STAMLETO B.V.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STAMLETO B.V.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.741.130

Publication

23/01/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie dor

rechtbank v. te TONGEREN I

06-01-2014

LGISCH 5 AATSfLA~,

De Hoofdgo rffie

MONITEUR BELGE

16-01-2014

1111111.11101(11 BE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0542.741.130

Benaming: STAMLETO B.V.

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3680 Maaseik, Javanastraat 24

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING - STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op dertig december tweeduizend en dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STAMLETO B.V.", onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME VAN DE BESLISSING TOT UITKERING VAN DIVIDENDEN. De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van drieëntwintig december tweeduizend dertien besloten werd tot uitkering van een bruto-dividend van één miljoen zeshonderd zesenzestigduizend zeshonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 1.666.666,67).

De voorzitter zet uiteen dat de voorgenomen dividenduitkering kadert in de overgangsregeling voorzien in artikel 537 WIB. Deze regeling maakt het mogelijk om reserves uit te keren tegen inhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing op voorwaarde dat de netto dividenden onmiddellijk worden geïncorporeerd in kapitaal.

Na inhouding van de roerende voorheffing blijft een netto dividend ter beschikking van één miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 1.500.000,00).

TWEEDE BESLUIT  KENNISNAME VERSLAGEN.

Verslap bedriifsrevisor :

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRIERS, BEKKERS & CO, bedrijfsrevisoren met zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar Opoeteren 10, vertegenwoordigd door de heer BRIERS Simon, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de voornoemde comparant, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt :

"De inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Stamelo B.V, bestaat uit de inbreng van het vorderingsrecht op dividenden toegekend in het kader van artikel 537 WIB, ten gunste van de heer Kessels Thomas.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

de verrichting van de inbreng in natura, werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de nominale waarde, bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura ten belope van een miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 1.500.000,00) bestaat uit de toekenning van 58 nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

vor- Luik B - vervolg

behouden Wij willen er tenslotte aan herinneren dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen1 betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting

aan het Gedaan te Opglabbeek, op 24 december 2011

nré giscii Briers, Bekkers & Co BVBA burg ven

Staatsblad vertegenwoordigd door

Simon Briers

Bedrijfsrevisor".

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

DERDE BESLUIT - INBRENG IN NATURA

De vergadering beslist een inbreng in natura te doen ten bedrage van één miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 1.500.000,00) door de hierna beschreven inbreng in natura (vordering in rekening-courant), ten belope van het overeenkomstige bedrag, mits creatie en uitgifte van achtenvijftig (58) nieuwe kapitaalsaandelen, met een nominale waarde van duizend euro (¬ 1.000,00) per aandeel, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van één miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 1.500.000,00), inbegrepen een uitgiftepremie van één miljoen vierhonderdtweeënveertig duizend euro (¬ 1.442.000,00), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Inschrijving

De heer KESSELS Thomas voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het credit-saldo van een rekening-courant die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten belope van één miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 1.500.000,00).

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op één miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 1.500.000,00).

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning, aan de inbrenger ervan, te weten de heer KESSELS Thomas voornoemd, van achtenvijftig (58) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van één miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 1.500.000,00).

Deze achtenvijftig (58) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Deze aandelen zullen deel uitmaken van het gemeenschappelijk vermogen van de heer KESSELS Thomas, voornoemd, en zijn echtgenote, mevrouw LINSSEN Helena, doch de lidmaatschapsrechten over alle aandelen zullen uitgeoefend worden door de heer KESSELS Thomas.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

De vordering in rekening-courant wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

VIERDE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING IN NATURA

De vergadering besluit dienvolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van achtenvijftigduizend euro (¬ 58.000,00) om het kapitaal te brengen van negentienduizend euro (¬ 19.000,00) op zevenenzeventigduizend euro (¬ 77.000,00), door voormelde inbreng in natura ten belope van het overeenkomstige bedrag.

VIJFDE BESLUIT -- TWEEDE KAPITAALVERHOGING  INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van één miljoen vierhonderdtweeënveertig duizend euro (¬ 1.442.000,00) om het kapitaal te brengen van zevenenzeventigduizend euro (¬ 77.000,00) op één miljoen vijfhonderd negentienduizend euro (¬ 1.519.000,00) en dit door inlijving van de bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

ZESDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn, zodat het kapitaal van de vennootschap thans één miljoen vijfhonderd negentienduizend euro (¬ 1.519.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenenzeventig (77) aandelen.

ZEVENDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN INGEVOLGE BESLUITEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt: - Artikel 3.1 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraag één miljoen vijfhonderd negentienduizend euro (¬ 1.519.000, 00) verdeeld in zevenenzeventig (77) aandelen, van nominaal, negentienduizend zevenhonderd zevenentwintig euro zevenentwintig cent (¬ 19.727,27), nummers één (1) tot en met zevenenzeventig (77).m_~_____





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge





1~oor - behouden aan het _

Staatsblad

Luik B - vervolg

ACHTSTE BESLUIT  VOLMACHT

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de naamloze vennootschap Fineko, te Genk, Toekomstlaan 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden, met om afzonderlijk te handelen, om alle formaliteiten met betrekking tot deze akte te vervullen betreffende de inschrijving en wijzigingen van de vennootschap in het rechtspersonenregister, bij een ondernemingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en bij een sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen, voor zover als nodig..

NEGENDE BESLUIT  MACHTEN

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get, Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering

- gecoördineerde statuten

verslagvan de zaakvoerd r/bedrieevisor

17/12/2013
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ntrssigttlegti'lut gaiffie del

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

05-12-2013

De iloofdgriffier,Griffie

CII III 1 I1 IIIU liii i II

+13189208*

Ondernemingsnr: 0 6 1. 2, 7 4 1. 1 30

Benaming: STAMLETO B.V.

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3680 Maaseik, Javanastraat 24

Onderwerp akte: VERPLAATSING ZETEL WERKELIJKE LEIDING

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op vier december tweeduizend en dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de enige aandeelhouder van de besloten vennootschap naar Nederlands recht "STAMLETO B.V.", opgericht bij akte verleden voor notaris R.C.E.M Dreessen te Sittard-Geleen (Nederland), op acht maart tweeduizend en één, ingeschreven in het handelsregister bij de Kamers van Koophandel Limburg (Nederland) onder nummer 14068963, onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering stelt vast en bekrachtigt dat, in bijzondere aandeelhoudersvergadering gehouden op zesentwintig november tweeduizend dertien, besloten werd de gehele administratie van de vennootschap en de zetel van werkelijke leiding van de vennootschap met ingang van zesentwintig november tweeduizend dertien te verplaatsen naar België, op volgend adres: 3680 Maaseik, Javanastraat 24, aangezien dit het adres is van waaruit de vennootschap effectief wordt geleid en dit zonder daartoe de vennootschap in ontbinding te stellen.

Tweede besluit.

De vergadering bekrachtigt dat, ingevolge voormelde beslissing, de vennootschap dient te worden gelijkgesteld met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, zijnde de vennootschapsvorm die het nauwst aanleunt bij deze van de besloten vennootschap naar Nederlands recht,

Derde besluit.

De vergadering bevestigt een vergelijking doorgevoerd te hebben van de statuten met het Belgisch vennootschapsrecht, onder andere met betrekking tot de rechtsvorm, de naam, de zetel, het doel, de duur, het geplaatste en gestorte kapitaal, het bestuur, de vertegenwoordiging, de jaarvergadering, boekjaar, zoals weergegeven zal worden in de gecoördineerde statuten.

Vierde besluit.

De vergadering bevestigt de benoeming als zaakvoerder van de vennootschap de heer KESSELS Thomas voornoemd, en dit voor onbepaalde duur.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering zal het mandaat van zaakvoeder onbezoldigd uitgeoefend worden.

Zesde besluit.

De buitengewone algemene vergadering stelt bijgevolg vast dat de statuten als volgt luiden: STATUTEN (UITTREKSEL)

Artikel 2.1 - Naam en zetel

1. De vennootschap draagt de naam: Stamleto B.V.

2. De vennootschap is statutair gevestigd te Sittard-Geleen (Nederland). De zetel van de werkelijke leidinvan de vennootschap werd ingevolge beslissing van de enige aandeelhouder de dato

Op de laatste blz., van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

3

Luik B - vervolg

zesentwintig november tweeduizend dertien, gevestigd te 3680 Maaseik (België), Javanastraat 24.- Y

I

De vennootschap heeft ten doel: i

a. het oprichten, verkrijgen en vervreemden van vennootschappen en ondernemingen, het verkrijgen I en vervreemden van belangen daarin en het beheren of doen beheren, en het voeren of doen voeren van bestuur over vennootschappen en ondernemingen en het financieren of doen financieren daarvan; I

b. het verkrijgen, beheren en exploiteren van rechten van intellectuele en industriële I eigendom;

c. het verkrijgen, beheren en vervreemden van registergoederen en roerende zaken, effecten en! andere waardepapieren, het ter leen opnemen en ter leen verstrekken van gelden, het stellen van

zekerheid ook voor schulden van derden, i

d. het verstrekken van (periodieke) uitkeringen, het uitvoering geven aan pensioenregelingen en het I

aangaan van lijfrenteovereenkomsten,

en het verrichten van alles wat met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Artikel 3.1 - Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentienduizend euro (¬ 19.000,00) verdeeld in negentien j

(19) aandelen van nominaal duizend euro (¬ 1.000,00), nummers 1 tot en met 19. 1

Artikel 3.2 - Aandelen 1

De aandelen luiden op naam.

Artikel 6.1 - Algemene vergadering

Tijdens elk boekjaar wordt ten minste één algemene vergadering gehouden en wel op de É

zestiende dag van de maand mei om vijftien uur en dertig minuten. indien deze dag een feestdag is,

zal de vergadering plaats hebben op de volgende werkdag.

Artikel 6.2 - Plaats van vergadering j

Een algemene vergadering wordt gehouden in de plaats waar de vennootschap statutair is gevestigd 1 of in Maaseik (België), tenzij met inachtneming van de wettelijke bepalingen op een andere plaats i

rechtsgeldig vergaderd kan worden. I

Artikel 7.1 - Bestuur en belet of ontstentenis Î

1. Het bestuur, zaakvoerder genaamd, is belast met het besturen van de vennootschap. I

2.Bij belet of ontstentenis van een of meer bestuurders/zaakvoerders zijn de overige 1 bestuurders/zaakvoerders, of is de enige overgebleven bestuurder/zaakvoerder, tijdelijk met het I bestuur belast.

Bij belet of ontstentenis van alle bestuurders/zaakvoerders is een door de algemene vergadering daartoe voor onbepaalde tijd aan te wijzen persoon tijdelijk met het bestuur belast. Artikel 7.2 - Vertegenwoordiging

1. Het bestuur/de zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap.

2. De bevoegdheid tot vertegenwoordiging komt ook toe aan iedere bestuurder/zaakvoerder g Afzonderlijk.

HOOFDSTUK 8. BOEKJAAR EN WINST j

1. Het boekjaar van de vennootschap is gelijk aan het kalenderjaar.

2. De algemene vergadering is bevoegd tot bestemming van de winst.

Zevende besluit - Volmacht.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Fineko nv, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der; Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij aile private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de I aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz. met inbegrip van alle latere mogelijke I wijzigingen dienaangaande. VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd:

- - afschrift van hetproces-verbaal van de algemene vergadering

Artikel 2.2 - Doel

Luik B - vervolg

gecoördineerde statuten

afschrift van het proces-verbaal van de statutenwijziging verleden voor notaris Johannes

Achten te Maastricht (Nederland) d.d. 2611112013

- kopie notulen algemene vergadering d.d. 26/11/2013

=ca '

I Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.05.2016, NGL 31.08.2016 16573-0488-012

Coordonnées
STAMLETO B.V.

Adresse
JAVANASTRAAT 24 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande