STEGO

Société en commandite simple


Dénomination : STEGO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.755.893

Publication

26/01/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MW Wei 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerrtingsnr : (0

Benaming

(voluit) : STEGO

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Steenweg 21, 3540 Herk-de-Stad

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse oprichtingsakte van 1 januari 2012 blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap, werd opgericht, genaamd "STEGO".

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden,. voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

- Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten.

- Het organiseren van cursussen en opleidingen.

- De aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen aller aard; de: bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en hersterling voor eigen rekening of voor rekening van derden ten titel van aanneming, en dit van alle gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten. en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden; het; verrichten van alle studies, het opmaken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van; alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten; het in eigendom behouden en uitbaten van alle, onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren,' beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen; het verrichten van; geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden; dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening . van derden, als hoofdhandelaar of als agent, in binnen- of buitenland; het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen; het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor.

- Het voor eigen rekening beheren van roerende en onroerende goederen en het beheren van: portefeuillewaarden en andere immateriële vaste activa. De verwerving voor eigen rekening als participaties,: onder welke vorm ook zij, in oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke: ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële of andere vennootschappen.

- Tussenpersoon in de handel.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap' verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij' onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in aile bestaande en/of; nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Steenweg 21, 3540 Herk-de-Stad. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 5.000,00 EUR, en is. verdeeld in 50 aandelen. Het volledige kapitaal is in geld onderschreven en volstort. De aandelen zijn op naam.' De inbreng van de stille vennoot is volstort en bedraagt 100,00 EUR.

Rechtbank van koophandel

I JAN. 2012

te HASSete

Op de laatste blz. van Luika vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

oor-kiz ouden aan het Belgisch Staatsblad

De leiding van de vennootschap berust bij een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De beherend vennoot-zaakvoerder is de heer Steven Boesmans.

Zijn mandaat geldt voor onbepaalde duur en is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering

De vennootschap wordt geldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door een beherend vennoot-zaakvoerder, individueel optredend.

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel en dit telkens op de eerste vrijdag van de maand juni om 20u00. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

Overgangsbepalingen:

- Het eerste boekjaar vangt aan op heden en verstrijkt op 31 december 2012.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

- Het mandaat van beherend vennoot is bezoldigd.

Voor eensluidend verklaard afschrift,

Hasselt, 11 januari 2012

Steven Boesmans

Beherend vennoot-zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd; oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STEGO

Adresse
STEENWEG 21 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande