STENENBRUG

Société en commandite simple


Dénomination : STENENBRUG
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 834.952.442

Publication

19/01/2015
ÿþ ma 11.1

Luik B in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0834.952.442

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla'

Neegeiegd (e pr I t r ..,

koophend®1 AnIwtirpsrri" 1 TnI,,.lrurl

07 a01- 2015

gritiiebriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Benaming (voluit) : STENENBRUG

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Stenenbrugstraat 16

3621 Lanaken (Rekem)

Onderwerp akte :Gewone Commanditaire Vennootschap: kapitaalswijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Carl Maere te Leuven op vier december; tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap, waarbij de heer VANDEREYCKEN Rob vertegenwoordigd; wordt middels onderhandse volmacht de dato 28/1112014, de heer VANDEREYCKEN Vincent, vertegenwoordigd wordt middels onderhandse volmacht de dato 3/12/2014 en de heer VANDEREYCKEN Frederik vertegenwoordigd wordt middels onderhandse volmacht de dato 27/11/2014, volgende beslissingen heeft genomen:

1) Vermindering van het maatschappelijk kapitaal met ZESHONDERDDUIZEND EURO (¬ 600.000,00) om het te brengen van EEN MILJOEN ZESHONDERDDUIZEND EURO (¬ 1.600.000,00) op EEN MILJOEN EURO (¬ 1.000.000,00), door terugbetaling in geld aan de bestaande vennoten in evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal; deze kapitaalvermindering; za! plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, kan enkel plaatsvinden met naleving van de voorwaarden van het Wetboek van Vennootschappen.

2) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalvermindering.

3) Overeenstemmende aanpassing van artikel 5 van de statuten zodat het artikel 5 voortaan luidt als:', volgt:

"Artikel 5,

-1, Geplaatst kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt één miljoen aura (¬ 1.000.000,00) en is verdeeld in 1.600.000 aandelen zonder vermelding van waarde.

-2. Kapitaalverhoging  Voorkeurrecht

Alleen de algemene vergadering kan beslissen tot kapitaalverhoging volgens de in deze statuten vastgestelde modaliteiten inzake aanwezigheid en meerderheid zoals bij statutenwijziging.

elke kapitaalverhoging waartoe wordt overgegaan zal aan de bestaande vennoten een voorkeurrecht worden gegeven om in te schrijven op de kapitaalverhoging, naar evenredigheid van hun aandelenbezit, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist en zulks overeenkomstig de bepalingen inzake statutenwijziging.

Derden kunnen alleen inschrijven op een kapitaalverhoging indien alle vennoten daarmee' instemmen met eenparigheid van stemmen.

Bij splitsing van het eigendomsrecht van een effect in blote eigendom en vruchtgebruik, om welke reden ook, komt het recht van voorkeur ingeval van kapitaalverhoging toe aan de vruchtgebruiker. Indien de vruchtgebruiker zijn recht van voorkeur niet uitoefent komt dit recht toe aan de blote eigenaar.

De nieuwe aandelen die de vruchtgebruiker of de blote eigenaar, bij uitoefening van het recht van; voorkeur bij kapitaalverhoging, met eigen middelen verkrijgt behoren hem in volle eigendom toe. Het staat de vruchtgebruiker en de blote eigenaar evenwel vrij om in gezamenlijk akkoord van deze' regeling af te wijken, onder meer door gezamenlijk in te tekenen op de kapitaalverhoging."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan liet

Belgisch

Staatsblad

4) Toekenning van de bevoegdheden aan de zaakvoerders meer bepaald om alle nodige maatregelen te treffen voor de terugbetaling waartoe de vergadering zal besluiten, alsook voor de coördinatie van de statuten.

De voorzitter zet de redenen uiteen die geleid hebben tot deze agenda.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op de neerlegging ter publicatie



Geassocieerd notaris Carl MAERE



Tegelijk hiermede neergelegd:

Uitgifte van voormelde akte, met als bijlage drie volmachten;

- Historiek en gecoördineerde statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge





















Op de leatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2011
ÿþ~. ~. 1.1 '64

Met 2.0

Ondernemingsnr : ®3 3 L. 95 2 4 2

Benaming

(voluit) : STENENBRUG

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : STENENBRUGSTRAAT 16, 3621 REKEM

Onderwerp akte : OPRICHTING

Door oprichters,

- de heer VANDEREYCKEN Guido Anna Jozef, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 15/0011;

- mevrouw PHILIPPAERS Rosa Maria Jeanne Joseph, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan

15/0011;

- de heer VANDEREYCKEN Rob Guido Joseph, wonende te 3020 Herent, Brusselsesteenweg 76;

- de heer VANDEREYCKEN Vincent Christophe Albert, wonende te 3621 Rekem, Stenenbrugstraat 16;

- de heer VANDEREYCKEN Frederik Leo Roger, wonende te Zwitserland, Genève, 1217 Meyrin, Avenue de

Vaudagne 31

werd bij onderhandse akte opgesteld op 11 maart 2011 overgegaan tot de oprichting, voor onbepaalde duur,

van een gewone commanditaire vennootschap met als naam STENENBRUG en zetel te 3621 Rekem,

Stenenbrugstraat 16.

Werden aangeduid als gecommanditeerde vennoten van de vennootschap: de heer VANDEREYCKEN Guido en mevrouw PHILIPPAERS Rosa, beiden voornoemd, zij zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Werden aangeduid als stille vennoten van de vennootschap: de heer VANDEREYCKEN Rob, de heer VANDEREYCKEN Vincent en de heer VANDEREYCKEN Frederik, allen voornoemd, zij staan slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van hun inbreng.

Het geplaatst kapitaal bedraagt één miljoen zeshonderd duizend euro (¬ 1.600.000,00), en is verdeeld in één miljoen zeshonderd duizend (1.600.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, waarop is Ingeschreven door:

1) de huwgemeenschap VANDEREYCKEN - PHILIPPAERS die een inbreng in natura deed van honderd zesentachtig (186) aandelen dewelke zij bezit in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDEREYCKEN met maatschappelijke zetel te 3621 Rekem, Stenenbrugstraat 16, RPR Tongeren en ondernemingsnummer 0466.509.028 voor een bedrag van één miljoen vijfhonderd zeventigduizend euro (¬ 1.570.000,00) waarvoor hun één miljoen vijfhonderd zeventigduizend (1.570.000) aandelen worden toegekend.

2) de heer VANDEREYCKEN Rob door een inbreng in geld voor een totaal bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) waarvoor hem tienduizend (10.000) aandelen worden toegekend;

3) de heer VANDEREYCKEN Vincent door een inbreng in geld voor een totaal bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) waarvoor hem tienduizend (10.000) aandelen worden toegekend;

4) de heer VANDEREYCKEN Frederik door een inbreng in geld voor een totaal bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) waarvoor hem tienduizend (10.000) aandelen worden toegekend;

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het kalenderjaar, het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend en elf.

De gewone algemene vergadering vindt plaats op vijftien juni om veertien uur, de eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf.

Werden benoemd tot statutaire zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap: de heer VANDEREYCKEN Guido en mevrouw PHILIPPAERS Rosa, beiden voornoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te Tel E lgN

2 9 .03. 2011

De I~oofdqr~iii~r, Griffie

Vo( III 1111 III III I li MI I 1I I 1 llI II

behot *11053553*

aan

Belgi

Staats





Le3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de jaarvergadering.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Aanduiding van een commissaris is niet van toepassing.

VANDEREYCKEN Guido Gecommanditeerde Vennoot Statutair Zaakvoerder PHILJPPAERS Rosa

Gecommanditeerde Vennoot

Statutair zaakvoerder

VANDEREYCKEN Rob VANDEREYCKEN Vincent VANDEREYCKEN Frederik

Stille vennoot Stille vennoot Stille vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STENENBRUG

Adresse
STENENBRUGSTRAAT 16 3621 REKEM

Code postal : 3621
Localité : Rekem
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande