STEFAN BAX COMPANY, AFGEKORT : STEBACO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEFAN BAX COMPANY, AFGEKORT : STEBACO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.596.635

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 31.07.2014 14383-0257-012
24/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12306764*

Neergelegd

20-12-2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0508596635

Benaming (voluit): Stefan Bax Company

(verkort): STEBACO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3910 Neerpelt, Jos Verlindenstraat(SHL) 70

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Karen Sabbe te Achel op negentien december tweeduizend twaalf, nog ter registratie aan te bieden, dat door de hierna vermelde personen, een besloten vennootschap werd opgericht als volgt:

Oprichters: 1. De heer BAX Stefan Jozef Madeleine, geboren te Hamont op negen september duizend negenhonderdtweeënzeventig, wonende te 3910 Neerpelt Jos Verlindenstraat(SHL) 70.

2. Mevrouw SCHILDERMANS Birgit Anna Maria, geboren te Borgerhout op zes december duizend negenhonderddrieënzeventig, wonende te 3910 Neerpelt Jos Verlindenstraat(SHL) 70.

Inschrijving-volstorting kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de honderd (100) aandelen werd ingeschreven door comparanten, als volgt:

- door de heer Stefan Bax voor achttienduizend vierhonderd veertien euro (¬ 18.414,00), waarvoor hem negenennegentig (99) aandelen worden toegekend;

- Door mevrouw Birgit Schildermans voor honderd zesentachtig euro (¬ 186,00), waarvoor haar één (1) aandeel wordt toegekend.

Op voormelde aandelen hebben de oprichters een storting gedaan ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), zodat alle aandelen voor één/derde deel volgestort zijn geworden. De oprichters verklaren dat de volstorting door hen werd uitgevoerd in verhouding tot hun inschrijving op de aandelen.

Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het volstortte deel van de inbrengen in geld vóór de oprichting van de vennootschap gedepo¬neerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Landbouwkrediet.

Dit blijkt uit een bewijs van deponering dat aan ondergetekende notaris is overhandigd en in diens dossier bewaard blijft

Naam-rechtsvorm: De vennootschap, die een handelsvennootschap is, is opgericht als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam :  Stefan Bax Company , afgekort  STEBACO .

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De vennootschap treedt in werking en verkrijgt rechtspersoonlijkheid met ingang van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3910 Neerpelt, Jos Verlindenstraat(SHL) 70

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

" Alle activiteiten in de metaalverwerkende nijverheid, gaande van alle soorten van bewerkingen tot assemblage van voorwerpen en constructies in alle mogelijke metalen en aanverwante goederen.

Bij wijze van voorbeeld worden een aantal activiteiten opgesomd : lascoördinatie, laswerken, straal- en coatingapplicatie, rolbrugbediener, operator van machines, onderhoudswerkzaamheden aan installaties en machines in de metaalsector, montage.

" Het verlenen van diensten in de meest ruime betekenis aan derden, zowel fysische personen, rechtspersonen als verenigingen, door bijvoorbeeld management, marketingproviding, bestuursmandaten, publicaties, voordrachten, advies en begeleiding inzake bedrijfsbeheer en bedrijfsadministratie, inzake merken en modellen, inzake selectie en opleiding, inzake kwaliteits- en veiligheidsbevorderende maatregelen naar productieprocessen toe, inzake organisatie en structurering van verkoopsorganisaties, het uitvoeren van onderzoek en expertise in de metaalverwerkende sector.

" Het verlenen van diensten en uitvoeren van werkzaamheden in het algemeen en in het bijzonder in de bouw- en tuinbouwsector.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Onderneming te zijn in roerende en onroerende goederen, welke onder meer bevat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie.

" Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

" Alle investeringen en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan banken en tussenpersonen inzake financiële verrichtingen.

De vennootschap mag zich tevens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen aan derden.

" Tussenpersoon in de handel, zoals makelaar in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair.

Deze opsomming is enkel aanduidend en geenszins beperkend.

Zij mag alle bewerkingen doen van een commerciële, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken, het uitbreiden of het vergemakkelijken van haar maatschappelijk doel.

Zij kan optreden als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar van andere vennootschappen.

Zij kan borgstellen voor derden, aandeelhouders en zaakvoerders en hen voorschotten, leningen en kredieten toestaan met respect voor de wettelijke beperkingen terzake.

Het dagelijks bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren. Kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen, zonder nominale waarde. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Boekjaar en jaarvergadering: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Elk jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tiende van de maand juni om tien uur.

Indien die dag een zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Winstverdeling: De  te bestemmen winst zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Vereffening :

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen volgende beslissingen .

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een

uittreksel van de oprichtings-akte en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien op tien juni om tien

uur.

2. Bekrachtiging verbintenissen.

Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, bekrachtigen de comparanten namens de vennootschap hierbij uitdrukkelijk alle opdrachten en verbintenissen die door hen of één van hen zouden aangegaan of aanvaard zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert één december tweeduizend en twaalf.

Luik B - Vervolg

3. Benoeming zaakvoerder.

a) De heer BAX Stefan wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaald duur, die deze

benoeming aanvaardt.

4. Commissaris-revisor: De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 30.07.2015 15376-0216-012
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 31.08.2016 16552-0370-012

Coordonnées
STEFAN BAX COMPANY, AFGEKORT : STEBACO

Adresse
JOS VERLINDENSTRAAT 70 3910 ST-HUIBRECHTS-LILLE

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande