch te doen aan boekwaarde." De vergadering neemt kennis van deze gewijzigde waardering en besluit zoals hierna weergegeven, dat de onroerende goederen welke worden afgesplitst naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Spaas immo", worden overgedragen aan boekwaarde, hetzij de waarde van twaalfduizend driehonderd vierennegentig euro zesentachtig cent (12.394,68 EUR).

BPLITSINGSVERRICHTING

De vergadering besluit tot de inbreng in de vennootschap, ingevolge de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UNIDAK", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kiewitstraat 186, ondernemingsnummer 0430.398.106, overeenkomstig net splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, van de onroerende goederen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UNIDAK", alsook van de hieraan verbonden activiteiten, waarbij aile hieraan verbonden rechten en verplichtingen.

De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds 1 juli 2013 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

Pe inbreng ingevolge de partiële splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van de partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt verwezen. De verrichting geeft aanleiding tot het toekennen van één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Spaas Immo" voor één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte oansprakelijkheid "UNIDAK", aan de vennoten van deze laatste vennootschap,

VIERDE BESLUIT - INBRENG

Vervolgens is hier tussengekomen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UNIDAK", hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer SPAAS Hendrik, voornoemd, bevoegd om alleen handelend de vennootschap te vertegenwoordigen overeenkomstig haar statuten,

De voormelde vennootschap verklaart, na voorlezing gehoord te hebben van alles wat voorafgaat, volledig Kennis te hebben van de statuten van de vennootschap en volledig op de hoogte te zijn van haar financiële toestand en inbreng te doen van de actieve en passieve toestand van de onroerende goederen en de hieraan verbonden activiteiten die van haar vermogen afhangt.

Deze inbreng is nader omschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing waarnaar, voor zover ais nodig, verwezen wordt.

1. Algemene beschrijving van de inbreng

Boekhoudkundiqe waarde zoals uitgedrukt op basis van een tussentijdse boekhoudkundige staat per 30 juni

2013, ais volgt

ACTIEF

IVIATERIELE VASTE ACTIVA

Terreinen en gebouwen ¬ 12.394,68

TOTAAL E 12.394,68

PASSIEF

KAPITAAL 3.674,73

RESERVES

Wettelijke reserves E 367,47

I3eschikbare reserves 10.603,22

VERLIES -¬ 2.250,74

TOTAAL ¬ 12.394,68

Voor een meer uitvoerige beschrijving van de ingebrachte goederen wordt verwezen naar hiervoor vermelde voorstel tot partiële splitsing.

1. j

Je 1/

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. 1,1 " orwaarden met betrekkin. tot de eh endomsoverdracht van de onroerende goederen (hierna

gen erndc het r

Besohrijving van de onroerende goeden:

GE EENTE ALKEN - TWEEDE AFDELING

Een hoogstammige boomgaard gelegen Beekveld, gekend volgens titel onder sectie F nummer 6/G en 11/N met een oppervlakte van zesduizend vijfhonderd vijfendertig (6.535) vierkante meter en volgens recente kadastrale gegevens onder sectie F nummer 6/G en 11/N met een oppervlakte van zesduizend vijfhonderd vijfendertig (6.535) vierkante meter.

Eigendomsoorspronq

Het voormelde onroerend goed hoort toe aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UNIDAK" ingevolge aankoopakte verleden voor notaris Snyers te Alken op zestien november negentienhonderd vijfennegentig, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Tongeren op eenentwintig november negentienhonderd vijfennegentig onder boek 3092 nummer 8.

Verk_ll .1q

De overdragende vennootschap verklaart volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang, de werkelijkheid en de waarde van het hoger beschreven ingebrachte onroerend goed, dat zich van nu af ter beschikking van de overnemende vennootschap bevindt, er geen verdere beschrijving over te verlangen en de instrumenterende notaris te ontslaan van elke rechtvaardiging terzake.

_mene voorwaarden van de inbreng

1/ EIGENDOM EN GENOT; De verkrijgende vennootschap bekomt de eigendom van genoemde goederen vanaf heden.

2/ STAAT - GEBREKEN: De goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich thans bevinden, met al hun zichtbare en verborgen gebreken, zonder dat de inbrengers tot vrijwaring zouden gehouden zijn wegens toestand van de grond, ondergrond, gebouwen, installaties en de mogelijke burenhinder.

3/ OPPERVLAKTE: De goederen worden ingebracht zonder waarborg over de uitgedrukte oppervlakte, ook al is het verschil meer dan één/twintigste met de werkelijke grootte,

4/ EPFDIENSTBAARHEDEN: De verkrijgende vennootschap moet aile lijdende, zichtbare en onzichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden, welke het goed mochten bezwaren, gedogen en heeft hij hat genot van de heersende erfdienstbaarheden die mochten bestaan, dit alles op eigen risico en zonder dat deze bepaling aan wie ook, meer rechten kan verlenen dan deze gegrond op regelmatige titels of op de wet. 5/ KOSTEN: Aile kosten, rechten en erelonen van onderhavige akte, zijn ten leste van de verkrijgende vennootschap.

6/ BeLASTINGEN: De verkrijgende vennootschap verklaart de onroerende voorheffing en aile andere lasten met inbegrip van de nog niet gevestigde verhaalbelastingen, vanaf heden te betalen, pro-rata temporis. Hypothecaire toestand - ontslag ambtshalve inschrijving - rechtsbekwaamheid

HierOver ondervraagd door de instrumenterende notaris, heeft de overdragende vennootschap verklaard dat er bij zijn weten geen juridische procedures hangende zijn betreffende de over te dragen onroerende goederen, dat er geen stedenbouwkundige inbreuken bestaan, dat er ook geen juridische procedures tegen hem hangende zijn en dat hij geen documenten getekend heeft zoals hypothecaire volmachten en dergelijke, waardoor een hypothecaire inschrijving of een overschrijving zou kunnen genomen worden op het huidig overgedragen onroerend goed, met uitzondering van volgende kantmeldingen:

- de kantmelding van twaalf december tweeduizend, gedaan op het eerste hypotheekkantoor te Tongeren onder referte 74-M-21/12/2000-08013 met betrekking tot de "dagvaarding om te verschijnen voor de correctionele rechtbank van Tongeren op 22 januari 2001 ten einde te horen zeggen voor recht dat de bouwwerken opgericht op sectie F nummer 6/G en 11/N onder Alken 2 gebeurden zonder stedenbouwkundige vergunning en dient herstel";

- de kantmelding van achttien september tweeduizend en een, gedaan op het eerste hypotheekkantoor te Tongeren onder referte 74-M-18/09/2001-05205 met betrekking tot "exploot van de G.D. VANDORMAEL te Haseelt dd. 12/06/2001 ten verzoeke van de heer Procureur des Konings bij de Rechtbank van eerste aanleg te Tongeren , dagvaarding gegeven aan eigenaar om te verschijnen op 25 juni 2001 teneinde te horen zeggen: bouwwerken herstellen in vorige staar;

- de kantmelding van negen mei tweeduizend en drie, gedaan op het eerste hypotheekkantoor te Tongeren onder referte 74-M-09/05/2003-02834 met betrekking tot het "vonnis van de rechtbank van eerste aanleg te Tongeren dd, 10/03/03, uitspraak doende op tegenspraak, beveelt het herstel van de plaats, met name door de gesloopte en heropgerichte achtervIeugel in betonblokken te vervangen/bedekken met een bakstenen muur binnen de 6 maanden te rekenen vanaf de dag dat onderhavig vonnis kracht van gewijsde heeft gekregen". De overdragende vennootschap verklaart volledig rechtsbekwaam te zijn en niet in staat van faillissement of onbekwaamheid te verkeren, noch een gerechtelijk akkoord aangevraagd te hebben en niet te vallen onder toepassing van de collectieve schuldenregeling.

De bevoegde hypotheekbewaarder wordt ontslagen enige ambtshalve inschrijving te nemen bij de overschrijving van deze akte.

RUIMTELIJKE ORDENING

A. De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1. Vlaamse Codex RO:

1° dat voor de onroerende goederen geen stedenbouwkundige vergunning is afgegeven, met uitzondering van een vergunning (dossier 73001_2004_1581) voor het verbouwen van/tot of uitbreiden van kantoren verleend op 17 januari 1996;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van deze onroerende goederen volgens de brief van de Gemeente Alken de dato 6 februari 2014 is: industriegebied.

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift (en de verklaring van de overdragende vennootschap), voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6,1.43;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

4° de over te dragen goederen niet gelegen zijn in een zone die op het definitief ruimtelijk uitvoeringsplan wordt

aangeduid als zone waar het voorkooprecht geldt, hetgeen de inbrengers bevestigen.

5° dat voor de onroerende goederen geen verkavelingsvergunning van toepassing is.

dat het krachtens artikel 4.2,12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as built-attest niet is

uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

De verkrijgende vennootschap verklaart dat zij een stedenbouwkundig uittreksel afgeleverd de dato 6 februari

2014 betreffende de goederen heeft ontvangen.

De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2,1 Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de

vergunningsplichtige handelingen.

De verkrijgende vennootschap moet zich overigens, voor al wat door de hogere overheid toegelaten

bouwwerken en beplantingen betreft, derwijze schikken naar alle geldende reglementen, verordeningen en

vergunningen, dat de overdragende vennootschap hieromtrent nooit verontrust noch aangesproken kunnen

worden.

De overdragende vennootschap verklaart dat zij voor alle door hen verrichte stedenbouwkundige handelingen

de vereiste vergunning hebben bekomen.

WATERTOETS

De notaris wijst de ove memende vennootschap er op dat het overgedragen goed:

 gedeeltelijk gelegen is in mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied zoals vastgesteld door de Vlaamse regering;

 niet gelegen is in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone zoals vastgesteld door de Vlaamse regering;

 niet gelegen is in een risicozone voor overstromingen.

BEPALINGEN IN VERBAND MET HET BODEMDECREET

a) De overdragende vennootschap verklaart dat de verkrijgende vennootschap vór5r het ondertekenen van onderhavige akte op de hoogte is gebracht van de inhoud van het bodemattest afgeleverd door de OVAM op 31 januari 2014 overeenkomstig artikel 101 van het bodemdecreet.

Dit bodemattest bepaalt: "De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot de bodemkwaliteit."

b) De verkrijgende vennootschap verklaart onherroepelijk te verzaken aan aile vorderingen tot nietigheid die hij zou kunnen laten gelden op grond van artikel 116, § 1 van genoemd Decreet met betrekking tot onderhavige verkoop.

c) De overdragende vennootschap verklaart wat betreft het overgedragen goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijgende vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

d) De overdragende vennootschap verklaart verder dat op de grond, voorwerp van deze overeenkomst, geen inrichting gevestigd is of was, noch een activiteit wordt of werd uitgevoerd, die opgenomen is op de lijst van de inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in art. 6 van het Decreet.

e) Ondergetekende notaris bevestigt dat aile bepalingen van "Hoofdstuk VIII: Overdrachten" van het decreet- op bodemsanering en bodembescherming werden toegepast.

DIVERSE VERKLARINGEN

De overdragende vennootschap verklaart dat de ingebrachte goederen niet zijn opgenomen op een ontwerp van lijst van noch definitief is beschermd ais archeologisch patrimonium.

De overdragende vennootschap verklaart dat de ingebrachte goederen geen geklasseerd gebouw of monument zijn en bij hun weten niet gelegen zijn in een geklasseerde wijk of beschermd landschap/stads- of dorpsgezicht.

De overdragende vennootschap verklaart dat noch de Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, noch een sociale huisvestingsmaatschappij, noch de gemeente of het OCMW, op de onderhavig ingebrachte goederen een zakelijk of een huurrecht bezitten of het sociaal beheersrecht hebben verkregen, noch dat de woning opgenomen is in de inventaris voor leegstand, en dat zij nooit een leegstands- of krotbelasting hebben moeten betalen, noch dat de woning ongeschikt of onbewoonbaar werd verklaard en dat het conforrniteitsattest nooit geweigerd werd.

De overdragende vennootschap verklaart dat er aan dit eigendom sinds één mei tweeduizend en één, geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aannemers waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld.

3.Alqemene voorwaarden van de inbrenq

1. Regeling van de inbreng

De inbreng wordt onderworpen aan de regeling omschreven in artikel 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De inbreng gebeurt pp basis van een staat van activa en passiva van gezegde bedrijfstak vastgesteld op 30 juni 2013 en omvat alle activa en passive die er betrekking op hebben. Alle verrichtingen vanaf 1 juli 2013 zullen boekhoudkundig en fiscaal geacht worden verricht te zijn door de verkrijgende vennootschap.

2. Overdracht van de eigendom en van het genot

De inbreng bij wijze van partiële splitsing brengt van rechtswege de overdacht aan de verkrijgende vennootschap mee van de activa en passive die betrekking hebben op de ingebrachte bedrijfstak. De verkrijgende vennootschap heeft bijgevolg de eigendom van de materiële en immateriële elementen, rechten, contracten, schuldvorderingen en schulden die vanaf vandaag door de partieel gesplitste vennootschap worden overgedragen en hu genot vanaf heden,

3. Beschrijving van het overgedragen vermogen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verkrijgende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de elementen van het patrimonium van de ingebrachte bedrijfstak, activa en passive, materiële en immateriële, en er geen nadere beschrijving van te vragen dan deze opgenomen in het hierboven vermelde voorstel van partiële splitsing en in de hierboven vermelde verslagen. Deze documenten zijn echter niet noodzakelijk exhaustief. Aile elementen van het actief en passief van het patrimonium van de partieel gesplitste vennootschap die als noodzakelijke deel van de ingebrachte bedrijfstak dienen beschouw te worden, zullen overgebracht worden naar de verkrijgende vennootschap, zelfs indien zij niet opgenomen zijn in deze documenten.

Om elke mogelijke betwisting over de afsplitsing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap "UNIDAK" te voorkomen, voor zover der verdeling in de splitsingstabel niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat aile activa en passive waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, blijven toebehoren aan de partieel te splitsen vennootschap en geen deel uitmaken van het afgesplitste vermogen van de partieel te splitsen vennootschap "UNIDAK", dat in de verkrijgende vennootschap wordt ingebracht.

4. Staat van het overgedragen vermogen  waarborgen

De goederen worden overgedragen in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder dat de verkrijgende vennootschap enig verhaal kan uitoefenen tegen de partieel gesplitste vennootschap om welke reden dan ook, met name voor constructiefouten en verslechtering, slijtage of slechte staat van het materiaal, van de inrichting en van de roerende voorwerpen, fouten in de aanduiding en de inhoud, insolvabiliteit van de debiteuren. De verkrijgende vennootschap zal zich moeten houden aan aile wetten en aile reglementen, besluiten en gebruiken die van toepassing zijn op de exploitatie van de ingebrachte goederen en persoonlijk moeten zorgen voor alle toelatingen die nodig zouden kunnen zijn, dit alles op eigen risico,

5. Overdracht van de lasten

De verkrijgende vennootschap zef, met ingang van 1 juli 2013 aile gewone of buitengewone lasten dragen die de ingebrachte goederen en rechten bezwaren of zullen kunnen bezwaren en die inherent zijn aan hun eigendom en aan hun gebruik.

6. Overgedragen schuldvorderingen

Vanaf 1 juli 2013 worden de schuldvorderingen en rechten overgedragen door de partieel gesplitste vennootschap en gaan ze zonder onderbreking over op de verkrijgende vennootschap.

De bijbehorende wettelijke en overeengekomen zakelijke en persoonlijke zekerheden worden overgedragen en worden niet b&nvloed door de onderhavige verrichting.

De verkrijgende vennootschap wordt dus in de plaats gesteld, zonder dat dit tot schuldvernieuwing kan leiden, in aile zakelijke en persoonlijke rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap op aile goederen en tegen aile debiteuren.

7. Overgedragen schulden

De schulden die door de partieel gesplitste vennootschap worden overgedragen gaan vanaf 1 juli 2013 zonder onderbreking over op de verkrijgende vennootschap. Deze laatste wordt dus in de plaats gesteld, zonder dat dit tot schuldvernieuwing kan leiden, in elle rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap. De verkrijgende vennootschap zal bijgevolg in de plaats van de partieel gesplitste vennootschap de elementen van het passief van de onderhavige overdracht betalen; ze staat met name in voor de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle schulden opgelopen en overgedragen door de partieel gesplitste vennootschap, en dit alles op de vervaldagen die zijn overeengekomen tussen de laatste en haar schuldeisers.

De bijbehorende wettelijke of overeengekomen zakelijke en persoonlijke zekerheden worden overgedragen en wordt niet beïnvloed door de onderhavige verrichting, zonder verplichting tot betekening van een document of inschrijving voor de panden op handelsfonds.

8. Overgedragen verbintenissen

De verkrijgende vennootschap zal aile contracten en verbintenissen moeten naleven en uitvoeren die door de partieel gesplitste vennootschap zijn gesloten met derden of met het door haar overgedragen personeel, zoals deze overeenkomsten zullen bestaan op 1 juli 2013.

De personeelsleden van de partieel gesplitste vennootschap in dienst staande van de uitbating van de ingebracht bedrijfstak worden bij de vennootschap geïntegreerd In toepassing van de collectieve arbeidsovereenkomst nummer 32bis,

9. Andere overgedragen elementen

De inbreng omvat in het algemeen:

1/ aile rechtsgedingen en buitengerechtelijke gedingen en aile waarborgen met betrekking tot de ingebrachte contracten, alle administratieve beroepen, rechten, vorderingen, persoonlijke waarborgen en deze waarvan, in het kader van de inbreng, om welke reden dan ook, de partieel gesplitste vennootschap geniet of er houder van is ten overstaan van aile derden, inclusief de openbare besturen;

2/ de lest van de door de partieel gesplitste vennootschap overgedragen elementen van het passief, dat wil zeggen aile gekende en ongekende passive, al dan niet uitgedrukt, die betrekking hebben op de onderhavige inbreng en die hun oorzaak zouden vinden in een situatie van voor 1 jull 2013, evenals de uitvoering van aile verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking hiertoe.

10. Archieven en documenten

De inbreng omvat ook de boekhoudkundige archieven en documenten met betrekking tot de overgedragen element, die de verkrijgende vennootschap moet bewaren en zo nodig aan de partieel gesplitste vennootschap moet meedelen.

11. Kosten

ve ,' '',....i,....,

, .

Alle kosten, erelonen, belastingen en lasten ten gevolge van de onderhavige inbreng zijn ten leste van de verkrijgende vennootschap.

4. Kapitaalverhoqinq in natura

De vergadering stelt vast dat ingevolge de partiële plsitsingsverrichting het kapitaal verhoogt ten belope van tweeduizend vijfenzeventig euro vierendertig cent (2.075,34 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) tot twintigduizend zeshonderd vijfenzeventig euro vierendertig cent (20.675,34 EUR) door het creëren van drieduizend achthonderd (3.800) nieuwe kapitaalaandelen, zonder vermelding van nominale waarde, identiek aan de bestaande aandelen, en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen prorata temporis, door de hierboven vermeide inbreng in nature ingevolge de partiële splitsing.

De aandelen worden ais volgt toebedeeld:

1/ de heer SPAAS Hendrik Frans Raymond Albert, voornoemd, ontvangt duizend negenhonderd (1.900) aandelen;

2/ mevrouw BORTELS Liliane Pierre Josephine, geboren te Kuringen op zesentwintig augustus negentienhonderd zestig, nationaalnummer 60.08.26.192-53, wonende te 3600 Hasselt, Berkenlaan 49, ontvangt het vruchtgebruik van duizend negenhonderd (1.900) aandelen;

3/ mevrouw VANDERSTRAETEN Veronique Yolanda Danielle, geboren te Hasselt op vijfentwintig november negentienhonderd zevenentachtig, nationaalnummer 87,11.25156-28, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Berkenlaan 49, en mevrouw VANDERSTRAETEN Catherine Philippe Marie-Claire, geboren te Hasselt op elf maart negentienhonderd eenennegentig, nationaaInummer 91.03.11.296-45, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Berkenlaan 49, ontvangen de blote eigendom van duizend negenhonderd (1,900) aandelen. Vaststelling dat de kaoltaalverho_ginq verwezeliikt is

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondertekende Notaris authentiek te acteren dat, ten gevolge van de genomen beslissingen en inschrijvingen, op de kapitaalverhoging waarvan sprake in de dagorde, volledig werd ingeschreven en dat voor wat de kapitaalverhoging in nature ieder nieuw aandeel volledig afbetaald is, en dat tenslotte het maatschappelijk kapitaal thans wordt vastgesteld op twintigduizend zeshonderd vijfenzeventig euro vierendertig cent (20.676,34 EUR), vertegenwoordigd door zevenendertigduizend negenhonderd (37.900) aandelen.

VIJFDE BESLUIT - WIJZIGING DER STATUTEN

De vergadering beslist het artikel met betrekking tot het kapitaal van de statuten te wijzigen en de tekst van voornoemde artikel integraal te vervangen, zoals volgt, om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, met de huidige toestand van de vennootschap en met het Wetboek van vennootschappen:

"Net maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend zeshonderd vijfenzeventig euro vierendertig cent (20.675,34 EUR). Het is verdeeld in zevenendertigduizend negenhonderd (37.900) gelijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde elk één! zevenendertigduizend negenhonderdste (1/37.90e) van het kapitaal vertegenwoordigend."

ZESDE BESLUIT - VOLMACHTEN

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

 aan de zaakvoerder, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

 aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

 aan de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HS&P", met maatschappelijke zetel te 3690 Diepenbeek, Steenweg 172, ondememingsnummer 0440.261.917, vertegenwoordigd door de heer G1ELEN Peter, met recht van indeplaatsstelling, om aile noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van ondernemingen, de ondememingsloketten en de diensten van de btw), ingevolge de hierbij genomen beslissing.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Eric Gilissen

Tegelijk hiermee neergelegd:

een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte

de gecoördineerde statuten

verslag van de bedrijfsrevisor

verslag van de zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge _

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4 73269"



Nearpel4pd ter griffia d©~ rechtbank y. koaphandol to TONGEREN

Z 4 -03- 2014

---Grl~le

`

De Hoofdgriffier,

Ondernemingsnr : 0544.523.257

Benaming

(voluit) : Spaas Immo

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogsimsestraat 75, 3570 Alken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging Splitsingsvoorstel

Het bestuursorgaan van de BVBA Spaas Immo deelt mee dat een splitsingsvoorstel werd neergelegd inzake de partiële splitsing van de BVBA Linidak, door overneming van BVBA Drimes, waarvan de zetel

gevestigd is te 3970 Leopoldsburg, Antwerpsesteenweg 198 en door overneming van BVBA Spaas Immo, waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 3570 Alken, Hoogsimsestraat 75

Hieronder volgt het splitsingsvoorstel dd. 13 december 2013:

1. Ondergetekende:

Dhr, Spaas Hendrik, wonende te Alken, Stationsstraat 18, zaakvoerder van de BVBA lfnidak, met zetel te Kiewitstraat 186, 3500 Hasselt stelt hierbij het voorstel op tot partiële splitsing door een overnemende vennootschap en

door oprichting van een nieuwe vennootschap, dit overeenkomstig de artikelen 677, 728, 743 en 744 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voormelde artikelen bepalen:

Artikel 677

Worden met fusie of splitsing gelijkgesteld, de verrichtingen omschreven in de artikel 671 tot 675, zonder dat alle overgedragen vennootschappen ophouden te bestaan.

Artikel 728

De bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, stellen bij authentieke of bij

onderhandse

akte een splitsingsvoorstel op.

In het splitsingsvoorstel worden ten minste vermeld:

1°de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen;

2°de ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg;

3°de wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschappen worden uitgereikt;

4°de datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling

betreffende dit recht;

5°de datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te

zijn verricht voor rekening van een van de verkrijgende vennootschappen;

6°de rechten die de verkrijgende vennootschappen toekennen aan de vennoten van de te splitsen

vennootschap, die

bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen of de jegens hen

voorgestelde

maatregelen;

7°de bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe

accountants voor het opstellen van het in artikel 731 bedoelde verslag;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naamen hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

8°ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die

aan de splitsing deelnemen;

9°de nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen

delen van de activa

en passiva van het vermogen;

10°de verdeling onder de vennoten van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende

vennootschap

alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd,

Het splitingsvoorstel moet door elke vennootschap die aan de splitsing deelneemt uiterlijk zes weken voor de algemene

vergadering die over de splitsing moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd.

Artikel 743

De bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, stellen bij authentieke of bij

onderhandse

akte een splitsingsvoorstel op.

in het splitsingsvoorstel worden ten minste vermeld:

1°de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te splitsen vennootschap en van de nieuwe

vennootschappen;

2°de ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg; .

3°de wijze waarop de aandelen in de nieuwe vennootschappen worden uitgereikt;

4°de datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling

betreffende dit recht;

5°de datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te

zijn verricht voor rekening van een van de nieuwe vennootschappen;

6°de rechten die de nieuwe vennootschappen toekennen aan de vennoten van de te splitsen vennootschap,

die

bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen of de jegens hen

voorgestelde

maatregelen;

7°de bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe

accountants voor het

opstellen van het in artikel 746 bedoelde verslag;

Bieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die

aan de

splitsing deelnemen;

9°de nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan elke nieuwe vennootschap over te dragen delen van

de activa

en passiva van het vermogen;

10°de verdeling onder de vennoten van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de nieuwe

vennootschap

alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd.

Het splitingsvoorstel moet door elke vennootschap die aan de splitsing deelneemt uiterlijk zes weken voor de algemene

vergadering die over de splitsing moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd.

Artikel 744

Wanneer een gedeelte van de activa van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toegescheiden en interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde ervan verdeeld over alle nieuwe vennootschappen, evenredig aan het netto-actief dat aan ieder van hen in het splitsingsvoorstel is toegescheiden.

Wanneer een gedeelte van de passiva van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toegescheiden en interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, zijn alle nieuwe vennootschappen daarvoor hoofdelijk aansprakelijk.

De vennootschap die partieel gesplitst zal worden kan als volgt geïdentificeerd worden:

De BVBA Unidak met als zetel te Hasselt, Kiewitstraat 186, met als ondernemingsnummer 0430.398.106 en geregistreerd als BTW-belastingplichtige onder nummer 0430.398.106 de partieel te splitsen vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal:

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt 94.200,00 Euro, vertegenwoordigd door 3.800 aandelen op naam.

Maatschappelijk doel:

-Dakwerkzaamheden;

-Vervaardiging van metalen constructiewerken of gebinten voor de bouw;

-Aanleg van waterdistributienetten en rioleringen;

-Grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen,

verwijderen

van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven;

-Verlaging van het grondwaterpeil en drainage van bouwterreinen;

-Drainage van land - en bosbouwgrond;

-Loodgieterswerk;

-Installatie van stores en zonneschermen;

-Montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, trappen,

muurkasten,

inbouwkeukens, winkelinrichtingen, ,,.;

-Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds, ,., in hout of kunststof;

-Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, ... in hout of kunststof;

-Installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof;

-Montage van serres, veranda's, ... in haut of kunststof;

-Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken - in metaal;

-Plaatsen van vloerbedekking wandbekleding van hout;

-Schilderen van metalen constructie;

-Plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal;

-Plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen;

-Waterdicht maken van daken en dakterrassen;

-Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom ..;

-Onderneming voor het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, ...;

-Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

- Chapewerken;

-Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen;

-Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

-Onderneming voor het bouwen van koelkamers, kluizen, ...;

-Schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming,

ventilatie-

kanalen en uitlaatsystemen;

-Instandhouding (inclusief opgravingswerken) van historische plaatsen en gebouwen;

-Monumentenzorg.

De verkrijgende vennootschappen zijn:

A) De BVBA Drimes te Leopoldsburg, Antwerpsesteenweg 198, met als ondernemingsnummer 0830.143.222.

Maatschappelijk doel:

-Het waarnemen van bestuursmandaten; managementactiviteiten (ondermeer van holdings): het

tussenkomen in

het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het

maatschappelijk kapitaal

en andere managementactiviteiten; het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van

verschillende

andere bedrijven uit verscheidenene economische sectoren. Het verstrekken van bijstand en advies met

betrekking tot het beheer

en het management van vennootschappen;

-Het verlenen van advies, bijstand en praktische hulp (consulting) aan het bedrijfsleven en de overheid op

het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding (onder meer inzake

kredietbeleid,

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

financiële zaken, praktische, logistieke, technische, commerciële, administratieve en fiscale zaken,

enzovoort); het berekenen

van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie,

efficiëntie, kredietbeleid,

financiële zaken, praktische en fiscale zaken, enzovoort; het verlenen van advies op het gebied van

beveiliging aan het

bedrijfsleven en aan de overheid, zakelijke dienstverlening; activiteiten in verband met de administratie; het

tussenkomen in het

dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit of controle over het

maatschappelijk kapitaal

en andere; het leveren van professionele diensten en producten in de vorm van detachering, interim

management, advies, documenten

en administratie, een en andere in de meest ruime zin.

-de participatie onder welke vorm het ook zij in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle

ondernemingen,

Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere, de verwerving voor eigen rekening

van eender welke

titels of rechten door middel van praticipatie, inbreng, onderschrijving, verhandeling of op iedere andere

wijze;

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante

immateriële duurzame activa;

-Trading, bemiddeling en tussenpersoon in de handel:

-Optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen in de ruimste zin;

-Het online verkopen van goederen en services;

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in't kort

tussenpersoon in de handel;

-Het geven van opleiding; het geven van presentaties en lezingen en dit in rapporten en publicaties

uitschrijven;

-Projectmanagement;

-Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten, niet eerder genoemd;

-Organisatie van congressen en beurzen;

-Overige zakelijke dienstverlening, niet eerder genoemd. (zoals ondermeer rapporteren over en het in kaart

brengen van de bouwmarkt

van een bepaald land naar de verschillende bouwsegmenten en de verschillende provincies, met inbegrip

van een geactualiseerde

forecast van de bouwmarkt; het opvolgen van diverse mediakanalen m.b.t nieuws over economie en

bouwmarkt, inclusief

publicaties van overheidsinstanties en/of banken m.b.t bouwgerelateerde ecnomische evoluties).

-Het aanleggen van databanken in de ruime zin van het woorden (Data van de klanten worden in een

rapport gebracht om zo

marktaandelen en trends te berekenen).

-Het verschaffen van gegevens uit deze databanken in de gewenste vorm zodat de klant zelf analyses kan

maken.

Voor eigen rekening:

-Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met

betrekking tot onroerende

goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden,

het aankopen, verkopen

ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van

onroerende goederen;

de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en

gedeeltelijke uitvoering

van voltooingswerken door onderaannemers.;

-Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met

betrekking tot roerende

goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren

van aandelen, obligaties

kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of

nog op te richten

rechtspersonen en ondernemingen.

B) De BVBA Spaas Immo, op te richten vennootschap die zal ontstaan uit de partiële splitsing van de BVBA

Unidak, waarvan zetel

bij de oprichting zal gevestigd worden te Alken, Stationsstraatl8,

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

2, Ruilverhouding

De verrichting geeft aanleiding tot het toekennen van één aandeel van de BVBA Drimes voor één aandeel

van de BVBA

Unidak.

De verrichting geeft aanleiding tot het toekennen van één aandeel van de BVBA Spaas Immo voor één

aandeel van de BVBA

Unidak.

Gezien de specifiteit van de partiële splitsing, is er strikt genomen geen berekening van een ruilverhouding,

maar enkel

een toekenning aan de aandeelhouders van de BVBA Unidak, van één aandeel in de BVBA Drimes voor

één aandeel

van de BVBA Unidak en van één aandeel in de BVBA Spaas Immo voor één aandeel van de BVBA Unidak.

De elementen vereist in de artikel 731, 742, 743, 745 en 746, waar in het bijzonder het gebruik van

verschillende evaluatie-

methodes wordt toegelicht, zijn zonder voorwerp.

3. Wijze waarop de aandelen in de nog op te richten BVBA Spaas Immo en de overnemende vennootschap

BVBA Drimes worden

uitgereikt

l-let geplaatst kapitaal van de te splitsen BVBA Unidak bedraagt 94.200,00 Euro, volledig volgestort en is vertegenwoordigd door 3.800 aandelen op naam, elk aandeel vertegenwoordigd 4,03% van het maatschappelijk kapitaal.

De uitreiking van de aandelen BVBA Drimes zal gebeuren op de zetel van de vennootschap door

behoorlijke inschrijving

van de aandelen van de BVBA Drimes in het aandelenregister.

De uitreiking van de aandelen BVBA Spaas Immo zal gebeuren op de zetel van de vennootschap door

behoorlijke inschrijving

van de aandelen van de BVBA Spaas Immo in het aandelenregister.

4. Datum vanaf wanneer de aandelen BVBA Drimes en BVBA Immo Spaas recht geven om te delen in de

winst, alsmede elke

bijzondere regeling betreffende dit recht (Artikel 743, 4° van het Wetboek van Vennootschappen)

De nieuwe aandelen, uitgegeven door de BVBA Drimes, geven onmiddellijk recht om te delen in de winst,

inclusief deze

welke voortvloeit uit de handelingen welke de BVBA Unidak sinds 1 juli 2013 boekhoudkundig wordt geacht

te hebben

verricht voor rekening van de BVBA Drimes.

De nieuwe aandelen, uitgegeven door de BVBA Spaas Immo, geven onmiddellijk recht om te delen in de

winst, inclusief deze

welke voortvloeit uit de handelingen welke de BVBA Unidak sinds 1 juli 2013 boekhoudkundig wordt geacht

te hebben

verricht voor rekening van de BVBA Spaas Immo,

Er worden geen bijzondere regelingen getroffen met betrekking tot dit recht.

5. Datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen BVBA Unidak boekhoudkundig geacht

worden

te zijn verricht voor rekening van de BVBA Drimes en de nog op te richten BVBA Spaas Immo

(Artikel 743, 5 ° van het Wetboek van Vennootschappen)

Vanaf 1 juli 2013 worden de verrichtingen van de partieel te splitsen BVBA Unidak voor wat betreft het

gedeelte dat

wordt opgesplitst, vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA Drimes

en de

nog op te richten BVBA Spaas Immo.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

6. De rechten die de BVBA Drimes en de nog op te richten BVBA Spaas Immo toekent aan de

aandeelhouders van de

te splitsen BVBA Unidak, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van de andere effecten dan

aandelen,

of jegens hen voorgestelde maatregelen (Artikel 743, 6 ° van het Wetboek van Vennootschappen)

De BVBA Drimes en de nog op te richten BVBA Spaas Immo geven aandelen noch effecten uit waaraan

bijzondere rechten

verbonden zijn andere dan deze voorzien in de statuten.

7. Bijzondere bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants

voor het opstellen van de verslagen zoals bedoels in artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen (Artikel 743, 70 van het Wetboek van Vennootschappen)

Aan Foederer DFK, met zetel te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12,

vertegenwoordigd door haar vennoot en zaakvoerder, Frank Embrechts, bedrijfsrevisor, is door de

partieel te splitsen BVBA Unidak de opdracht gegeven om de verslagen op te maken waarvan sprake ln

artikel 746 van

het Wetboek van Vennootschappen.

De bezoldiging voor deze opdracht bedraagt, in gemeen overleg, 1.250,00E (+ BTW) voor het verslag

conform 746

van het Wetboek van Vennootschappen.

8. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die

deelnemen aan de

splitsing (Artikel 743, 8° van het Wetboek van Vennootschappen)

Aan het bestuursorgaan van de partieel te splitsen BVBA Unidak, de BVBA Drimes en de nog op te richten

BVBA Spaas Immo

worden geen bijzondere voordelen toegekend.

9. Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de BVBA Drimes en de nog op te richten BVBA Spaas Immo

over te dragen

delen van de activa en passiva van het vermogen (Artikel 743, 9° van het Wetboek van Vennootschappen)

Aan de BVBA Drimes worden de bestanddelen van het vermogen van de partieel te splitsen BVBA Unidak,

die enkel verband houden

met de bedrijfsactiviteit opgenomen in de beschrijvende toestand hieraan gehecht, toegescheiden conform

de splitsingsbalans

opgesteld op 30 juni 2013, waarvan kopij bijgevoegd wordt aan huidig splitingsvoorstel. Zij omvatten ook de

vergunningen,

het geheel van contracten, directe verbintenissen en verplichtingen, noodzakelijk voor de uitoefening van

deze activiteiten.

Door het bestuursorgaan van Unidak BVBA wordt toestemming gegeven aan het bestuursorgaan van

Drimes BVBA om de naam

'Drimes' te veranderen in 'Unidak'.

Aan de nog op te richten BVBA Spaas Immo worden de bestanddelen van het vermogen van de partieel te splitsen BVBA Unidak,

die verband houden met de grond gelegen te Alken, Stationstraat opgenomen in de beschrijvende toestand hieraan gehecht, toegescheiden

conform de splitsingbalans opgesteld op 30 juni 2013, waarvan kopij bijgevoegd wordt aan huidig splitingsvoorstel.

De schulden en lasten verbonden aan de partieel te splitsen vennootschap BVBA Unidak die heden nog niet

bekend zijn,

zullen gedragen en betaald worden door de BVBA Drimes en de nog op te richten BVBA Spaas Immo, ofwel

proportioneet,

ofwel voor de kosten die betrekking hebben op haar exploitatie.

R

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij omvatten tevens het geheel van rechten en verplichtingen met name de splitsingskosten die daarop

betrekking hebben.

Het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd is de substantiële waardering of waardering aan netto-

boekwaarde in de

partieel te splitsen vennootschap.

Teneinde discussie te vermijden aangaande de toescheiding van bepaalde vermogensbestanddelen van de

BVBA Unidak,

ingeval de hierbij beschreven toescheiding geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor

interpretatie

vatbaar zou zijn, hetzij omdat het het vermogensbestanddeel betreft die bij onachtzaamheid of bij

onwetendheid niet

opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle

activa en passiva

waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de BVBA Drimes of de nog op te richten

BVBA Spaas Immo

toe te wijzen zijn, dan wel blijven bij de BVBA Unidak.

De bestaande BVBA Unidak zal derhalve alle activa bekomen waaromtrent geen duidelijke toescheiding is

vast te stellen,

alsook alle passiva die niet duidelijk toegescheiden zijn aan de BVBA Drimes, ter gehele aflossing van de

BVBA Drimes,

of aan BVBA Spaas Immo, ter gehele aflossing van de BVBA Spaas immo.

De bestaande BVBA Unidak zal op het moment van splitsing (bij het verlijden van de notariële akte), van naam wijzigen in BVBA Unidak Immo.

Te splitsen nettowaarde Na Splitsing nettowaarde BVBA Drimes

BVBA Unidak BVBA Unidak BVBA Spaas immo 0,00

Materiële vaste activa 118.531,37 7,000, 00 879,90

Tereinnen en gebouwen 125.531,37 0,00 0,00 6.243,75

Installaties en machines 879,90 0,00 0,00 4.479,86

Meubilair en rollend materieel 6.243,75 0,00 0,00 63.741,72

Financiële vaste activa 4.479,86 0,00 0,00

Voorraden & best. in uitvoering 63.741,72

Vorderingen < 1 jaar

Handelsvorderingen 195.251,34 0,00 0,00 195.251,34

Overige vorderingen 24.553,02 393,94 0.00 21.159,08

Liquide middelen 108.806,75 0,00 0,00 108.806,75

Overlopende rekeningen 5.871,10 0,00 0,00 5.871,10

Totaal activa 535.358, 81 118.925,31 7.000,00 409.433,50

Schulden op > 1 jaar 54.050,83 48.809,79 0,00 5.241,04

Schulden < 1 jaar 163.326,30 7.142,82 0,00 156.183,48

Overlopende rekeningen 250,00 0,00 0,00 250,00

Justificatie

Kapitaal 94.200,00 18.669,93 2,075,34(*) 73.454,73

Reserves

Wettelijke reserves 9.420,00 1.866,99 207,53 7.345,48

Beschikbare reserves 271.808,45 53.870,96 5.988,26 211.949,23

Verlies boekjaar 30/06/2013 -57.696,77 -11.435,18 -1,271,13 -44.990,46

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Totaal passiva 535.358,81 118.925,31 7.000,00 409.433,50

(*) N.a.v. de oprichting van de BVBA Spaas Immo zal het kapitaal van de vennootschap verhoogd worden met 18.600,00 Euro.

10. Verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsten BVBA Unidak van de aandelen van de

BVBA Drimes

en de nog op te richten BVBA Spaas Immo, alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

(Artikel 743, 100 van het Wetboek van Vennootschappen)

De aandelen van de BVBA Drímes warden als volgt verdeeld onder de aandeelhouders van de partieel te

splitsen

BVBA Unidak:

-elk aandeel van de BVBA Unidak geeft recht op één aandeel in de BVBA Drimes.

De aandelen van de nog op te richten BVBA Spaas Immo worden als volgt verdeeld onder de

aandeelhouders van de

partieel te splitsten BVBA Unidak:

-elk aandeel van de BVBA Unidak geeft recht op één aandeel in de BVBA Spaas Immo.

11, Neerlegging van het splitsingsvoorstel

Overeenkomstig artikel 743 van het wetboek van vennootschappen, moet het splitsingsvoorstel door elke

vennootschap

die aan de splitsing deelneemt uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de splitsing moet

besluiten, ter

griffie van de Rechtbank van Koophandel worden neergelegd.

Opgesteld te Hasselt op 10 december 2013

Voor Unidak BVBA, Voor Drimes BVBA,

Hendrik Spaas, Bert Peeters,

Zaakvoerder Zaakvoerder

21/01/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14300699*

Neergelegd

17-01-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0544523257

Benaming (voluit): Spaas Immo

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3570 Alken, Hoogsimsestraat 75

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op zeventien januari tweeduizend veertien, eerstdaags te registreren te Hasselt, eerste kantoor, dat door

1) de heer SPAAS, Hendrik Frans Raymond Albert, wonende te 3570 Alken, Stationsstraat 18,

2) Mejuffrouw SPAAS, Julie Leonie Els Raf, wonende te 3570 Alken, Stationsstraat 18, en

3) De heer SPAAS, Sam Leon Edgard Martine, wonende te 3570 Alken, Stationsstraat 18,

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd "Spaas Immo", met zetel te 3570 Alken, Hoogsimsestraat 75, en dit voor een onbeperkte duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst, en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichter sub 1, zijnde de heer Hendrik Spaas, heeft een bedrag van negenduizend zeshonderd tweeënzeventig euro (¬ 9.672,00) in geld ingebracht, volgestort ten belope van drieduizend tweehonderd vierentwintig euro (¬ 3.224,00), zodat door hem nog zesduizend vierhonderd achtenveertig euro (¬ 6.448,00) te volstorten blijft, terwijl de oprichters sub 2 en 3, zijnde mejuffrouw Julie Spaas en de heer Sam Spaas ieder een bedrag van vierduizend vierhonderd vierenzestig euro (¬ 4.464,00) in geld hebben ingebracht, volgestort ten belope van duizend vierhonderd achtentachtig euro (¬ 1.488,00) ieder, zodat door ieder van hen nog tweeduizend negenhonderd zesenzeventig euro (¬ 2.976,00) te volstorten blijft.

Het volgestorte gedeelte van de inbrengen in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 652-8339543-50 bij de Record Bank, naamloze vennootschap met zetel te Evere.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de verdeling van het saldo van de nettowinst beslist de algemene vergadering op voorstel van het bestuursorgaan.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten welke hen dienaangaande krachtens het Wetboek van vennootschappen worden toegekend, onder de voorwaarden aldaar bepaald.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het na vereffening overblijvend saldo zal worden aangewend op de door de algemene vergadering te bepalen wijze.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Indien de vennootschap slechts één vennoot zou tellen, kunnen zowel de enige vennoot als een derde tot zaakvoerder worden benoemd. Indien evenwel geen zaakvoerder is benoemd, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

1. plaatsen van niet-metalen dakbedekkingen, zoals pannen en leien;

2. plaatsen van dakbedekkingen bij middel van asfalt of teer;

3. aannemer voor het waterdicht maken van gebouwen;

4. zinkwerken en metalen dakbedekkingen;

5. vormgever, fabriceren van metalen en niet-metalen onderdelen voor dakbedekkingen;

6. installeren van zonnepanelen en verwarming op zonne-energie;

7. fabricage, plaatsen en herstellen van parketvloeren en zonneblinden;

8. schrijnwerkerij, timmerwerken, maken en plaatsen van aanbouwkeukens;

9. sanitair installateur, loodgieter;

10. uitvoeren van chape  en cementwerken;

11. industrieel schrijnwerk  wit schrijnwerk;

12. plaatsen van glasbeton en glas met cementvoegen;

13. plaatsen van sierschoorstenen;

14. bekleding van gevels;

15. invoegen van gebouwen;

16. oprichten van omheiningen;

17. installaties van rioleringen;

18. onderhoud en kuisen van installaties centrale verwarming;

19. aanbrengen van isolaties;

20. alle grondwerken;

21. de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf;

22. het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enz.);

23. alleen of in samenwerking met derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, de onderneming voor het optrekken van gebouwen en het oprichten van prefab-woningen, verbouwings-en restauratiewerken van gebouwen alsook het slopen van gebouwen;

24. het plaatsen van gipskartonplaten en prefabwanden;

25. alle vochtwerende en thermische isolatiewerken van gebouwen;

26. onderneming voor het leggen van vloeren en voor het plaatsen van alle wand- en vloerbekledingen;

27. onderneming voor plafonnerings- en stukadoorwerken, gevelwerken, cementeerwerken en dit zowel binnen als buiten;

28. uitvoeren van tuinonderhoudswerken en landschapsverzorging in de meest ruime zin;

29. het vellen, onderhouden en snoeien van bomen in de meest ruime zin;

30. het uitvoeren van kleine onderhouds- en herstellingswerken aan gebouwen in de meest ruime zin;

31. studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake industriële en productie activiteiten, projectmanagement en -ontwikkeling, en kwaliteitssystemen;

32. beheer en management van vennootschappen;

33. waarnemen van bestuurders- of gelijkaardige functies in andere vennootschappen;

34. overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

35. managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere;

36. het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren;

37. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, zakelijke rechten, zoals aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en de verhuur, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

38. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen;

39. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen;

40. overige zakelijke dienstverlening;

41. zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van die aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen;

42. Het houden en/of fokken van paarden, het africhten, opleiden en/of verhandelen ervan;

43. Het uitbaten van maneges;

44. De bevordering van en de verspreiding van de paardensport in haar verschillende vormen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle bovenvermelde verrichtingen doen die rechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van juni om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per fax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Om als vennoot (of diens gevolmachtigde) tot de vergadering te worden toegelaten en om stemrecht te kunnen uitoefenen, dient men (of de lastgever in kwestie) vennoot te zijn op datum van de vergadering/besluitvorming. Deze hoedanigheid wordt bewezen aan de hand van de inschrijving in het register van aandelen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Indien de oproeping dit voorziet kunnen de vennoten, mits eenparigheid, ook schriftelijk besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die besluiten die bij authentieke akte moeten worden genomen.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist. Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt oefent deze alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Werd door de oprichter tot statutaire Zaakvoerder benoemd: de heer Hendrik SPAAS, wonende te 3570 Alken, Stationsstraat 18, dewelke dit mandaat aanvaard heeft.

Onder voorbehoud van retro-activiteit ingevolge de overname van de verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting, neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van zeventien januari tweeduizend veertien en zal het worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Samuël Van der Linden

Notaris

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 25.08.2016 16516-0153-010

Coordonnées
SPAAS IMMO

Adresse
HOOGSIMSESTRAAT 75 3570 ALKEN

Code postal : 3570
Localité : ALKEN
Commune : ALKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande