STAS KLEDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STAS KLEDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.323.562

Publication

01/04/2014
ÿþ Mad wc"i ii.1

I.'. ï J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

1 9 MAART 2014

te HAgBgie

r

Il II



Ondernemingsnr : 0442.323.562

Benaming (voluit) : Stas kleding

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Detmoldlaan 13 - 3500 Hasselt

Onderwerp(en) akte : Kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor Notaris Karl Smeets, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "Karl Smeets & Phi! Vanhaeren,

geassocieerde notarissen", met zetel te Hasselt op 27 februari 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLUIT -- KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92, met tweehonderd zestigduizend honderd euro (260.100,00 EUR.) om het aldus te brengen van honderd vierentwinig duizend euro (124.000,00 EUR.) op driehonderd vierentachtigduizend honderd euro (384.100,00 EUR.), door inbreng in speciën tot beloop van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

TWEEDE BESLUIT  VASTSTELLING EN VERWEZENLIJKING VAN

DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt de verwezenlijking van de voormelde kapitaalverhoging vast, zodat het kapitaal thans gebracht is op driehonderd vierentachtigduizend honderd euro (384.100,00 EUR.), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Zij besluit dienovereenkomstig artikel vijf van de statuten te wijzigen zoals hierna bepaald in het derde besluit.

DERDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

Ingevolge voorgaande besluiten, besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

- Artikel vijf, paragraaf één wordt integraal vervangen door:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd vierentachtigduizend honderd euro (384.100,00 EUR.), en is verdeeld In honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT -- COORDINATIE - VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte, gecoördineerde statuten. Meester Karl Smeets, Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.01.2013, GGK 27.05.2013, NGL 12.06.2013 13171-0331-012
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.01.2012, GGK 28.05.2012, NGL 18.06.2012 12186-0079-013
05/01/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Fia..T BAN K VAN KOOPHANDEL

2 3 12_. 2.041

Griffie

HASSFI T

1111111J1A111,1,1,11,161111111)1

Y

ui

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit):

Rechtsvorm :

Zetel : 0442.323.562

Stas kleding

naamloze vennootschap Detmoldlaan 13 - 3500 Hasselt

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij hëtBëTgiscli-Staats-bl d-ÿÿ 057OI/Z012

Voorwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor Notaris Karl Smeets te Hasselt op twintig december tweeduizend en elf, geregistreerd tien bladen zonder verzendingen te Hasselt de éénentwintig december tweeduizend en elf boek 787 blad 41 vak 16, ontvangen vijfentwintig euro, getekend de e.a. inspecteur K. Blondeel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLUIT  BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de algemene vergadering van 31(01(2010 (bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 31/05/2010 onder nummer 10077646) om met ingang van 01/02/2010 de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 145 bus 10 naar 3500 Hasselt, Detmoldlaan 13.

TWEEDE BESLUIT  UITDRUKKING KAPITAAL IN EURO

De vergadering besluit het kapitaal in de statuten ad vijf miljoen belgische frank (5.000.000,- Bfr.) uit te drukken in honderd drieëntwintig duizend negenhonderd zesenveertig euro zesenzeventig cent (E 123.946,76). DERDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING

Beslissing tot kapitaalverhoging

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met drieënvijftig euro vierentwintig cent (¬ 53,24) door incorporatie van reserves zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, om het kapitaal te brengen van honderd drieëntwintig duizend negenhonderd zesenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 123.946,76) op honderd vierentwintig duizend euro (¬ 124.000,00).

Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat deze kapitaalverhoging effectief gerealiseerd is, zodat het kapitaal gebracht is op honderd vierentwintig duizend euro (E 124.000,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder; aanduiding van nominale waarde.

VIERDE BESLUIT - WIJZIGING AARD AANDELEN

De vergadering besluit de aard van de aandelen, welke statutair aan toonder luiden, te wijzigen zodat de aandelen statutair op naam luiden tevens besluit de vergadering tot afschaffing van de categoriën van aandelen.

VIJFDE BESLUIT  (HER)FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van: uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, aflossing van het kapitaal, ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten, bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van de raad van bestuur, bevoegdheid commissaris(sen), benoeming en bezoldiging van bestuurders en commissaris(sen), bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, winstverdeling, ontbinding en vereffening, omzetting, wettelijke bepalingen en woonstkeuze te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het vierde besluit hierna.

ZESDE BESLUIT AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande: besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de' vennootschap voortaan onder andere zullen luiden als volgt:

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "Stas Kleding".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Detmoldlaan 13.

DOEL

De vennootschap heeft als doel de aan- en verkoop, in- en export, zo klein- als groothandel van en in

confectie, beroepskleding en geassorteerde textiel- en lederwaren voor dames, heren en kinderen, alsmede alle: verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of; onrechtstreeks met dit doel verwant zijn of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsommingen en aanduidingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vierentwintig duizend euro (¬ 124.000,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

.Het kapitaal is volledig. geplaatst_ en. volgestort.

SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van het directiecomité of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

AI wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

ARTIKEL VIJFTIEN  OPDRACHTEN

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

a Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge In die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

ARTIKEL ZESTIEN  EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van haar leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

BIJEENKOMST BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste maandag van de maand mei om negentien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING  STEMRECHT

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde, al dan niet aandeelhouder. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één februari en eindigt op eenendertig januari van het daaropvolgende jaar.

WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend niet inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vóór de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

" `Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vanrnin

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het

besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit

terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de

voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

VEREFFENING

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen.

ZEVENDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en_ volmacht aan de raad van- bestuur tot -uitvoering -van- de- -genomen

besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en

neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte.

Meester Karl Smeets, Notaris

i 1VTónitéür béTgë

BijTágen bij hetSëIgiscli-Sfiesb ád-= ü5/DT120T2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.01.2011, GGK 31.05.2011, NGL 20.06.2011 11188-0087-013
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.01.2010, GGK 31.05.2010, NGL 17.06.2010 10194-0521-014
31/05/2010 : HA077427
16/11/2009 : HA077427
24/06/2009 : HA077427
27/06/2008 : HA077427
25/06/2007 : HA077427
29/06/2006 : HA077427
29/06/2005 : HA077427
22/06/2004 : HA077427
07/07/2003 : HA077427
01/07/2003 : HA077427
21/06/2002 : HA077427
01/07/1999 : HA077427
18/01/1991 : HA77427

Coordonnées
STAS KLEDING

Adresse
DETMOLDLAAN 13 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande