SRS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SRS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.759.954

Publication

21/05/2014
ÿþOndernemingsnr : 0831.759.954

kj

Benaming (voluit) : SRS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Heikant 13

3910 Neerpelt

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 28 maart 2014 voor Meester Marc Topff, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, met volgende regis-; tratievermelding ; "Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Hasselt], op 4 april 2014, boek 810 blad 1 vak 10; ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00). getekend De ontvanger K. Blondeel." blijkt ;

Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SRS", met maatschappelijke zetel te 3910 Neerpelt, Heikant 13, volgende; beslissingen genomen heeft ;

Eerste beslissing -- Wijzigin artikel 3

Op 8 juni 2013 heeft de zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 3960 Bree Industrieterrein Kanaal Noord 1173 naar 3910 Neerpelt, Heikant 13, bekendgemaakt in de bijlagen van; het Belgisch Staatsblad van 19 juni 2013 onder nummer 13093034. Bijgevolg aanpassing van artikel 3 zoals hieronder vermeld.

Tweede beslissinq - Ontslag voorlezing verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande; de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2013,

De enige vennoot erkent een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva; afgesloten per 31 december 2013 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva worden bewaard in het; dossier.

Derde beslissing - Doelwiiziginq

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van onderstaande; tekst aan artikel 4 van de statuten:

:; « 1. Beheer roerende en onroerende goederen - middelenvennootschap;

2. Import en export, groothandel van allerhande goederen;

3. Ontwerp, montage en onderhoud van systemen voor de continue bewaking van industriële! processen;

4. Grondwerken;

Handelsbemiddeling.»

Vierde beslissing

De vergadering beslist de statuten aan te passen, teneinde ze in overeenstemming te brengen met de!

;, hoger genomen beslissingen.

Artikel 3 eerste lid van de statuten wordt vervangen door volgende tekst

`De vennootschap heeft haar zetel te 3910 Neerpeit Heikant 13."

Artikel 4 wordt aangevuld met de nieuwe activiteiten en luidt voortaan als volgt;

,: `De vennootschap heeft tot doel.`

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen'.

:1 van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ir

irn

mod 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KgOPHAr::.:,:s

te ANTWERPEN

12 MEI 2014

atimp4ASSELT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bhouden 'ban het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

een (serni)-publiekrechterlikstatuut;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- Beheer roerende en onroerende goederen  middelenvennootschap;

- import en export, groothandel van allerhande goederen;

- Ontwerp, montage en onderhoud van systemen voor de continue bewaking van industriele processen;

- Grondwerken;

- Handelsbemiddeling;

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving op of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel."

Vijfde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zesde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BV ovv BVBA Vandekerckhove & Co Accountants en belastingconsulenten, met zetel te 3500 Hasselt, Walenstraat 1 I, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Marc TOPFF,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd :

r volledige uitgifte.

- gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

,

i w " M

-Ji

4

a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 23.06.2014 14205-0059-011
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 01.07.2013 13255-0366-011
19/06/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0831.759.954

Benaming

(voluit) S.R.S.

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Industrieterrein Kanaal Noord 1173 - 3960 Bree

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

61j beslissing van de zaakvoerder van 8 juni 2013 wordt de maatschappelijke zetel overgebracht naar Heikant 13, 3910 Neerpelt en dit vanaf heden.

Bree, 8 juni 2013

Janssen Rudi

zaakvoerder

T

mumii ii ii~~i Acid

i os 03A*

"d@ÈrLiol4b t~1" ptlfliP s~Nl

rQ4i1ll3tttiit v, loopheilti fiCINGI:t4eN

I 0 .06- 2013

De Hoofdgriffier,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 06.07.2012 12274-0212-011
09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 03.08.2016 16402-0307-010

Coordonnées
SRS

Adresse
HEIKANT 13 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande